sevilcim derviş dervişin kucağından sırayla geçermiş derler hani..:)) bu durumda sıra nazancığımdaarkasından da ben ve tarih sırasına göre diğer kızlarr..
eczacı artık sizi görünce sormadan veriyordur gebelik testini eminim:)))))
canım hala aynı mı durumlar, kontrole falan gitmedin mi tekrar...ya da ne zaman gideceksin..zor bi durum bitanem..Allah şifa versin sana bir an önce..bu arada zamanın bolken elini karnına koy ve konuş bebişinlee..pozitif enerji ver ona..ben çok inanıyorum pozitif enerjinin gücüne...
Canımsın, doğru diyosun zaman zaman moralim çok bozuluyo hala akıntım var yatıyorum. Hani palyaço'ya derlerya, herkesi güldrürken o hep ağlardı diye benimkii o hesap ve her zamanda o hesap oldu kendimi çok yanlız hissediyorum, korkum bebeğimi kaybetmek değil Allah a güveniyorum onun hayırlısını vereceğine inanıyorum sadece bende artık bööyle ulu bi çınarın gövdesine dayansam kollarına sığınsam istiyorum, kendi kendimi avutmaktan bıktımm, iyiki varsınız.
hayırlı cumalar kıslar.herkes nasıl varmı bebiş haberleri..nazancım ne yaptı acaba inşallah çift çizgiyi görmüştürr..RABBİM herkese gönlündekini tez zamanda versin mübarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine.AMİİİİİNNN..
canım yaaa regl üzerinden 2 gün geçti ulturasonda da göbekten baktı ama yok dedi salı gel kanda baktıralım bi dedi çanım çok sıkkın inşallah hepimiz hamiş oluruz en kısa zaman da AMİN
hayırlı cumalar kıslar.herkes nasıl varmı bebiş haberleri..nazancım ne yaptı acaba inşallah çift çizgiyi görmüştürr..RABBİM herkese gönlündekini tez zamanda versin mübarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine.AMİİİİİNNN..
kızlar bu klomen göğüs uclarında bi etki yapıyormu? boyle yanma kasınma ne bilim bi rahatsızlık işte duydunuzmu hiç?
canım benim kaşıntı olmadı ama uçlarında felaket bi acı olmuştu geçen ay
CEYLANCIM BİLİYORUM AMA KAN TESTİ İÇİN 45 tl istiyolar o yüzden bide dr um şimdi deyil salı yaptıralım kan testini dedi ama yüzündeki ifade hamile deyilsin ifadesi vardı ÇOK ÜZGÜNÜM BEN YAAAAAAAAAA!umutlarım kırıldı ama mevladan ümit kesilmez SANIRIM PAZAR GÜNÜ YAPTIRACAM İNŞALLAH ADET OLMAM O ZAMANA KADARDA DUA EDİN NE OLUR BEN ÇOK KÖTÜ HİSSEDİYORUM KENDİMİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?