Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

canım şimdi anladım eşini de..askere gidecek ve geride zaten seni bırakacakken bir de çocuğunu bırakmak strese soktu bence onu..birde gerçekten bu süreç çok zor bir süreç canım ben 6. ayımdayım ve bööleyiz eşimde ben de kafamçokkarıştı
canım yine de Allahtan hayırlısını isteyelim..belki de böylesi daha hayırlı hepimiz için..ben inanıyorum Rabbim uygun zamanı biliyor ve veriyor evladı kullarına..
sevgilerimle canımm..

arkadaşlar dkt geldim değerim 859,olmuş tüm tahliller normal çıktı inş. tutunur ve sağlıklı olur .herkese teşekkürler rabbim isteyen herkese versin amin
canım diğer topikte tebrik etmiştim ama buradan da edeyim..çok sevindim senin adınaaa..hayırlı olsun meleğin bitanem:))

sevilcim canımsın...belki inanmayacaksın ama kızıma hamileyken 8 aya kadar regl oldum ben..genetikmiş bu ananem ve annemin teyzesinde..ama dr um ne şartla olursa olsun kanı görür görmez acile geleceksin rahim açılır ve bebeği kaybedebilirsin dedi hep..düşünebiliyor musun 8 ay boyunca acillerdeydim canım ama Allaha şükür kızım şimdi 6 yaşında..lütfen kalbini temiz tut canım ve doğuracağına inan hep..
iyi ki varız canım hepimizdee:1hug:a.s.

Son düzenleme:
bulemsu inş. hamişsindir canım kıslar benim karnım çok şiş patlicak gibi sanki adetime 6 gün kaldı progestan kullanıyorum ondan mı acaba kullanan var mı

evet canım kesinlikle bende de öyle olmuştu ama yavaş yavaş iniyo rahatlıyorsun merak etme inşallah iyi dileklerin için sagol canım rabbim önce hepinize sonra banada nasip etsin inşallah

BiSMiLLAHiRRAHMANiRRAHiM

30-01-2009 İTİBARİYLE LİSTEMİZ

*************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************

BABYFACE:::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
TUSE2006 ::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
EMİNEKAYA:::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
GİZNUR:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
COCOSH:::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
gurbetgelini::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
EYLUL166 ::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
fındıkk kurdum 81:::::::::::::::::::::GONAPHENE
irem34:::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
xzeynep:::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
moril::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
YİĞİDO17:::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :hooray:
ROSEM:::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
BEYAZ MELEK:::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
elifecan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
BERAY:::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
esrako:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :hooray:
MİLKSHAKE :::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
BAŞAK 35:::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
beyz@:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
aabeyazmelek::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
maviş83::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
pushing:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOME N
((eslem)):::::::::::::::::::::::::::::::::::: İLAÇSIZ
sevil78::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
melek_law:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
mehtap gülü::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :hooray:
sebossk:::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
ARZU38 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
güngüneş:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
ces_nar:::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
interhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :hooray:

***********************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR**************************

OCAK AYI LİSTESİ

reabzeh::::::::::::::::::::::::::::::::::::::2 OCAK ?????????
polenss::::::::::::::::::::::::::::::::::::::2 OCAK ?????????
angell2008::::::::::::::::::::::::::::::::::8 OCAK ?????????
sudeyoncaa:::::::::::::::::::::::::::::::14 OCAK ????????
reyyan89:::::::::::::::::::::::::::::::::::14 OCAK ????????
samyeli26::::::::::::::::::::::::::::::::: 14 OCAK ????????
vildan 83::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 OCAK ????????
selinn_1687:::::::::::::::::::::::::::::::18 OCAK ????????
beyazbeyaz:::::::::::::::::::::::::::::::21 OCAK ????????
ilinay:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::27 OCAK ????????
serpil2003::::::::::::::::::::::::::::::::::27 OCAK ????????
ceylan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::28 OCAK ????????
nlgunözkan23::::::::::::::::::::::::::::28 OCAK ????????
bulemsu58::::::::::::::::::::::::::::::::28 OCAK ????????
ggezgin:::::::::::::::::::::::::::::::::::::30 OCAK ????????
Karamelek-07::::::::::::::::::::::::::::30 OCAK ????????

