merhaba arkdaşlar, bi dönem bu topicte ben de vardım, sonrasında tüp bebek tedavisine başladığım için siteyede topiğe de fazla gelmedim, daha çok tüp bebek topiğinde bilgilendim. umarım allah hepimizin gönlüne göre verir. veeeeeee kızlar HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİM :) haber vereyim dedim. umarım iyisinizdir hepinizi kucaklayıp öpüyorumm
prgesteron hormonları günlük değişiklik gösterebilir yumurta döngüsüne göre bence normal.....arkadaşlar merhaba;
yumurtlamanın ertesi günü progestron değerim 1,7 çıktı 2 tane doktora sorudum iyi çatlamış bekleyeceğiz artık sonucu dediler. fakat forumda okuduğum yazılarda 21. gün sonucu 10 dan yüksek değerler için iyi diyorlardı.. benim yumurtlamam 17.gündü 18.gün ölçtürdüm o yüzden mi böyle sizce
klomen bi nevi sentetik hormon kadın ve erkekte ortak eşeysel hormonlar var bunlar erkekte sperm üretimi(spermatogenez) ve olgunlaşmasını sağlarken kadında yumurta üretimi(oogenez)ve yumurta atılmasını (ovulasyon =yumurtlama)sağlayan hormonlardır.bu ilaçta kaliteli ve çoğul olmasını sağlıyor.o yüzden böyilaçlar neticesinde yumurta sayısı çoğaldığı için çoğul gebelikler oluşuyor....canım bizim klomeni erkekler de kullanıyomuş sanırım,biraz araştırdım ama sayı artsın diye mi kalite artsın diye mi bilemiyorum...
benide listeden sılın bari şubattan marttadaartık kaçında olurum acaba erken oldum tahmınımden çunku mart 5 dıyelım ok
ranacım hoşgeldin nasılsın cnmmm
Yeni hamile arkadaşlar hepinizi tebrik ediyorum. Allah sağlıklı hamilelikler ve sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin inşallaahh:Saruboceq: Zeytinciğim vallahi helal olsun kızz. İnan çok sevindim. Başakçığım senin de iyi olmana çok sevindim. İnşallah test sonuçların da güzel olsun. Kızlar bilmem hatırlıyor musunuz ama ama bende kist oluşmuştu ve bu ay klomene ara vermiştim. Adet olduğumda da gonal f diye karından vurulan iğneye başlayacaktım. Ama Yüce allahım herkese de bana da hayırlısını nasip etsin. Sanırım uzun bir ara vermek zorunda kalacağım. Burada paylaşmam doğru olur mu bilmiyorum ama nasıl olsa herşeyimizi paylaşıyoruz... Ben 4 yıl önce beyin kanaması (avm) geçirmiştim ve 1 yıl önce tedavim bitti ve ben tamamen iyileştim(Allahıma çoookk şükürler olsun). Sadece yılda bir kez MR çektirip götürmemi istemişti tedavimi olduğum hastane. Ben de nasıl olsa ara verdik diye onu aradan çıkarayım dedi. Sonuçları aldım cuma günü ve Dr. bana beybinde kist var dedi:çok üzgünüm: Yani 2 günden bu yana nasıl dağınığım anlatamam. Bunu anlatıp da sizleri üzdüysem çok özür dilerim. Ama noluurr bebeişiniz olmuyor diye hayata küsmeyin Yüce Rabbim ne verirse hayırlısını verir. Bu yüzden de artık beni listeden silebilirsiniz. İnanın hepinizi çook seviyorum:a015:
canım allahtan sana sifa dilriri cok üzüldüm demıycem o bır care degil ama senı icin bolbol dua edecegım böyle seylerde moral cok önemlı moralini yuksek tumaya calıs.bolbol allaha dua et.iyi haberlerini beklıycemYeni hamile arkadaşlar hepinizi tebrik ediyorum. Allah sağlıklı hamilelikler ve sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin inşallaahh:Saruboceq: Zeytinciğim vallahi helal olsun kızz. İnan çok sevindim. Başakçığım senin de iyi olmana çok sevindim. İnşallah test sonuçların da güzel olsun. Kızlar bilmem hatırlıyor musunuz ama ama bende kist oluşmuştu ve bu ay klomene ara vermiştim. Adet olduğumda da gonal f diye karından vurulan iğneye başlayacaktım. Ama Yüce allahım herkese de bana da hayırlısını nasip etsin. Sanırım uzun bir ara vermek zorunda kalacağım. Burada paylaşmam doğru olur mu bilmiyorum ama nasıl olsa herşeyimizi paylaşıyoruz... Ben 4 yıl önce beyin kanaması (avm) geçirmiştim ve 1 yıl önce tedavim bitti ve ben tamamen iyileştim(Allahıma çoookk şükürler olsun). Sadece yılda bir kez MR çektirip götürmemi istemişti tedavimi olduğum hastane. Ben de nasıl olsa ara verdik diye onu aradan çıkarayım dedi. Sonuçları aldım cuma günü ve Dr. bana beybinde kist var dedi:çok üzgünüm: Yani 2 günden bu yana nasıl dağınığım anlatamam. Bunu anlatıp da sizleri üzdüysem çok özür dilerim. Ama noluurr bebeişiniz olmuyor diye hayata küsmeyin Yüce Rabbim ne verirse hayırlısını verir. Bu yüzden de artık beni listeden silebilirsiniz. İnanın hepinizi çook seviyorum:a015:
selam arkadaşım ben de 3 ay ilaç+iğne kullandım. Sonuç hüsran .14 Ocakta rahim içi filmi çekildi. Yani senden de istedikleri film. Hiç korkulacak bişey değil. Bende biraz regl sancısına benzer sancı yaptı. Film çekildikten sonra ağrı kesici içtim ve hemen geçti. Hayırlısı olsun senin için de arkadaşım. Elbette dualarımızdasın. Allah isteyen herkesi bebeklerine tez zamanda kavuştursun.
iyi akşamlar arkadaşlar malesef bende dün akşam regl oldum bu ayki ilk denememizdi klomen ile ama olmadı pazartesi yıne klomene başlıyorum doktorumu aradım yıne aynı işkence bu ayda iğne aramaya başlamalıyım bir an önce bırde 8de olacaktım 6sı akşamı oldum ya erkende oldum inşallah bırdahakı aya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?