Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Selam kızlar,canım çok sıkkın ben yine hasta oldum.Ranacım beni listeden silermisin.Bir sonraki listeye ekleme çünkü doktor yumurtalık kanserinden şüphelendi.Ne olur bana dua edin.

neyzencim cok gecmis olsun insallah yoktur oyle bisey moralini yuksek tut canim dualarimiz seninle..

sağol canım...üzülme,korkma inşallah 4 aya kalmadan kurtulursun o kistten..doktora soracağım bişey öğrenirsem özelden yazarım sana..bekleyen ,hamile olan herkes için Rabbim önce hayırlıysa sağlıklıysa versin...

off bn adet olcm galba yaa ilişki esnasında bi damla bile olmayan bi pembelk farkettm peçetyle silerken moralm bozuldu bekliorm gelsn adetimde rahm flmi görünüo bana tedrginm napçam bana akıl vern yaa nolurrrsenağlama

canım ben de 9 şubat okulların açıldığı gün bıraktım..daha önce çok denedim..tekrar başladığımda daha çok içmeye başladım..sıkıntıdan içiyordum,sanki işe yarıyormuş gibi..ama bıraktım..eşim de bıraktı..maddi açıdan da çok farkediyo..bırakınca anlıyo insan,adamın cebinde para bırakmıyo bu zehirler...
Allah korusun,kötü şey getirme aklına ,bizi de üzme..ve hemen bırak o zehri..gerekirse uzmanlarından yardım al..bildiğim kadarıyla devlet hastanelerinden yardım alabiliyorsun...yalnız baştan söyliyim şu nikotin bantları,sakızlar,akupunktur vs..hiç bi işe yaramıyo..tiryaki bi arkadaşım var...ondan biliyorum..yürekten iste..karar ver ve bir daha eline alma..bi taneden bişi olmaz dyip içersen..uyuyan sigara isteğini uyandırırmışsın...hadi bakalım en büyük destek benden..a.s.

off bn adet olcm galba yaa ilişki esnasında bi damla bile olmayan bi pembelk farkettm peçetyle silerken moralm bozuldu bekliorm gelsn adetimde rahm flmi görünüo bana tedrginm napçam bana akıl vern yaa nolurrrsenağlama

canım inşallah yerleşme kanamasıdır...eğer hamile değilsen de stres yaptıkça adetin gecikir..sıkılma,üzülme.. hem rahim filmi o kadar da korkutucu değil canım yengem yaptırdı yeni..anestezi istersin..15-20 dakka sonra uyanıverirsin..uyanınca adet sancısı gibi sancı oluyomuş ama geçiyo tabi..hem filmden sonra hamile kalan da çok oluyomuş..yengem de çok umutlu biz de..inşallah canım Allah tan hayrlısını dile..:1hug:

cnm allah korusun yaaa içini ferah tut o şüphelendiğiyle kalıcak allahın izniyle... doktorunla yakndan takip ette sonra mutlaka hbr et bizedee bu arada şu sigarayı bnde bırakamıorm bi türlü nası olcak ??? :1rolleyes:

tatlım bnmde umudum rahim filmnde ztn.. inşallah hepimz için hayrlısı olsn dış gebelkten snra daha çok anlıo insan dış gebelk geçrdmde 1 sene önce..
hep dua ederken sağlıklısnı vede hayrlısını diliorm allahımdan bakalım ne zaman verirse artık..:1rolleyes:
hepimz için hayrlısı

teşekkür ederim canım... sütü ilk kez duyuyorum... bende deneyeyim bakalım...
inşallah bu ay :CüvCüv:

kızlar ben az once adet oldum bu ay aslında cok umutluydum 4 tane yumurtam vardı ama yınede olmadı artık tedavıyı vs herseyı bırakıyorum ıns sızler hamıs kalırsınız ben artık pes ettım

neyzen canım inşallah kötü bir şey oktur. Acil şifalar dilerim sana. Önce senin sağlığın önemli. morolini iyi tut.
aşkızı rahim filmi anestezi gerektirecek kadar ağrılı bişey değil. Regl sancısı. buna katlanabilirsin eminim. Bende dış gebelik geçirdim. Ameliyattan sonraki günüm kabus gibiydi. O yüzden rahim filmi vız geldi herhalde. hiç korkma.
ingilizceci canım pes etme yaaa. Bak biz de tamam bitti diyoruz ama olmuyor biliyorsun. Ben adımı ilk listeye yazdırdığımda aralık ayı idi. Şimdi mart listesinde varım. Tabi bu bekleyişin öncesi de var..Boşver Allah hayırlı ve sağlıklı evlatla versin hepimize

