Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

mrb arkadaşlar.ben yeni keşfettim bu siteyi güzel.hergün yazılarınızı okuyorum.hamile kalanların heycanını paylaşmak güzel.bende geçen ay serephone ve prengly vuruldum.39mm bi kist oluştu sonrasında yani yumurta çatlamamış kist oluşmuş.bu ay hiç bi ilaç vermedi doktor adet olursam 4.gün tekrar muayene için çağırdı.bakalım adet günüm 11 şubat bekliyoruz.umarım ilaçsız hamile kalmışımdır.bu arad bende önce herşey normal çıkmıştı.hamile kalmak için bi sorun yoktu.eşimin spermlerine baktıracagız.inşallah o da iyi çıkar

nazanorbay, seldafid ne yapıyorsunuz orada cicim..gelin bakayım

canım aha da geldim..söyle kıss ne yapayım ki sizi hamile bırakayımkaydirigubbakcemile3

keşke sihirli değneğim olsa SELDA al sana ikiz,CEROT sen ikiz istiyordun ben bonkör olup 1 tane de bonus olsun benden, etti sana da üçüz..MAVİ DENİZ gel ksım buraya sen ne diyordun al sana da ikiz(kız olan çok yaramaz olacak feleğini şaşırtacakkaydirigubbakcemile3)
RANA cım kız içimden geldi sana da üçüz....değnek elimdeyken daha isteyen varmııı...??

canlarım benimde bugün yarın olmam lazım tık yok..inşallah olmazda...inşallah hepinizi HALA ve TEYZE yaparım...

oynatmaya hihoyyyt az kaldı doktorum nerdeeedelikafadulden:1shok:

nazarcım bugünse günün test yap çıkar şu sihirli değneğinle banada bi ikiz lütfen ben yarın yapacam bakalım çıkacak mı

seldafid canımm çok sağol bitanem desteğin için..daha iyiyim bugün..dr umla çizelgemizi yaparız bugün herhalde 2. aşılama için..çok çalışmak lazım çoook:))
canım Aminn...kaldıramayacağımız dert vermesin Rabbim haklısın..güzel dileklerin hepimiz için olsun bitanemm..

zeze canım kızım da nazlı gelmişti benim. kaderim bu benim analarına çektirmeden gelmiyorlar benimkiler anşaıldı:) genetiğimizde var dimi sabır..çok sağol canım..

mavi denizcim canım bu ay da nasip değilmiş..7. aya girdik bakalım ne kadar daha bekleyeceğiz diyorum içimden..ama hayırlısı olsun bitanem dimi napalım..
canım sorunu hemen cevaplayayım çatlama iğnesi vurulunca mutlaka çatlıyor yumoşlar ama usg kontrolünden sonra vurulması gerek canım..neden dersen yumoşlar belli bir boyuta gelmeden iğnenin anlamı yok..dr um bana 20 mm iken vuruyor ve 36 saat sonra çatlıyor..ama 16 ya da 17 iken vursa idi fayda etmezdi anlatabildim mi canım..
benim 3 aydır tam 16. gün kanamam oluyor iğneden sonra canım..bu ayda öyle oldu aynen...:çok üzgünüm:

ingilizceci ve senden ümitliyim be bu ay canım..hadi bakalım rastgele:)

kız delüüüü, alemsin alem.nazanım valla ikizi gözüm yedi de üçüzle nolurum bilmiyorum...bak ben 1 kız 1 erkek alayım mümkünse dokun sihirli değneğine..kendine de aynısından al bitanemm..ikisi bi arada çıksın:)))

canım senden ümitliyim bennn..benim tık yoktu ama sen çok çektin yaa, o ağrılar boşuna değildi bence...yaşasın teyze olucaaaaaaaam...:1hug:

nazarcım bugünse günün test yap çıkar şu sihirli değneğinle banada bi ikiz lütfen ben yarın yapacam bakalım çıkacak mı

canım günüm bugün fakat idrar testleri hep negatif...kan testini de korkuyorum yaptırmaya...cumaya kadar olmazsam cuma günü yaptıracam...

