Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

canımsın sağol bitanem senden naber ne zaman çatlıycakmışın kııız :roflol:

walla sevilcim yakında sıkıntıdan çatlicam öyle görünüyor.....kafamçokkarıştı.aaaa daral geldi gerçekten..-tatlicadiarzu-(şu smiley de aklıma hep nazan geliyor)bu aylıkta gerekli işlemleri tamamladık artık geri sayım başladı bakalım sonuç ne olcakkk

bu arada ben doktorumu değiştirme kararı aldım.sultançiftliği bahat hospital hamza bahata gitmeyi düşünüyorum...doktor hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar ......yorumlarınızı bekliyorummm

kızlar iğnemi oldum bekliyorum...
tostumu yedim bekliyorum gibi oldu... kaydirigubbakcemile3

neyse... kızlar 36 saat falan diyolar... ne zaman ilişki olmalı? 24 saatle 36 saat arasımı?
yoksa 36 saat sonramı?
ilk defa çatlatma iğnesi oldum kızlar bana biraz bilgi verin lütfen...

benim araştırdığım kadarıyla iğneyi vuurlduğun saatten sayıyosun tam 36. saatte denk gelen zaman ilişki zamanı kolay gelsin bende haftaya çarşamba vurulucam ilaca bugün başladım hadi hayırlısı cnm internette biraaz daha araştır istersen

canım sen nasıl smear testı yaptırdın ben 2 kere yaptırttım ama acı deıl hıssetmedım bıle senden parca falan mı alındı yoksa

canı o agrılar bende de oluyor ıgneden kesınlıkle bence hıc ılıskı sırasında agrı cekmezdım sımdı felaker agrılarım oluyor benımde

canım sen 12.satte başla 36. saate kadar en az 3 kez dene..36.saatten sonra gün aşırı..

stres yapma..

neden bu kadar sık ilişki çünkü yumurta ilk 10 sattede çatlayabilir 36.saatte de..hazırda sperm bulunsun..

vallahi tavukları geçtik..hele ben yolunmuş tavuk oldum resmen-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3

Allah gönlüne göre versin tatlım bol şans

iyide normalde en kaliteli sperm en az 2 günlük olması lazım bir günde 3 4 kezde yapılır ama spermler kaliteli olmaz

canım uzulme hsg de canın yandımı 3 ay sora gebelık yasamazsam bende cektırcem korkuyorum bıde sag tarafım kapalıymıs demıssın napıcak sımdı doktorun ne dedı nasıl tedavı uygulayacak

iyide normalde en kaliteli sperm en az 2 günlük olması lazım bir günde 3 4 kezde yapılır ama spermler kaliteli olmaz

dediğin çok doğru arkadaşım fakat bu eşlerin spermlerinde azlılık yada kalitesinde bozukluk varsa geçerli..eğer erkeğin sperm kalitesinde ve sayısında problem yoksa hiç sorun olmaz..

günaydın kızlar sizleri devamlı takip ediyorum umarım buay herkesin bebişi gelir ve hasret biter.
kızlar sıkı çalışın ama kafanızdan bebek illaki olucak fikrinide çıkarın yani rahat olmanız gerek ben nerdeyse 2 yıl stres yaptım olmuyor diye son ay saldım çayıra mevlam kayıra dedim baktım keyfime ve minik geliverdi stres bizim en büyük düşmanımız

günaydın kızlar bol hamişli günler dilerim :) geçmişi fazla okuyamadım. bu gun dr gidicem bakalım çatlatacakmı benim yumoşları :)

canım uzulme hsg de canın yandımı 3 ay sora gebelık yasamazsam bende cektırcem korkuyorum bıde sag tarafım kapalıymıs demıssın napıcak sımdı doktorun ne dedı nasıl tedavı uygulayacak

ya çok fazla canım acımadı ama oraya yatmak bişiler takılması felan onun pisikolojisi kötü acı yok sadece ilacı verirken adet sancısı gibi bi acı oldu okadar....
sol taraf açık olduğu için oda yeterliymiş tadaviside açık ameliyat falan dedi ama gerk yok dedi başka sorunlar yaratabilirmiş ameliyat............yani yapcak bişi yok sol tarafla idare edceğiz sadece normalden biraz daha fazla uğraşacağız.......

