Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

canım aşkolsun ne bu karamsarlık yaa..valla alacam elime oklavayııklava: yevrüm bankacı olarak onca insanla uğraştın 10 sene bebişinin nazını mı çekemiyosun yaa...nazlanıyor annesi yaaa
bitanemm lütfen biraz takmamayı dener misin..uzun bir süre çocuk düşünmeyeceğim deme lütfen ayrıca..bütün tedaviye sıfırdan mı başlayalım yanii..
çok öptüm seni duymayayım bir daha..ham yaparım..kötükedihüso

Kızlar ben yarın 2.ayıma başlıyorum klomenlee yaa günde 4 tane verdi buseferr dr yandım benn miğde bulantısından ne yapıcam bılemıyorum:1shok:

canım dr una söylesene bulantı yaptığını, belki muadil başka bir ilaç verirdi ne bileyim..zor canım ya öyle..gebe kalsan hangisi gebelik bulantısı ayırt edemezsin beee...kafamçokkarıştı

canım ovitrelle vuruldum ben de göbüşten..ve sgk ödemediği için 76 tl ye ben almak zorunda kaldım..sende mi kendin verdin canım parasını...ifertilite raporum olmadan ödemezmiş sgk..o raporu da bana vermezlermiş 1 tane çocuğum olduğu için..2 ucu b.klu değnek anlayacağın canım...
canım bana iğneden 36 saat sonra ilşki ve sonrasında da gün aşırı ilişki demişti dr um..
sevgiler herkeseea.s.

Canım boşver şu doktorları...Sen geç adet oluyorsun. Daha gelişir yumurtan günde 1-1,5 mm. 16 mm den sonra zaten hamile kalma şansın artıyor. benim yumurtalarım da geç büyüyor hem de klomene rağmen. bu ay regl olana kadar çalışma kararı aldık eşimle. bu da bizim yöntemimiz. Doktorum 3 aydır bakıyor olmuş yumurtan iğneni vurduralım 3 gün ilişki diyor. harfiyen uyuyoruz. yine de bir hareket yok. bir de böyle deneyeceğiz.

sağol seldacığım aslında ben de devam etmeyi düşünüyorum beni daha cok motive ettin:)) teşekkür ederim
nasıl olsa gec adet oluyorum bu arada belki biraz daha buyur çalışmalara devam etsek ne olur ki diyordum içimden.

olmazsa da Allah Kerim inan simdi daha iyi hissediyorum destegin icin tekrar tesekkur ederim

sevgilerkaydirigubbakcemile5

veee şimdi sözüm sana nazancım. Ben de aynen cerot gibi düşünmekteyim. Bunun yanında şekerim seninle çok ortak noktamız var.
1. yaşlarımız yakın (ben bir kuple daha yaşlıyım --ama hiç göstermem--)
2. Dış gebelik geçirdik.(Allah düşmanımın başına vermesin)
3. Yaklaşık 2 yıldır bebiş için uğraşıyoruz. (naz naz nereye kadar gelsinler artık yahu)
4. Şubatta muhtemel regl tarihimiz aynı(tabi hamile kalacağımız için muhtemel hamile olduğumuzu öğrenme tarihimiz diiyebiliriz)
5. ben de bir zamanlar bankacıydım ve istifa ettim. (strese gelemiyorum da)
6. Bu ay hamile kalamazsam aşılama yapılcak (hiiiiiçç istemesemde)
Şimdi canım sana yasaklıyorum bu negatifliği. Sen bana benden umutlu olduğunu söyleyerek öyle çok umut verdin ki bu ay kendimi kuş gibi hissediyorum. Lütfen bak. Senin olgunluğuna ve bakış açılarına hepimizin çok ihtiyacı var. silkelen kendine gel. tamam mı?(7 şubat cumartesi o günde kan testi yaptırır kızlaaarrr hamişiz biz diye buradan yazarız okey miii?)