Canım inşallah Allah gönlüne göre versin..en önce sağlık...

sana da ikiz olsun hade bakeemm..gerçi bu çocuklar yaramaz oluyor seninde oğlan..bak kıza ne yapıyorkaydirigubbakcemile..

kaydirigubbakcemile3

Nazanım ben de regl olmazsam şu 2 gün içinde cumartesi kan testi yaptırıcam. Eşim her ay umutluyum senden diyordu. Bu ay umudum yok diyor.. Ben de regl olucam gibi hissediyorum. Ama ne olursa olsun içimizde yine de bir umut var işte.
Allahım sen yüzümüze gül yarabbiiii.....Burada hamile kalmayı dileyen herkesin bebişleri tez zamanda gelsin inşallahhhh..

canım çok teşekkür ederim inşallah herşey bu aydan itibaren hepimiz için çok güzel olur....:CüvCüv:

kızlar noluyoooooo nekadar cok hamıs olmaya basladı allahım daha da versın ınsallgh bekleyende cok rabbım heoımıze versın jkızlar habersız bırakmayın bızlerı sonuz alan yazsın nolur cok merak edıyorum seldafıd zeze ha gayret arkadaslar az kaldı sabır

a.s ilahi Nazanim , canimcim Allah hepimizin gonlune gore versin guzelim vallahi ikiz ucuz dorduz hic farketmiyor Allahim nasip etsinde kendime guveniyorum tek basimada olsam bakarim bole sira sira hepimize nasip olur insallah..

Canım hemşehrim sağol varol. Gayret içerisindeyim tabi de kırmızı görme ihtimalini de düşünüyorum hani.. Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah. :CüvCüv:

ah canım..üzüntümü sizlerle paylaştım sevincimi de ilk sizle paylaşıcam..inşallah senin de güzel haberlerini en kısa zamanda alırız canım..6 şubat..ah 6 şubat gelmek bilmiyo..Allah hayırlıysa versin hepimize ,hayırsızsa vermesin:Saruboceq::Saruboceq:

amaan amaaan maşallaah bölesinide hiç duymadmm 7 -8 tane heeee valla çok gzl inşallaah bu yumurtalardan birii bu ay sana mutlu hbri verirhihoyyyt

arkadaşlar, geçmiyor zaman sanki, 1 haftam daha var hiç belirtim yok gibi.... ateşim fena gitmiyor ....
dua edin hayırlısıyla eli yüzük düzgün sağlıklı hayırlı bir bebiş gelsin....

kızlar üzülimmi sevinimmi bilemedim dr gittim bugün ve dr yumurtan gelişmemiş dedi bir yandan seviniyorum en azından yumurtlama olmuş diye bir yandan üzülüyorum gelişmemiş diye dr cuma sabah gel dedi tekrar e2 tahlil istedi en az 300 çıkması lazımmış benim bugün yaptırdığımda 119 çıktı biraz fikir verseniz banada acaba gelişirmi 2 gün içinde

slm arkadaşlar burdaki herkes oldukça deneyimli banada yardımcı olurmusunuz.Benim adetler 34 günde bir ama yumurtalama sorunum yoktu.doktorum adetin 2,günü gel dedi.Sizce banadamı klomen ya da diğer ilaçlardan verir.Hamile kalamıyorum sebep yoksa da bu ilaçlar verilirmi arkadaşlar.ya da nasıl bir tedavi olur ya meraktan çatlıycam.stres yaptım adet te olamıycam şimdi.

sana cok tesekkur ederım aslında dogru soyluyosun sımdı ıyı bır dr arastırıp gıtme zamanı herseyde bır hayır vardır deyım baslayalım sagol canıma.s

kızlar klomende 4. günüm bugün le yumoşların büyüdüğüne dair pek bi belirtim yok benimmmmm umarım büyüyolardırrr

büyük ihtimalle yumurta takibi yapacak arkadaşım. sağlama almak için ilaç veriyorlar. sonrada gerekli görürlerse çatlatma iğnesi. İlaca adetin 3. günü veya 5. günü başlatabiliyorlar. bir seçenekte adetin 3. günü bazı hormon testleri isteyebilir. kontrol amaçlı. Ne kadar süredir uğraşıyorsun?

slm arkadaşlar size bir sorum olacak.bugün adet olmam gerekiyordu olmadım.2 gün önce test yaptırmıştım 0,217 çıktı yani negatif.bugün doktorumu aradım cumaya kadar gelmezse tekrar test yaptır dedi.yani niye test istemiş olabilir?eğer gelirse 3.pregnlyli olucam.inşallah arkadaşımın sayesinde iğne bulmak çok zor çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…