Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

biri bana cevap yzar mı1 yıl önce düşük yaptım hamile kalamıyorum doktora gitmeli miyim

Düşükten hemen sonra gebe kalması biraz zor oluyor ama oluyor ve bir sene geçmiş üstünden doktora görünmeliydin bu zamana kadar bence...

cerotcum. İnşallah bir ay sonra gelir bebişlerimiz. Ben öyle diye diye 6 ayı bitirmişim ya. Tabi düşükten sonraki 3 ayı ve önceki dönemdeki dış gebeliği ve nekahat dönemini saymıyorum bile. Ne yapalım hayatım sınanıyoruz hepimiz belkide.Şimdi üzülüyoruz Ama Allah evlatlarımızdan yana yüzümüzü güldürür inşallah.

zeytin, ilk belirtiler kaçıncı günde başladı???

Canım benim belirtilerim 1hafta önce çıktı çok kasık ağrım oldu hatta salı günü bu yüzden doktora gittim doktor hamile olabilirisn dedi rahim kalınlığın çok iyi %50 %50 dedi ama ben pek ümitlenmedim .Dün test yaptım pozitif bugün sbah tekrar yaptım yine pozitif saat 15:30 dada kan sonucumu alıcam allah hepimiz için hayırlısını verir inşallah.

cnm inş duaların kabul olur ...

Evet canım klomenle bırakalı 2 ay oldu ama etkisi devam edermiş ialacın o yüzden klomenle hamile kaldım diyebilirim.

süper yaaaa.çok sevindim.darısı başımıza.canım klomeni 5 gün kllandıktan kaç gün sonra dr.seni çağırdı iğne için.buarada hangi çatlatma iğnesini kullandın

bende bu ay klomen tedavisine başladım bugün 12.günüm kontrole gitcem bide 14.günü gitcem duruma göre çatlatma iğnesi yapılacak.inşalllaaaah olur.

zeytin canım şu anda son hamilelik haberini sen verdin ya soru soran sorana sana.bir imzalı fotonusu alabilirmiyiz dermişiz az sonra :))

merseraycım üzme kendini bak hepimiz bekliyoruz. ben de bu ay pas geçtim. Evleneli 5 yıl oldu. 2,5 yıldır çalışmalara devam ama talihim dönmedi bir türlü.
Ebrunisa canım mart listesinde hemen arkandayım şekerim. Yalnız değilsim. İnşalallah yaparsın açılışı da arkadan patır patır hepimiz hamile kalırız martta.
mavi deniz geldim canım. İyi diyelim iyi olalım. aabeyazmelek uzun zamandır görmüyorum ben de. Yazsa kesin görürdüm. Sağlam takip ediyorun sayfayı.
605 yeni arkadaşım hiç zaman kaybetme. Ben de düşük yaptım Nisan 2008 de ağustostan beri kalamıyorum hamile. Üstelik bunun son üç ayında ilaç ve iğne de kullandım. Ne olur ne olmaz. Profesyonel bir görüş alırsın.

süper yaaaa.çok sevindim.darısı başımıza.canım klomeni 5 gün kllandıktan kaç gün sonra dr.seni çağırdı iğne için.buarada hangi çatlatma iğnesini kullandın

Canım benim ilacım bittikten sonra gün aşırı doktora gidiyordum yumurta büyüklüğü uygun olduğu anda çatlatma iğnesini vuruyordu.Pregnyl kullandım .4 ay klomen kullandım ilk ay günde 1 ikinci ay 2 üçüncü ay 3 dördüncü ayda günde 4 tane içtim daha sonra kist oldu ilacı bıraktım kistin yokolmasını bekledim.Daha sonra hipotroidi çıktı onun için ilaç kullanmaya başladım ve bebeği felan unuttum gerçekten takmıyınca oluyormuş demek ki...:bbo:

selam kızlar ben geldım nasılsınız? varmı mutlu hamiş haberlerikaydirigubbakcemile5

benım gunum pazartesi ama dün göğüslerime resmen bıçak batması oldu. ıkısıne aynı anda değil ama . bir gün içindebeşkere falan oldu. acısını taa içimde hissettim. öyle ucunun acıması falan değil yanı elirtimi bu acaba? yada klomen yaparmı bunu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…