Selam kızlar,canım çok sıkkın ben yine hasta oldum.Ranacım beni listeden silermisin.Bir sonraki listeye ekleme çünkü doktor yumurtalık kanserinden şüphelendi.Ne olur bana dua edin.
Canım öncelikle seni tebrik ederm zeze .Kaç haftalık olduğunu söylemedi çünkü görünmeyecek kadar ufak dedi kese için.Zaten kist de var diyince moralim bozuldu.Ben 10 gün sonra gidicem öyle dedi.umarım sen çok iyi haberlerle gelirsin..
Selam kızlar,canım çok sıkkın ben yine hasta oldum.Ranacım beni listeden silermisin.Bir sonraki listeye ekleme çünkü doktor yumurtalık kanserinden şüphelendi.Ne olur bana dua edin.
Balsurat sigarayı nasıl bıraktın.Ben beceremiyorumda.
off bn adet olcm galba yaa ilişki esnasında bi damla bile olmayan bi pembelk farkettm peçetyle silerken moralm bozuldu bekliorm gelsn adetimde rahm flmi görünüo bana tedrginm napçam bana akıl vern yaa nolurrrsenağlama
Balsurat sigarayı nasıl bıraktın.Ben beceremiyorumda.
canım inşallah yerleşme kanamasıdır...eğer hamile değilsen de stres yaptıkça adetin gecikir..sıkılma,üzülme.. hem rahim filmi o kadar da korkutucu değil canım yengem yaptırdı yeni..anestezi istersin..15-20 dakka sonra uyanıverirsin..uyanınca adet sancısı gibi sancı oluyomuş ama geçiyo tabi..hem filmden sonra hamile kalan da çok oluyomuş..yengem de çok umutlu biz de..inşallah canım Allah tan hayrlısını dile..:1hug:
Canım ben adetin 4.günü bir gün uyguladım sadecee.adetin5.günü basladım 4 gün 2 bardak süt içtim yumoşlara iyi geliyor diye biliyordum.Birde sigarayı bıraktım.bol bol ceviz yedim:lepi:ve klomen sayesinde 4 olgun yumoş olişti maşallahfisfisfis
kızlar ben az once adet oldum bu ay aslında cok umutluydum 4 tane yumurtam vardı ama yınede olmadı artık tedavıyı vs herseyı bırakıyorum ıns sızler hamıs kalırsınız ben artık pes ettım
neyzen canım inşallah kötü bir şey oktur. Acil şifalar dilerim sana. Önce senin sağlığın önemli. morolini iyi tut.
aşkızı rahim filmi anestezi gerektirecek kadar ağrılı bişey değil. Regl sancısı. buna katlanabilirsin eminim. Bende dış gebelik geçirdim. Ameliyattan sonraki günüm kabus gibiydi. O yüzden rahim filmi vız geldi herhalde. hiç korkma.
ingilizceci canım pes etme yaaa. Bak biz de tamam bitti diyoruz ama olmuyor biliyorsun. Ben adımı ilk listeye yazdırdığımda aralık ayı idi. Şimdi mart listesinde varım. Tabi bu bekleyişin öncesi de var..Boşver Allah hayırlı ve sağlıklı evlatla versin hepimize
kızlar ben regl oldum.
hemde 29 günde. aslında gecikmemesine sevindim... hatta bu sefer regl olduğuma üzülmedim...
gayette rahatım maşallah :))
nasıl olsa olacak herşeyde vardır bir hayır diyorum... bakalım bu ay nasıl olacak yumuşlar :))
ya bu arada çörekotu bal karışımı yiyen arkadaşlar varsa işe yarıyormu acaba bu ay denesemmi diyorum... bi de ne zamanlar yiyorsunuz? kaçıncı gün başlanıyor falan... bilen varsa yardımcı olsun lütfen!
kızlar ben az once adet oldum bu ay aslında cok umutluydum 4 tane yumurtam vardı ama yınede olmadı artık tedavıyı vs herseyı bırakıyorum ıns sızler hamıs kalırsınız ben artık pes ettım
çok haklısın arkadaşım. zaten bu hamilelik gebelik işlerinde ve kadın hastalıklarında %100 diyemiyorlar hiçbirşey için. O yüzden iyiyi düşünmek lazım ki başımıza iyi şeyler gelsinSLM KIZLAR UZUN ZAMANDIR YAZMIYORUM AMA HERGÜN NE OLMUŞ NE BİTMİŞ DİYE OKUYORUMMM
BURDA RAHİM KANSERİNDEN SÜPELENDİĞİNİ SÖYLEYEN Bİ ARKADAŞIMIZI OKUDUM BAK ARKADAŞIM BENDE KLİNİKTE ÇALIŞIYORUM VE BU İŞİN TAM İÇİNDEYİM SANA NE TAHLİLİ YAPTITA ONDAN ŞÜPELENDİĞİNİ SÖYLEDİ SENDEN SİMİR FALAN ALDIMI DA BU KADAR GARANTİ KONUŞTU HAAAA BİDE AYRICAAA :jeyyar:ŞİNİR OLUYORUM BU DOKTORLARA ASLINDA BIRAZ BİZ KADINLAR LÜTFEN YANLIŞ ANLAMAYIN AMA DOKTOR ÇIKIYO DİYOKİ MİSAL OLARAK %1 İHTİMAL OLA BİLİR DİYO BİZLERDE HEMEN O %1 İ DUYDUKYA O KESİN OLUCAK BİZD VAR DİYORUZZZ HAYATIM YOK BÖYLE BİŞE KENDİNİ HEMEN KAPTIRMA ŞEN ÇOKTAN OTURMUŞ AGLIYOSUNDUR DUR BAKALIM HEELE DAHA BİŞE BELLİ DEĞİLKİİİ AYRICAAA BİLİYOSUN BUNUN KORUYUCU İĞNELERİ FALAN VAR LÜTFEN MORAL DEPOLA ŞAYET VARSA ÖYLE Bİ HASTALIGIN BİLE %1 İHTİMALDE OLSA O SENDEDE ÇIKMIŞ OLSA MUTLU OL MUTLU OLKİ YENE BİLESİN BU HASTALIGI (BAK NE DİYORUM VARSAAAAAAAAA????????)lülülülülülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?