kızlar ne olur bana cevap verın klomenım bıttı bugun dr a gıttım sagda 4 yumurtan var gayet ıyı dedı sagdakıler gelısmemıs preglyn yazdı olmazsa overtrol alırsın dedı denızlının altını ustune getırdım bulemadım izmirden bı arkadası aradım o buldu gondercek fakat persembe elımde olacak kızlar acaba gec mı kalmıs olurum ya offff hep bı terslıktır gıdıyor
terslik falan yok bende bugün pregnly aradım taradım bir çok yere eczane depo sormadıgım yer kalmadı üstüne üstlük 2 kutu almam gerekti doktro bulamazsan ovitrelle al dedi sana da ovitrelle demiş ne diye başka yerden getittiriyorsun çatlatma ignesi olarakmı verdi bunu sana bana 11 de vuracksın demişti çatlatma ignesi bu yani zamanında yapılması gereken geç kalmış olma bence sen digerini al hemen zaman kaybetme peki doktorun sana saat vermedimi vurulman için..ha bu arada pregnly piyasada yok sayılır ondan bulunmuyor...
canımsın sağol bitanem senden naber ne zaman çatlıycakmışın kııız :roflol:sevilcim geçmiş olsun canım çok şükür kötü bişey çıkmamış...nazanın dediği gibi yat dinlen keyfine bak.......gelişmelerden bizleri haberdar et....a.s.a.s.
SELDA..SEVİL..CEROT..MAVİDENİZ arkadaşlar yorumlarınız ve iyi dilekleriniz için tekrar sağolun valla iyi ki burası var da yazabiliyoruz içimizdekini...iyiki varsınız..
olmasaydınız ne olurdu ben şu anda taksim meydanında başımda hunidelikafadulden ayne böyle çığlık atıyor olurdum...yada herkese böylelaelaelaelaelae yapıyordum...
kızlar inşallah hepiniz hamile kalısrsınız ve aşerdiğiniz şeyleri bana yazın (istanbuldakiler)vallahi seve seve yapar gönderirim...SEVİLCİM senin için de bir kaç şey düşündüm..(sürpriz sorma söylemem:1no2:)
HEPİNİZİ ÇOK ÖPÜYORUM...
canım ben de pek çıtır sayılmam hani:))) aynıyız diye tahmin ediyorum. hani ne derler, yaş kemale erdi 33 oldum 34 yolda:))))
canlarım insanlar pozitif enerjiyle kanseri yeniyor yaa yapmayın..inanın kızımda 4 sene uğraştım ben ama şimdi de bi 4 sene daha bekleyeceğimi bilssem yılmayacağım..(aman yine de 4 sene geçmesin de):)))50 yaşında mı büyüteyim bebişimi dimi:))
çok öpüyorum hepinizi..
Canım eşinin sperm kalitesi iyiyse 17,5 ve 19 olanlar yarın yada öbürgün kendiliğinden çatlayabilir (günde 2 cm büyüyo) yarın ve sonraki gündede çalışın bence geç bile çatlasa (iğne olduğunda) orada hazır sperm bulunsun mutlaka.Bi zararı olmaz canım ihtimalini arttır. Yumurtaların çok güzel regl sine bir hafta kala hamile kalan var iğneyle (benim doktorum kalmış kendi söyledi, ben bile şaşırdım dedi) Sakın stres olma stres olunca kanallar kasılıyo ve malesef içeri sperm gidemiyo eşittir hamile kalamıyoruz bi sorun olduğundan değil yani, sırf stresten, vaaah vah geçen aylarımıza.tatlım ıkısınıde bulamadım bulabılseydım hemen alıcaktım cok dolastım 4 tane yumurtam olmus 15, 17,5 19 ve 11ml bakalım hayırlısı artık yapacak bısey yok hep bı terslıktır gıdıo ne olacak bılmıom ben ne kadar cabalarsam o kadar terslık cıkıo sasırdım kaldım heralde bundada bır hayır vardır ıns hersey yolunda gıder
arkadaşlar iyi akşamlar ben perşembe hsg çektirecektimama daha fazla dayanamadım düşünmekten vazgeçerim diye korktum ve gittim çektirdiiimsenağlamasenağlama
sağ tarafım kapalıymış.....benneyaptımki
Hah, tamam artık kalabilirsin, genelde hsg sonrası çoook kalan var. Ayrıca canım sitede tek rüpü alınan o kadar çok arkadaşımız varki hamile olan (ve İnşallah olacak olan) Hadi İnşallah sende ümidi kaybetmek yoook.arkadaşlar iyi akşamlar ben perşembe hsg çektirecektimama daha fazla dayanamadım düşünmekten vazgeçerim diye korktum ve gittim çektirdiiimsenağlamasenağlama
sağ tarafım kapalıymış.....benneyaptımki
Canım eşinin sperm kalitesi iyiyse 17,5 ve 19 olanlar yarın yada öbürgün kendiliğinden çatlayabilir (günde 2 cm büyüyo) yarın ve sonraki gündede çalışın bence geç bile çatlasa (iğne olduğunda) orada hazır sperm bulunsun mutlaka.Bi zararı olmaz canım ihtimalini arttır. Yumurtaların çok güzel regl sine bir hafta kala hamile kalan var iğneyle (benim doktorum kalmış kendi söyledi, ben bile şaşırdım dedi) Sakın stres olma stres olunca kanallar kasılıyo ve malesef içeri sperm gidemiyo eşittir hamile kalamıyoruz bi sorun olduğundan değil yani, sırf stresten, vaaah vah geçen aylarımıza.
ya çok canım sıkıldı ama allahtan gelene söz yooook
tedeaviye ara verdik gibi bişi sadece ilaç içmicem zeten 3 ay tedavi gördüm 2 ayında sağ taraftan yumurtlamışım[sağ tüpüm tıkalı] o yüzden 1 ayında hamile kalamamış oldm......bu ay ilaç içmedn yumurta takibi yaptırcaz kımet artık sebebini biliyoruz......senağlamasenağlamasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?