Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

bnmde bu ay çok erken başladı kasık ağrılarım genelde adet olmadan bi kaç gün önce başlardı ağrımaya ama daha adetime 1 hafta var ama hatta bi kaç gün önceden beri başladı ağrımaya... yaa blmiyorm aslnda umudum yok ama işte umut olmadanda olmuyo offf daha test yapmadm hiç bu güne kdr da nasıl durdum onuda hiç bilmiyrm ama :)ama heralde çok uzun sürmicek bu böyle yrn yaparım muhtemelen allaahh inşallah nasib eder hep dua ediyorm yoksa rahim fişmi çekilcek ama çok korkuyorm off nedr bu kadnların çektiği yaaa

merhaba canım bende klomen kullandım klomenden olabılir.emın olmak icin kan testi yaptır.kendini uzme bılıyorumkı birgün hepimiz cift cizgi görecegiz.kıb.:1hug:

kızlarrr bana rahim filmi hakkında bilgi verin lütfeenn!!!!!!!

ben 3 ay klomen ve catlatma ignesı kullandım ve hamıle kalamadım.doktorum 3ayda ilacsız deneyeceksunuz dedı bu ay bırıncı ayımız.3ay icinde olmassa bendende rahım flmi istedı.rahım fılmı tuplerınde ve rahmınde bır sorun varmı onu kontrol icin cektırıyorlar.biraz agrı olurmus cektırırken adet agrısı gıbı ama agrı kesıcı kullunınca gecermıs.dılımın dondugunce anlatmaya calıstım umarım yardımcı olmusumdur.insallah rahım fılmıne gerek kalmadan ikimizde.:Saruboceq: ve dıger arkadaslarımız hamıle kalırız

arkadaşım,canım..lütfen moralini yüksek tut..daha bebiş yapcaksın bak..hemen iyiyleşmeye bak senin bi amacın var bunu sakın unutma!!!sana güç versin...canım Allah yar ve yardımcın olsun..

amiiinnn cnm bnmde şu sıralar sık sık dua ettiğim konu bu inşallah rahim filmine gerek kalmadan hamile kalırım die ama bu son ayım oldu oldu bu ay olmadı rahim filmi daha fazla uzatmak istemiyorm allaahım inşallah kısa zamanda nasib eder sağlığıyla tabii...
çok zor be beklmek...

cnm bu arada bence o 3 ayıda bekleme tabi en iyisini doktorun bilir ama bnm aklım olsaydı bu kadar beklemezdim rahim filmi için önceden çektirirdm sonuçta zararı yok
keşke önceden çektrseydimde sorunm tüplerimdenmi die öğrenseydm ona göre başka tedavi yöntemlerine başvursaydm diyorm uzatmanın anlamı yok die düşünüyorm o yüzden rahim filmini bu ay çektrcem artık inşallahh gerek kalmadan ona hamle kalırım kısmet allah kimsenin emeğini karşılıksız bırakmaz.. eminmki bizde en yakn zamanda hamile kalıcaz...yerimseniben

arkadaşlarım...adetimi 2 gün geçti,2 gündür hiç uyuyamıyorum..test yapıp yapmamakta kararsızdım..bu sabah ezandan sonra cesaretimi toplayıp yaptım ama bakamadım eşim gördü...sonra ben de baktım,2.çizgi silikti..sarılıp ağlamaya başladık ama emin değilim çok korkuyorum..yarın kan testi yaptırıcaz nolur dualarınızı eksik etmeyin nolur

canım benim kıyamam size rabbim o göz yaşlarınızın için dualarınızı kabul etsin.inşallah hamilesindir.moralini yüksek tut her sonuca hazır ol bak ben geçen ay kafayı yicek gibiydim şimdi daha iyiyim.yani olacak birgün allah bizim sandığımızdan daha büyük ve o kullarını üzmez.hadi arkadaşım dualarım seninle.

