Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

merhaba kızlar
mehtap gülü dualarımız seninle canım kendine dikkat et her şey yoluna girecek inan buna bebişin çok saglıklı bi şekilde annesini üzmeden gelecek
zeze sende çok sevindirdin beni inşallah rabbim kucagına almayı nasip eder
bende sancıdan geberiyorum çok agrım var ilacımda yok

canım ceylanımmmmmmm,
benımde öyle olmuştu ya hep sol taraf kasılıp ağrıyordu ama sağ tarafta oluştu yumurta :uhm:
bilen yokmu kızlar ya bu çatlama iğnes,nden sonra bu ağrılar normalmıdır?
:jeyyar:

canım çokk sevindim,inşallah sağlıklı bir gebelik geçirirsin ve bebeğini kucağına alırsın..:1hug: darısı bizim başımıza,dualarını bekliyoruzz :))

Slm kızlar maaşallah yazılarınıza ama anladım ki bana yer yok yazılarınızda yazdım bir kişi bile cvp yazmamış bende elimden geldigince takip etmeye sizinle sohbet etmeye dertleşmeye destek olmaya çalışıyorum ama karşılıgını görmedim ..neden diye sormadan edemiyorum maalesef haftada 2 kere ugrayanlardan degilim nerdeyse her gün en az bir msj yazarım ama yok yok..neyse ben regl olmuştum anlatayım tekrar siz dikkate almasanızda..menegon igne gonal f igne ovitrelle hepsi boşa gitti bekledigimden erken regl oldum 27 .günümde kırmızıları gördüm tüm umutlarım yok oldu..bu ay ara vermek niyetindeydim doktorumla konuştm tavsiye etmem yarın gel görüşelim dedi bugün gidiyorum igne +aşılama yapacakmış...gücümün tükendigi noktada yine kalkıp yürümek gerektigini anladım ve bu yüzden bugün moralimi biraz daha düzeltip önüme bakmalıyım ...
Mehtap gülü cnm içini ferah tutmaya çalış her ne olursa olsun sonucu kendini üzme sanıyorum 2 çocugun var degilmi?allah onları sana seni onlara bagışlasın..rabbim hakkında hayırlısını versin..

selam bende yeni üyeyim mavi denz anladığım kadarıyla baya içerlemişsin cevap yazmamalarına.bende o kadar şey yazdım ama sadece 2 cevap gedi.bende anladım burada bana fazla yer yok herkes arkadaşını konuşacağı insanları bulmuş zaten

Cnm yine sana bir kaç kez yazmışlar bende bir ara iyi bayagı muhabbet oluyor sonra foss herkesin derdi sıkıntısı var zaten biliyorum kimseden özel ilgi degil bekledigim..benimle aynı zamanlarda yazanların nile cvpları tıkır tıkır yazılıyor..ama bana gelince yok..bazen acaba yazılarımmı gözükmüyor ki diye düşünüyorum ama..neyse senin sorun neydi..pko falan varmı ne durumdasın?

kızlar bole dusunmeyın lutfen ne demek bıze yer yok burda genelde 2 3 grup oluyo gordugum kadarıyla yanı onlar daha sık yazısyolar herkes dusmus durumda derdıne bole dusunmeyın cok uzuldum ltfen bakın ben bugun r a gttım kan tahlılı yapıldı yarın sonuc alıcam bebıs varmı dıye sızede yazarız ozur dılerız kızlar

bende bu ay ve gectımız ay erken adet olmustum hapların ıgnelerın etkısınden erken gelıyo canım dusenı bosuyo moralını bozma yola devam her ay bı cogumöuz o kırmızıları goruyoruz uzulme yola devam

o sancı ıgnenın etkısınden oluyor canım hıc bı sancıyı gebelık bebıse yorma cunku ıgnenın etkısı buyuk oluyo sonra husrana ugruyo ınsan

zaten özel ilgi istiyorum demedim ben herkesin derdi sıkıntısı var ve aklımızda tutmak kolay olmuyor maalesef..diyorum ya örnek benim üstümdeki yazıya cvp veriliyor altımdakş yazıyada ama ben ortada kalıyorum bana cvp yazan yok..soru anlamında söylemedim sonuçata herkes kendinden birşeyler yazıyoru burya soru olmasada hepimiz yorum yapabiliyoruz..oz aman vay bee falana diyorsun..neyse ya bu yazdıklarım o kadar önemlimi degil bence aksi olsaydı bunları yazmaya gerekte kalmazdı diye düşünüyorum..neyse igneler bende de agrı yaptı şuanda reglimin 3.günü oldu ve belim ve vajina üstüm agrıyor tuhaf yani daha önce olmazdı böyle..

