- 1 Aralık 2008
- 1.161
- 0
- 156
Yeni hamile arkadaşlar hepinizi tebrik ediyorum. Allah sağlıklı hamilelikler ve sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin inşallaahh:Saruboceq: Zeytinciğim vallahi helal olsun kızz. İnan çok sevindim. Başakçığım senin de iyi olmana çok sevindim. İnşallah test sonuçların da güzel olsun. Kızlar bilmem hatırlıyor musunuz ama ama bende kist oluşmuştu ve bu ay klomene ara vermiştim. Adet olduğumda da gonal f diye karından vurulan iğneye başlayacaktım. Ama Yüce allahım herkese de bana da hayırlısını nasip etsin. Sanırım uzun bir ara vermek zorunda kalacağım. Burada paylaşmam doğru olur mu bilmiyorum ama nasıl olsa herşeyimizi paylaşıyoruz... Ben 4 yıl önce beyin kanaması (avm) geçirmiştim ve 1 yıl önce tedavim bitti ve ben tamamen iyileştim(Allahıma çoookk şükürler olsun). Sadece yılda bir kez MR çektirip götürmemi istemişti tedavimi olduğum hastane. Ben de nasıl olsa ara verdik diye onu aradan çıkarayım dedi. Sonuçları aldım cuma günü ve Dr. bana beybinde kist var dedi:çok üzgünüm: Yani 2 günden bu yana nasıl dağınığım anlatamam. Bunu anlatıp da sizleri üzdüysem çok özür dilerim. Ama noluurr bebeişiniz olmuyor diye hayata küsmeyin Yüce Rabbim ne verirse hayırlısını verir. Bu yüzden de artık beni listeden silebilirsiniz. İnanın hepinizi çook seviyorum:a015:
ranacım bana bişiy sorucaktın galiba sen burdayım cevaplayayım canım
burdan hamile kalmıs arkadasları tebrık edıyorum.saglıklı sıhatli hayırlı evlat .olurlar insallah.bızede bu mutlulugu enkısa ve hayırlı zamanda tattırsın Allahım.Ranaablacıgım benıde subat listesıne eklersen sevınırım.
canim subat ayi icin olman gereken adet tarini ver listeye ekleyelim oldu mu guzelim..
PROF.SEVİL GEBESEVER ve diğer arkadaşlar selam..Allah hepimize en kısa zamanda tombiş tombiş bebekler versin..sevilcim benim son iki hapım kaldı fakat kalbimi sıkıştırıyor gece fena tıkanıyorum..inanılmaz derecede ödem oluştu..sende durum nedir..evi arayacağım erken diye aramıyorum...ben bu ay sadece klomen kullanacam çatlatma iğnesi olmayacağım..arkadaşlar uzaun zaman yani 3 aydan fazla klomen kullanmayın inanılmaz hasar veriyor vücuda..çünkü bunu ben yaşıyorum..4.kullanımım bundan sonra kullanmayı düşünmüyorum...3 kullanımda 5 kilo aldım..kaldı ki günlük spor yapıyorum ve yediklerime dikkat ediyorum yine de vücudumdan atamadım bu lanet olası hormonları..bebek yapacam diye besili danalara döndüm..cokacimcoookcokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?