canım benim çok üzüldüm regli olmana bi dahaki aya inşallah üzülmemeye çalış ilk gün insan kötü oluyor ama sonra dier ayın heycanı sarıyor
canım benim ya çok üzüldüm inan, teselli edecek söz bulamıyorum ya, her ay aynı her ay aynı, ben bu ay tedavileri falan bıraktım dr a gitmedim artık umursamıcam kendi haline bırakcam dedim ama ne mümkün reglime 6 gün kaldı vücudumu dinlemeye başladım yine beklememek umut etmemek elde değil ne olcak bilmiyorum. hakkımızda hayırlısı olsun canım bir gün mutlaka olacak inanıyorum :teselli:a.s.
cerotcum aşılama ne kadara mal oldu sana?
a.s.
birtanem Mesaj Linki
--------------------------------------------------------------------------------
Alıntı:
cerot kullanıcısından alıntı
nazanım canımmm..seni yarı yolda bıraktım deği mi...ama bence sen bu ay hamilesin ve sen mutlu olunca ben mutlu olacağım inan..şu listeler bile motive ediyor beni canım arkadaşım..
demek ağrım olması gerekiyormuş canım..beni çok düşündürmüştü hatırlarsan bu denli sessizlik vücudumda..
korkuyla bekleme bitanem rahat ol, varsa da yoksa da olan bize oluyor..rahat ol canım benim...
çok öptüm..iyiki varsınız...
CANIMM Allah evinden sağlıkğı huzuru ve hayırlı rızıkları eksik etmesin gerisi boş...hakikaten olan bize oluyor..biliyorsun ben artık bu ilaçlardan delirme noktasına geldim..benim sonraki adımım aşılama değil drum tüp bebek dedi..inan bende senin olmasına kendiminmiş gibi sevinecektim nasip Allah herşeyin hayırlısını versin...
idrar testleri yaptım ama bende de birşey çıkmadı..kan testinden biliyorsun korkuyorum..
zaten bu ay olmazsa uzunca bir süre ara verecem..
sende bir ay ara ver istersen vücudunu dinlendir..çok ilaç yüklenme..
sen de iyi ki varsın ve iyi ki seni tanıdım MELEK KALPLİ KADER ARKADAŞIM...
a.s.:teselli:
bu sabah adet oldum
canım çok sıkkın
tüm hamileleri canı yürekten tebrik ediyorum
darısı tüm bekleyenlerin başına diyorum
slm kızlar sevdalinkacım seni çok iyi anlıyorum aynı durumdayım bende tedaviden sonra bebiş beklerken kırmızılık geldi şimdi çok üzgünüm ama hayırlısı
Herkese merhaba,
ben kırmızıları gördüm arkadaşlar..1. aşılamam tutmadı..1no2:kendimi fazla ümitlendirmeyeyim demiştim ama yine de üzüldüm tabi... ((ilk siiznle paylaşıyorum inanın..daha eşime söyleyemedim senağlama
bir dahaki aya beni 3 mart olarak ekleyebilirsiniz..kimbilir belki...:çok üzgünüm:
sevgilerimle..
LİSTEYE 15 ŞUBAT OLARAK EKLEYEBİLİRSİNİZ
kızlar meraba yaklaşık 3 aydır yazmıyorum belkide siteyi açma cesretim olmadığından mesajlara baktığımda o dönemde hamilelik için uğraşan arkadaşlar hep amacına ulaşmış çok sevindim gerçekten buna uğraşmanın ne demek olduğunu ne stres yaşandığını çok iyi biliyorum.bense hala uğraşıyorum klomen denemeleride bitti artık hiç beklemediğim anda geçen ay hamili olduğumu öğrendim bu mutluluğu sadece 3 gün yaşayabildim ve bebeği kaybettim doktorlar yine aylar sürecek bir tdaviden bahsediyo artık öyle yoruldumki anne olmk fikri bile cazip gelmiyo.LİSTEYE 15 ŞUBAT OLARAK EKLEYEBİLİRSİNİZ AMA BİLİYORUMKİ BEN HEP O LİSTENİN DAİMİ ELEMANI OLARAK KALACAĞIM BU GİDİŞLE...
