Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Merhabalar benide listenize eklerseniz sevinirim yumurtam kendiliğinden büyüyüp çatlama iğnesi oldum tarihim belirsızlıkle beraber dr.26 şubatta gel dedi..

zeytincim mesajını görünce klomen aklıma geldi. İçtim sana msj yazayım dedim..Teşekkürler şekerim.
ben de pazartesi başladım ilaca . Benimkiler de geç büyoyor. Haftaya kontrolüm var. Hayırlısı bakalım.Yeni bir ay yeni umut..

cnm bende bir kaç defa yazdım kullandım diye demek gözünden kaçmış hatta sanada hitaben yazdım diye hatırlıyorum ama emin degilim biri yazmıştı bende kullandıgımı yazmıştım çünkü..valla ben sordum aşılamayı ama doktorum kist oluşmamış neyese dedi yani bu tür ilaçları kullandıktan sonra kist yapma ihtimali oluyor ya gebelik yoksa. şimdi yumurta gelişimine bakacak duruma göre iki taraftada 2 den fazla yurmuta olurda çok iyi işimizi sansa bırakmayalım diyerek belki aşılama yaparız dedi şuanda bunları konuşmak erken bakalım yumurtalar ne kadar büyüyecek ne kadar olacak ona göre..bende takıntılı olmaya başladım valla..birde raporumuz yok o yüzdende hep kendi cebimizden ödüyoruz ilaçları falan aşılama da olursa öyle olacak mecbur biraz sıkıntı tabii inş rabbim sıkıntılarımızı boşa çıkarmaz..insülünüm dirençli imiş glucophage diye bir ilaç vermişti daha önce kesmiştim ama şimdi tekrar başla dedi...

kız dur ikiz mi neyse bunada razıyım tabii..rabbim hakkımızda hayırlısını versin..ama zor oluyor bakımları bilirim görümcemin ikizi varda..

hemen ümitsiz olma bir kaç gün daha bekle regl gelmezse kanda baktırısın..benimki beklenenden erken oldu bak..aramızda 1 gün fark fardı hatırlarsan..

cnm idrarda hemen çıkmıyor hiç bulaşmayın hemen idrar testlerine kesin sonucu almak istiyorsan git kan testi yaptır..ama idrarda şimdi çıkmaz cnm.

cnm hepimizi derdi bir zaten biliyorum bende elimden geldigince yardımcı olmaya çalışıyorum..neyse hepimizin hakkında hayırlısı olsun..

BiSMiLLAHiRRAHMANiRRAHiM

11-02-2009 İTİBARİYLE LİSTEMİZ

*************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************

BABYFACE:::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
TUSE2006 ::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
EMİNEKAYA:::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
GİZNUR:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
COCOSH:::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
gurbetgelini::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
EYLUL166 ::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
fındıkk kurdum 81:::::::::::::::::::::GONAPHENE
irem34:::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
xzeynep:::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
moril::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
YİĞİDO17:::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :hooray:
ROSEM:::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
BEYAZ MELEK:::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
elifecan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
esrako:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :hooray:
MİLKSHAKE :::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
BAŞAK 35:::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
beyz@:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
aabeyazmelek::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
maviş83::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
pushing:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOME N
((eslem)):::::::::::::::::::::::::::::::::::: İLAÇSIZ
sevil78::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
melek_law:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
mehtap gülü::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :hooray:
sebossk:::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
ARZU38 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
güngüneş:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
ces_nar:::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
interhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
deryamatrix::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
nlgunözkan23::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
sudeyoncaa::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
samyeli26::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
ggezgin::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
zeytinn79:::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :hooray:
melankolia:::::::::::::::::::::::::::::::::::
zeze26:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

