Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

BiSMiLLAHiRRAHMANiRRAHiM

05-02-2009 İTİBARİYLE LİSTEMİZ

*************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************

BABYFACE:::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
TUSE2006 ::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
EMİNEKAYA:::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
GİZNUR:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
COCOSH:::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
gurbetgelini::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
EYLUL166 ::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
fındıkk kurdum 81:::::::::::::::::::::GONAPHENE
irem34:::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
xzeynep:::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
moril::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
YİĞİDO17:::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :hooray:
ROSEM:::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
BEYAZ MELEK:::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
elifecan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
BERAY:::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
esrako:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :hooray:
MİLKSHAKE :::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
BAŞAK 35:::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
beyz@:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
aabeyazmelek::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
maviş83::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
pushing:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOME N
((eslem)):::::::::::::::::::::::::::::::::::: İLAÇSIZ
sevil78::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
melek_law:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
mehtap gülü::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :hooray:
sebossk:::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
ARZU38 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
güngüneş:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
ces_nar:::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
interhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
deryamatrix::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
nlgunözkan23::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
sudeyoncaa::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
samyeli26::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
ggezgin::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
zeytinn79::::::::::::::::::::::::::::::::::: :hooray:

***********************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR**************************

OCAK AYI LİSTESİ

reyyan89:::::::::::::::::::::::::::::::::::14 OCAK ????????
vildan 83::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 OCAK ????????
selinn_1687:::::::::::::::::::::::::::::::18 OCAK ????????
beyazbeyaz:::::::::::::::::::::::::::::::21 OCAK ????????
ilinay:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::27 OCAK ????????
ceylan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::28 OCAK ????????

ŞUBAT AYI LİSTESİ

arifeyvz ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1 ŞUBAT ???????
bumuyani :::::::::::::::::::::::::::::::::::3 ŞUBAT ???????
Hayat70::::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 ŞUBAT ???????
qusel::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 ŞUBAT ???????
nilufer_3457:::::::::::::::::::::::::::::::::5 ŞUBAT ???????
a.akilli ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::6 ŞUBAT
zeze26::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::6 ŞUBAT
zeytin1007:::::::::::::::::::::::::::::::::::6 ŞUBAT
NBNH:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 ŞUBAT
neyzen_x::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 ŞUBAT
nese_206::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 ŞUBAT
merseray ::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 ŞUBAT
bihter41:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 ŞUBAT
simarik_gril::::::::::::::::::::::::::::::::::9 ŞUBAT
bernadette:::::::::::::::::::::::::::::::::::9 ŞUBAT
Patricia:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::9 ŞUBAT
papatyaaaa:::::::::::::::::::::::::::::::::10 ŞUBAT
deniz588:::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 ŞUBAT
eemell::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::11 ŞUBAT
eylül01:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::11 ŞUBAT
BLACK_PEARL::::::::::::::::::::::::::13 ŞUBAT
APPLEARZU::::::::::::::::::::::::::::::14 ŞUBAT
askkizi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::14 ŞUBAT
nostok::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 ŞUBAT
GAMZELİ:::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ŞUBAT
pınar77:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ŞUBAT
umutlu 22:::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ŞUBAT
mavi rüya::::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ŞUBAT
hcgl_emilya:::::::::::::::::::::::::::::::::20 ŞUBAT
BAHTIM::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20 ŞUBAT
26eser26:::::::::::::::::::::::::::::::::::::21 ŞUBAT
bebişim52:::::::::::::::::::::::::::::::::::21 ŞUBAT
nisan 13::::::::::::::::::::::::::::::::::::::22 ŞUBAT
Balsurat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::22 ŞUBAT
reyyan86:::::::::::::::::::::::::::::::::::::24 ŞUBAT
BeyaAZz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::26 ŞUBAT
esemos:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::26 ŞUBAT
RANA.ABLE. ::::::::::::::::::::::::::::::27 ŞUBAT
ceylan83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::28 ŞUBAT
serpil2003:::::::::::::::::::::::::::::::::::28 ŞUBAT
guleysa:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::??

MART AYI LİSTESİ

karamelek-07:::::::::::::::::::::::::::::::1 MART
ebrunisa::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1 MART
cerot ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 MART
seldafid:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 MART
sevdalinka59::::::::::::::::::::::::::::::::??

