kızlar canlarım hepinize iyi yorumlarınız için teşk ediyorum..aslında hiçbir zaman ümidimi kaybetmedim hep çalıştım çabaladım..ALLAHTAN ÜMİT KESİLMEZ..gerçekten buna inanıyorum fakat bugün nedenini de bilmiyorum birden çoluk çocuk neyime deyipkendimi dinleme yoluna girdim,sabah eşimde şaştı söylediklerime..ben hiç böyle olmamıştım ilk defa çocuk için yaşadığım ağladığım can acısı çektiğim kendimi dipsiz kuyuda hissettiğim,en çok ta inanılmaz ağrılar aklıma geldi gitti..ben yüksek lisans yapmış 10 yıllık bir bankacıydım bu bebek sevdasından 1.5 yıl önce istifa ettim...pişmanmıyım değilim fakat belki çalışsaydım bu kadar allak bullak olmazdım...hormon yüklü ilaçlar kullanıyorum halen ve galiba ben delirdimkaydirigubbakcemile2laelaelaelaelaekafamçokkarıştılülülülülülüdelikafadulden...
yemin ediyorum hiç iyi değilim...
annem ebe ve benim dış gebelikten sonra beklememi kesinlikle hormonlu ilaç kullanmamı söylemişti gizli gizli dr lara git gel..sonuç ortada delirdiiiiimmmm-tatlicadiarzu-:bbo:
Allah hepimizin sonunu hayır etsin inşallah hepiniz tez zamanda bebişlerinize kavuşursunuz..bu aydan sonra çooookkk uzun süre çocuk düşünmeyeceğim...(inşallah)
Kızlar ben yarın 2.ayıma başlıyorum klomenlee yaa günde 4 tane verdi buseferr dr yandım benn miğde bulantısından ne yapıcam bılemıyorum:1shok:
nazan orbay arkadaşım bu kadar karamsar olma rabbimden hayırlısı allah saglıklı evlat versin sana...
kızlar dün doktoruma gittim 2 tane 18 ml yumurtam var ve bugün çatlatma ignesi vuruldum pregnly yoksa ovitrelle diye bri igne verdi hangisini bulursan dedi..pregnly bulamadım bu topikte sanırım gamzeli arkadaş daha önce arayıp bulamamıştı ama sonra hangisini vuruldu bilmiyorum.. ovitrelle vuruldum..şimdi bu çatlatma ignesinden oratlama ne kadar bir süre sonra kanda ve idrarda belli olur normalde benim reglim düzensiz ama çatlatma ignesinden sonra belli bir süre vardır tahmin ediyorum normalde bile 36 sonrası ilişki diyor doktor..testi yapmanında zamanı vardır diye tahmin ediyorum..yardımcı olursanız sevinirim..
Arkadaşlar selam;
Ben de bugun doktoruma gittim yumurta takibi için gunde 1 taneden 5 gun klomen kullanmıstım pkoluyum bugun 14. gunum ve yumurtam 12.5 mm cıktı doktor cok umutlu bakmadı acıkcası.
progeston verdi hem bu arada hamile kalırsan duşuk tehlikesine karsı korur hem de adetinin gecikmesini engeller dedi 2 gun sonra kullanmaya başla dedi.
adetin 3. 4. gunu kist oluşmus mu kontrole gideceğim. sonrasında dozu 2 ye cıkaracak klomen için.
bu arada 12.5 mm yumurta ile hamile kalma olasılığım nedir yorumlarınızı alırsam cok sevinirim.
gecen ay 38 gunde adet gördüm klomene ragmen yumurtam gec buyuyor olabilir mi
yine de calışmalara devam edelim mi
yorumlarınız iletirseniz cok sevinirim.
selamlar..
Canım boşver şu doktorları...Sen geç adet oluyorsun. Daha gelişir yumurtan günde 1-1,5 mm. 16 mm den sonra zaten hamile kalma şansın artıyor. benim yumurtalarım da geç büyüyor hem de klomene rağmen. bu ay regl olana kadar çalışma kararı aldık eşimle.bu da bizim yöntemimiz. Doktorum 3 aydır bakıyor olmuş yumurtan iğneni vurduralım 3 gün ilişki diyor. harfiyen uyuyoruz. yine de bir hareket yok. bir de böyle deneyeceğiz.
