merhaba kızlar
mehtap gülü dualarımız seninle canım kendine dikkat et her şey yoluna girecek inan buna bebişin çok saglıklı bi şekilde annesini üzmeden gelecek
zeze sende çok sevindirdin beni inşallah rabbim kucagına almayı nasip eder
bende sancıdan geberiyorum çok agrım var ilacımda yok
zezecim inşallah hamişliğinde sorun olmaz valla çok sevindim nerde hamile haberi alsak hepimiz seviniyoruz.....darısı olmayanların başona
canım çokk sevindim,inşallah sağlıklı bir gebelik geçirirsin ve bebeğini kucağına alırsın..:1hug: darısı bizim başımıza,dualarını bekliyoruzz :))
canım bilgim olan konularda ben sana yazıyorum..ama hep takip ediyorum seni..moralin bozuk anlıyorum...benim inancım tam...HAMİLE KALACAKSIN!!!hem de çok yakın bi zamandaa.s.dayan biraz daha sabret canım arkadaşım:1hug:
zeze cim sagol destegin için..inş bu sefer hamile kalırım aşılama bir kat daha üstün şuan gözümde..ignelerden falan..
o sancı ıgnenın etkısınden oluyor canım hıc bı sancıyı gebelık bebıse yorma cunku ıgnenın etkısı buyuk oluyo sonra husrana ugruyo ınsan
Slm kızlar maaşallah yazılarınıza ama anladım ki bana yer yok yazılarınızda yazdım bir kişi bile cvp yazmamış bende elimden geldigince takip etmeye sizinle sohbet etmeye dertleşmeye destek olmaya çalışıyorum ama karşılıgını görmedim ..neden diye sormadan edemiyorum maalesef haftada 2 kere ugrayanlardan degilim nerdeyse her gün en az bir msj yazarım ama yok yok..neyse ben regl olmuştum anlatayım tekrar siz dikkate almasanızda..menegon igne gonal f igne ovitrelle hepsi boşa gitti bekledigimden erken regl oldum 27 .günümde kırmızıları gördüm tüm umutlarım yok oldu..bu ay ara vermek niyetindeydim doktorumla konuştm tavsiye etmem yarın gel görüşelim dedi bugün gidiyorum igne +aşılama yapacakmış...gücümün tükendigi noktada yine kalkıp yürümek gerektigini anladım ve bu yüzden bugün moralimi biraz daha düzeltip önüme bakmalıyım ...
Mehtap gülü cnm içini ferah tutmaya çalış her ne olursa olsun sonucu kendini üzme sanıyorum 2 çocugun var degilmi?allah onları sana seni onlara bagışlasın..rabbim hakkında hayırlısını versin..
tamam canım dur sana bir beddua edeyim:HAMİLE KALASICA SENİ HAMİLE KALIPTA İKİZLER DOĞURASICAEbrunisa yanlış anladın dur kız ben başak ugramıyor falan demedim zaten sadece ne zamndır buraya takılıyorum onun hesaplamasını yaparken aklıma geldi o dönem yazışıyordum onunlada henüz gebe degildi ondan örnek verdim yanii..tabii ki buraya ugramıyor yada girmiyor diye eleştirmiyorum yanlış anlamışsın..konu o degildi yanii.
CANIM ÇOK SAĞOL. ALLAH SENİN DE ÇOCUĞUNDAN YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN İNŞALLAH. ALLAH SANA VE BEBEĞİNE SAĞLIK VERSİN. :Saruboceq:canım özellikle gamzeli, selda,cerot ve sen..uzun zamandır burada gördüğüm sizler...diğerleri için de çok sevineceğim elbet..ama sizin müjdeniz benim için 2 kat olacak..bekliyorum sabırsızlıklaa.s.
MERHABA BENİM MERAK ETTİĞİM BİRKAÇ SORU VAR.klomen tam anlamıyla ne amaçla kullanılıyor yumurtayı büyütmek içinmi yoksa çatlatmak içinmi ?büyütmek içinse çatlatma iğnesi ve doktor takibi şartmı?çabuk hamile kalmak isteyen herkes kullanabilirmi ve reçetesiz satılıyormu.ben bunu mutlaka kullanmak istiyorum ama prospektisündeki kullanıma uyarak kendim doktor takibi olmadan kullana bilirmiyim acaba?şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?