Selam kızlar. ben regl oldum. Bu ay ilaç kullanmamıştım. Şubatta doktorumla tekrar görüşebilirim de mola da verebilirim. Daha karar vermedim. ama listeye yazdım yine de
Zeytin arkadaşım sen de hamilesin büyük ihtimal. tebrik ediyorumçokk ama çok.. Darısı isteyen herkesin başına
ranacım çok sağol ilgin için. Özelden msj attım sana

Zeytin tebrikler.. hiç belirtin oldumu???????

Saolun arkadaşlar darısı herkesin başına ben hla inanamıyorum ama inşallah yarın kesinleşicek..
Belirtim bel ağrım çok fazla oldu göğüslerim şişti ama regl olurkenden farklı karınca karınca uçlerı çok sızlıyo bide inanılmaz yemek yemeğe başladım ve kasık ağrım çokk..

sorma canım ya her ay acaba-tatlicadiarzu-yok seldacım benim 1 senedir hep düzensiz adetlerim:çok üzgünüm:40 günü geçtiği çok oluyor..yarın da 35.gün zaten..monitöre göre 21.gün yumurta çatladı görünüyo..ama şu an karın ağrım var ve göğüslerim acıyo..bilmiyom yarın kırmızılarla uyanabilirim:tomato: dediğin gibi umutlanmamak elde değil ben de üzülmiycem,belki biraz ağlarım.. o kadarcık olabilir değil mi

canım:teytey:çok sevindim tebrik ederim:sm_cool:dualarını eksik etme olur mua.s.

seldacım adet olmuşsun... şimdi okudum gözümden kaçmışbenneyaptımki..üzülmek yok tamam mı canım..belki biraz ağlarsın ben öyle yapıcam..ama asla pes etmek yok...benim sinyaller de arttı..yarın belki sana yoldaş olabilirim:çok üzgünüm: hayırlısını dileyelim napalım.

geçenlerde canının çok sıkkın olduğunu yazmıştın bak ne güzel her şey yavaş yavaş yoluna giriyor..çok sevindimkaydirigubbakcemile5Allah yüzünü güldürsün canıma.s.

cerotcum inşallah yerleşme kanamasıdır..şu mübarek gecenin hartına...Rabbim dualarımızı kabul etsin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

çok tebrik ederim canım ya çok sevindim hamilelerimiz gittikçe artıyor bize de dua et olur mu

her ay hamile kalayım diye uğraşırken bakın bu ay mart listesinde başta rol alıyorum

ebrunisacim moralini bozma canim bak daha tedavinde 2. ayin degil mi gonul isterki hepimiz hemen hamile kalalim ama birazcik sabirli olmamiz lazim bizim bebisler cok nazli.. birkac ay tedavi gorup ara verdigi ay bile hamile kalan bircok kisi taniyorum hayirlisiyla onumuzdeki aylarda guzel haberini alacagiz tatlim haydi moralini yuksek tut :teselli:

günaydın kıslar zeytinn tebrikederim seni allah kucağına almayı nasip etsin kıslar benim göğüslerim şişmişti ya şimdi indi sanırım kırmızı kart yeme zamanım yakın

selam bende aranıza yeni katıldım.ben 14 temmzuda hemile kalmışım ama hamile oldugumu öğrendikten 5 gün sonra babam vefat etti bebeğimide kaybettim tabi birdahada hamile kalmadım zaten.bugun doktora gidecem.klomen veya gonaphene isticem biran önce hamile kalmak istiyorum.son adet tarihim 3 şubat benide ekleyin

canım benimde adetim seninle aynı gün çok büyükk hayal kırıklığına uğradım.benim ve şimin hiçbir problemi yok herşey normal amam neden olmadıgını anlamıyoz.inşallah aynı tarihde hamiş oluruz.:1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes:

canım sağol iyi dileklerini aynen iade ediyorum.inşallah güzel haberler veririz.yarın klomene başlıyorum.

canım evet bu aralar ben de sadece işyerinden girebildiğim için 2 satır yazıp kaçmak zorunda kalıyorum. canım ıkınman sorun olmaz..gülme ama dr a sormuştum sakıncası varmı diye ıkınmanın:roflol: adam gülerek hayır dedi ıkınabilirsin, farklı organlar yumurtalık ve bağırsak demişti:))) canım bende sürekli kabızlık sorunu yaşayan biriyim..hatırlarsan fx topiğinde çok bahsetmiştim zamanında..rahat ol canım..eğer o sıpalar annelerine tutunduysa inan bana tam tutunuyorlar..Allahın takdiri tabii en önemlisi de...