ŞUBAT AYI LİSTESİ

arifeyvz ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1 ŞUBAT
buse_burcu:::::::::::::::::::::::::::::::::1 ŞUBAT
bumuyani :::::::::::::::::::::::::::::::::::3 ŞUBAT
Hayat70::::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 ŞUBAT
ebrunisa::::::::::::::::::::::::::::::::::::::4 ŞUBAT
sevdalinka59::::::::::::::::::::::::::::::::4 ŞUBAT
nazanorbay::::::::::::::::::::::::::::::::::5 ŞUBAT
seldafid:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 ŞUBAT
qusel::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 ŞUBAT
nilufer_3457:::::::::::::::::::::::::::::::::5 ŞUBAT
a.akilli ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::6 ŞUBAT
zeze26::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::6 ŞUBAT
zeytin1007:::::::::::::::::::::::::::::::::::6 ŞUBAT
cerot ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::7 ŞUBAT
NBNH:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 ŞUBAT
neyzen_x::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 ŞUBAT
zeytinn79::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 ŞUBAT
nese_206::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 ŞUBAT
merseray ::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 ŞUBAT
bihter41:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 ŞUBAT
simarik_gril::::::::::::::::::::::::::::::::::9 ŞUBAT
bernadette:::::::::::::::::::::::::::::::::::9 ŞUBAT
Patricia:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::9 ŞUBAT
papatyaaaa:::::::::::::::::::::::::::::::::10 ŞUBAT
deniz588:::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 ŞUBAT
eemell::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::11 ŞUBAT
eylül01:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::11 ŞUBAT
BLACK_PEARL::::::::::::::::::::::::::13 ŞUBAT
APPLEARZU::::::::::::::::::::::::::::::14 ŞUBAT
askkizi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::14 ŞUBAT
GAMZELİ:::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ŞUBAT
pınar77:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ŞUBAT
umutlu 22:::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ŞUBAT
mavi rüya::::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ŞUBAT
hcgl_emilya:::::::::::::::::::::::::::::::::20 ŞUBAT
26eser26:::::::::::::::::::::::::::::::::::::21 ŞUBAT
nisan 13::::::::::::::::::::::::::::::::::::::22 ŞUBAT
Balsurat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::22 ŞUBAT
BeyaAZz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::26 ŞUBAT
esemos:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::26 ŞUBAT
RANA.ABLE. ::::::::::::::::::::::::::::::27 ŞUBAT
ceylan83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::28 ŞUBAT
serpil2003:::::::::::::::::::::::::::::::::::28 ŞUBAT

merhaba arkadaşlar benide şubat listesine geçermisiniz 28 şubat yazabilirsinz

arkadaşlar bi soru sordum bilen yokmu bu aydan sonra göbekten ignelere başlıcaz dedi dr. bu igne kaç tane oluyo çok acıyomu birde fiyatlarını bilen varmı?

nazan canım aşılaman hangi aşamada gelişme varmı inşallah bu ay tutar hep dua ediyorum bide bişey soraktım sana bu nar suyu ne zaman ne kadar içmamiz gerekli söylermisin tekrar teşekkürler

selam kızlar herkes nerelerde...
salı akşamı iğne olmuştum...çarşamba ve perşembe çalıştık... artık bugün biraz dinleniriz heralde... sizlerle aynı şeyleri yaşıyoruz... genelde aslında erkekler biraz daha cinselliğe düşkün olurlar gibi bir düşünce hakimdir... ama sanki olması gerektiğinde de tam tersi oluyor galiba... amannn artık saldım vallaa... çalış çalış nereye kadar! :))) çok fazla bir ağrım sızım olmadı... acaba yumurtam çatlamamış olabilirmi?
sadece sol kasığımda batma var bugün...

arkadaşlar bi soru sordum bilen yokmu bu aydan sonra göbekten ignelere başlıcaz dedi dr. bu igne kaç tane oluyo çok acıyomu birde fiyatlarını bilen varmı?

sorunun cvb nı ben de merak ediyorum serpilcim..bi de benim sorum var arkadaşlara..klomen kullanıp da adeti erken gelen var mı? benim adetime tam1 hafta var ama karnım çok ağrıyo sürekli tuvalete taşınıyorum acaba geldi mi diye:çok üzgünüm:
bari hafta sonu gelmesin:1no2: haftaiçi gelsin..doktora gideyim..bu ay olmazsa aşılamaya başlıcazsenağlama o yüzden şu iğneler ne kadar ,nasıl yapılıyo lütfen bilenler bizi cevapsız bırakmasın..

