günaydın kızlar..hepinizin günü aydınlık ve güzel olsun...bol hamileli bir gün olsun inşallah...
benim aşılamada 6. günüm CEROT un 7. günü...ama kızlar bende hiç hamilelik gibi bir belirti yok yani öncekiler gibi değilimbuna canım sıkılıyor..sadece akşamları kasıklarımda hafif şişkinlik ve ağrı oluyor onun dışında hiç birşey yok..pek ümidim kalmadı bu ay da..4 gün sonra test yaptıracağım HAYIRLI İSE BERİ GELSİN DEĞİLSE ÖTE GİTSİN(kayınpederimin lafıdır)
Allah hepimize sağlıkla hayırlı tombiş tombiş bebişler versinamin...:Saruboceq:
Kızlar doktordan geliyorum smear testinden dolayı olmamış, bebeğin kesesinin arkasında bir kanama alanı yada pıhtı var, kendine yer açarken pıhtıya denk gelmiş ve orası kanamış Allahım çok büyük, çok şükür öylece kalmış, çok küçükmüş bebeği etkilemiyomuş zamanla erir muhtemelen kese genişledikçe dedi doktor ama tabi düşük ihtimali yüzde 10 da olsa olabiliyomuşayağa kalkmamam lazım yatıyorum, en az 3 hafta daha yatıcam ayakları kaldırıp bana dua edin bu ayda hamile kalmadım diye üzülmeyin Allahım beni üzmeden sağlıkla olsun diye dua edin İnşallah benimkide normale döner kafayı yiycem yoksa her tuvalete gidişimde ödüm kopuyo valla. Öptüm kızlar size duacıyım Allahım İnşallah bu ay yüzünüzü güldürür sağlıkla.
Merhaba kizlar,
dun doktor randevum fena degildi yine bir bekleme suresine girdim ilk olarak bu hafta genel bir test istedi kan testi verecegim ve ultrasona girecegim daha sonra adet gunumu beklemem lazim adetin 3. gunu e2,lh,fsh,tsh,prl,quant gibi tesler tekrarlanacak doktorum herseye sifirdan bakmak istedigini soyledi adetin 5. gunu ile 10. gunu arasinda da HCG ve SONO filmelini cektirmem lazim birde dogum oncesine ait erkekte ve bayanda yaptirilmasi gereken testler var ben dusuk donemi yaptirmistim hepsini sonuclarim belli doktor esiminde yaptirmasini istedi tabi esimin Semen analysis (meni tahlili) olmasida lazim. adetimi 27 subata kadar beklememi gelmesse ve hamilelik gerceklesmesse adet sokucu kullanmami soyledi adet olursamda yukaridaki butun testlerin yapilmasi lazim tedavi oncesi..
iste boyle kizlar.. guzel Allahim emeklerimizi bosa cikarmasin hepimizin gonlune gore versin insallah.. AMiN :Saruboceq:
nazan orbay arkadaşım bu kadar karamsar olma rabbimden hayırlısı allah saglıklı evlat versin sana...
kızlar dün doktoruma gittim 2 tane 18 ml yumurtam var ve bugün çatlatma ignesi vuruldum pregnly yoksa ovitrelle diye bri igne verdi hangisini bulursan dedi..pregnly bulamadım bu topikte sanırım gamzeli arkadaş daha önce arayıp bulamamıştı ama sonra hangisini vuruldu bilmiyorum.. ovitrelle vuruldum..şimdi bu çatlatma ignesinden oratlama ne kadar bir süre sonra kanda ve idrarda belli olur normalde benim reglim düzensiz ama çatlatma ignesinden sonra belli bir süre vardır tahmin ediyorum normalde bile 36 sonrası ilişki diyor doktor..testi yapmanında zamanı vardır diye tahmin ediyorum..yardımcı olursanız sevinirim..
bende ovitrelle oldum
bi ertesi günü 3gün ilişki verdi
test için önceki adetinin 1.gününün 1gün öncesi dedi
ben ocak 5te adet olmuştum
şimdi test için dualarla bekliyorum şubat 4ü
kıslarr bana yardımcı olurmusunuzz ben bu ay kloemenle catlatma iğnesi vuruldum bugun daha 20nci gün adet oluyo olabilirimiyim ama idrarımdan kan geliyo ve cok sık idrara cıkıyorum idrarımı yaptıktan sonrada icimde garip bir sey kopuyo sanki simdi ben adetmi oldum yoksa baska biseymi böyle olanınız varmı bana yardım edin lütfenn
Canım çok sevindim yumurtaların çatlamış , benimde kanamam oldu yumurtalarım çatladığında ve hamile kaldım, bazısında böyle olurmuş hadi canım İnşallah çalışın bol bol ne canını sıkıyosun seviin sevinsositososito.pek iyi sayılmaz canım yaayumurtlama zamanım bu günler ama dün kan geldi bugünde geliyor niye anlamadım canım sıkıldı biraz.sende inşallah adet olmazsın hamiş haberi verirsin kendini nasıl hissediyorsun
Canım çok sevindim yumurtaların çatlamış , benimde kanamam oldu yumurtalarım çatladığında ve hamile kaldım, bazısında böyle olurmuş hadi canım İnşallah çalışın bol bol ne canını sıkıyosun seviin sevinsositososito.[/QUOT
yaaaa çok sevindim ayy inşallah ya canım benim çok saol a.s.biraz içim rahatladı valla peki ilişkiye girmek gerekirmi mesela bu akşam yerimseniben
Canım çok sevindim yumurtaların çatlamış , benimde kanamam oldu yumurtalarım çatladığında ve hamile kaldım, bazısında böyle olurmuş hadi canım İnşallah çalışın bol bol ne canını sıkıyosun seviin sevinsositososito.[/QUOT
yaaaa çok sevindim ayy inşallah ya canım benim çok saol a.s.biraz içim rahatladı valla peki ilişkiye girmek gerekirmi mesela bu akşam yerimseniben
hemde olabildiğince çok bu kanamaların bitene kadar
hemde olabildiğince çok bu kanamaların bitene kadar
o zaman hemen akşam olsunkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
Merhaba kizlar,
dun doktor randevum fena degildi yine bir bekleme suresine girdim ilk olarak bu hafta genel bir test istedi kan testi verecegim ve ultrasona girecegim daha sonra adet gunumu beklemem lazim adetin 3. gunu e2,lh,fsh,tsh,prl,quant gibi tesler tekrarlanacak doktorum herseye sifirdan bakmak istedigini soyledi adetin 5. gunu ile 10. gunu arasinda da HCG ve SONO filmelini cektirmem lazim birde dogum oncesine ait erkekte ve bayanda yaptirilmasi gereken testler var ben dusuk donemi yaptirmistim hepsini sonuclarim belli doktor esiminde yaptirmasini istedi tabi esimin Semen analysis (meni tahlili) olmasida lazim. adetimi 27 subata kadar beklememi gelmesse ve hamilelik gerceklesmesse adet sokucu kullanmami soyledi adet olursamda yukaridaki butun testlerin yapilmasi lazim tedavi oncesi..
iste boyle kizlar.. guzel Allahim emeklerimizi bosa cikarmasin hepimizin gonlune gore versin insallah.. AMiN :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?