Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

arkadaşlar dkt geldim değerim 859,olmuş tüm tahliller normal çıktı inş. tutunur ve sağlıklı olur .herkese teşekkürler rabbim isteyen herkese versin amin

interhat tebrikler canım allah kucagına almayı nasip eder saglıklı sıhatli bir hamilelik dilerim sana

merhaba kızlar
dün çok youndum yazdıklarınızı okuyamadım şimdi bir fırsat buldumda okudum döktürmüşsünüz:) ay varya kk giremeyince sinir oluyorum aklım hep burda oluyor işler fırsat vermiyoki

sevilcim
hani sana yazmıştım kanamam oldu diye sende kaçırma bugünleri demiştin yumurtalarımın çatladıgını yazmıştın dün kasıklarımda hep agrı vardı böyle ince ince batmalar falan oldu kan çok az geldi bi keremi ne oda ama bugün gine tuvalete girdikce akıntım kanlı geliyor sence neler oluyordur canım benim. 2 gündürde bi şey yaptıgımız yok :)))

merhaba arkadaşlar benide şubat listesine geçermisiniz 28 şubat yazabilirsinz bugün dr.gittim sigortam bitti bu ay benim klomen alıp kullansam bitince gelsem takip için olurmu dedim olur dedi al kullan haftaya cumartesi gel dedi bu aydan sonra zaten igneye geçcez sigortanda yok göbekten yapılıyo pahalı bi igne dedi bunun kaç tane oluyo kaç para tutuyo göbekten çok acıyomu kullananlar varsa bana bilgi verebilirmi yada bi önerisi olan varsa söylesin lütfen bide nar suyu aldım katkısız hazır onu ne zaman kullanmam gerekli .teşekkürler

hayırlı cumalar kıslar.herkes nasıl varmı bebiş haberleri..nazancım ne yaptı acaba inşallah çift çizgiyi görmüştürr..RABBİM herkese gönlündekini tez zamanda versin mübarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine.AMİİİİİNNN..

AMİİİİİNNNNN:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım yaaa regl üzerinden 2 gün geçti ulturasonda da göbekten baktı ama yok dedi salı gel kanda baktıralım bi dedi çanım çok sıkkın inşallah hepimiz hamiş oluruz en kısa zaman da AMİN

canım zaten göbekten bakılan ultrasondan görünmez ki...arkadaşımdan biliyorum..çok küçük olduğundan vaginal ultrondan bakıyolar,ancak öyle görülüyo..bence p.tesi kan testi yaptır o zaman kesin sonucu alırsın..ve silik çizgiyi de görmüşsün..içime hamilesin diye doğuyoa.s. hayırlısı olsun inşallah güzel haberler verirsin bize:1hug:

sağol canım sana da hayırlı cumalar..bu sabah(söylenmez ama olsun)namazdan sonra bol bol yasin okudum..hepimiz için dua ettim...Allahım geri çevirmesin...bizi boynu bükük gözü yaşlı bırakmasın...hepimizin beşiğini doldursuna.s.

inşallah canım ama dr um idrar tahlilinde çıkmadı bende ulturasonda göremedim salı günü bakalım deyince işte ümitsizlige kapıldım hala canım çok sıkkın GÜZEL SÖZLERİNİZ VE TESELLİLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER MEVLAM HERKESİ BEBİŞİNE KAVUŞTURSUN BİR AN ÖNCE AMİN

bulemsu canım günün kaç gün geçti testte de silik çizgiyi görmüşsün bu büyük ihtimalle hamişsin demek oluyo yerinde olsam canımı sıkıp salıya kadar sıkıntı içinde bekleyeceğime gider bugün kan testi yaptırıp rahatlarım canımmm

canım benim kaşıntı olmadı ama uçlarında felaket bi acı olmuştu geçen ay

klomen bende hıc bı degısıklık yapmadı hatta bugun sabah 36, saat doldu ıgnenın ustunden ama sankı hıc vurunmamısım gıbı ne kasıklarımda agrı kaldı ne baska bısey offf yoksa tutmadı mı dun kasıklarım agrıdı ama bugun bısey kalmadı calısmaları da yaptık ya keske anlamanın bı yolu olsaydı galıba benımkı tutmadı senağlama

ingilizceci canım canını sıkma tatlım bende de hiç bi etki yapmamıştı kasıklarımda hafif sızlama ve iğneden 4 5 gün sonra göğüs uçlarında acıdan başkaaa ama ben hamiş olamadımmm yani hiç alakası yok ağrıyla sızıyla tutması arasında hiçbi alak yok canım

CEYLANCIM BİLİYORUM AMA KAN TESTİ İÇİN 45 tl istiyolar o yüzden bide dr um şimdi deyil salı yaptıralım kan testini dedi ama yüzündeki ifade hamile deyilsin ifadesi vardı ÇOK ÜZGÜNÜM BEN YAAAAAAAAAA!umutlarım kırıldı ama mevladan ümit kesilmez SANIRIM PAZAR GÜNÜ YAPTIRACAM İNŞALLAH ADET OLMAM O ZAMANA KADARDA DUA EDİN NE OLUR BEN ÇOK KÖTÜ HİSSEDİYORUM KENDİMİ

ceylan doğru söylüyo canım her bünye bir değil...herkeste farklı etkiler yapıyo..boşu boşuna üzme kendini

inşallah canım inşallah... dualarımız seninle:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…