canım arkadaşım dr. bana aşılama yapcam demedi sadece iğne kullancam bakalım benimde klomeni ilk kullanmamda 1 hafta erken gelmişti yani yumurta çatladıktan 1 hafta sonra adet olmuştum sonra tekrar 3. günü gittim bu 2. aydı bu ayda 3 gün geç oldum tekrar dr. gittim bu ayda klomen kullancam hayırlısı artı bi erken oldum bi geç oldum inşallah bu ayda hiç adet olmam:) ALLAH herkesin gönlüne göre versin bu ay tutmazsa bende iğnelere geçicem bilgisi olan arkadaşlar lütfen cevap yazın

merhaba arkadaşlar ben bu ay klomen kullanmadığım için bal-tarçın çörekotu karışımını yaptım
bunu yapıpta faydasını gören varmııııııı?

canlarım tam çıkarken sorularınızı gördüm, umarım yardımcı olabilirim sizlere..

ben klomende ve çatlatma iğnesinde 3. ayımdayım..hatta bu ay beraberinde aşılama da oldum beklemedeyim. çatlatma iğnem ovitrelle..76 tl eczanelerde ve 3 senelik evli olupta bebeği olmayan ailelerinkini ödüyor sadece sgk..yani infertilite raporu olmadan ödemiyor..3 aydır cebimden veriyorum 76 tl yi sormayın. bir de eğer öncesinde bir bebeğiniz varsa yine bu raporu alamıyorusunuz..öyle ya da böyle doğum yapan biri bu rapordan ve kısırlık damgasından kurtulmuş oluyor anlatabildim mi..pregly var o da bu iğneye muadil bir iğne..içerik aynı ama firma farklı..daha ucuz olabiliyormuş ama bilginiz olsun..
göbekten yaptırıyrum ben ve ufak bi acı duyuyorum o anda, sonrasında herhangi biir acım olmadı hiç

bir de klomenle benim de adetim 3 aydır 3 gün erken oluyor..ama buna sebep klomen değilmiş..dr umun dediğine göre çatlatma iğnesi olanlar 14. günü mutlaka regl olur, olmamam ihtimali yok, bebek ihtimali vardır dedi olmayınca da..
çok öptüm ikinizi de ..umarım açıklayıcı olmuştur..
iyi akşamlarrra.s.

interhat tebrik ederim canım hayırlı uğurlu olsun allah kucağına almayı nasip etsin darısı tüm olmayanlara amiiiiin

kızlarrr ben kaçıyorummm....herkese iyi hafta sonlarııı
pazartesi iyi haberlerle gelin inşallah e mii:)
ben hafta sonu giremiyorum, malum sadece işyerinde internet var..
kendinize ve varmış gibi düşünerek bebişlerinize iyi bakınn..
sevgilerimleee

senin de ii haberlerini bekliyoruz canım çok sağol..ben çatlatma iğnesi olmadım..ondan merak ediyorum..yine de Allah razı olsuna.s.

demek erken gelebiliyomuş canım:çok üzgünüm:her şeye hazırlamaya çalışıyorum kendimi..üzülmiycem..benim de klomen de ilk ayımdı..yumurtalar büyümedi..o yüzden çatlatma iğnesi de vurulmadım ben..2 kez gittim bir daha çağırmadı doktor..ben yine her ihtimale karşı yumurta çatlama zamanını gösteren monitör kullandım..eğer doğruysa yumurtam çatladı ve biz o günlerde çalıştık..6 şubatı bekliyorum ama umudum iyice azaldı,eşimin sonuçlarına göre sayı ii ama morfoloji ve hareket sorunu var...adetim düzensizdir ama belirtiler erken başladı..sanırım umutlar şubata kaldıhepimiz hakkında hayırlısı

merhaba arkadaşlar ben bu ay klomen kullanmadığım için bal-tarçın çörekotu karışımını yaptım

canım ben kullanmadım ama diğer topiklerde okuduğum kadarıyla faydasını gören var..benim 2 aylık incir kürüm 1 şubatta bitiyo..bundan sonra bal-tarçın çörekotu karışımına başlıycam..adeti bekliyoruma.s.

merhaba ben faydasını gördüm yumurtaların gelişimi anlamında yani yoksa hamile falan degilim:)klomende kullanmıştım ilk ay bal+tarçın+çörekotunu kullanmadım tek yumrutam oldu ve 16,5 cm ken çatladı.2.ayda bu karışımı kullandım 4 tane falan yumurta oluştu en büyügü 22,7 oldu bu karışımda bilemiyorum bu 3.ayım ben tekrar yiyorum bakalım bu ay nolcak gelişmelerden haber veririm haftaya cumartesi dr.gidicem bakalım :Saruboceq:inşallah bu ay olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…