canım Allah yardımcın olsun..inşallah kendiliğinden gebe kalırsın..lütfen çok kafaya takma...rahat olmaya çalış, stres yumurtaların döllenmesini engelliyormuş ve tıbben de bu açıklanmış birşey canım..tabi başarabilirsen stres yapma..kendi haline bırak ve düşünme sürekli gebe miyim değil miyim diye...

a.s Seldacim ne durumdasin canim bir gelisme varmi? nazandanda haber yok bugun merak ediyorum insallah guzel haberler alacagiz bu aralar.. cerot canim kan testini biran once yap belkide hamissin :dance:

canım benim kanamada hala artma yok??!!!! anlamadım gitti..yani çok koyu kırmızıya dönüştü ama afedersiniz hani olması gerektiği gibi yoğun değil..gebe olduğumu zannetmiyorum canım..çok düzenli regl olan biri hiç olmadım hayatımda..bakalım p.tesi yi bekleyelim dedi dr.um. galiba usg ye alacak duruma göre..sağol bitanemmm..

:dance::dance::dance::teytey::teytey::teytey:
zeytinnnn inanamıyorummmmmmmmmm..canım süpersinnn..inşallah kanda da onaylanır canım gebeliğin...haber ver bekletme bizii...
Allahım kucağına almayı da nasip etsinn...

cerotcum inşallah yerleşme kanamasıdır..şu mübarek gecenin hartına...Rabbim dualarımızı kabul etsin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

bitanem değildir zannetmiyorum..tamam kızımda da yaşadım ama bu çok farklı..çok afedersiniz koyu kahverengi ve hiç artmadı kızımda kırmızıyı az da olsa görmüştüm..gerçi o zaman da düşük riskim vardı her zaman..
canım hayırlısı ne ise o olsun diyorum artık..eşimin kuzeni de böyleydi bebek vardı ama düştü( onu yaşamaktansa 2. aşılamaya geçmeyi yeğlerim zezeciğimm..
sevgiler canımm

canım başın sağolsun öncelikle..Mekanı cennet olsun babanın..bu tür olayları yaşayan insanlar aşırı stres ve sıkıntı ile düşük yapabiliyor canım..üzerinden atamamış olmalısın ki hala etkileniyor metabolizman...canım bence klomene gerek yok gibi sende..yumurtan oluşup büyümese idi zaten hiç kalamazdın bugüne kadar..dr un bence kendi haline bırakacak seni..sende biraz toparlan ve stresi at canım üzerinden..
sevgiler

canım İnşallah beraber verelim müjdeyi buradan.çok sağol bitanemm...

seldacım canım üzülme hayırlısı buymuş diyorum ben artık napayım..
bizim bebişler 1 ay daha geç geleceklermiş gibi düşünelim bizde..sıpalar nazlanıyor canım...
bakarsın aynı ay gireriz listeye seninle..şubat hamişleri olarak..

ZEYTİNN CANIM SENİ ÇOK TEBRİK EDERİİİİİİİM...
Ben de yeni öğrendim.Dün kan testimin sonucunu aldım.Adeti geçtikten 2. günü kan testi yapmıştım.Sonuç 489 pozitifmiş.Ama doktor daha çok ufak görünmez dedi 2-3 hafta sonra gel dedi.İnşallah tez zamanda buradaki herkes hamile kalır.

kızlar moralim çok bozuk test yaptım ama negatif reglime iki gün var clearblue yaptım ama tek çizgi, daha kaç sene beklicem bensenağlamasenağlamasenağlama
zeytin tebrik ediyorum canım Allah bağışlasına.s.

zeytincim tebrikler çok sevindim kanda dogrulanır inş bu sonuç..cerotcum bunu bilfdigim iyi oldu bilmiyorum ama çevremde hep öyle dediler bende tırstım haliyle inan çok zor durum sen bilirsin..bugün kasıgımda batma agrı fazlalaştı gibi bakalım sonucu çok merak ediyorum ama morlaim bozuk ya kokuyorum negatifi görmekten hem de çok..cnm dün akşam bulçuk arkadaşımızın hemile haberi aldıgını ögrendik..çok sevindik adına sana da söyleyeyim dedim..

eee kızlar neredesiniz bakayım selda nazan patrıcia rana cerot kaçırdım seni zaten zeytin gezgin merseray zeze ceylan başak maviş ebru simenay aklıma ismi gelmeyen tüm arkadaşlar...hepinizin günü güzel geçsin...bol hamileli günler... yaa aklıma geldide aabeyazmelek yok kaç zamandır girdide benmi kaçırdım acaba haberi olan varmı?

tebrik ederim arkadaşım. hiç belitin oldum olduysa açıncı günden itibaren oldu???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…