Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Slmm canlarımmm Hamile olduğumu burdaki listeye eklemişsiniz sağolunn ben buraya yazmayı unutmuşum klomenle kaldıgımı. Aslında bilenler bilir klomen kullnadım ilk defa ve takip oldu ve dr. büyümez daha gelme bir dahaki aya kaldı demişti ama sonuc hamileyim :)) Allah verdimi veriyor bu bir mucize oldu benim için yumurtam büyümedi diye cok üzülmüştüm ama işte oldu..

Burdaki arkadaşlara söylemek sitiyorum rahat olun zamanı gelince geliyor bebekleriniz gerçekten. Ve ben eger klomenle yumurtam büyüseydi prengyl iğneylede çatlatcaktık ama büyümedi diye iğnede kaldı öyle. Yani herşey kendiliğin oluştu çatladı
O yüzden bunun üzerine prengyl 5000 iğnem buzdolabında duruyor isteyen birisine ihitiyacı olan durumu olmayan birisine vermek isterim ücretsiz bebeğimin gelişine hediye olsun...isteyene kargoyla yollim sadece kargo ödemesi size ait olsun o kadarcık... Kim isterse bana özelden yazsın ona göre öptüm sizi canlarımmm Allah hepinizin gönlüne göre versin.

canım ya sağol bana öyle umut verdin ki ağlıyorum şu an:a015: aynı senin gibi benim de yumurtalar büyümedi..çatlatma iğnesi almadan eve döndük..doktor beni öbür aya aşılama için çağırdı,oysaki klomen de ilk ayımdı,daha fazla beklemeyelim dedi,kabul ettim..ve şu an beklemedeyim..6 şubat adet tarihim...ne olur dua eder misin?sadece bana değil buradaki tüm bebek hasreti çeken yol arkadaşlarıma:1hug:
Allah tamamına erdirsin,bebişini ve seni korusun

nostok canım teselli etmek zor seni biliyorum ben de bebeğimi kaybettim,doğduktan sonra..sadece lütfen bir an önce toparlanmaya bak..toparlan ki meleğin uçup gelsin yanına..beslenmene dikkat et,moralini yüksek tut..dualarımızdasın..Allah yar ve yardımcın olsun:teselli:

cerotcum gerçekten çok üzüldüm:çok üzgünüm:burdan anlaşılıyo ki bebişin acık edalı olcak gelmek için nazlanıyo annesi:1rolleyes: sabır anaların en önemli özelliği değil midir:1hug:kendi annelerimizden biliriz,nelerimize katlandılar..

mrb hanımlar
bend bu ay ikinci kez klomen kullandım,ama yumurtalarımın takibini bu ay yaptırmadım,yoruldum vala şmdiden.ama konuşmalarınızı görüncede keşke gitseymişim dedim,yrn ilk işim doktora gitmek olucak,iğnelerden ya da klomenin 3 e çıkarılmasında hiç haberim yoktu,gidip konuşsam ii olur sanırım...
peki bu ilaç kullanımı ne kdr etkili acaba,n kdr zamanda bizi hamiş ypar acaba bileniniz varmı??

Canmm benim duam sizlerle hep. Allahtan ümit kesilmez sakın endişe etme olacağı varsa olucak. Be o gün yumurtan büyümez dediklerinde ağlayarak çıkmıştım hastaneden ama bi baktım hamileyim :) Birde şey oldu mesela yumurtan büyümez dediller ya 1,5 hafta sonra bende sümüksü yapışkan akıntı olurya uzar o vardı 2-3 gün ben şüphelenmiştim yumurtam oluştu diye dr. gitmiştim bana dedilerki çatlamış bende nsl olur büyümez demişlerdi.. Ama büyümüş ve çatlamış bile:)) Ve daha güzeli tuttu hamile kaldım yani herşey nasıl oldu ben anlamadım Allahıma şükürler olsunnnn..

kızlar banada dua edın ne olur benım aslında hersey olumlu gelıstı catlatma ıgnemı vurundum ama ıcımden bı ses yıne olmadı dıyor cok umutsuzum keske bu kez yanılsam gebelıge daır hıc belırtımde yok allah yardımcımız olsun bebıslerımız artık gelsınnnnnnnn :)

Slm kızlar nasılsınız? Cerotcum üzüldüm yazını okuyunca ne yalan söyleyeyim bilirsin bu ay senden de çok umutluydum hayırlısı olsun dilerim 2.aşılaman tutarda daha fazla bekletmez annesinin nazlısı..ya kızlar çatlatama ignesi vurulmaya karşın yinede çatlamama ihtimali varmıdır..ben hiç farketmedim öyle sümüksü sıvı falan yada ne bileyim olduda ben farketmedim aslında akıntılarıı takip edip hiç yorum yapmadım bu ay ,önceki aylarda regl gelene kadar dikkat ediyorudum tam anlamıylada farkedemiyordum hangi dönemde oldugunu...belirti varmıdır sanmıyorum sadece sürekli olarak igneden 1 gün sonra başlayan neredeyse hergün en az 2 saat boyunca batma agrı oldu kasıklarımda karnımda şişlikten patlayacak gibi hissediyorum..agır bir şey taşıdıgımda ve hafiften koşar gibi oldugumda agrı giriyor kasıgıma...çok ümitlenmek istemiyorum ama bilirsiniz bu duyguyu her ne kadar ihtimal bile vermeseniz o davetsiz misafir geldiginde yüzünüz düşer üzülürsünüz bende öyleyim...isyan etmemeye çalışıyorum ama inatla direnmeye çaba sarfediyorum...rabbim inş kısa zamanda hayırılısı ile saglıklı bebekler versin...

