günaydın kızlar nasılsınız? varmı hamişhaberler???
kızlar yarın bılemedın salı benım regl gunum dua edin yaaa, bu ay karnımda değişik bir ağrı var hanı reglden once olur ya kasık ağrısı. bu seferkı ondan bıraz daha değişik, çocukluğumdan hatırlıyorum bu ağrıyı hanı karnın kuru kuru ağrırdı ya oyle bışey ama arada kasıklarada vuruyo. acaba klomenın etkisimi ? ilk defa bu ay kullandığım için birz yabancıyımoffff biliyorum daha erken ama hergun test yapıyorum negatıf çıkıyor: ben hıç çift çizgi goremeyecekmiyim yaaa. hamiş kalanlar kanınızda nasıl ir ağrı oluyordu?? bilen yada uyan varmı kızlar?
günaydın kızlar nasılsınız? varmı hamişhaberler???
kızlar yarın bılemedın salı benım regl gunum dua edin yaaa, bu ay karnımda değişik bir ağrı var hanı reglden once olur ya kasık ağrısı. bu seferkı ondan bıraz daha değişik, çocukluğumdan hatırlıyorum bu ağrıyı hanı karnın kuru kuru ağrırdı ya oyle bışey ama arada kasıklarada vuruyo. acaba klomenın etkisimi ? ilk defa bu ay kullandığım için birz yabancıyımoffff biliyorum daha erken ama hergun test yapıyorum negatıf çıkıyor: ben hıç çift çizgi goremeyecekmiyim yaaa. hamiş kalanlar kanınızda nasıl ir ağrı oluyordu?? bilen yada uyan varmı kızlar?
kızlarrr bana rahim filmi hakkında bilgi verin lütfeenn!!!!!!!
Yeni hamile arkadaşlar hepinizi tebrik ediyorum. Allah sağlıklı hamilelikler ve sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin inşallaahh:Saruboceq: Zeytinciğim vallahi helal olsun kızz. İnan çok sevindim. Başakçığım senin de iyi olmana çok sevindim. İnşallah test sonuçların da güzel olsun. Kızlar bilmem hatırlıyor musunuz ama ama bende kist oluşmuştu ve bu ay klomene ara vermiştim. Adet olduğumda da gonal f diye karından vurulan iğneye başlayacaktım. Ama Yüce allahım herkese de bana da hayırlısını nasip etsin. Sanırım uzun bir ara vermek zorunda kalacağım. Burada paylaşmam doğru olur mu bilmiyorum ama nasıl olsa herşeyimizi paylaşıyoruz... Ben 4 yıl önce beyin kanaması (avm) geçirmiştim ve 1 yıl önce tedavim bitti ve ben tamamen iyileştim(Allahıma çoookk şükürler olsun). Sadece yılda bir kez MR çektirip götürmemi istemişti tedavimi olduğum hastane. Ben de nasıl olsa ara verdik diye onu aradan çıkarayım dedi. Sonuçları aldım cuma günü ve Dr. bana beybinde kist var dedi:çok üzgünüm: Yani 2 günden bu yana nasıl dağınığım anlatamam. Bunu anlatıp da sizleri üzdüysem çok özür dilerim. Ama noluurr bebeişiniz olmuyor diye hayata küsmeyin Yüce Rabbim ne verirse hayırlısını verir. Bu yüzden de artık beni listeden silebilirsiniz. İnanın hepinizi çook seviyorum:a015:
ben 3 ay klomen ve catlatma ignesı kullandım ve hamıle kalamadım.doktorum 3ayda ilacsız deneyeceksunuz dedı bu ay bırıncı ayımız.3ay icinde olmassa bendende rahım flmi istedı.rahım fılmı tuplerınde ve rahmınde bır sorun varmı onu kontrol icin cektırıyorlar.biraz agrı olurmus cektırırken adet agrısı gıbı ama agrı kesıcı kullunınca gecermıs.dılımın dondugunce anlatmaya calıstım umarım yardımcı olmusumdur.insallah rahım fılmıne gerek kalmadan ikimizde.:Saruboceq: ve dıger arkadaslarımız hamıle kalırız
ben 3 ay klomen ve catlatma ignesı kullandım ve hamıle kalamadım.doktorum 3ayda ilacsız deneyeceksunuz dedı bu ay bırıncı ayımız.3ay icinde olmassa bendende rahım flmi istedı.rahım fılmı tuplerınde ve rahmınde bır sorun varmı onu kontrol icin cektırıyorlar.biraz agrı olurmus cektırırken adet agrısı gıbı ama agrı kesıcı kullunınca gecermıs.dılımın dondugunce anlatmaya calıstım umarım yardımcı olmusumdur.insallah rahım fılmıne gerek kalmadan ikimizde.:Saruboceq: ve dıger arkadaslarımız hamıle kalırız
arkadaşlarım...adetimi 2 gün geçti,2 gündür hiç uyuyamıyorum..test yapıp yapmamakta kararsızdım..bu sabah ezandan sonra cesaretimi toplayıp yaptım ama bakamadım eşim gördü...sonra ben de baktım,2.çizgi silikti..sarılıp ağlamaya başladık ama emin değilim çok korkuyorum..yarın kan testi yaptırıcaz nolur dualarınızı eksik etmeyin nolur
sagol canımyayerimsenibencnm bu arada bence o 3 ayıda bekleme tabi en iyisini doktorun bilir ama bnm aklım olsaydı bu kadar beklemezdim rahim filmi için önceden çektirirdm sonuçta zararı yok
keşke önceden çektrseydimde sorunm tüplerimdenmi die öğrenseydm ona göre başka tedavi yöntemlerine başvursaydm diyorm uzatmanın anlamı yok die düşünüyorm o yüzden rahim filmini bu ay çektrcem artık inşallahh gerek kalmadan ona hamle kalırım kısmet allah kimsenin emeğini karşılıksız bırakmaz.. eminmki bizde en yakn zamanda hamile kalıcaz...yerimseniben
zeze tebrikler canımm hadi doğrudur tatlım o kesin ne kadardır deniyodunuz klomende kaçıncı ayındı tatlım ay çok soru sordum galiba ama hoşgörürsün umarımm
Allah büyük işte zeze duaların kabul etmiş inşallah... sende belirtilerde vardı hatırladığım kadarıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?