Kızlar ben yarın 2.ayıma başlıyorum klomenlee yaa günde 4 tane verdi buseferr dr yandım benn miğde bulantısından ne yapıcam bılemıyorum:1shok:
veee şimdi sözüm sana nazancım. Ben de aynen cerot gibi düşünmekteyim. Bunun yanında şekerim seninle çok ortak noktamız var.
1. yaşlarımız yakın (ben bir kuple daha yaşlıyım --ama hiç göstermem--)
2. Dış gebelik geçirdik.(Allah düşmanımın başına vermesin)
3. Yaklaşık 2 yıldır bebiş için uğraşıyoruz. (naz naz nereye kadar gelsinler artık yahu)
4. Şubatta muhtemel regl tarihimiz aynı(tabi hamile kalacağımız için muhtemel hamile olduğumuzu öğrenme tarihimiz diiyebiliriz)
5. ben de bir zamanlar bankacıydım ve istifa ettim. (strese gelemiyorum da)
6. Bu ay hamile kalamazsam aşılama yapılcak (hiiiiiçç istemesemde)
Şimdi canım sana yasaklıyorum bu negatifliği. Sen bana benden umutlu olduğunu söyleyerek öyle çok umut verdin ki bu ay kendimi kuş gibi hissediyorum. Lütfen bak. Senin olgunluğuna ve bakış açılarına hepimizin çok ihtiyacı var. silkelen kendine gel. tamam mı?(7 şubat cumartesi o günde kan testi yaptırır kızlaaarrr hamişiz biz diye buradan yazarız okey miii?)
Kızlar doktordan geliyorum smear testinden dolayı olmamış, bebeğin kesesinin arkasında bir kanama alanı yada pıhtı var, kendine yer açarken pıhtıya denk gelmiş ve orası kanamış Allahım çok büyük, çok şükür öylece kalmış, çok küçükmüş bebeği etkilemiyomuş zamanla erir muhtemelen kese genişledikçe dedi doktor ama tabi düşük ihtimali yüzde 10 da olsa olabiliyomuşayağa kalkmamam lazım yatıyorum, en az 3 hafta daha yatıcam ayakları kaldırıp bana dua edin bu ayda hamile kalmadım diye üzülmeyin Allahım beni üzmeden sağlıkla olsun diye dua edin İnşallah benimkide normale döner kafayı yiycem yoksa her tuvalete gidişimde ödüm kopuyo valla. Öptüm kızlar size duacıyım Allahım İnşallah bu ay yüzünüzü güldürür sağlıkla.
canım ben de pek çıtır sayılmam hani:))) aynıyız diye tahmin ediyorum. hani ne derler, yaş kemale erdi 33 oldum 34 yolda:))))veee şimdi sözüm sana nazancım. Ben de aynen cerot gibi düşünmekteyim. Bunun yanında şekerim seninle çok ortak noktamız var.
1. yaşlarımız yakın (ben bir kuple daha yaşlıyım --ama hiç göstermem--)
2. Dış gebelik geçirdik.(Allah düşmanımın başına vermesin)
3. Yaklaşık 2 yıldır bebiş için uğraşıyoruz. (naz naz nereye kadar gelsinler artık yahu)
4. Şubatta muhtemel regl tarihimiz aynı(tabi hamile kalacağımız için muhtemel hamile olduğumuzu öğrenme tarihimiz diiyebiliriz)
5. ben de bir zamanlar bankacıydım ve istifa ettim. (strese gelemiyorum da)
6. Bu ay hamile kalamazsam aşılama yapılcak (hiiiiiçç istemesemde)
Şimdi canım sana yasaklıyorum bu negatifliği. Sen bana benden umutlu olduğunu söyleyerek öyle çok umut verdin ki bu ay kendimi kuş gibi hissediyorum. Lütfen bak. Senin olgunluğuna ve bakış açılarına hepimizin çok ihtiyacı var. silkelen kendine gel. tamam mı?(7 şubat cumartesi o günde kan testi yaptırır kızlaaarrr hamişiz biz diye buradan yazarız okey miii?)
