mrh ben bu ay üçüncü denemem olarak klomen kullandım yumurta takibinde önce 10m çıktı daha sonra 15m sonraki gittıgimde yumurtam yoktu ne oldu bılmıyorum başından böyle bir olay geçen varmı çok kötü oldum doktar bu defa progestan verdi 10 gün kullan dedi daha sonra göbekten igne yapacagını söyledi lutfen bılgısı olan varmı
klomen yumurta büyütücü.çatlatmak içinm dkt iğne verir.cnm. dkt takibi şart çünkü yumurtanın olgunlaştığına bakıyo eğer olgunlaşmazsa dozunu yükseltiyo.yada farklı bi ilaç veriyo.hem kist te yapabilir buyüzden dkt kontrolü şart..
seldacım kan sonucum 780 çıktı..3-4 haftalık yani:asigim: ama keseyi göremedik..c.tesi konrole gitcez..hala tedirginimkese görülmezse dış gebelik olabilir dedi doktor..ilk kayıptan sonra tedirginliğimi atmak kolay olamayacak..Allah yardımcımız olsun Allahım yüzümüze baksın hepimizin inşalllah....:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Kızlar moralim çok bozuk.Bugün doktora gittim.Gebelikle birlikte kist de varmış.Dr ilk 4 ay içinde kendini yüzde doksan yok eder dedi.Bilgisi olan var mı acaba.Sevineyim derken üzüldüm.kesede görülemeyecek kadar ufak dedi. 10 gün sonra çağırdı.Napıcam ben şimdiiiiiiiiii
selam gezgin. Canım doktor %90 yok olur demiş. Sen şimdi niye üzüntü yapıyorsun. kızarım bak.sen şu 10 gün bi dinlen bakalım. Yemene içmene dikkat et. İçini ferah tut ki bebeğin de sana tutunsun. Allah seni ve tüm hamilelerimizi korusun.
Ne kisti neden olmuş diye sordun mu canım.
kızlar bende dün adet oldum yeni tarihim 9 mart çok üzgünüm şuan bu benim alıncı ayım olcak napıcam bn
benide ekleyin ilaçlaı kullanmaya yeni başladım umarım hamile kalırım
seldacım kan sonucum 780 çıktı..3-4 haftalık yani:asigim: ama keseyi göremedik..c.tesi konrole gitcez..hala tedirginimkese görülmezse dış gebelik olabilir dedi doktor..ilk kayıptan sonra tedirginliğimi atmak kolay olamayacak..Allah yardımcımız olsun Allahım yüzümüze baksın hepimizin inşalllah....:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Allah'ın izniyle yarın sabah test yapacam. dua edin arkadaşlar lütfen.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?