Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

terslik falan yok bende bugün pregnly aradım taradım bir çok yere eczane depo sormadıgım yer kalmadı üstüne üstlük 2 kutu almam gerekti doktro bulamazsan ovitrelle al dedi sana da ovitrelle demiş ne diye başka yerden getittiriyorsun çatlatma ignesi olarakmı verdi bunu sana bana 11 de vuracksın demişti çatlatma ignesi bu yani zamanında yapılması gereken geç kalmış olma bence sen digerini al hemen zaman kaybetme peki doktorun sana saat vermedimi vurulman için..ha bu arada pregnly piyasada yok sayılır ondan bulunmuyor...

tatlım maalesef dıgerınden de bulamadım kı bugun 12 vurulacaktım ama olmadı dr u da bır daha aramadım yaa ıns gec kalmam bazı dr lar 14. gun vurulmayıda uygun goruolarmıs bakalım artık kısmet allahım ne olur bosa gıtmesın artık dayanamıom senağlama

cnm bazı doktrola ı geçmem gerek senin doktorun ne dedi ona dikkat et bazı yumurtalar igneye gerek kalmadan çatlıyorlarmış inş senin kide öyle olur...igneden 36 saat sonra ilişki olacak sakın onu geçirme...yinede bulamadım diye başka şehirden getirtmeye gerek yoktu ovitrelledemi bulamadım yada doktorunu arasaydın bulamadım diye o mutlaka çözüm yolu bulurdu...

tatlım ıkısınıde bulamadım bulabılseydım hemen alıcaktım cok dolastım 4 tane yumurtam olmus 15, 17,5 19 ve 11ml bakalım hayırlısı artık yapacak bısey yok hep bı terslıktır gıdıo ne olacak bılmıom ben ne kadar cabalarsam o kadar terslık cıkıo sasırdım kaldım heralde bundada bır hayır vardır ıns hersey yolunda gıder

tama ferah ol yumurtan çok benim 2 tane var 11 de yaptır dedi yaptırdım...ama ovitrelle daha çabuk bulunuyor eczanede olmasa bile depodan getirtiliyor bizimkinide depodan getirdiler..hatta dogum hastanesi yakınları tüp bebk yakınlarındaki eczanelerde daha rahat bulurdun..hayırlısı olsun bundada bir hayır vardır takma kafana relax ol...

Son düzenleme:

seviyorum seni canımmm inşallah bu ay byük sürpriz yapıcan zaten Allahın izniyle

Canım ne güzel söylemişsin herşeyin hayırlısı bebişin sağlıklı olsunda ne zaman gelirse gelsin bakın ben çok fazla istedim başıma gelmedik kalmadı (yinede hamdolsun şikayet etmiyorum ama çok korktum be kızlar) Ne kadar istersen o kadar sarpa sarıyo işte ya 2 kere 2 eşittir 4. Rahat olun be yav, kalcaksınız tıkır tıkır baharda geliyo doğa bizden yana :lepi: Sorunsuz problemsiz olsun İnşallah kızlar.

Canım eşinin sperm kalitesi iyiyse 17,5 ve 19 olanlar yarın yada öbürgün kendiliğinden çatlayabilir (günde 2 cm büyüyo) yarın ve sonraki gündede çalışın bence geç bile çatlasa (iğne olduğunda) orada hazır sperm bulunsun mutlaka.Bi zararı olmaz canım ihtimalini arttır. Yumurtaların çok güzel regl sine bir hafta kala hamile kalan var iğneyle (benim doktorum kalmış kendi söyledi, ben bile şaşırdım dedi) Sakın stres olma stres olunca kanallar kasılıyo ve malesef içeri sperm gidemiyo eşittir hamile kalamıyoruz bi sorun olduğundan değil yani, sırf stresten, vaaah vah geçen aylarımıza.

arkadaşlar iyi akşamlar ben perşembe hsg çektirecektimama daha fazla dayanamadım düşünmekten vazgeçerim diye korktum ve gittim çektirdiiimsenağlamasenağlama
sağ tarafım kapalıymış.....benneyaptımki

BiSMiLLAHiRRAHMANiRRAHiM

27-01-2009 İTİBARİYLE LİSTEMİZ

*************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************

BABYFACE:::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
TUSE2006 ::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
EMİNEKAYA:::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
GİZNUR:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
COCOSH:::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
gurbetgelini::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
EYLUL166 ::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
fındıkk kurdum 81:::::::::::::::::::::GONAPHENE
irem34:::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
xzeynep:::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
moril::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
YİĞİDO17:::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :hooray:
ROSEM:::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
BEYAZ MELEK:::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
elifecan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
BERAY:::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
esrako:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :hooray:
MİLKSHAKE :::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
BAŞAK 35:::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
beyz@:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
aabeyazmelek::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
maviş83::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
pushing:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOME N
((eslem)):::::::::::::::::::::::::::::::::::: İLAÇSIZ
sevil78::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
melek_law:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
mehtap gülü::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :hooray:
sebossk:::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
ARZU38 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
güngüneş:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
ces_nar:::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:

***********************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR**************************

OCAK AYI LİSTESİ

reabzeh::::::::::::::::::::::::::::::::::::::2 OCAK ?????????
polenss::::::::::::::::::::::::::::::::::::::2 OCAK ?????????
angell2008::::::::::::::::::::::::::::::::::8 OCAK ?????????
sudeyoncaa:::::::::::::::::::::::::::::::14 OCAK ????????
reyyan89:::::::::::::::::::::::::::::::::::14 OCAK ????????
samyeli26::::::::::::::::::::::::::::::::: 14 OCAK ????????
vildan 83::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 OCAK ????????
selinn_1687:::::::::::::::::::::::::::::::18 OCAK ????????
beyazbeyaz:::::::::::::::::::::::::::::::21 OCAK ????????
interhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::25 OCAK ????????
ilinay:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::27 OCAK ????????
serpil2003::::::::::::::::::::::::::::::::::27 OCAK ????????
ceylan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::28 OCAK
nlgunözkan23::::::::::::::::::::::::::::28 OCAK
ggezgin:::::::::::::::::::::::::::::::::::::30 OCAK
Karamelek-07::::::::::::::::::::::::::::30 OCAK