SLM KIZLAR UZUN ZAMANDIR YAZMIYORUM AMA HERGÜN NE OLMUŞ NE BİTMİŞ DİYE OKUYORUMMM
BURDA RAHİM KANSERİNDEN SÜPELENDİĞİNİ SÖYLEYEN Bİ ARKADAŞIMIZI OKUDUM BAK ARKADAŞIM BENDE KLİNİKTE ÇALIŞIYORUM VE BU İŞİN TAM İÇİNDEYİM SANA NE TAHLİLİ YAPTITA ONDAN ŞÜPELENDİĞİNİ SÖYLEDİ SENDEN SİMİR FALAN ALDIMI DA BU KADAR GARANTİ KONUŞTU HAAAA BİDE AYRICAAA :jeyyar:ŞİNİR OLUYORUM BU DOKTORLARA ASLINDA BIRAZ BİZ KADINLAR LÜTFEN YANLIŞ ANLAMAYIN AMA DOKTOR ÇIKIYO DİYOKİ MİSAL OLARAK %1 İHTİMAL OLA BİLİR DİYO BİZLERDE HEMEN O %1 İ DUYDUKYA O KESİN OLUCAK BİZD VAR DİYORUZZZ HAYATIM YOK BÖYLE BİŞE KENDİNİ HEMEN KAPTIRMA ŞEN ÇOKTAN OTURMUŞ AGLIYOSUNDUR DUR BAKALIM HEELE DAHA BİŞE BELLİ DEĞİLKİİİ AYRICAAA BİLİYOSUN BUNUN KORUYUCU İĞNELERİ FALAN VAR LÜTFEN MORAL DEPOLA ŞAYET VARSA ÖYLE Bİ HASTALIGIN BİLE %1 İHTİMALDE OLSA O SENDEDE ÇIKMIŞ OLSA MUTLU OL MUTLU OLKİ YENE BİLESİN BU HASTALIGI (BAK NE DİYORUM VARSAAAAAAAAA????????)lülülülülülü

ya arkadaşlar neden pes ediyounuz allahtan ümit kesilmez benim de altıncı ayım bu ayda olmazsa rahim filmi yine olmazsaiğne tedavsıne başlıcaz ben zayıflamaya karar verdim bazıların hamile kalamamasının nedeni kiloymuş benim çünkü yumurtalarım büyüyor çatlıyor ama tutmuyor hemen faz geçmeyin allahtan ümiti hiç bir zaman kesmeyelim allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin unutmayalımki bu bizim için deneme süresi bide balsurat süt dedi onuda uygulayalım bakalım bide ben incir ürü uyguluyorum bu ay kızlar bal tarçın çöret otu iştah açıyor ben tavsiye etmiyorum

kızlar ben az once adet oldum bu ay aslında cok umutluydum 4 tane yumurtam vardı ama yınede olmadı artık tedavıyı vs herseyı bırakıyorum ıns sızler hamıs kalırsınız ben artık pes ettım

aaaa olmadı bakk ne pes etmesii sonuna kdr devamm.......
umudunu kaybetme hiç ummadığın zamanda geliverir bebişin bi bakmşsn hamilesn
cnm demekki zamanı diilmiş bu ay bnde adet olcam bu ay bnmde olmadı..
bn pes etmiyorm etmicemm yılarmıyım hemen yok öyle kaydirigubbakcemile5yerimseniben

ahhhh cnm onun acısını ztn ancak bizim gibi dış gebelik geçrenler anlar çok zor allah kimsenin başına vermesn..cnm bişi sorcam sen açık ameliyatmı oldn kapalımı bnmki kapalı oldu almadılar tüpümü falan ama bn yapışklık olduunu düşünüyorm.. sağ tüpümdü..
sol tüpümde açık mı diilmi rahim filmnden sonra belli olcak

ben bu ay klomen kullanmadım sadece çörekotu bal tarçın karışımını yedim kaçtane kaş mm yumurtamoldu bilmiyorum 15 gün dr gittim yumurtam olmuş çatlamış bile klomeni kullanırken dahi 17 18 günlerde çatlıyordu yumurtam sanırım işe yaramış.....

BiSMiLLAHiRRAHMANiRRAHiM

12-02-2009 İTİBARİYLE LİSTEMİZ

*************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************

BABYFACE:::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
TUSE2006 ::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
EMİNEKAYA:::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
GİZNUR:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
COCOSH:::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
gurbetgelini::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
EYLUL166 ::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
fındıkk kurdum 81:::::::::::::::::::::GONAPHENE
irem34:::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
xzeynep:::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
moril::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
YİĞİDO17:::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :hooray:
ROSEM:::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
BEYAZ MELEK:::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
elifecan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
esrako:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :hooray:
MİLKSHAKE :::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
BAŞAK 35:::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
beyz@:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
aabeyazmelek::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
maviş83::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
pushing:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOME N
((eslem)):::::::::::::::::::::::::::::::::::: İLAÇSIZ
sevil78::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
melek_law:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
mehtap gülü::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :hooray:
sebossk:::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
ARZU38 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
güngüneş:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
ces_nar:::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
interhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
deryamatrix::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
nlgunözkan23::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
sudeyoncaa::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
samyeli26::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
ggezgin::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
zeytinn79:::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :hooray:
melankolia:::::::::::::::::::::::::::::::::::
zeze26:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

