Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

iyiyim bende dün yakaldım kocayı tenhada ama 3 gün kaçtı benden 6 gün kaldı adet olmama hayırlısı artık senin ne zaman canım

nlgunozkan adet tarihin ne zamanda canım kanda baktırsana geç döllenme olduysa çıkmayabilir

iyiyim bende dün yakaldım kocayı tenhada ama 3 gün kaçtı benden 6 gün kaldı adet olmama hayırlısı artık senin ne zaman canım
canım ben de 4 şubatta regl olmam lazım. Listeye 5 şubat yazdım ki belki gecikir kesin olsun diye. Adetlerim bayağı düzenlidir. 28-29 en fazla 30 gün.
Gün saymayacağım diyordum yine başladım saymaya. İnşallah hamileyimdir ve inşallah bu sefer yüzüm güler kucağıma almak da nasip olur.
Allah bebek için yanıp tutuşan hatta hafif sıyırmaya başlayan hepimizin dualarını kabul etsin.

selda canim bu testin üzerinden 20 dakkika geçti ve ben tekrar baktim ikinci çizgi silikti ama vardi tabi kafayi siyirip yanlis görmediysem eger olabilirmi acaba geçerliligi varmidir acep kan testinide pazartesiye kadar olmassam dr uma bi gidip yaptirayim zeytincim kan testimi bu ay çok erken yaptirdim adetime sekiz gün vardi tabiiki negatif çikti ama adetlerim çok düzenlidir asla gecikmez erken gelir geç olmaz 28 gündür regli dönemim bu ay ilk defa klomen kullandim o yapmistir diyorum herhalde bu gecikmeyi

Nilgüncüm ben çok sabırlı biri sayılmam. Ama silik 2. çizgiyi görenler hep hamiş çıktılar. Sabırsızlığımdan dolayı diyorum ki hemencecik bi kan testi yaptır da ohhh diyelim be güzelim.
Ben düşük yaptım bi kere. Onda adetim 4 gün geçmişti. Idrar testi yaptım negatif çıktı canım. Sonra kan testiyle öğrendik. Benim regl de düzenlidir. 3 ay klomen kullandım vallahi hiç gecikme olmadı. . Ben senin adına umutluyum canım

teşekkürler günümü düzelttiğiniz için

canımm selammm..
dün ben çıkmışım sen yazmışsın..sen de beni güldürdün delüüüüü :roflol::roflol: adamın gözünü de pörtlettin yani sonunda..ama bak bu ay emeğinin mükafatını alacaksın canım arkadaşım:))
koyun gibi beklemedeyim canım ben de..TIK YOK TIK
mucuxxx:1hug:

sevilcim derviş dervişin kucağından sırayla geçermiş derler hani..:)) bu durumda sıra nazancığımdaarkasından da ben ve tarih sırasına göre diğer kızlarr..
eczacı artık sizi görünce sormadan veriyordur gebelik testini eminim:)))))
canım hala aynı mı durumlar, kontrole falan gitmedin mi tekrar...ya da ne zaman gideceksin..zor bi durum bitanem..Allah şifa versin sana bir an önce..bu arada zamanın bolken elini karnına koy ve konuş bebişinlee..pozitif enerji ver ona..ben çok inanıyorum pozitif enerjinin gücüne...

Vah benim canlarıııım bu ay hepinize

İNNNNNŞALLLLLLLAAAAHHHHHHH!!!!
yoksa cümleten
kafamçokkarıştı-tatlicadiarzu- AAAMİNNN canımm:))

seldacım 7 günlük bebişini kutluyorum senin dee:)) ablası benimki 11. gününe girdi:))
senin kocişe plaket vermek lazım yalnız..adamdaki enerjiye bak yaw..bizimki 16. günden sonra otomatiğe bağlıyo herşeyi:)))))
yevrüm öpte başına koy sen kocişi, burada ısrar eden taraf olmak da ayrı can sıkıcı hani..

canım aynen valla..korkuyorum o testlerin görüntüsünden bile..kullanmadan bile tek çizgi varmış gibi geliyooo:))) halisilasyon görmek bu herhalde..kutudan tek çizgi halinde çıkacak sanki...:)))

slm arkadaşlar ben bayağıdır girmiyodum dün beta hcg yaptırmıştım tahlili bugün aldım ama dkt a yarın göstericem sonuç296,22 bu nedemek acaba bilen varmı pozitifmi negatifmi

bitanem sen hamişsin yaaa.tebrik ediyorum seni şimdiden benn..Allahım kucağına almayı da nasip etsin canımm..

