Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

birdaha bu bölüme girmicem ya o kadar sıkıntımı yazıyom kimse dönüpde bişe demiyo2-3 hafta oldu mavidenizden başka kimse cevap vermedi. neyse allah hepinizin istediğini verir inş.

birdaha bu bölüme girmicem ya o kadar sıkıntımı yazıyom kimse dönüpde bişe demiyo2-3 hafta oldu mavidenizden başka kimse cevap vermedi. neyse allah hepinizin istediğini verir inş.

BEN DE YAZDIM SANA ARKADAŞIM FAKAT OKUMAMIŞSIN ANLAŞILAN.benneyaptımki NEYSE. CANIN SAĞOLSUN. MORALİMİZ YERİNDE DEĞİL HEPİMİZİN O YÜZDEN ÇABUK ALINIYORUZ HERŞEYE SANIRIM.

Bebeğim olmayacak benim diyen arkadaşlarım.
Lütfen böyle yılgın konuşmalar yapmayın bu düşüncelerden biran evvel kurtulun. Gebelik beyinden salgılanan hormonlarla başlıyor ardaşlar. Yok yumurta yok sperm derken kafayı yiyoruz gelmiyor bebişler.. Allah aşkınıza bi oturun sakince düşünün. Allahtan hayırlısını dileyin. Ben bir dış gebelik bir düşük yaptım. Kucağım boş. Ama bunları yaşamaktansa hamile kalmamayı tercih ederim. Bebek yolunda ne acılar yaşayanlar evlatlarını kaybedenler var. Bize üzülmek lüks arkadaşlar. Kuzenim 2. Tüp bebeğini 5 aylıkken kaybetti. Ve normal doğum yapmış görmüş herşeyi. Yıkıldı tabi. 1 ay oluyor. Başka da olmaz demişler. Rahime tutunamıyor demişler. Ama nisanda yeniden randevu almış yeni bir doktordan. Ve yeniden başlıyor. Biz hamile kalamıyoruz diye üzülüyoruz.
Tabiki ben de boynu bükük dolaşıyorum insan içinde. Ama ne yapayım benim elimde mi ? Isteyince her istediğimiz oluyor mu? Inanın benim etrafımdaki insanların hiçbiri densiz de değil. Ne eşimin ne benim yakınlarımız. Ama ben bize bakıp acıdıklarını hissediyorum. Oturup üzülüyorum. Ama zararı yine bana. Neyse canlarım daha yazarım ama sayfalar yetmez.
İyi bakın kendinize.

canım...bizi en iyi yine biz anlarız..aynı şeyleri yaşadık..umutsuzluk,ağlama krizleri,endişeler,acaba hamile miyimler...herkes yaşıyo bu sıkıntıları...alınma canım...kızma..yazdıklarının önemsenmediğini de düşünme..denk gelmemiştir...ben de ilk zamanlar yanıt alamadım..ama alınmadım bundan..bilenler..seninle aynı durumu yaşayanlar mutlaka cvp yazarlar...Rabbim gönlüne göre versin..

seninle birlikte umutsuzluğa kapılan tüm arkadaşlarıma sesleniyorum: sakın anne olamayacağım demeyin sakın...işte bunu dediğiniz ve inandığınız anda hamile kalamazsınız...anne olacağım deyin..hatta gözlerinizi kapatıp bebeklerinizi emzirdiğinizi,öpüp kokladığınızı,beraber cıvıldaştığınızı, banyo yaptırdığınızı,uyuttuğunuzu ve baş ucunda onun sıcacık nefesini duyarak sizinde huzurla uyuduğunuzu hayal edin..kendinizi motive edin..Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün iİNŞALLAH..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

CANIM İNŞALLAH HEPİMİZ YAZACAĞIZ O BÖLÜMLERDE DE. VALLA NE YALAN SÖYLİİM BENİİM DE GÖZÜM KALIYOR BAZEN.
ALLAH SAĞLIKLI BEBKLER VE HAMİLELİKLER NASİP ETSİN HEPİMİZE İNŞALLAH.kaydirigubbakcemile3

canım arkadaşım benim...sen de olmasan...Rabbim boynunu bükük bırakmasın güzel allahıma.s.:1hug:

