geldim cicim. Benim sayfa hep açık. ama ara sıra çalışmak gerekiyor o yüzden.sengözlerimebaksanabnazanorbay, seldafid ne yapıyorsunuz orada cicim..gelin bakayım
nazanorbay, seldafid ne yapıyorsunuz orada cicim..gelin bakayım
ggezgin arkadaşım çok sevindim. allah sağlıkla kucağına almayı da nasip eder inşallah.:sm_cool:
cerot canım çok üzüldüm aşılamanın tutmamasına. Ne yapalım arkadaşım. Dediğin gibi insan hemen bir sonraki ayın hesabını yapmaya başlıyor. Umudumuzu kaybetmememiz lazım. Allah kaldıramacağımız dert vermesin. Sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize:teselli:
bulemsu aynı dilekleim senin için de geçerli. lütfen kendini üzme çalışmaya devam
cerotcum gerçekten çok üzüldüm:çok üzgünüm:burdan anlaşılıyo ki bebişin acık edalı olcak gelmek için nazlanıyo annesi:1rolleyes: sabır anaların en önemli özelliği değil midir:1hug:kendi annelerimizden biliriz,nelerimize katlandılar..
Slm kızlar nasılsınız? Cerotcum üzüldüm yazını okuyunca ne yalan söyleyeyim bilirsin bu ay senden de çok umutluydum hayırlısı olsun dilerim 2.aşılaman tutarda daha fazla bekletmez annesinin nazlısı..ya kızlar çatlatama ignesi vurulmaya karşın yinede çatlamama ihtimali varmıdır..ben hiç farketmedim öyle sümüksü sıvı falan yada ne bileyim olduda ben farketmedim aslında akıntılarıı takip edip hiç yorum yapmadım bu ay ,önceki aylarda regl gelene kadar dikkat ediyorudum tam anlamıylada farkedemiyordum hangi dönemde oldugunu...belirti varmıdır sanmıyorum sadece sürekli olarak igneden 1 gün sonra başlayan neredeyse hergün en az 2 saat boyunca batma agrı oldu kasıklarımda karnımda şişlikten patlayacak gibi hissediyorum..agır bir şey taşıdıgımda ve hafiften koşar gibi oldugumda agrı giriyor kasıgıma...çok ümitlenmek istemiyorum ama bilirsiniz bu duyguyu her ne kadar ihtimal bile vermeseniz o davetsiz misafir geldiginde yüzünüz düşer üzülürsünüz bende öyleyim...isyan etmemeye çalışıyorum ama inatla direnmeye çaba sarfediyorum...rabbim inş kısa zamanda hayırılısı ile saglıklı bebekler versin...
canım aha da geldim..söyle kıss ne yapayım ki sizi hamile bırakayımkaydirigubbakcemile3
keşke sihirli değneğim olsa SELDA al sana ikiz,CEROT sen ikiz istiyordun ben bonkör olup 1 tane de bonus olsun benden, etti sana da üçüz..MAVİ DENİZ gel ksım buraya sen ne diyordun al sana da ikiz(kız olan çok yaramaz olacak feleğini şaşırtacakkaydirigubbakcemile3)
RANA cım kız içimden geldi sana da üçüz....değnek elimdeyken daha isteyen varmııı...??
canlarım benimde bugün yarın olmam lazım tık yok..inşallah olmazda...inşallah hepinizi HALA ve TEYZE yaparım...
oynatmaya hihoyyyt az kaldı doktorum nerdeeedelikafadulden:1shok:
nazarcım bugünse günün test yap çıkar şu sihirli değneğinle banada bi ikiz lütfen ben yarın yapacam bakalım çıkacak mı
nostok canım teselli etmek zor seni biliyorum ben de bebeğimi kaybettim,doğduktan sonra..sadece lütfen bir an önce toparlanmaya bak..toparlan ki meleğin uçup gelsin yanına..beslenmene dikkat et,moralini yüksek tut..dualarımızdasın..Allah yar ve yardımcın olsun:teselli:
canım aha da geldim..söyle kıss ne yapayım ki sizi hamile bırakayımkaydirigubbakcemile3
keşke sihirli değneğim olsa SELDA al sana ikiz,CEROT sen ikiz istiyordun ben bonkör olup 1 tane de bonus olsun benden, etti sana da üçüz..MAVİ DENİZ gel ksım buraya sen ne diyordun al sana da ikiz(kız olan çok yaramaz olacak feleğini şaşırtacakkaydirigubbakcemile3)
RANA cım kız içimden geldi sana da üçüz....değnek elimdeyken daha isteyen varmııı...??
canlarım benimde bugün yarın olmam lazım tık yok..inşallah olmazda...inşallah hepinizi HALA ve TEYZE yaparım...
oynatmaya hihoyyyt az kaldı doktorum nerdeeedelikafadulden:1shok:
Canım hemşehrim sağol varol. Gayret içerisindeyim tabi de kırmızı görme ihtimalini de düşünüyorum hani.. Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah. :CüvCüv:kızlar noluyoooooo nekadar cok hamıs olmaya basladı allahım daha da versın ınsallgh bekleyende cok rabbım heoımıze versın jkızlar habersız bırakmayın bızlerı sonuz alan yazsın nolur cok merak edıyorum seldafıd zeze ha gayret arkadaslar az kaldı sabır
kızlar noluyoooooo nekadar cok hamıs olmaya basladı allahım daha da versın ınsallgh bekleyende cok rabbım heoımıze versın jkızlar habersız bırakmayın bızlerı sonuz alan yazsın nolur cok merak edıyorum seldafıd zeze ha gayret arkadaslar az kaldı sabır
kızlar bugün kontrole gittim 7-8 tane yumurtam oluşmuş
dr çok güzel dedisositososito:sm_cool:
çok mutlu oldum yarın 4 te pregnly kullancam
perşembe cumartesi salı ilşki
cuma da duphasona başlıyorm
allahım hayırlı et rabbim inşallah bu ay gelir meleklerimizkaydirigubbakcemile3hihoyyyt
canım,benimki sadece bir fikir..ben senin yerinde olsam daha fazla beklemez doktora giderdim..başka doktorların da fikri alınabilir..yaşım 31 diyorsun çok geç değil ama biliyorsun yumurta kalitesi her geçen gün düşüyor ve gebe kalmak zorlaşıyor..bence doktora git,gerekirse testlerini sıfırdan yeniden yaptır...hakkında hayırlısı olsun canım:1hug:
büyük ihtimalle yumurta takibi yapacak arkadaşım. sağlama almak için ilaç veriyorlar. sonrada gerekli görürlerse çatlatma iğnesi. İlaca adetin 3. günü veya 5. günü başlatabiliyorlar. bir seçenekte adetin 3. günü bazı hormon testleri isteyebilir. kontrol amaçlı. Ne kadar süredir uğraşıyorsun?slm arkadaşlar burdaki herkes oldukça deneyimli banada yardımcı olurmusunuz.Benim adetler 34 günde bir ama yumurtalama sorunum yoktu.doktorum adetin 2,günü gel dedi.Sizce banadamı klomen ya da diğer ilaçlardan verir.Hamile kalamıyorum sebep yoksa da bu ilaçlar verilirmi arkadaşlar.ya da nasıl bir tedavi olur ya meraktan çatlıycam.stres yaptım adet te olamıycam şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?