Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

sağol caınm...inşallah emelcim inşallah....

zezecim inşallah hamişliğinde sorun olmaz valla çok sevindim nerde hamile haberi alsak hepimiz seviniyoruz.....darısı olmayanların başona

umudunuzu kaybetmeyin diye bütün çabamız buralara yazmamızŞeniz:1hug:..o listemiz...uğurlu liste..hepinizi pembe tarafta göreceğima.s.

canım çokk sevindim,inşallah sağlıklı bir gebelik geçirirsin ve bebeğini kucağına alırsın..:1hug: darısı bizim başımıza,dualarını bekliyoruzz :))

canım benim ediyorum etmez miyim hiç...bütün dualarımda varsınz..AMİNNNN....

Ebrunisa yanlış anladın dur kız ben başak ugramıyor falan demedim zaten sadece ne zamndır buraya takılıyorum onun hesaplamasını yaparken aklıma geldi o dönem yazışıyordum onunlada henüz gebe degildi ondan örnek verdim yanii..tabii ki buraya ugramıyor yada girmiyor diye eleştirmiyorum yanlış anlamışsın..konu o degildi yanii.

canım bilgim olan konularda ben sana yazıyorum..ama hep takip ediyorum seni..moralin bozuk anlıyorum...benim inancım tam...HAMİLE KALACAKSIN!!!hem de çok yakın bi zamandaa.s.dayan biraz daha sabret canım arkadaşım:1hug:

zeze cim sagol destegin için..inş bu sefer hamile kalırım aşılama bir kat daha üstün şuan gözümde..ignelerden falan..

ESERCİM,EBRU NİSAM,BİHTERCİM,ZEYTİNCİM Allah bin kere razı olsun sizlerden..Allahım emeklerinizi boşa çıkarmasın..dualarımdasınız sakın unutmayın..VE MEHTAP GÜLÜM..acil şifalar diliyorum canım..en kısa zamanda ayağa kalk..bizleri sevindir...dualarım seninle...

zeze cim sagol destegin için..inş bu sefer hamile kalırım aşılama bir kat daha üstün şuan gözümde..ignelerden falan..

canım özellikle gamzeli, selda,cerot ve sen..uzun zamandır burada gördüğüm sizler...diğerleri için de çok sevineceğim elbet..ama sizin müjdeniz benim için 2 kat olacak..bekliyorum sabırsızlıklaa.s.

o sancı ıgnenın etkısınden oluyor canım hıc bı sancıyı gebelık bebıse yorma cunku ıgnenın etkısı buyuk oluyo sonra husrana ugruyo ınsan

canım cevapladığın için teşekkür ederim arkadaşımın tavsiyesiyle geldim yanınıza eminki burda kimse kimseyi görmezlikten gelmez sadece hızlı ilerliyor topic geçmişi okunmuyor kimi zaman en erken gebelik belirtilerinede beklerim hepinizi
İnşallah meleklerimiz gelirler umut etmiyorum artık ama sancım çok var o yüzden merak etttim a.s.

mavicim selam..
canım son (ocak) ayımda ben de klomen sonra menogon(bir tane) ve sonra çatlatma iğnesi oldum. Hatta menogon kullanan var mı diye sordum. Kimse yanıtlamadı. Demekki kullanan yok deyip başka topiklerden araştırdım.
Bu arada arkadaşım şu anda klomende 2. günüm 18 şubatta yumurtalara baktırıcam. Daha önce artık aşılamaya geçeriz demişti. Soramadım valla. Aşılama mı yapıcaz diye. Fazla kafamda kurmamak için sormadım herhalde. Biraz takıntılı oldum herhalde.

tamam canım dur sana bir beddua edeyim:HAMİLE KALASICA SENİ HAMİLE KALIPTA İKİZLER DOĞURASICA )
Teyzemin kızı üniversite sınavını kazanamayınca onada kampüs köşelerinde sürün demiştim.Bedduam geçer yaniii

kızlar bugun ıgne yapılalı 14 gun oldu sanırım adet olacagım goguslerım fecı şişti dokunulmuyor yarına kalmaz adet olurum bu ayda olmadı artık tedavıyı bırakıyorum ne klomen ne de ıgne kullanmaycagım uzun bır sure bu arada hamıslerı tebrık ederım allah kucaklarına almayı nasıp eder ıns

canım özellikle gamzeli, selda,cerot ve sen..uzun zamandır burada gördüğüm sizler...diğerleri için de çok sevineceğim elbet..ama sizin müjdeniz benim için 2 kat olacak..bekliyorum sabırsızlıklaa.s.
CANIM ÇOK SAĞOL. ALLAH SENİN DE ÇOCUĞUNDAN YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN İNŞALLAH. ALLAH SANA VE BEBEĞİNE SAĞLIK VERSİN. :Saruboceq:

kızlar selam... normalde 14 ünde falan regl olmam gerekiyo... tabi bende gecikmeler de oluyo... neyse iğneyi olalı bugün tam iki hafta oldu... bir iki gün içinde çtladığını düşünürsek... eğer tuttuysa 10 günlük falan olmalı...

neyse ben dayanamadım sabah ilk idrarımla test yaptım. ama çıkmadı... daha erken mi? ya da hamile kalamadım mı bu ayda ne dersiniz? moralim bozukkkkkk.......

tatlım keşke bekleseydın test yapıp bosuna moralını bozma benımde ıgnemden 14 gun gectı adet belırtılerım var ıns hamıısındır

mrh ben bu ay üçüncü denemem olarak klomen kullandım yumurta takibinde önce 10m çıktı daha sonra 15m sonraki gittıgimde yumurtam yoktu ne oldu bılmıyorum başından böyle bir olay geçen varmı çok kötü oldum doktar bu defa progestan verdi 10 gün kullan dedi daha sonra göbekten igne yapacagını söyledi lutfen bılgısı olan varmı

MERHABA BENİM MERAK ETTİĞİM BİRKAÇ SORU VAR.klomen tam anlamıyla ne amaçla kullanılıyor yumurtayı büyütmek içinmi yoksa çatlatmak içinmi ?büyütmek içinse çatlatma iğnesi ve doktor takibi şartmı?çabuk hamile kalmak isteyen herkes kullanabilirmi ve reçetesiz satılıyormu.ben bunu mutlaka kullanmak istiyorum ama prospektisündeki kullanıma uyarak kendim doktor takibi olmadan kullana bilirmiyim acaba?şimdiden teşekkürler

klomen yumurta büyütücü.çatlatmak içinm dkt iğne verir.cnm. dkt takibi şart çünkü yumurtanın olgunlaştığına bakıyo eğer olgunlaşmazsa dozunu yükseltiyo.yada farklı bi ilaç veriyo.hem kist te yapabilir buyüzden dkt kontrolü şart..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…