***********************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR**************************

ŞUBAT AYI LİSTESİ

arifeyvz ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1 ŞUBAT ???????
bumuyani :::::::::::::::::::::::::::::::::::3 ŞUBAT ???????
qusel::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 ŞUBAT ???????
a.akilli ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::6 ŞUBAT ???????
neyzen_x::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 ŞUBAT ???????
nese_206::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 ŞUBAT ???????
Patricia:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::9 ŞUBAT ???????
papatyaaaa:::::::::::::::::::::::::::::::::10 ŞUBAT
ummahan_d::::::::::::::::::::::::::::::::10 ŞUBAT
eylül01:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::11 ŞUBAT
BLACK_PEARL::::::::::::::::::::::::::13 ŞUBAT
APPLEARZU::::::::::::::::::::::::::::::14 ŞUBAT
askkizi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::14 ŞUBAT
nostok::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 ŞUBAT
pınar77:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ŞUBAT
mavi rüya::::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ŞUBAT
hcgl_emilya:::::::::::::::::::::::::::::::::20 ŞUBAT
BAHTIM::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20 ŞUBAT
kelebekafyon1:::::::::::::::::::::::::::::20 ŞUBAT
26eser26:::::::::::::::::::::::::::::::::::::21 ŞUBAT
bebişim52:::::::::::::::::::::::::::::::::::21 ŞUBAT
nisan 13::::::::::::::::::::::::::::::::::::::22 ŞUBAT
Balsurat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::22 ŞUBAT
reyyan86:::::::::::::::::::::::::::::::::::::24 ŞUBAT
BeyaAZz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::26 ŞUBAT
esemos:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::26 ŞUBAT
guleysa:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::26 ŞUBAT
ceylan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::26 ŞUBAT
RANA.ABLE. ::::::::::::::::::::::::::::::27 ŞUBAT
ceylan83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::28 ŞUBAT
serpil2003:::::::::::::::::::::::::::::::::::28 ŞUBAT

MART AYI LİSTESİ
karamelek-07::::::::::::::::::::::::::::::::1 MART
cerot :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 MART
hulyaeyup::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 MART
bernadette::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 MART
Hayat70:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::4 MART
seldafid::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 MART
ebrunisa:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 MART
bihter41::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 MART
zeytin1007::::::::::::::::::::::::::::::::::::7 MART
merseray :::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 MART
cangum::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 MART
simarik_gril:::::::::::::::::::::::::::::::::::9 MART
NBNH:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 MART
nilufer_3457:::::::::::::::::::::::::::::::::13 MART
deniz588:::::::::::::::::::::::::::::::::::::14 MART

CEYLANCIM 26 ŞUBAT OLARAK EKLEDİM BEN YİNE DE. SEN BİZİ GELİŞMELERDEN HABERDAR EDERSİN

Son düzenleme:
seldacım benim erken büyüuo dr. bugün çağırmış bende dün başladım hapa hayırlısı bakalım inş. hepimiz hamiş kalırız canlarım

mavi deniz. Benim doktorda bakacak herhalde yumurtalara sonra karar verecek. Dün biraz aşılama topiğinde dolaştım. Çok umutlanamadım. sonuçlar pek başarılı değil. Yani yeterince değil. biliyorsun bizim topikten cerot ve nazanın da tutmadı aşılaması. İnan her ikisi için de çok üzüldüm. Bunca çile çekiyoruz herhalde sonra çok rahat edicez.Hakkımızda hayırlısı ne diyelim.

günaydın kızlar test sonuçlarımı bu sabah aldım ve güzel çıktı ögleden sonra bir dr daha göstericem umarım oda begenir yoksa kalpden giderim valla bir haftadır içim içimi yiyor nasıl çıkıcak diye fazla streste iyi degil her yönden neyse kızlar herkese bol bebişli günler

ohhh canım maşallah. İnşallah 1 ay sonrada bir izmir efesi geliyor haberini alırız.. Tabiki sağlıklı olsun da ne olursa olsun. ama adettendir. Bir kızın var ya (allah ona sağlıklı ve uzun bir ömür versin)birde oğlun olsun hayırlısıyla inşallah.:lepi:

herkese selam..nasılsınız valla kaç gündür girmedim,maşallah sayfamız hamişlerle dolmuş taşmış..HAMİŞ arkadaşlar Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin tebrik ederim..

BOLL HAMİŞLİ BİR HAFTA OLSUN İNŞALLAHH..AMİNNNN:Saruboceq:

Selda cım biliyorum aşılama önceden gözümde daha olumlu sonuç alacagını düşündügüm bir tedavi şekli idi..bende dün biraz baktım aşılama topiklerine ilk defa aşılaması tutan elin parmaklarını geçmez daha çok tüp bebk..rabbim inş hayırlı sonuçlar verir..başakcım sonucun iyi çıkmazsına sevindim..ne güzel için rahattır şimdi fazla kafana takma cicim

Sağolasın nazanım. Özlettin kendini valla. Evet bol hamişli bir hafta olsun ve artık sıra bize de gelsiiinnnnnnn.