Kızlar ben yarın 2.ayıma başlıyorum klomenlee yaa günde 4 tane verdi buseferr dr yandım benn miğde bulantısından ne yapıcam bılemıyorum:1shok:

Ne güzel miden bulanıyosa kiloda almazsın canım ya bazı arkadaşlarında acaip iştahını açıyo kilo almaktan yakınıyolar, benden sana tavsiye çantandan leblebiyi yada altınbaşak veya grissini eksik etme saat başı zorla birazcık atıştır, geçicek bulantın gör bak.

İnşallah canlarım benim ya İNŞALLAH sağlıkla hayırlısıyla nasip et Allahım buluşup bayram yaparız valla ha Nazo muhteşem yemekler yapıyo bana gelirsiniz ben kalkamıyorum, pasta benden, börekleri bende yaparsınız .Muck

sevilcim geçmiş olsun canım çok şükür kötü bişey çıkmamış...nazanın dediği gibi yat dinlen keyfine bak.......gelişmelerden bizleri haberdar et....a.s.a.s.

canım ben de pek çıtır sayılmam hani:))) aynıyız diye tahmin ediyorum. hani ne derler, yaş kemale erdi 33 oldum 34 yolda:))))
canlarım insanlar pozitif enerjiyle kanseri yeniyor yaa yapmayın..inanın kızımda 4 sene uğraştım ben ama şimdi de bi 4 sene daha bekleyeceğimi bilssem yılmayacağım..(aman yine de 4 sene geçmesin de):)))50 yaşında mı büyüteyim bebişimi dimi:))
çok öpüyorum hepinizi..

Selam herkese.
ranacım hadi bakalım allah yardımcın olsun. Başlangıcı yapmış oldun.....

a.s canlarim hepinize cok tesekkur ediyorum ilginiz icin..a.s. a.s. inanin buradaki sicaklik ictenlik samimiyet beni cok mutlu ediyor ve rahatlatiyor.. Herzaman icin sizlerde dualarimdasiniz,, sizleri cook seviyorum.. :1hug: :lepi: :enbuyukkk:

a.s canlarim hepinize cok tesekkur ediyorum ilginiz icin..a.s. a.s. inanin buradaki sicaklik ictenlik samimiyet beni cok mutlu ediyor ve rahatlatiyor.. Herzaman icin sizlerde dualarimdasiniz,, sizleri cook seviyorum.. :1hug: :lepi: :enbuyukkk:

canım arkadaşım..hep beraber müjdeli haberi vereceğiz buradan birbirimize..gerçekten biz bir aile gibi olduk burada..eşimizle konuşamadıklarımızı birbirimizle paylaşıyoruz...hem kimler gebe kaldı baksanıza şöyle topik geçmişine, ne eksiğimiz var ki değil mi..hep tedavi ile gebe kaldılar onlar da..ha diyince olmuyor ama O-LA-CAK BİR-GÜN...BAŞKA YOLU YOK:))
:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
KAYNAYACAK BURASI VE HAMİŞTEN GEÇİLMEYECEK..

SELDA..SEVİL..CEROT..MAVİDENİZ arkadaşlar yorumlarınız ve iyi dilekleriniz için tekrar sağolun valla iyi ki burası var da yazabiliyoruz içimizdekini...iyiki varsınız..

olmasaydınız ne olurdu ben şu anda taksim meydanında başımda hunidelikafadulden ayne böyle çığlık atıyor olurdum...yada herkese böylelaelaelaelaelae yapıyordum...

kızlar inşallah hepiniz hamile kalısrsınız ve aşerdiğiniz şeyleri bana yazın (istanbuldakiler)vallahi seve seve yapar gönderirim...SEVİLCİM senin için de bir kaç şey düşündüm..(sürpriz sorma söylemem:1no2:)

HEPİNİZİ ÇOK ÖPÜYORUM...

