Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

reyyancım bence bişe olmaz ama sen yinede egilir kalkarken dikkat et derim benimde kasık agrılarım igneden 2 gün sonra başladı hala var o yüzden panik yapma ben dikkat ettim egilir kalkarken uzanma fazla yetişemedigin yerde sandalyey çık o0 hatayı yapıyorum bende çok o yüzden annemler falan hep kızıyorlar dikkat et allahın izniyle bebiş eger varsa sana tutunur dua et sonrasında sen dikkatli ol..hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz..cicim yalnız igneden sonra doktor üst üste 3 gün diyor ama onuda göz önüne al..

gamzeli moralini bozma cnm hayırlısı olsun..eşin ilaçlarını bitirsin bi normale dönsün degerler o zman daha iyi olur öbür türli tedavin hep yarım olur..ve daha çok yıpranırsın..zeytincim bendede kasık agrısı çok hatta bugün düne nazaran fazlalaştı gibi nasıl dayanacam bir hafta daha bilmem..diger zytin arkadaş günün geçmişmiydi..peki test yaptınmı sanırım idrarda yapmıştın kanda baktırdınmı..sürekli neden olmuyorum falan dedikçede gelmez o meret biliyorum kendimden bende normalde düzensizlik var kafama taktıkça daha da gecikiyordu..

bi şey sorcam bilen varsa yardınmcı olun kızlar
sperm sayısı düşük olunca doktorlar ilaçmı veriyor nasıl çogaltma oluyor :) bilen varmı

inşallah hakkımızda hayırlısı olur canım. ama moral bozmamak,kafaya takmamak imkansız

gamzeli moralini bozma cnm hayırlısı olsun..eşin ilaçlarını bitirsin bi normale dönsün degerler o zman daha iyi olur öbür türli tedavin hep yarım olur..ve daha çok yıpranırsın...

haklısın canım,en azından birkaç ay stresten uzaklaşırım daha fazla yıpranmam..ilçalarda inşallah iyi sonuçlar verir (

canım selam..birbirimizi yakalayamadık bu ara..bulcuk için çok sevindim canım özelden yazarım ben ona..Allah isteyen herkese nasip etsin o duyguyu..sonrasında da anneliği tabii..
canım ağrı olması normalmiş yumurta sayısının fazlalığından dolayı.
sabır sabır sabır diyorum canım..bu iş sabır işi valla da..
çok öptümmm

seldacım canım inşallah beraber çığlık atacağız buradan...benim de bu ay7. ay olacak canım..klomenle 4. ay ama 6 aydır olmuyor ve 7. aya girdik..
AMİNN canım evladı doğurmakla iş bitmiyor, Allah hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize dee..
sevgiler canım çok öptümm

kızlar ben kaçıyorumm..herkese iyi hafta sonları ve iyi akşamlar diliyorum..pazartesi dr a kontrole gidiyorum..henüz klomene başlama dedi malum sökmedi benim kanamam hala( salı günü görüşürüz..öpüyorum hepinizi..

arkadaşlar slm benim bugün 15. günüm bu ay ilaç kullanmamıştım bal tarçın çörek otunu yedim sadece o yüzden yumurtam geç çatlar diye acele etmeyip bugüne bıraktık dr işini dr bi gittik ki yumrtam olmuş hemde solda(sağ tüpüm tukalı)hemde çatlamış bile ben şimdi balı yemeyi bırakayımmı devammı edeyim......

kızlar bugün progesteron tahlilim vardı...

7,29 çıktı... 10 un üzerinde çıkarsa hamilelik olma şansı daha yüksek oluyormuş galiba...
doktor değeri 3 olan bile hamile kaldı o belli olmaz şansın var dedi...

sizce nasıl kızlar?

simeray bence sonuç güzel ben öle 10un üstünde çıktı hamilesin olaylarına artık pek inanmıyorum bi arkadaşınki 30 lu 40lı değer çıkmıştı ama hamiş değildi sen doktorunun dediğine güven canım neden olmasın

inşallah canım... yumurtam çatlamış... biz çalıştık... gerisi Allah'ın mucizesi olacak... hayırlısı olur inşallah...

biraz göğüslerim sızlıyor... üzerine yatamıyorum! kasık ağrım vardı baya ama 2 gündür çok olmuyor ara ara sanki...

inşallah tutmuştur simeraycığımm inşallah bu ay yakalarız bebişlerimizi çok yıpratıcı süreçler çünkü bunlar ay boyunca kendimi dinlemekten bıktım ben artıkk senin kaçıncı ayındı canım klomende

ikinci kez klomen içtim canım...
ilk ay günde 1 tane içtim. ama yumurtam fazla gelişmedi. iğne falan olmadım.
bu ikinci ay canım... benim yumurtalar biraz geç gelişiyormuş... bu ay iğne de oldum bakalım hayırlı artık!
sende durumlar nasıl?

bennimde ikinci ayım canım bu ay geçen ay yumurtam oldu iğne de oldum ama yakalayamadık bebişi canım bu ay da bakalım ne olucak ptesi doktora gidicem bakıcaz büyümüşmü benim inatçılarrr

Selam kızlar nasılsınız bakalım sizi takip ediyorum ama bazen selamımı bile almıyorsunuz küsüyorum ama :çok üzgünüm: çok çabuk unutulmuşum yahu

ceylan ikimizinde ikinci ayı! inşallah murdımıza ereriz canım...

seni unutmak mümkün mü başakcım? :)) Şeniz
nasıl gidiyor hamilelik?
14 ü regl günüm canım. göğüslerimde sızlama var... ara ara kasık ağrıları... ama göğüslerim baya sızlıyor... sen hamile kaldığında hissetmişmiydin böyle şeyler?

8 aydır doğal olarak deniyoruz.Ancak daha önce bir gebelik geçirdim.1 sene önceydi ancak 9 haftalıkken kalbi durdu kürtaj oldum.şimdi hiç olmayacak diye endişeleniyorum.bilgilendirdiğin için sağol canım.

Selam kızlar nasılsınız bakalım sizi takip ediyorum ama bazen selamımı bile almıyorsunuz küsüyorum ama :çok üzgünüm: çok çabuk unutulmuşum yahu

aaaa aşkolsun başakcım. Hiç unutulur musun... Sadece kendi derdimize düştük biraz. yok hamile miyim yok regl oldum derken sıyıracağız artık. bilirsin...
Sen nasılsın yeğenimiz nasıl? Büyüyor mu minnoş.

merhaba arkadşlar sizleri çok özledim.uzun zamandır görüşemiyoruz.ben hastalandım.yeni adet tarihim 3 mart hepinizi çok öptüm.....

günaydın kıslar zeytinn tebrikederim seni allah kucağına almayı nasip etsin kıslar benim göğüslerim şişmişti ya şimdi indi sanırım kırmızı kart yeme zamanım yakın

canım aynı durumdayız benim de gögüslerim çok acıyo,dokunamıyorum:çok üzgünüm: bugün ben de olmadım..ama yarın gelcek galiba kırmızılar:tomato:test de almıştım ama yapmaya gerek kalmıcak sanırım

gamzelim üzülme nolur..zamanı var elbet..bir gün sen de haykırıp bizi mutlu edeceksin hamileyim diye...yürekten inanıyoruma.s.

mavi denizcim bekliyorum bugün gelmedi ama yarın büyük ihtimalle teşrif edecek..test de almıştım 2 tane ama..kullanmaya gerek kalmıcak karnım ve göğüslerim çok ağrıyo:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…