ilahi esercim:)))))))) çok güldürdün benii..mavidenizcim pazartesi ye kadar yok ben cevap vereyim onun yerine şimdilik..canım biz dün akşam kafaya yemek üzere iken bu bebek olayını ti ye almaya başladık ve geyik yaptık bol bol..ve malum yumurtlama günümüzden bugüne de tutmuş gibi düşünüp bööle yazdık..tabiiki de çok erkenn ve test yapmak için bile erken hatta şu günlerde..
canım benim sende yine ümitlenip hayal kırıklığı yaşamayın diye haklı olarak duygularını yazdın tabi..
haklısın ama kesinlikle kötüye alıştırmak gerek canım önce...
sevgilerimlee..a.s.

kızlar bu sabah 36.saat doldu ve geceden calıstık ıns rabbım bu ay nasıp eder kocişim evden zor kactı haftaya hec yapmıcaz yeterrrr dıo :) ya olmazsa dıye aklıma getırıom sımdıden moralım cok bozuluo aslında kendımı hazırlasam ıyı olur içimde bır sıkıntı var sankı olmayacak gıbı ıns olur tabıı allah yardımcımız olsun

kızlar slm hayırlı cumalar dr geliyorum kızlar moralim bozuk dr um idrar tahlili yaptırdı oda negatif çıktı salı günü gel kan tahlili yapalım adet olmazsan dedi ÇOKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK ÜZGÜNÜMMMMMMMMMMMMMMMMM NE OLUR CEVAP YAZIN DR UM NE YAPMAYA ÇALIŞIYOR

NLGUNOZKANCIM inş. hamişsindir benimde adetlerim düzenlidir İNŞ. HAMİŞİZDİR YA HAYIRLISI YİNEDE

kızlar bu sabah 36.saat doldu ve geceden calıstık ıns rabbım bu ay nasıp eder kocişim evden zor kactı haftaya hec yapmıcaz yeterrrr dıo :) ya olmazsa dıye aklıma getırıom sımdıden moralım cok bozuluo aslında kendımı hazırlasam ıyı olur içimde bır sıkıntı var sankı olmayacak gıbı ıns olur tabıı allah yardımcımız olsun

canım sanırım dr un idrar tahlilini yaptı ama biraz erken yaptığını düşünerek birkaç gün sonra salı günü tekrardan kanda bakarak daha net bir cevap almak istedi kendince..kaçındaydı canım regl tarihin..yani kaç gün geçti reglinin üzerinden

canım eşine bu sorunun sadece senin sorunun olmadığını ve senin de bu şekilde kendini mecbur hissederek çalışma yapmaktan çok hoşnut olmadığını söyle..belki daha farklı olur canım..ya da sadece ben mi istiyorum falan de..bu stresli dönemin içinde gelecek bir de gelecek haftayı şimdiden kesitirip atması hiç iyi değil canım senin psikolojin için...konuş mutlaka konuş derim..önemli bir konu bu bence..

sevgiler canım..a.s.

canım yaaa regl üzerinden 2 gün geçti ulturasonda da göbekten baktı ama yok dedi salı gel kanda baktıralım bi dedi çanım çok sıkkın inşallah hepimiz hamiş oluruz en kısa zaman da AMİN

cerot tatlım aslında esım anlayıslıdır o askere gıdecek dıye bebegı erteleyelım dıo bende bebıs ıstıom bı turlu anlasamıoz ama yınede bana destek verıo bu hafta cok yordum adamı o yuzden tavır yapıo aslında haklıda valla bende yoruldum ya ne zor işmiş cocuk yapmak ahhh bı olsa tum bu sıkıntıları unutacam

insallah canim ya ne güzel moral veriyon çok saol ama bugün karnim birazcik agriyo korkuyorum ya adet olcam diye
Nilgüncüm moral vermek değil, iğne olalı 10 günü geçmişse ve idrar tesri silik çıkıyosa kesin pozitif canım.2 gün arayla kanda baktır sağlıklı bi gebelik olduğunun kanıtıdır canım, hadi Allahom sağlıkla tamamına erdirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…