Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

ya ben kendimi tuhaf hissediyorum progestandan galiba yumurtam erken büyümüş bide döllenme oldumu onuda bilmiyorum çatlatma iğnesini vuruldum ama 13 gündü 25 mm yumurtam hayırlısı artık

nazancım canım kayınpederinin lafı süper yaa..yani hep biliriz, duyarız ama bizim olayımızda cuk oturmuş yani..ellerinden öptüm kayınpederinin:)) canım herşeyin hayırlısı..ama şunu söylemek istiyorum ben kızıma hamile kaldığımda 12 haftalıkken öğrendim düşünebiliyor musun zerre belirti yoktu ve azıcık azıcık regl oldum ben 3 ay..biraz ilginç bir vakayım ben ama buradaki herkeste var canım biraz ilginçlik..yani bu kadar nazlı geliyorsa bu bebişler var bi anormallik hepimizde de..o yüzden kendini kurma bitanem..hiç belli olmaz..regl belirtisi gibi oluyor diyenler de var gebe belirtilerine..
çok öptüm canımm...

sevilcim yine kızımdan örnek vereceğim; tam 8 ay kanamam oldu kızımda ve dr sürekli %40 düşük riskin var dedi(( canım normal bir gebelikte bile ilk 3 ay %10 risk payı vardır yani. lütfen rahat ol ve konuş sürekli bebişinle.ona pozitif enerji gönder..inan ben doğana kadar konuşmuştum korkudan..Allah büyük arkadaşım...

sevgilerimlee..

ranacım İnşallah bunlara gerek kalmadan kavuşursun bebişine...ama olmazsa da lütfen üzülme..doğru bir tedavi ve tedavideki doğru sıralama gerçekten de başarının yarısı demek canım..
bi arkadaşım 2 sene tedavi görüp sonrasında tüpünün tıkalı olduğunu öğrenmişti..bu arada da10 kilo aldı hatta..
Allah hayırlısını versin canım..emeklerimiz boşa gitmez inşallah kızlarr
sevgilerimlee:1hug:

nazan orbay arkadaşım bu kadar karamsar olma rabbimden hayırlısı allah saglıklı evlat versin sana...
kızlar dün doktoruma gittim 2 tane 18 ml yumurtam var ve bugün çatlatma ignesi vuruldum pregnly yoksa ovitrelle diye bri igne verdi hangisini bulursan dedi..pregnly bulamadım bu topikte sanırım gamzeli arkadaş daha önce arayıp bulamamıştı ama sonra hangisini vuruldu bilmiyorum.. ovitrelle vuruldum..şimdi bu çatlatma ignesinden oratlama ne kadar bir süre sonra kanda ve idrarda belli olur normalde benim reglim düzensiz ama çatlatma ignesinden sonra belli bir süre vardır tahmin ediyorum normalde bile 36 sonrası ilişki diyor doktor..testi yapmanında zamanı vardır diye tahmin ediyorum..yardımcı olursanız sevinirim..

bende ovitrelle oldum
bi ertesi günü 3gün ilişki verdi
test için önceki adetinin 1.gününün 1gün öncesi dedi
ben ocak 5te adet olmuştum
şimdi test için dualarla bekliyorum şubat 4ü

kıslarr bana yardımcı olurmusunuzz ben bu ay kloemenle catlatma iğnesi vuruldum bugun daha 20nci gün adet oluyo olabilirimiyim ama idrarımdan kan geliyo ve cok sık idrara cıkıyorum idrarımı yaptıktan sonrada icimde garip bir sey kopuyo sanki simdi ben adetmi oldum yoksa baska biseymi böyle olanınız varmı bana yardım edin lütfenn

bende ovitrelle oldum
bi ertesi günü 3gün ilişki verdi
test için önceki adetinin 1.gününün 1gün öncesi dedi
ben ocak 5te adet olmuştum
şimdi test için dualarla bekliyorum şubat 4ü

ya demek bir gün öncesi..bende 13 ocakta regl olmuştum 12 şubatta o zman test yapacam..bana da birde progestan vermişti 29 ocakta başla 11 şubatta bırak diye..bıraktıktan sonra yapacam testi peki o günden kesin souç alınıyor degilmi..banada öyle dedi doktroum 3 gün üst üste ilişki..hayırlısı olsun cnm..seninde güzel haberlerini bekliyorum..klomenmi kullandın yoksa ignemi yumurtlama için..??