zeze tebrikler canımm hadi doğrudur tatlım o kesin ne kadardır deniyodunuz klomende kaçıncı ayındı tatlım ay çok soru sordum galiba ama hoşgörürsün umarımm

zeze dualarım senınle :Saruboceq:darısı bızım basımıza insallah:Saruboceq:

sagol canımyayerimseniben
bu ay ilacsız denıyorum olmassa bende rahımfilmi cektırıcem.esımle bugun konusurum. insallah :Saruboceq:gerek kalmaz bu ay hamile kalırım

ebrunisacım,eylülcüm,ceylancım,kelebeğim..Allah hepinizden razı olsun..hala inanamıyorum gidip gelip test sonucuna bakıyorum..3 saatlik uykuyla duruyorum,hep aklımdasınız,test sonucunu görür görmez burdaki herkes için dua etmeye başladım "Allahım nolur onlara da ,arkadaşlarıma da ver" diye samimiyetime inanın..çok dua ediyorum sizin için

zeze tebrikler canımm hadi doğrudur tatlım o kesin ne kadardır deniyodunuz klomende kaçıncı ayındı tatlım ay çok soru sordum galiba ama hoşgörürsün umarımm

canım 1 senedir istiyorduk ama idrar yollarımda sorun çıktı,antibiyotik kullandım..hazirandan beri korunmuyoruz..adetlerim 1 senedir düzensizdi..40-45 günü buluyordu..yumurtalar büyümüyordu,hepsi aynı boyda kalıyordu... 5 ocakta ilk kez klomene başladım..adetin 10.günü 10 mm.di..13.günü takrar gittiğimde hala 10 mm.di..çatlatma iğnesi almadan ağlaya ağlaya eve döndük..doktor bir daha çağırmadı..adet olunca gel aşılamaya geçeriz dedi..çünkü bu arada eşimin spermlerinde hareket ve morfoloji sorunu çıktı..aşılama için rapor almak gerekiyormuş..bir yandan bunları araştırırken bi yandan umut etmeden duramıyordum..Rabbim yüzümüze baktı inşallah..yarın kan testi sonuçları gelirse hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah..Rabbim sizi de çok bekletmesin meleklerinize kavuştursun:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Allah büyük işte zeze duaların kabul etmiş inşallah... sende belirtilerde vardı hatırladığım kadarıyla

Allah büyük işte zeze duaların kabul etmiş inşallah... sende belirtilerde vardı hatırladığım kadarıyla

evet canım..2 haftadır karın ağrısı çekiyorum..hala da devam ediyo..(hayra alamettir inşallah) adet sancısı gibi..günüm gelmeden önce umudum yoktu..sürekli geldi diye tuvalete taşınıyordum..göğüslerim şişti,dokunamıyordum..ağzım çok kuruyordu ki normalde çok su içen biri değilim,bir de yemekten kalktıktan 2 saat sonra acıktığımı hatırlıyorum..özellikle geçtiğimiz hafta..bir de geçtiğimiz günlerde sabah aynada kirpiklerim dikkatimi çekti..birbirine girmişti..daha önceki gebeliğimde halam ben söylemeden hamile olduğumu anlamıştı,kirpiklerimden..ah o bebeğim vefat etti..

tabi sinirlilik,ağlama krizleri..hep adet belirtileri yani...tek fark ;canım tatlı,çikolata istemedi..

umarım yardımcı olmuşumdur canım..yarına Allah kerim ben böyle konuşuyorum ama içimde hala korku var..Allah yar ve yardımcımız olsun..

zezeciğin ne kadar güzel bi mucize allahım hayırlısıyla kucağına da almayı nasip etsin inşallah canım benim darısı bizlerinde başına allah ol demiş ve olmuş ne büyüksün yarabbimm

selam zeze çok sevindim senin adına böyle hamile haberleri duyunca çok heyecanlanıyorum.allah hepimize kısmet etsin inşallahhhh

zeze çok sevindim hayırlı olsun canım ınsallah kan testınde de pozitif sonucu alıcaksınnn.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…