canım geçmiş olsun. bu ay bende gebelik olmazsa bidahaki ay doktorum hsg çekileceğini söyledi. anlık bir acı olduğu için dayanabilirim diye düşünüyorum çünkü zaten bende regl ağrıları çok fazladır, onlara dayanıyorum allaha şükür insallah hsg yide atlatırım.
hmm asıl demek istediğin bu sitede ndk diye bir arkadaş var , oda gecen ay cektirmişti hsg sanırım sağ taraftı onunda tıkanıklık. ama ilaçlı sıvı açmış tüpünü. hmm demekki tıkanıklığın yoğunluğuna göre bazıları hsg esnasında açılıyor.
allah kısa zamanda kavuştursun meleğine canım :))) ama örnekleri çok tek tüple ve hatta ıkı tüpüde tıkalı olupta hamiş kalanlar var. allahın işi işte. hemde bu sitede okumuştum(demekki açılmış)

hiç kafana takma canım
normalden daha çok uğraşmak diye bişeyinde yok
çünkü bu olayda uğraşmanın süresi yok
Allahın takdiri
tedavisi yarım kalan hamilelerde var
yıllarca uğraşanlarda
Allah dileğimizi hayırlı kılsın

Sevilcim ben kaçırdım sanırım ama ne gibi bir sorun yaşadın sen..gebesin bir sıkıntımı var düşük riski falan fazla kafaya takıp üzme kendini rahat olmaya çalış dua et sürekli..ingilizceci bende 15 gün vurulmuşum ignemi gün saymamıştım ama benim yumurta geç büyüormuş doktorum öyle demişti 18 ml ulaştıgında yarın igne vur demişti...arkadaş söylemiş zaten sperm kaliteli ise kendiliginden çatlayabilir diye...hayırlısı olsun...simeraycım doktorumda bana igne vurulduktan sonra 36 saatte ilişkiye girin dedi sonraki günler içinde ilişki dedi yani 3 gün üst üste oluyor ama 36 saati geçtikten sonraki 3 gün..öncesindede olabilir ama igneden sonra olması yüksek ihtimal ben yinede 36 saati dikkate alıyorum sonuçta igne yumurtayı çatlatacak daha kaliteli ve çok spermin o zaman yumurtaya ulaşması daha dogru gibi geliyor..hakkımızda hayırlısı rabbim verecek olduktan sonra bunlar da boş bizler sadece tedbirli olmaya çalışıyoruz...rabbim tüm dualarımızı kabul etsin...

Nisan cım sag tüpüm tıkalı demek hamile kalmayacagn anlamına gelmiyor lütfen pozitif olmaya çalış arkadaşlar söylemiş zaten tüpü tıkalı olupta hamile kalan arkadaşlarımız çok var burada inan bize...sen yeterki pozitif olmaya çalış dualarını eksik etme..hem bu filmden sonra o ilaç sayesinde yapışıklık tıkanıklık ta açılıyor...

günaydın kızlar ben pregeston kullandım igne yaptıırdıktan sonra ama dün dr aradım bekle bir hafta sonra gel dedi sizce dr ne yapmaya çalışıyor?bu bir hafta içinde adet olmamı mı bekliyor?bu günlerde kan tahlili yaptırsan hamile olup olmadıgım çıkar mı? ne olur cevap yazın tecrübelerinize ihtiyacım var.

arkadaslar bir sorum var.

bugun 15. gunum yumurtam dun 12,5 mm di doktor yarın16. gun progestana basla dedi
progestan progesteron salgılanmasını sağlıyor yani aslında yumurta catladıktan sonraki hormon yumurtanın döllenmeye hazırlık ortamını hamileliğe hazırlık ortamına ceviriyor yada dongunun normal seyrine donup zamanında adet olmanı sağlıyor cok gecikmeden yani

benim sorum da bu ilaca baslasam mı baslamasam mı bir kaç gun daha bekleyip belki yumurtam buyur catlar diyorum gecen ay 38 gunde olmustum yumurtam gec oluşup buyur olabilir sonucta

esim doktorun dediğinden cıkma diyor bilememdim

bu ilacı alırsam da birkaç gun içinde yumurta buyup olgulşırsa dollenmeye uygun hormonal ortam da ortadan kalkmış olacak bilemedim

yorumlarınızı bekliyorum

selamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…