canımsın sağol bitanem senden naber ne zaman çatlıycakmışın kııız :roflol:
Zezeciğim çok teşekkür ederim, Seldacım vajinal ultrasonla baktırmıyorum aklım başımdan gitti biliyosun smir aldığında kanama olmuştu, ben kızımda hiç baktırmadım istemiyorum demiştim, bunda nedense basiretim bağlandı bırak vajinal ultrasonu mengeneyle açıp içerden parça aldı ve inan gözlerim yerinden fırladı acıdan, gerçi bana sadece bakıcam demişti yoksa arkama bakmadan kaçardım. Kızlar hamileyken yada hamilelik şüphesi varken rahimle oynatmak iyi bi fikir değil bence, neme lazım . Gerçi ben biliyosunuz kanda gebelik testi yaptıtdım adiler yanlış negatif sonuç verdiler 10 tane filan aspirin aldım, ondanda şüpheleniyorum sonra deli gibi hasta oldum bide ateşli, yok yok yani, aman ya bu sefer şansızlıkla başladı kızlar İnşallah sonu güzel olsun, Allah İnşallah size yaşatmasın şanssızlık, öptüm sizi.
kızlarr selam benımde çalışmaların sonuncusu yarın olucak kasıklarımda ağrılar var iğneden snraki ilişkılerden snramı bole oluyo ya çok merak edıyorum bu ay nolacak i lk denemem birde tam çalışma zamanlarımda mısafir gelıyo ya kaç kişiyi ektım ama görümcemın oğlundan kaçamadım valla yatılı misafır oluncada cok zor evde tam da yarın akşam çok moralım bozuldu bişided ıyemıyorum eşime yanlış anlıcak uyuz oldum
kızlar iğnemi oldum bekliyorum...
tostumu yedim bekliyorum gibi oldu... kaydirigubbakcemile3
neyse... kızlar 36 saat falan diyolar... ne zaman ilişki olmalı? 24 saatle 36 saat arasımı?
yoksa 36 saat sonramı?
ilk defa çatlatma iğnesi oldum kızlar bana biraz bilgi verin lütfen...
arkadaşlar iyi akşamlar ben perşembe hsg çektirecektimama daha fazla dayanamadım düşünmekten vazgeçerim diye korktum ve gittim çektirdiiimsenağlamasenağlama
sağ tarafım kapalıymış.....benneyaptımki
iyide normalde en kaliteli sperm en az 2 günlük olması lazım bir günde 3 4 kezde yapılır ama spermler kaliteli olmaz
canım uzulme hsg de canın yandımı 3 ay sora gebelık yasamazsam bende cektırcem korkuyorum bıde sag tarafım kapalıymıs demıssın napıcak sımdı doktorun ne dedı nasıl tedavı uygulayacak
ya çok fazla canım acımadı ama oraya yatmak bişiler takılması felan onun pisikolojisi kötü acı yok sadece ilacı verirken adet sancısı gibi bi acı oldu okadar....
sol taraf açık olduğu için oda yeterliymiş tadaviside açık ameliyat falan dedi ama gerk yok dedi başka sorunlar yaratabilirmiş ameliyat............yani yapcak bişi yok sol tarafla idare edceğiz sadece normalden biraz daha fazla uğraşacağız.......
ya çok fazla canım acımadı ama oraya yatmak bişiler takılması felan onun pisikolojisi kötü acı yok sadece ilacı verirken adet sancısı gibi bi acı oldu okadar....
sol taraf açık olduğu için oda yeterliymiş tadaviside açık ameliyat falan dedi ama gerk yok dedi başka sorunlar yaratabilirmiş ameliyat............yani yapcak bişi yok sol tarafla idare edceğiz sadece normalden biraz daha fazla uğraşacağız.......
ya ben bu ay klomen kullanmıyacağım 3 ay kullandım bu ay etkisi devam edermiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?