çatlatma iğnesi olalı 6 gün oldu delikafadulden
Bu ayda tutmadı galiba bal gibimkaydirigubbakcemile2
İnşallah 4 yumoşumdan birisi tutmuştur.Tek yumosum olsa umudum olmazdı 4 tane olunca ınsan :)heveslenıyıı

kızlar ben ıgne vurulalı bugun 15 gun oldu adet olacam galıba hıc umudum kalmadı dun ruyamda gordum test yapıyordum cıft cızgı cıktı ama tabıı ruyamda gorurum sadece :) hayırlısı olsun

SELDACIM..canım bende aşılama yaptırmadan önce o topiğe girdim ve hakikaten senin düşündüğünü düşündüm yani negatiftim..fakat başka sitelerden drların bu konudaki yorumlarını dinlediğimde içim rahatlamıştı çünkü gebelik şansını %10 ve %20 arasında arttırabiliyormuş..fakaaaatt bugün geldiğim noktada düşünüyorum ki eğer o masada canımın bu kadar acıyacağını bilseydim inan asla asla aşılama yaptırmazdım..(aşılama yapılırken kanamam oldu 2 günde korkunç sancı kasıklarımda) en azından neden yaptırmadım diye içimde ukte kalmamış oldu nasip..SELDACIM senin şansın bana göre daha fazla senin tüplerinde sorun yok bu şansını arttıracak (benim sağ tüpüm dış gebelikten alındı) Allahın izniyle yumurtaların büyürse drunla konuş ve aşılamayı yaptır,bak CEROTUN hiç ağrısı olmamıştı bende oldu,herkeste farklı olabiliyor..inşallah arkadaşım herşey yolunda giderde seni böylee:CüvCüv: hamiş görürüz..

kız delii öyle deme bak yazdım şansı arttırıyor..hem kocalarda bizden bıkmamış oluyor..eğer tüplerinde sorun yoksa inan denenmeli..gerçi tüp bebekten tek farkı emriyo dışarıdan içeriye hazır konulmuyor bu..maddi kısmına gelince şöyle düşün 3 aşılama=1 tüp bebek..sperm yıkanması falan baya bir tutuyor..yıkanmış sperm rahime bırakılmıyor tüplere kadar gidilip oraya bırakılıyor..bu da şansı ciddi ciddi arttırıyor..inşallah bu ay sen ve SELDACIM yaptırırsınız ve iyi haberlerinizi alırız..ben ve CEROT beceremedik ama sizden ümitliyim..

ah nazanım sen benden hep ümitlisin de ben beceremedim bi türlü. Aşılama yapılacak mı onu da bilmiyorum. Soramadım doktora. şimdi onu da takarım diye.
Saldım çayıra mevlam kayıra yanii

Kızlar bugun klomende 5. Ve son günüm yanlız sabah klomen içmeyi unuttum işe geç kalıyordum servisi kaçıracaktım.veee unutmuşum işte ikisinide sabah içsem faydası olurmu sizce.of ya ne güzel saatinde içiyordum

arkadaşlar merabalar benide aranıza eklerseniz sevinirim.iki gün sonra adet olcam test yaptım negatif çıktı.bu ay klomene başlıcam.doktor bana adetin 5.günü başlayıp günde bir tane alcaksın dedi.ama kullandıktan hemen sonra kontrole çağırmadı.sadece bir ara gel kist oluşmuşmu diye bakıcam dedi.sizce beni yumurta takibine alması gerekmiyormu?

canım merak etme 1 geçikmeden birşey olmaz,geç kalmış değilsin bugün içinde içebilirsin..ama ikisini aynı anda içmeni tavsiye etmem..hemen kullanabilirsin..yanında değilse akşam kullan sorun olmaz..inşallah iyi haberlerini yazarsın arkadaşım bol şans

ya ne bileyim bir yerlerde okumuştum fazla şansın yüksek olmadıgını..neyse inş rabbim nasip eder bakalım aşılama kesin degil ama yüksek ihtimal sanırım..cnm neden senin aşılama yapılırken agrı oldu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…