canim herkesde her belirti olacak diye bisey yok benim mesela kasiklarimdaki agri ve gögüs uçlarimin agrimasi disinda bir belirti yoktu ki bunlar ayni zamanda adet belirtisi hatta ben adet olucam diye bekliyodum ama hamileyim adetimi on gün geçti ama hala hiçbir belirti yok midem bile bulanmiyo ya ben ne biçim bi hamileyim diyecegim oki umudunu asla kaybetme vakti zamani dolunca geliyo bebisler hayirlisiyla senin ve diger arkadaslarin da tez günde gelir melekleriniz:Saruboceq:

ingilizceci aynı zamanlarda igne vurulduk seninle dimi..inan bu ay bende aslında daha çok umutluyum diger aylarda doktorum yumurta gelişimin olmadıgını söylemesine ragmen yinede bekliyordum takii kırmızıları görene kadar..ama bu ay sansımız diger aylardan daha yüksek yai yumurta gelişimi iyi oldu çatlatma ignesi vurulduk..ama yine içimden bir ses ya olmazsa diye hüzünlendiriyor beni..zaten gebelige dair belirti aramaıyorum çogu kişide bu belirti olmamış bence yani regl ile belirtiler yakın birbirine o yüzden ayırt etmek zor oluyor..ne zaman reglin test ne zaman yapacaksın?

canım ben usuttum galıba sabahları kusuyorum esımde sureklı test yap oldu dıyor ama ben cesaret edemıyorum cunku ınan ıcımden bı ses yıne olmadı dıyor ılacta kullanamıom valla napcam bılmıom haftaya adet gunum adetı beklerım heralde cunku bır kez daha yıkılmak ıstemıyorum ıdrarda yapsam cıkmaz heralde o yuzden beklıcem

cnm zaten bu günlerde kusma bulantı olmaz eşin öyle düşünmüş belliki..ama üşütmüşsün galiba ayaklarını ve sırtını kalın giy sıcak tut bak dr söylüyor hep ayaklarınızı sıcak tutun diye..benimde normalde reglim şubatın 10 11 falan aslında düzensiz oldugu için şu güb demiyorum ama ortalama igneden sonra 15 de falan regl olunuyormuş ozman 10 na denk geliyor salı çarş.gelmezse reglim diger günler test yapabilirim..

sağol canım bahsettiğin akıntı bende de oldu doktordan geldikten 7-8 gün sonra..ama ben doktora gitmedim..bir de ovülasyonu gösteren monitor kullandım..onda 3.kademeyi gördüm yani eğer doğruysa yumurtam çatladı:Saruboceq: yalnız işte eşimin spermlerinde morfoloji ve kalite düşüklüğü çıktısenağlama...o yüzden çok ümitlenmemeye çalışıyorum..Allah büyük bekliyorum son 2 gün:1shok:
tekrar tebrik ederim kuzunu sağlıkla kucağına al inşallah

tatlım ıns hamıs oluruz beklemek gercekten cok zor ben bu ay klomenı ılk defa vurundum aslında tedavımde sonuc verdı ıyı kalıte 4 yumurtam oldu ama bu ay hamıs olmazsam bı sure ara vercem tedavıye cunku artık yoruldum her ay beklemek cok yordu benı 1 yıldır her ay beklıom ama olmuo bazen hıc olmayacagını dusunuom offffff neyse allah yardımcımız olsun belkıde var bı vaktı zamanı

canım benim de ilk ayım dı klomende bende ümitlerimi kaybettim artık ya aşılama yada tedavisiz bekleme diyorum çünkü kullandıgım klomen regly olmama ragmen pko yapmış bir daha uygulamak istamiyorum bu tedaviyi ama hayırlısı RABBİM HEPİMİZİN BİR AN ÖNCE HAYIRLISIYA KUCAGIMIZI DOLDURSUN İNŞALLAH

İnan ki arkadaşım hepimiz aynı şeyleri hissediyoruz. Ben de bazen çocuğumuz hiç olmayacak hissine kapılıyorum.Bazen isyan ediyorum. Özellikle bebekleri döven, tecavüz edilmesine sesini çıkarmayan, çöpe atan, terkeden insanları görünce. Bir zamanı olduğuna inanmasam eminim psikolojim daha çok bozulur. Benim adet günüm de bugün yarın. Olmazsam ne ala. Olursamda 1 gün azıcık üzülücem sonra yeniden şarj edip kendimi ne gerekiyorsa onu yapacağım. Hayata biraz da lülülülülülü yapabilmek lazım. Allah hiçbirimize dermansız dert vermesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…