RANAcın inşallah bu testlerin hiçbirene gerek kalmadan kendiliğinden hamile kalırsın..Dr undan memnun kaldığını sanıyorum bence ilgili bir dr.Dualarımız seninle..
belki çoğu arkadaşım beni haksız görecek burada olsan bir dr a ilk defa gitsen(YANİ HİÇ PARA YEDİRMEMİŞ OLSAN) kurbanlık koyun gibi eşerlerdi her tarafını..
Drlara hiç güvevenmiyorum hemde hiç bu çok kötü birşey ama öyle..
Allah hepimizin yüzünü güldürsün tez zamanda tombiş mis kokulu bebeişlerimizi versin sağlıkla aminn:Saruboceq:
Selam herkese.
ranacım hadi bakalım allah yardımcın olsun. Başlangıcı yapmış oldun.....
ranacım İnşallah bunlara gerek kalmadan kavuşursun bebişine...ama olmazsa da lütfen üzülme..doğru bir tedavi ve tedavideki doğru sıralama gerçekten de başarının yarısı demek canım..
bi arkadaşım 2 sene tedavi görüp sonrasında tüpünün tıkalı olduğunu öğrenmişti..bu arada da10 kilo aldı hatta..
Allah hayırlısını versin canım..emeklerimiz boşa gitmez inşallah kızlarr
sevgilerimlee:1hug:
Canım hadi hayırlısı inşallahh tahliller ve flimin güzell çıkıcakk.İnşallahh allah emeklerinin karsılıgınııı en kısa zamandaa bebeğinle müjdelerrr inşallahh.Halaylarrr çekerizzzz :teytey:
a.s canlarim hepinize cok tesekkur ediyorum ilginiz icin..a.s. a.s. inanin buradaki sicaklik ictenlik samimiyet beni cok mutlu ediyor ve rahatlatiyor.. Herzaman icin sizlerde dualarimdasiniz,, sizleri cook seviyorum.. :1hug: :lepi: :enbuyukkk:
SELDA..SEVİL..CEROT..MAVİDENİZ arkadaşlar yorumlarınız ve iyi dilekleriniz için tekrar sağolun valla iyi ki burası var da yazabiliyoruz içimizdekini...iyiki varsınız..
olmasaydınız ne olurdu ben şu anda taksim meydanında başımda hunidelikafadulden ayne böyle çığlık atıyor olurdum...yada herkese böylelaelaelaelaelae yapıyordum...
kızlar inşallah hepiniz hamile kalısrsınız ve aşerdiğiniz şeyleri bana yazın (istanbuldakiler)vallahi seve seve yapar gönderirim...SEVİLCİM senin için de bir kaç şey düşündüm..(sürpriz sorma söylemem:1no2:)
HEPİNİZİ ÇOK ÖPÜYORUM...
hiç bir bilgim yok ama 20 günde erken bence regl olmak içinde..acaba diyecem ama kafanı karıştırmak ümitlendirmek istemem..bence doktorunu ara ona danış idrarla gelmesi normalmi bazen leke şeklinde akınt gelebiliyor bazen yerleşme kanaması oldugunu duymuştum ..belki odur ama emin olmak için bence doktoruna sor..i
kızlar ne olur bana cevap verın klomenım bıttı bugun dr a gıttım sagda 4 yumurtan var gayet ıyı dedı sagdakıler gelısmemıs preglyn yazdı olmazsa overtrol alırsın dedı denızlının altını ustune getırdım bulemadım izmirden bı arkadası aradım o buldu gondercek fakat persembe elımde olacak kızlar acaba gec mı kalmıs olurum ya offff hep bı terslıktır gıdıyor
kızlar dr ban klomen verdi ama ilaç hakkında bilgim yok sadece yumurtlama ilacı olarak biliyorum kullaanlarda hamile kalan varmı yada kalamayan veya yumurtlama oldumu
canım cevap verdıgın ıcın cok saol bazen yumoslar kndılıgınden catlamıo kıst oluo ondan korkuom ama gec kalmamıs olursam persembeye vurulurum bugun 18 tane eczane gezdım sınırden aglaya aglaya ıns bu ay olur allah hepımıze versın bebıslerımızı amınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?