cerot tatlım aslında esım anlayıslıdır o askere gıdecek dıye bebegı erteleyelım dıo bende bebıs ıstıom bı turlu anlasamıoz ama yınede bana destek verıo bu hafta cok yordum adamı o yuzden tavır yapıo aslında haklıda valla bende yoruldum ya ne zor işmiş cocuk yapmak ahhh bı olsa tum bu sıkıntıları unutacam
canım diğer topikte tebrik etmiştim ama buradan da edeyim..çok sevindim senin adınaaa..hayırlı olsun meleğin bitanem:))arkadaşlar dkt geldim değerim 859,olmuş tüm tahliller normal çıktı inş. tutunur ve sağlıklı olur .herkese teşekkürler rabbim isteyen herkese versin amin
Canımsın, doğru diyosun zaman zaman moralim çok bozuluyo hala akıntım var yatıyorum. Hani palyaço'ya derlerya, herkesi güldrürken o hep ağlardı diye benimkii o hesap ve her zamanda o hesap oldu kendimi çok yanlız hissediyorum, korkum bebeğimi kaybetmek değil Allah a güveniyorum onun hayırlısını vereceğine inanıyorum sadece bende artık bööyle ulu bi çınarın gövdesine dayansam kollarına sığınsam istiyorum, kendi kendimi avutmaktan bıktımm, iyiki varsınız.
merhaba arkadaşlar benide şubat listesine geçermisiniz 28 şubat yazabilirsinz
arkadaşlar bi soru sordum bilen yokmu bu aydan sonra göbekten ignelere başlıcaz dedi dr. bu igne kaç tane oluyo çok acıyomu birde fiyatlarını bilen varmı?
sorunun cvb nı ben de merak ediyorum serpilcim..bi de benim sorum var arkadaşlara..klomen kullanıp da adeti erken gelen var mı? benim adetime tam1 hafta var ama karnım çok ağrıyo sürekli tuvalete taşınıyorum acaba geldi mi diye:çok üzgünüm:
bari hafta sonu gelmesin:1no2: haftaiçi gelsin..doktora gideyim..bu ay olmazsa aşılamaya başlıcazsenağlama o yüzden şu iğneler ne kadar ,nasıl yapılıyo lütfen bilenler bizi cevapsız bırakmasın..
arkadaşlar bi soru sordum bilen yokmu bu aydan sonra göbekten ignelere başlıcaz dedi dr. bu igne kaç tane oluyo çok acıyomu birde fiyatlarını bilen varmı?
sorunun cvb nı ben de merak ediyorum serpilcim..bi de benim sorum var arkadaşlara..klomen kullanıp da adeti erken gelen var mı? benim adetime tam1 hafta var ama karnım çok ağrıyo sürekli tuvalete taşınıyorum acaba geldi mi diye:çok üzgünüm:
bari hafta sonu gelmesin:1no2: haftaiçi gelsin..doktora gideyim..bu ay olmazsa aşılamaya başlıcazsenağlama o yüzden şu iğneler ne kadar ,nasıl yapılıyo lütfen bilenler bizi cevapsız bırakmasın..
kızlarrr ben kaçıyorummm....herkese iyi hafta sonlarııı
pazartesi iyi haberlerle gelin inşallah e mii:)
ben hafta sonu giremiyorum, malum sadece işyerinde internet var..
kendinize ve varmış gibi düşünerek bebişlerinize iyi bakınn..
sevgilerimleee
canım arkadaşım dr. bana aşılama yapcam demedi sadece iğne kullancam bakalım benimde klomeni ilk kullanmamda 1 hafta erken gelmişti yani yumurta çatladıktan 1 hafta sonra adet olmuştum sonra tekrar 3. günü gittim bu 2. aydı bu ayda 3 gün geç oldum tekrar dr. gittim bu ayda klomen kullancam hayırlısı artı bi erken oldum bi geç oldum inşallah bu ayda hiç adet olmam:) ALLAH herkesin gönlüne göre versin bu ay tutmazsa bende iğnelere geçicem bilgisi olan arkadaşlar lütfen cevap yazın
merhaba arkadaşlar ben bu ay klomen kullanmadığım için bal-tarçın çörekotu karışımını yaptım
bunu yapıpta faydasını gören varmııııııı?
merhaba arkadaşlar ben bu ay klomen kullanmadığım için bal-tarçın çörekotu karışımını yaptım
bunu yapıpta faydasını gören varmııııııı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?