Bozma sakın moralini güzelim, sen moralini bozunca mutsuzluğun sana bi faydası olmayacak ki! üzülünce bebiş gelse... Ben de böyle diyorum ama benim de moralim pek iyi deil:) gonaphene de son ayım. bi dahaki ay ne olacak hiç bilmiyorum.
gamzeli moralini bozma cnm hayırlısı olsun..eşin ilaçlarını bitirsin bi normale dönsün degerler o zman daha iyi olur öbür türli tedavin hep yarım olur..ve daha çok yıpranırsın...
zeytincim tebrikler çok sevindim kanda dogrulanır inş bu sonuç..cerotcum bunu bilfdigim iyi oldu bilmiyorum ama çevremde hep öyle dediler bende tırstım haliyle inan çok zor durum sen bilirsin..bugün kasıgımda batma agrı fazlalaştı gibi bakalım sonucu çok merak ediyorum ama morlaim bozuk ya kokuyorum negatifi görmekten hem de çok..cnm dün akşam bulçuk arkadaşımızın hemile haberi aldıgını ögrendik..çok sevindik adına sana da söyleyeyim dedim..
eee kızlar neredesiniz bakayım selda nazan patrıcia rana cerot kaçırdım seni zaten zeytin gezgin merseray zeze ceylan başak maviş ebru simenay aklıma ismi gelmeyen tüm arkadaşlar...hepinizin günü güzel geçsin...bol hamileli günler... yaa aklıma geldide aabeyazmelek yok kaç zamandır girdide benmi kaçırdım acaba haberi olan varmı?
cerotcum. İnşallah bir ay sonra gelir bebişlerimiz. Ben öyle diye diye 6 ayı bitirmişim ya. Tabi düşükten sonraki 3 ayı ve önceki dönemdeki dış gebeliği ve nekahat dönemini saymıyorum bile. Ne yapalım hayatım sınanıyoruz hepimiz belkide.Şimdi üzülüyoruz Ama Allah evlatlarımızdan yana yüzümüzü güldürür inşallah.
büyük ihtimalle yumurta takibi yapacak arkadaşım. sağlama almak için ilaç veriyorlar. sonrada gerekli görürlerse çatlatma iğnesi. İlaca adetin 3. günü veya 5. günü başlatabiliyorlar. bir seçenekte adetin 3. günü bazı hormon testleri isteyebilir. kontrol amaçlı. Ne kadar süredir uğraşıyorsun?
Selam kızlar nasılsınız bakalım sizi takip ediyorum ama bazen selamımı bile almıyorsunuz küsüyorum ama :çok üzgünüm: çok çabuk unutulmuşum yahu
günaydın kıslar zeytinn tebrikederim seni allah kucağına almayı nasip etsin kıslar benim göğüslerim şişmişti ya şimdi indi sanırım kırmızı kart yeme zamanım yakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?