Herkese merhaba,
ben kırmızıları gördüm arkadaşlar..1. aşılamam tutmadı..1no2:kendimi fazla ümitlendirmeyeyim demiştim ama yine de üzüldüm tabi... ((ilk siiznle paylaşıyorum inanın..daha eşime söyleyemedim senağlama
bir dahaki aya beni 3 mart olarak ekleyebilirsiniz..kimbilir belki...:çok üzgünüm:
sevgilerimle..[/QUOT
ay cnm kıyamam yaaa üzme sn kndini sağlıklı olsnda geç olsn önmli diil allahım sana en yakn zamanda tattırsın o duyguyu.. bak bizde bekliyorz 1 sene olcak nerdeyse ama allah her zaman hayrlısını versn dimi ama ??yerimseniben
kızlar meraba yaklaşık 3 aydır yazmıyorum belkide siteyi açma cesretim olmadığından mesajlara baktığımda o dönemde hamilelik için uğraşan arkadaşlar hep amacına ulaşmış çok sevindim gerçekten buna uğraşmanın ne demek olduğunu ne stres yaşandığını çok iyi biliyorum.bense hala uğraşıyorum klomen denemeleride bitti artık hiç beklemediğim anda geçen ay hamili olduğumu öğrendim bu mutluluğu sadece 3 gün yaşayabildim ve bebeği kaybettim doktorlar yine aylar sürecek bir tdaviden bahsediyo artık öyle yoruldumki anne olmk fikri bile cazip gelmiyo.LİSTEYE 15 ŞUBAT OLARAK EKLEYEBİLİRSİNİZ AMA BİLİYORUMKİ BEN HEP O LİSTENİN DAİMİ ELEMANI OLARAK KALACAĞIM BU GİDİŞLE...
CEROT cumm ben birde iki gündür gripliyim ne ağzımın tadından anlıyorum ne kokudan...iyi olsam dinleyem vicidimii ama bu durumda ses te verimiyor...
bak seni biraz güldüreyim...
ben iki ay önce adetim bir gün gecikince kan testi yaptım değer 30 çıktı hamileydim oleyydelikafadulden...neyse iki gün sonra dr test istedi 00.1 çıktı hamile değildim..
bu iki günlük hamilelik macerasında 1 hafta süpürmediğim evi süpürttürdüm kocama..temizliğin tümünü yaptırdım..adam helak oldu..ben artık kıçımı kaldırmıyordum..ama iki gün sonra eşim sonucu öğrenince aynen böyle olduk:mymeka:...
sonraki çalışmalarda adamı bu hale getirdim :1shok:..halen gözü seyiriyor nedendir bilmem:roflol:....kız istemisin çocuk sevdasına benim koca böyle:1shok:: kalsın..
tövbe tövbe...
merhaba kizlar
adeti gelen arkadaslarim icin gercekten cok uzgunum ozellikle cerot canim senden umutluydum ama insallah ikinci asilaman tutacak tadaviye devam canim.. hem bak bir tane evladin var Allah onu sana bagislasin ve en kisa zamanda ona insallah bir kardes nasip etsin uzulme oldu mu canim..
Herkese merhaba,
sevgilerimle..[/QUOT
ay cnm kıyamam yaaa üzme sn kndini sağlıklı olsnda geç olsn önmli diil allahım sana en yakn zamanda tattırsın o duyguyu.. bak bizde bekliyorz 1 sene olcak nerdeyse ama allah her zaman hayrlısını versn dimi ama ??yerimseniben
bitanemm çok sağoll aşk kızı..şu an daha iyiyim..ama wc de çok kötü oldum bi an kırmızıları görünce(( bilirsiniz o duyguyu..aşılama çok umutlandırmıştı beni napalım kısmet canım..Allahım sana da tez elden nasip etsin canım bebişinii..hayırlıısyla hepimize de tabii...
slm kızlar beni 20 şubat olarak listeye ekleye bilirsiniz
zeze hiç belirtin falan varmı benim göğüslerim büyüdü bide sol kasığım sanki şişmiş gibi geliyooo sat kaç senin benim 10 ocak 6 sında kesin olmam lazım progestan da 6 da bitiyo hayırlısı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?