canım sağol allah dualarını kabul etsin yarın klomene başlıyorum bakalım hayırlısı artıkmerseraycım üzme kendini bak hepimiz bekliyoruz. ben de bu ay pas geçtim. Evleneli 5 yıl oldu. 2,5 yıldır çalışmalara devam ama talihim dönmedi bir türlü.
Ebrunisa canım mart listesinde hemen arkandayım şekerim. Yalnız değilsim. İnşalallah yaparsın açılışı da arkadan patır patır hepimiz hamile kalırız martta.
mavi deniz geldim canım. İyi diyelim iyi olalım. aabeyazmelek uzun zamandır görmüyorum ben de. Yazsa kesin görürdüm. Sağlam takip ediyorun sayfayı.
605 yeni arkadaşım hiç zaman kaybetme. Ben de düşük yaptım Nisan 2008 de ağustostan beri kalamıyorum hamile. Üstelik bunun son üç ayında ilaç ve iğne de kullandım. Ne olur ne olmaz. Profesyonel bir görüş alırsın.
valla herkeste degişik şeyler oluyor patricia cım inş gebelik belirtisidir bendede genel olarak kasık batması agrısı oluyor halada öyle bak zeytindede olmuş ve şimdi hamile ister istemez acaba bendemi diyorsun hoş zaten diyordumda benzerlik görünce insan hemen umutlanıveriyor.
son adet tarihim 3 şubat benide ekleyin
kızlar ben son adet tarihimi yazmamlışım sanırım buyüzden soru işareti var karşısında 26 ocak
tebrik ederim arkadaşım. hiç belitin oldum olduysa açıncı günden itibaren oldu???
kızlar dr dün gece ilişki demişti çatlatma iğnesi sonrasında
ilişki oldu ama buakşamda misafirlerm geliyo hep ayaktayım sabahtan buyana
bi zararı olurmu ki
offfff
slm kızlar,dün regl oldumzaten bu ay hamile olmam mümkün değildi...bundan sonrada tedaviye de devam edemeyeceğim..çünkü eşim problemler yaşamaya başladı(isteksizlik,erken boşalma.vb..) dün ürolağa gitti testesteron ve LH değerleri çok düşük çıktı..birkaç tane ilaç verdiler,ilaçlar bittikten sonra testleri tekrar yapılacak...eğer sonuçları yükselirse,tekrar yumurtlama takibi ile deneyeceğiz.ama eğer düzelmezse aşılamaya geçilebilir moralim çok bozukkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?