***********************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR**************************

ŞUBAT AYI LİSTESİ

arifeyvz ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1 ŞUBAT ???????
bumuyani :::::::::::::::::::::::::::::::::::3 ŞUBAT ???????
qusel::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 ŞUBAT ???????
a.akilli ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::6 ŞUBAT ???????
nese_206::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 ŞUBAT ???????
papatyaaaa:::::::::::::::::::::::::::::::::10 ŞUBAT
ummahan_d::::::::::::::::::::::::::::::::10 ŞUBAT
BLACK_PEARL::::::::::::::::::::::::::13 ŞUBAT
APPLEARZU::::::::::::::::::::::::::::::14 ŞUBAT
nostok::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 ŞUBAT
pınar77:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ŞUBAT
mavi rüya::::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ŞUBAT
hcgl_emilya:::::::::::::::::::::::::::::::::20 ŞUBAT
BAHTIM::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20 ŞUBAT
kelebekafyon1:::::::::::::::::::::::::::::20 ŞUBAT
bebişim52:::::::::::::::::::::::::::::::::::21 ŞUBAT
nisan 13::::::::::::::::::::::::::::::::::::::22 ŞUBAT
Balsurat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::22 ŞUBAT
incisu::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::22 ŞUBAT
reyyan86:::::::::::::::::::::::::::::::::::::24 ŞUBAT
BeyaAZz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::26 ŞUBAT
esemos:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::26 ŞUBAT
guleysa:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::26 ŞUBAT
ceylan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::26 ŞUBAT
RANA.ABLE. ::::::::::::::::::::::::::::::27 ŞUBAT
ceylan83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::28 ŞUBAT
serpil2003:::::::::::::::::::::::::::::::::::28 ŞUBAT

MART AYI LİSTESİ
karamelek-07::::::::::::::::::::::::::::::::1 MART
cerot :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 MART
hulyaeyup::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 MART
bernadette::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 MART
Hayat70:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::4 MART
seldafid::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 MART
ebrunisa:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 MART
bihter41::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 MART
zeytin1007::::::::::::::::::::::::::::::::::::7 MART
merseray :::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 MART
cangum::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 MART
simarik_gril:::::::::::::::::::::::::::::::::::9 MART
NBNH:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 MART
aymuel::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 MART
nilufer_3457:::::::::::::::::::::::::::::::::13 MART
deniz588:::::::::::::::::::::::::::::::::::::14 MART

günaydın kızlar.
eylül-aşkkızı,patricia,26eser26 şimdilik isimlerinizi sildim yeni tarihlerinizi vermek isterseniz hemencecik ekleriz. öpüyorum hepinizia.s.

cnm sakın bırakma tedaviyi valla bende heyecanla senden gelecek sonucu bekliyordum biliyorsun aynı zmanlarda igne vurulmuştuk ..cnm bu ay bende doktora gitmek istemedim doktorumu aradım başka bir şy sormak için tavsiye etmem ara vermeyi dedi gel görüşelim diye çagırmıştı..gittim eşimde vardı ara verince başa dönüyor gibi oluyormuşsun deyince eşimde ara vermeyelim o zman dedi..benim yumurta gelişmiyordu kaç aydır yumruta gelişimi için ugraştık hem sen yıpranıyorsun hem ilaç alıyorsun bu ay adam akıllı yumurtam olmuştu oda 2 tane 18 ml civarlarında hazır yumurtayıu bu ,gnelerle büyütebilmişken devam edelimki önümüzdeki aylardada güzelolsun sonuç dedi duruma göre aşılamada yapacak ben tekrar başladım ignelere..hem seninde olgunlaşmış 2 yumurtan vardır diger ikis yazmıştın hatırlıyorum 16 azdı sanki 18 ml bile az gelebiliyor döllenmesi için..belli de olmuyor ama küçükse bir işe yaramıyor..sperm kaliteside önemli gerçi.. pes etmek yok bak bana ne oldu ilk gün pes ettim sonra geçti şimdi devam ediyorum biz istiyormuyuz bebk evet o zaman bazı fedakarlıkları göze alacaz..igneden korkupta kaçan ben şimdi kendi ellerimle vurulmaya gidiyorum ve gıkım çıkmıyor çünkü ucunda bekledigim minik kuşum var ve gelecek en uygun zamanda bize..rahat ol arkadaşım gelecek ler bize..biraz üzüzülrsün sonra geçer bende kendimden biliyorum..arkadaşım sen beni fazla takip etmedin belki ama ben hep yazılarını takip ettim ..ve bu yüzden sana yazma geregi duydum..kendini fazla üzme..

neyzen cim inş şüphelendiginiz gibi degildir rabbim saglık versin sana..

slm kızlar nasılsınız bugün seldacimm hesap yamışsın valla 20 iyi rakam ne güzel hadi bakalım hamişlerimiz çogalsın..:sm_cool::sm_cool::teytey::teytey:

çok haklısın arkadaşım. zaten bu hamilelik gebelik işlerinde ve kadın hastalıklarında %100 diyemiyorlar hiçbirşey için. O yüzden iyiyi düşünmek lazım ki başımıza iyi şeyler gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…