Patricia Listedesin hee :))
Kızlar bişey soracağım klomen kullanmadım yumurtam 18 mm olmuş kendiliğinden dr.hemen çatlatma iğnesi vuruldum bugün 5.günüm kasığımda bir sancı sanki bişey oturmuş gibi hisssediyorum sağ yumyrtam büyümüştü sol tarafımda sancı neyin nesi
seldacım kan sonucum 780 çıktı..3-4 haftalık yani:asigim: ama keseyi göremedik..c.tesi konrole gitcez..hala tedirginimkese görülmezse dış gebelik olabilir dedi doktor..ilk kayıptan sonra tedirginliğimi atmak kolay olamayacak..Allah yardımcımız olsun Allahım yüzümüze baksın hepimizin inşalllah....:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
selam bende yeni üyeyim mavi denz anladığım kadarıyla baya içerlemişsin cevap yazmamalarına.bende o kadar şey yazdım ama sadece 2 cevap gedi.bende anladım burada bana fazla yer yok herkes arkadaşını konuşacağı insanları bulmuş zatenSlm kızlar maaşallah yazılarınıza ama anladım ki bana yer yok yazılarınızda yazdım bir kişi bile cvp yazmamış bende elimden geldigince takip etmeye sizinle sohbet etmeye dertleşmeye destek olmaya çalışıyorum ama karşılıgını görmedim ..neden diye sormadan edemiyorum maalesef haftada 2 kere ugrayanlardan degilim nerdeyse her gün en az bir msj yazarım ama yok yok..neyse ben regl olmuştum anlatayım tekrar siz dikkate almasanızda..menegon igne gonal f igne ovitrelle hepsi boşa gitti bekledigimden erken regl oldum 27 .günümde kırmızıları gördüm tüm umutlarım yok oldu..bu ay ara vermek niyetindeydim doktorumla konuştm tavsiye etmem yarın gel görüşelim dedi bugün gidiyorum igne +aşılama yapacakmış...gücümün tükendigi noktada yine kalkıp yürümek gerektigini anladım ve bu yüzden bugün moralimi biraz daha düzeltip önüme bakmalıyım ...
Mehtap gülü cnm içini ferah tutmaya çalış her ne olursa olsun sonucu kendini üzme sanıyorum 2 çocugun var degilmi?allah onları sana seni onlara bagışlasın..rabbim hakkında hayırlısını versin..
Cnm yine sana bir kaç kez yazmışlar bende bir ara iyi bayagı muhabbet oluyor sonra foss herkesin derdi sıkıntısı var zaten biliyorum kimseden özel ilgi degil bekledigim..benimle aynı zamanlarda yazanların nile cvpları tıkır tıkır yazılıyor..ama bana gelince yok..bazen acaba yazılarımmı gözükmüyor ki diye düşünüyorum ama..neyse senin sorun neydi..pko falan varmı ne durumdasın?
bende bu ay ve gectımız ay erken adet olmustum hapların ıgnelerın etkısınden erken gelıyo canım dusenı bosuyo moralını bozma yola devam her ay bı cogumöuz o kırmızıları goruyoruz uzulme yola devamSlm kızlar maaşallah yazılarınıza ama anladım ki bana yer yok yazılarınızda yazdım bir kişi bile cvp yazmamış bende elimden geldigince takip etmeye sizinle sohbet etmeye dertleşmeye destek olmaya çalışıyorum ama karşılıgını görmedim ..neden diye sormadan edemiyorum maalesef haftada 2 kere ugrayanlardan degilim nerdeyse her gün en az bir msj yazarım ama yok yok..neyse ben regl olmuştum anlatayım tekrar siz dikkate almasanızda..menegon igne gonal f igne ovitrelle hepsi boşa gitti bekledigimden erken regl oldum 27 .günümde kırmızıları gördüm tüm umutlarım yok oldu..bu ay ara vermek niyetindeydim doktorumla konuştm tavsiye etmem yarın gel görüşelim dedi bugün gidiyorum igne +aşılama yapacakmış...gücümün tükendigi noktada yine kalkıp yürümek gerektigini anladım ve bu yüzden bugün moralimi biraz daha düzeltip önüme bakmalıyım ...