hiç bir bilgim yok ama 20 günde erken bence regl olmak içinde..acaba diyecem ama kafanı karıştırmak ümitlendirmek istemem..bence doktorunu ara ona danış idrarla gelmesi normalmi bazen leke şeklinde akınt gelebiliyor bazen yerleşme kanaması oldugunu duymuştum ..belki odur ama emin olmak için bence doktoruna sor..i

pek iyi sayılmaz canım yaa yumurtlama zamanım bu günler ama dün kan geldi bugünde geliyor niye anlamadım canım sıkıldı biraz.sende inşallah adet olmazsın hamiş haberi verirsin kendini nasıl hissediyorsun
Canım çok sevindim yumurtaların çatlamış , benimde kanamam oldu yumurtalarım çatladığında ve hamile kaldım, bazısında böyle olurmuş hadi canım İnşallah çalışın bol bol ne canını sıkıyosun seviin sevinsositososito.

Cerotcum canım benim sağol, canım aşılamamı yaptırdın sende hayırlı olsun İNŞALLAHHH tutar Allah uğraştırmasın arkadaşım.

kızlar canlarım hepinize iyi yorumlarınız için teşk ediyorum..aslında hiçbir zaman ümidimi kaybetmedim hep çalıştım çabaladım..ALLAHTAN ÜMİT KESİLMEZ..gerçekten buna inanıyorum fakat bugün nedenini de bilmiyorum birden çoluk çocuk neyime deyipkendimi dinleme yoluna girdim,sabah eşimde şaştı söylediklerime..ben hiç böyle olmamıştım ilk defa çocuk için yaşadığım ağladığım can acısı çektiğim kendimi dipsiz kuyuda hissettiğim,en çok ta inanılmaz ağrılar aklıma geldi gitti..ben yüksek lisans yapmış 10 yıllık bir bankacıydım bu bebek sevdasından 1.5 yıl önce istifa ettim...pişmanmıyım değilim fakat belki çalışsaydım bu kadar allak bullak olmazdım...hormon yüklü ilaçlar kullanıyorum halen ve galiba ben delirdimkaydirigubbakcemile2laelaelaelaelaekafamçokkarıştılülülülülülüdelikafadulden...

yemin ediyorum hiç iyi değilim...

annem ebe ve benim dış gebelikten sonra beklememi kesinlikle hormonlu ilaç kullanmamı söylemişti gizli gizli dr lara git gel..sonuç ortada delirdiiiiimmmm-tatlicadiarzu-:bbo:

Allah hepimizin sonunu hayır etsin inşallah hepiniz tez zamanda bebişlerinize kavuşursunuz..bu aydan sonra çooookkk uzun süre çocuk düşünmeyeceğim...(inşallah)

elgin sen idrar yollarını üşütmüşsün dr. git adet değilsin canım kanda gebeliğe baktır ona göre ilaç al canım

Arkadaşlar selam;

Ben de bugun doktoruma gittim yumurta takibi için gunde 1 taneden 5 gun klomen kullanmıstım pkoluyum bugun 14. gunum ve yumurtam 12.5 mm cıktı doktor cok umutlu bakmadı acıkcası.
progeston verdi hem bu arada hamile kalırsan duşuk tehlikesine karsı korur hem de adetinin gecikmesini engeller dedi 2 gun sonra kullanmaya başla dedi.

adetin 3. 4. gunu kist oluşmus mu kontrole gideceğim. sonrasında dozu 2 ye cıkaracak klomen için.

bu arada 12.5 mm yumurta ile hamile kalma olasılığım nedir yorumlarınızı alırsam cok sevinirim.
gecen ay 38 gunde adet gördüm klomene ragmen yumurtam gec buyuyor olabilir mi
yine de calışmalara devam edelim mi

yorumlarınız iletirseniz cok sevinirim.

selamlar..

Kızlar ben yarın 2.ayıma başlıyorum klomenlee yaa günde 4 tane verdi buseferr dr yandım benn miğde bulantısından ne yapıcam bılemıyorum:1shok:

Canım hadi hayırlısı inşallahh tahliller ve flimin güzell çıkıcakk.İnşallahh allah emeklerinin karsılıgınııı en kısa zamandaa bebeğinle müjdelerrr inşallahh.Halaylarrr çekerizzzz :teytey:

kızlarr selam benımde çalışmaların sonuncusu yarın olucak kasıklarımda ağrılar var iğneden snraki ilişkılerden snramı bole oluyo ya çok merak edıyorum bu ay nolacak i lk denemem birde tam çalışma zamanlarımda mısafir gelıyo ya kaç kişiyi ektım ama görümcemın oğlundan kaçamadım valla yatılı misafır oluncada cok zor evde tam da yarın akşam çok moralım bozuldu bişided ıyemıyorum eşime yanlış anlıcak uyuz oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…