ŞUBAT AYI LİSTESİ

arifeyvz ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1 ŞUBAT
bumuyani :::::::::::::::::::::::::::::::::::3 ŞUBAT
Hayat70::::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 ŞUBAT
ebrunisa::::::::::::::::::::::::::::::::::::::4 ŞUBAT
sevdalinka59::::::::::::::::::::::::::::::::4 ŞUBAT
nazanorbay::::::::::::::::::::::::::::::::::5 ŞUBAT
seldafid:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 ŞUBAT
qusel::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 ŞUBAT
nilufer_3457:::::::::::::::::::::::::::::::::5 ŞUBAT
a.akilli ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::6 ŞUBAT
zeze26::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::6 ŞUBAT
zeytin1007:::::::::::::::::::::::::::::::::::6 ŞUBAT
cerot ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::7 ŞUBAT
NBNH:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 ŞUBAT
neyzen_x::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 ŞUBAT
zeytinn79::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 ŞUBAT
nese_206::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 ŞUBAT
merseray ::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 ŞUBAT
simarik_gril::::::::::::::::::::::::::::::::::9 ŞUBAT
bernadette:::::::::::::::::::::::::::::::::::9 ŞUBAT
bihter41:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::9 ŞUBAT
papatyaaaa:::::::::::::::::::::::::::::::::10 ŞUBAT
deniz588:::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 ŞUBAT
eemell::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::11 ŞUBAT
eylül01:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::11 ŞUBAT
BLACK_PEARL::::::::::::::::::::::::::13 ŞUBAT
APPLEARZU::::::::::::::::::::::::::::::14 ŞUBAT
askkizi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::14 ŞUBAT
GAMZELİ:::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ŞUBAT
pınar77:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ŞUBAT
umutlu 22:::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ŞUBAT
mavi rüya::::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ŞUBAT
26eser26:::::::::::::::::::::::::::::::::::::21 ŞUBAT
nisan 13::::::::::::::::::::::::::::::::::::::22 ŞUBAT
Balsurat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::22 ŞUBAT
BeyaAZz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::26 ŞUBAT
esemos:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::26 ŞUBAT
RANA.ABLE. ::::::::::::::::::::::::::::::27 ŞUBAT

a.s kizlar gunu gecen arkadaslarimiz baya birikti, insallah buradan bircok hamiş cikartiriz:CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: canlarim ihmal etmeyin gelismeleri bizede bildirin..

ahh canım. Üzme kendini tamam mı? En azından şak diye hamile kalamayışının nedenini anlamış olduk. Ama üzülme sakın bebişinin gelmesi için tek kanal tek tüp de yeterli. Hiiiiiç ama hiç endişelenme. Mutlaka hamile kalacaksın. Eminim bundan. Tedavisi çaresi var çok şükür. Hatta hsg den sonra bile tüplerin tıkanıklığı açılabiliyor canımcım.ama üzülmek küsmek yok.

ya çok canım sıkıldı ama allahtan gelene söz yooook
tedeaviye ara verdik gibi bişi sadece ilaç içmicem zeten 3 ay tedavi gördüm 2 ayında sağ taraftan yumurtlamışım[sağ tüpüm tıkalı] o yüzden 1 ayında hamile kalamamış oldm......bu ay ilaç içmedn yumurta takibi yaptırcaz kımet artık sebebini biliyoruz......senağlamasenağlamasenağlama

kızlar ben bugün kantesti yaptırdım sonuç negatif adet olup klomene başlamak istiyorum biran önce geçen gün umutsuzlukla istemiyorum klomen falan kullanmak kullanırsam haber veririm demiştim ama klomensiz de olmayacak adet olunca yeni tarihimi vericem klomene devam son gazzz

Hah, tamam artık kalabilirsin, genelde hsg sonrası çoook kalan var. Ayrıca canım sitede tek rüpü alınan o kadar çok arkadaşımız varki hamile olan (ve İnşallah olacak olan) Hadi İnşallah sende ümidi kaybetmek yoook.

tatlım bana moral verdın ya coook saol valla keyfım yerıne geldı ah bı olumlu dusunebılsem ben her ay fazlasıyla umutsuz oluom bu ayda olmayacak dıye baslıom ve olmuo aslında bılıom yanlıs belkıde dedıgın gıbı stresten kanallar kasılıo olabılır ahh bı saglam durabılsem ama bu ay artık hayırlısı dıom dr umda dedı sen elınden gelenı yapıosun uzme kendını allah vermıosa vardır zamanı sebebı dıo haklıda ıns rabbım bebıslerımızı bıze bır an once verır dualarım sızınle kızlar opuldunuz muccccck

canım üzülme benımde sağ kapalı cıkmıştı ama solun acık kalması yetıpde artar dedı doktorum klomen +iğne oldum bu ay bakalım nolacak burdan gelişmelerımızı paylaşırız

arkadaşlar merhaba; pazar yumurtam 14 mmm idi bugün ateş takibibnde ateşim arttı 36,3 oln ateş 37 e geldi. sizce bugün yumurtam yeterli büyüklüğe gelmişmidir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…