Mehtap gülü cnm içini ferah tutmaya çalış her ne olursa olsun sonucu kendini üzme sanıyorum 2 çocugun var degilmi?allah onları sana seni onlara bagışlasın..rabbim hakkında hayırlısını versin..
Patricia Listedesin hee :))
Kızlar bişey soracağım klomen kullanmadım yumurtam 18 mm olmuş kendiliğinden dr.hemen çatlatma iğnesi vuruldum bugün 5.günüm kasığımda bir sancı sanki bişey oturmuş gibi hisssediyorum sağ yumyrtam büyümüştü sol tarafımda sancı neyin nesi
Cnm yine sana bir kaç kez yazmışlar bende bir ara iyi bayagı muhabbet oluyor sonra foss herkesin derdi sıkıntısı var zaten biliyorum kimseden özel ilgi degil bekledigim..benimle aynı zamanlarda yazanların nile cvpları tıkır tıkır yazılıyor..ama bana gelince yok..bazen acaba yazılarımmı gözükmüyor ki diye düşünüyorum ama..neyse senin sorun neydi..pko falan varmı ne durumdasın?
Slm kızlar maaşallah yazılarınıza ama anladım ki bana yer yok yazılarınızda yazdım bir kişi bile cvp yazmamış bende elimden geldigince takip etmeye sizinle sohbet etmeye dertleşmeye destek olmaya çalışıyorum ama karşılıgını görmedim ..neden diye sormadan edemiyorum maalesef haftada 2 kere ugrayanlardan degilim nerdeyse her gün en az bir msj yazarım ama yok yok..neyse ben regl olmuştum anlatayım tekrar siz dikkate almasanızda..menegon igne gonal f igne ovitrelle hepsi boşa gitti bekledigimden erken regl oldum 27 .günümde kırmızıları gördüm tüm umutlarım yok oldu..bu ay ara vermek niyetindeydim doktorumla konuştm tavsiye etmem yarın gel görüşelim dedi bugün gidiyorum igne +aşılama yapacakmış...gücümün tükendigi noktada yine kalkıp yürümek gerektigini anladım ve bu yüzden bugün moralimi biraz daha düzeltip önüme bakmalıyım ...
canımya kıyamam bensana :1hug:bende yenı uyelerdenım boyleyapıp kendını uzme burda hepimizbirbırımıze destekolmak ıcın varızherkes elınden geldıgınce yardımcı oluyorbırbırıne uzulme regl gordugun ıcın tedavıyede ara verme.ben ınanıyorumbıgun hepimız bebeıslerımıze kavusacagız.Slm kızlar maaşallah yazılarınıza ama anladım ki bana yer yok yazılarınızda yazdım bir kişi bile cvp yazmamış bende elimden geldigince takip etmeye sizinle sohbet etmeye dertleşmeye destek olmaya çalışıyorum ama karşılıgını görmedim ..neden diye sormadan edemiyorum maalesef haftada 2 kere ugrayanlardan degilim nerdeyse her gün en az bir msj yazarım ama yok yok..neyse ben regl olmuştum anlatayım tekrar siz dikkate almasanızda..menegon igne gonal f igne ovitrelle hepsi boşa gitti bekledigimden erken regl oldum 27 .günümde kırmızıları gördüm tüm umutlarım yok oldu..bu ay ara vermek niyetindeydim doktorumla konuştm tavsiye etmem yarın gel görüşelim dedi bugün gidiyorum igne +aşılama yapacakmış...gücümün tükendigi noktada yine kalkıp yürümek gerektigini anladım ve bu yüzden bugün moralimi biraz daha düzeltip önüme bakmalıyım ...
inşallah bebişlerimiz bize gelir kafamı bu sefer fazla takmamak istiyorum ama elimden geldigince yapacam becerebilirmiyim bilmiyorum ben yaklaştıkça benden kaçmasına dayanamıyorum artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?