eser cim inş yarın güzel bir sonuç alırsın bugün verdiysen testi neden sonucu yarın alıyorsun bir kaç saat sonra geri veriyorlar zaten..hadi bakalım hayırlısı kaç gün geçmişti..??

Yok benim hiçbir problemim yok.yanlız ben 5 ay once bebek kaybettim.hamile oldgumu öğrendim 5 gün sonra babamı kaybettim acıya dayanamadı yavrucak oda gitti.ondan sonrada hamile kalamadım benimki psikolojikmiş yani.birde eşim başka şehirde çalişiyordu 14 ay yanlız kaldım babamı kaybettim bebeğimi kaybettim yanlızlık anlıcan alt üst oldum.allahtan şimdi eşimin tayini çıktı benim çaliştigim şehire o yüzden virazda olsa rahatladım.neyse senin sorunun ne peki.

bende ilk başta böyle bir sıkıntı yaşadım çok üzülüyordum nasıl arkadaş olcam beni nasıl unutmazlar falan diyodum ama sonra kendiliginden arkadaş oluyorsun sen buraya takılmaya devam et hepimizin derdi aynı sonuç olarak canım benim

hülyacım tamam sen yazınca hatırladım hemen evet bu aralar biraz moralim bozuk sadece..bende pko var yumurta gelişimi olmuyor 13 ml de kalıyor hep geçen ay 18 ml ulaşmışlardı ve 2 tane vardı ovitrelle vuruldum bekeldeim ama malesef olmadı..doktorum aşılama dedi normalde ben ara vermeyi düşünüyordum olmaz tavsiye etmem dedi..eemelcim ben zaten bir süre öncedir yazıyorum buraya yani bayagı oldu ne kadar tam ahtırlamıyorum ama 4 aydan fazlada olabilir henüz başak gebe degildi oratalama ondan 1 ay önce idi sanırım nerden biliyorum bak başak o zmanlarda hep ilgili idi benimle..neyse aklımda kalmış işte..

canımya kıyamam bensana :1hug:bende yenı uyelerdenım boyleyapıp kendını uzme burda hepimizbirbırımıze destekolmak ıcın varızherkes elınden geldıgınce yardımcı oluyorbırbırıne uzulme regl gordugun ıcın tedavıyede ara verme.ben ınanıyorumbıgun hepimız bebeıslerımıze kavusacagız.sabır ve sonu mutlulukla bıten bır yolda beraber yurumek dılegıle:Saruboceq:

inşallah bebişlerimiz bize gelir kafamı bu sefer fazla takmamak istiyorum ama elimden geldigince yapacam becerebilirmiyim bilmiyorum ben yaklaştıkça benden kaçmasına dayanamıyorum artık..

başak pek uğramıyor evet ama o nada hak vermek lazım yani hamile olduğu için başka topikte yada hamilelik dönemi ile ilgisi olan yerlerdedir.onun dualarını bizden esirgemediğinden ben eminim.

inşallah bebişlerimiz bize gelir kafamı bu sefer fazla takmamak istiyorum ama elimden geldigince yapacam becerebilirmiyim bilmiyorum ben yaklaştıkça benden kaçmasına dayanamıyorum artık..

canım bilgim olan konularda ben sana yazıyorum..ama hep takip ediyorum seni..moralin bozuk anlıyorum...benim inancım tam...HAMİLE KALACAKSIN!!!hem de çok yakın bi zamandaa.s.dayan biraz daha sabret canım arkadaşım:1hug:

cnm seni çok iyi anlıyorum bende pazar günü oldum daha bugün kendime gelebildim ..hayırlısı biz ne kadar kendimiz üzsek boş gelecegi varsa geliyor yoksa ne kadar ugraşırsan ugraş gelmiyor..dua edelim biz rabbim hayırlı ve saglıklı evlatlar versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…