cerotcum baktım ilk baktıgımda görmemiştim yazını...söyledim zaten msjda sana hepsini kendi paramdan aldım......maddi ve manevi kaybımız oluyor zaten inş bebişlerimizde fazla bekletmez annelerini...

kızlar dr ban klomen verdi ama ilaç hakkında bilgim yok sadece yumurtlama ilacı olarak biliyorum kullaanlarda hamile kalan varmı yada kalamayan veya yumurtlama oldumu

cnm ya sakin ol sadece sıkıntılı dönemler geçiriyoruz hepimizde kolay degil bizimde yaşadıklarımız ama bak göreceksin hepimiz çata çata gebe kalıp burda çıglıklar atıp sonra gün sayacaz şu haftamdayım bu haftamdayıp derken dogum için geri sayım balayacak bunları düşün ama negatif olma hiç bir zaman bende zaman zaman öyle oluyor sanki hiç bebgim olmayacak gibi üzülüyorum aklıma neler geliyor neler üstelik sorun ne pko yumurta gelişimi olmuyor hep 13 mlde kalıyor...demek ki her zaman ümit var şuanda 18 ml olugunu ögrendim ilk kez demekki fazla karamsar olmamk gerekiyormuş...hadi bakalım bekliyoruz sevinçli güzel haberleri....

canım ya benim sık idrara cıkma kesildi sanki ve kanamamda durdu simdi bana ne oluyo ben anlamadım yaf cok sık cıkıyodum artık o kadar değil acaba bende üsütme olmussa devam edermiydi acaba kan gelmesi neyse yarın doktora gitmem gerekecek sanırım birde sanki kasıklarım sis tasıyamıyom gibi bi tuhaf

kızlar ne olur bana cevap verın klomenım bıttı bugun dr a gıttım sagda 4 yumurtan var gayet ıyı dedı sagdakıler gelısmemıs preglyn yazdı olmazsa overtrol alırsın dedı denızlının altını ustune getırdım bulemadım izmirden bı arkadası aradım o buldu gondercek fakat persembe elımde olacak kızlar acaba gec mı kalmıs olurum ya offff hep bı terslıktır gıdıyor

canım korkma bisey olmas iki gün sonra alınca persembe vurdurursun yada kendiliğinden catlar belki yumosların stres yapma bence doktora söyleseydin durumu gerci bence bise olmas hakkında hayırlısı olsun

canım cevap verdıgın ıcın cok saol bazen yumoslar kndılıgınden catlamıo kıst oluo ondan korkuom ama gec kalmamıs olursam persembeye vurulurum bugun 18 tane eczane gezdım sınırden aglaya aglaya ıns bu ay olur allah hepımıze versın bebıslerımızı amınnn

kızlar dr ban klomen verdi ama ilaç hakkında bilgim yok sadece yumurtlama ilacı olarak biliyorum kullaanlarda hamile kalan varmı yada kalamayan veya yumurtlama oldumu

canım klomeni bende bu ay ilk kez kullandım klomen yumurta gelistirici kolay hamile kalmayı saglıyormus yumurtalarını gelistirmesi icin doktor vermistir benim gibi sende stres yapma yumosların büyücek zaten ilac bittikten sonra doktor sana gün vermistir gidip yumoslarına bakıcak yeterli büyüklüğe gelmisse catlatma iğnesi olucaksın korma iğne acıtmıyo sonra doktorun sana su günlerde iliskiye giriceksin diye bilgilendiricek hakkında hayırlısı olsun hamile kalanlar oluyo tabi ama kalmayanlarda bende adetimi bekliyorum bakalım ne olucak

canım korkma allah korusun kist olmaz ama eger öyle bile olursa ilacla gecer korkma ayy kıyamam ya aglama lütfen evet tedavi süreci cok stresli ama hepimiz yasıyoruz allah yardımcımız olsun sen doktorunu ara ona durumu anlat en azından icin rahatlarr insallah meleklerimize en kısa zamanda kavusuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…