günaydın kıslar ben dün klomene başladım yine bu sefer erken gidicem dr. 13 .günde 25,3 mm yumurtam erken büyüyo galiba bugün 4. günüm dr. arkadaşım soracak cumaya yumoşları kontrole giderim belki çatlatma iğnesini aramaya başladım şimdiden
mavicim selam..
canım son (ocak) ayımda ben de klomen sonra menogon(bir tane) ve sonra çatlatma iğnesi oldum. Hatta menogon kullanan var mı diye sordum. Kimse yanıtlamadı. Demekki kullanan yok deyip başka topiklerden araştırdım.
Bu arada arkadaşım şu anda klomende 2. günüm 18 şubatta yumurtalara baktırıcam. Daha önce artık aşılamaya geçeriz demişti. Soramadım valla. Aşılama mı yapıcaz diye. Fazla kafamda kurmamak için sormadım herhalde. Biraz takıntılı oldum herhalde.
tamam canım dur sana bir beddua edeyim:HAMİLE KALASICA SENİ HAMİLE KALIPTA İKİZLER DOĞURASICA)
Teyzemin kızı üniversite sınavını kazanamayınca onada kampüs köşelerinde sürün demiştim.Bedduam geçer yaniii
kızlar bugun ıgne yapılalı 14 gun oldu sanırım adet olacagım goguslerım fecı şişti dokunulmuyor yarına kalmaz adet olurum bu ayda olmadı artık tedavıyı bırakıyorum ne klomen ne de ıgne kullanmaycagım uzun bır sure bu arada hamıslerı tebrık ederım allah kucaklarına almayı nasıp eder ıns
kızlar selam... normalde 14 ünde falan regl olmam gerekiyo... tabi bende gecikmeler de oluyo... neyse iğneyi olalı bugün tam iki hafta oldu... bir iki gün içinde çtladığını düşünürsek... eğer tuttuysa 10 günlük falan olmalı...
neyse ben dayanamadım sabah ilk idrarımla test yaptım. ama çıkmadı... daha erken mi? ya da hamile kalamadım mı bu ayda ne dersiniz? moralim bozukkkkkk.......
a.s Merhaba kizlar,
bugun giremedim nete topigimiz baya ilerlemis simarik_gril canim uzulme lutfen umudunuda kaybetme bak hamile kalanlar hep azim edip tedavisine devam edenler sende kendini birakma canim.. mavi denizcim hepimiz cok zor donemlerden geciyoruz buradaki butun arkadaslarimiz hep ayni dertten muzdarip, elimizden geldigince birbirimize destek olmaya calisiyoruz bazen burasi cok hizli ilerliyor gozden kacabiliyor yazilanlar, yanlis anlama canim insallah onumuzdeki ay tedavin cevap verir ve bebisine kavusursun tatlim..
zeze26 canim kan sonucunu almissin seni tekrar tebrik ediyorum.. :teytey:
vede bebek askiyla tutusan diger butun arkadaslarim inanin hergun hepimiz icin dua ediyorum insallah en kisa zamanda o guzel duyguyu yasariz, bebeklerimizi teker teker kollarimiza aliriz .. AMiN :Saruboceq:
ohhh canım maşallah. İnşallah 1 ay sonrada bir izmir efesi geliyor haberini alırız.. Tabiki sağlıklı olsun da ne olursa olsun. ama adettendir. Bir kızın var ya (allah ona sağlıklı ve uzun bir ömür versin)birde oğlun olsun hayırlısıyla inşallah.:lepi:günaydın kızlar test sonuçlarımı bu sabah aldım ve güzel çıktı ögleden sonra bir dr daha göstericem umarım oda begenir yoksa kalpden giderim valla bir haftadır içim içimi yiyor nasıl çıkıcak diye fazla streste iyi degil her yönden neyse kızlar herkese bol bebişli günler
herkese selam..nasılsınız valla kaç gündür girmedim,maşallah sayfamız hamişlerle dolmuş taşmış..HAMİŞ arkadaşlar Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin tebrik ederim..
BOLL HAMİŞLİ BİR HAFTA OLSUN İNŞALLAHH..AMİNNNN:Saruboceq:
mavi deniz. Benim doktorda bakacak herhalde yumurtalara sonra karar verecek. Dün biraz aşılama topiğinde dolaştım. Çok umutlanamadım. sonuçlar pek başarılı değil. Yani yeterince değil. biliyorsun bizim topikten cerot ve nazanın da tutmadı aşılaması. İnan her ikisi için de çok üzüldüm. Bunca çile çekiyoruz herhalde sonra çok rahat edicez.Hakkımızda hayırlısı ne diyelim.
Selda cım biliyorum aşılama önceden gözümde daha olumlu sonuç alacagını düşündügüm bir tedavi şekli idi..bende dün biraz baktım aşılama topiklerine ilk defa aşılaması tutan elin parmaklarını geçmez daha çok tüp bebk..rabbim inş hayırlı sonuçlar verir..başakcım sonucun iyi çıkmazsına sevindim..ne güzel için rahattır şimdi fazla kafana takma cicim
Kızlar bugun klomende 5. Ve son günüm yanlız sabah klomen içmeyi unuttum işe geç kalıyordum servisi kaçıracaktım.veee unutmuşum işte ikisinide sabah içsem faydası olurmu sizce.of ya ne güzel saatinde içiyordum
kız delii öyle deme bak yazdım şansı arttırıyor..hem kocalarda bizden bıkmamış oluyor..eğer tüplerinde sorun yoksa inan denenmeli..gerçi tüp bebekten tek farkı emriyo dışarıdan içeriye hazır konulmuyor bu..maddi kısmına gelince şöyle düşün 3 aşılama=1 tüp bebek..sperm yıkanması falan baya bir tutuyor..yıkanmış sperm rahime bırakılmıyor tüplere kadar gidilip oraya bırakılıyor..bu da şansı ciddi ciddi arttırıyor..inşallah bu ay sen ve SELDACIM yaptırırsınız ve iyi haberlerinizi alırız..ben ve CEROT beceremedik ama sizden ümitliyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?