BiSMiLLAHiRRAHMANiRRAHiM

12-02-2009 İTİBARİYLE LİSTEMİZ

*************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************

BABYFACE:::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
TUSE2006 ::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
EMİNEKAYA:::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
GİZNUR:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
COCOSH:::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
gurbetgelini::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
EYLUL166 ::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
fındıkk kurdum 81:::::::::::::::::::::GONAPHENE
irem34:::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
xzeynep:::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
moril::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
YİĞİDO17:::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :hooray:
ROSEM:::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
BEYAZ MELEK:::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
elifecan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
esrako:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :hooray:
MİLKSHAKE :::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
BAŞAK 35:::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
beyz@:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
aabeyazmelek::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
maviş83::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
pushing:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOME N
((eslem)):::::::::::::::::::::::::::::::::::: İLAÇSIZ
sevil78::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
melek_law:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
mehtap gülü::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :hooray:
sebossk:::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
ARZU38 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
güngüneş:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
ces_nar:::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
interhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
deryamatrix::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
nlgunözkan23::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
sudeyoncaa::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
samyeli26::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
ggezgin::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
zeytinn79:::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :hooray:
melankolia:::::::::::::::::::::::::::::::::::
zeze26:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

***********************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR**************************

ŞUBAT AYI LİSTESİ

arifeyvz ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1 ŞUBAT ???????
bumuyani :::::::::::::::::::::::::::::::::::3 ŞUBAT ???????
qusel::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 ŞUBAT ???????
a.akilli ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::6 ŞUBAT ???????
nese_206::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 ŞUBAT ???????
papatyaaaa:::::::::::::::::::::::::::::::::10 ŞUBAT
ummahan_d::::::::::::::::::::::::::::::::10 ŞUBAT
APPLEARZU::::::::::::::::::::::::::::::14 ŞUBAT
nostok::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 ŞUBAT
pınar77:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::16 ŞUBAT
mavi rüya::::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ŞUBAT
hcgl_emilya:::::::::::::::::::::::::::::::::20 ŞUBAT
BAHTIM::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20 ŞUBAT
kelebekafyon1:::::::::::::::::::::::::::::20 ŞUBAT
bebişim52:::::::::::::::::::::::::::::::::::21 ŞUBAT
nisan 13::::::::::::::::::::::::::::::::::::::22 ŞUBAT
Balsurat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::22 ŞUBAT
incisu::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::22 ŞUBAT
reyyan86:::::::::::::::::::::::::::::::::::::24 ŞUBAT
BeyaAZz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::26 ŞUBAT
esemos:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::26 ŞUBAT
guleysa:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::26 ŞUBAT
ceylan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::26 ŞUBAT
RANA.ABLE. ::::::::::::::::::::::::::::::27 ŞUBAT
ceylan83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::28 ŞUBAT
serpil2003:::::::::::::::::::::::::::::::::::28 ŞUBAT

MART AYI LİSTESİ
karamelek-07::::::::::::::::::::::::::::::::1 MART
cerot :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 MART
hulyaeyup::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 MART
bernadette::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 MART
Hayat70:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::4 MART
seldafid::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 MART
ebrunisa:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 MART
bihter41::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 MART
zeytin1007::::::::::::::::::::::::::::::::::::7 MART
merseray :::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 MART
cangum::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 MART
simarik_gril:::::::::::::::::::::::::::::::::::9 MART
BLACK_PEARL:::::::::::::::::::::::::::10 MART
NBNH:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 MART
aymuel::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 MART
nilufer_3457:::::::::::::::::::::::::::::::::13 MART
deniz588:::::::::::::::::::::::::::::::::::::14 MART

SEVGİLİ BLACK DEĞİŞTİRDİM TARİHİNİ. MART AYI UĞURLU GELİR HEPİMİZE İNŞALLAH.
ZEZECİM GÜZEL DİLEĞİN İÇİN SAĞOL. ALLAH RAZI OLSUNSENDEN VE SAĞLIKLA BEBEĞİNİ KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN

Son düzenleme:
slm rana nasılsın salı günü adetimin 10. günü dr. yumurtalarıma bakacak iğnemi şimdiden aldım neolu ne olmaz diye çünkü bulunmuyor salı günü yumoşlarım büyür inş.

inş. canım martta patlama yaşanacak inanıyorum buna hepimiz hamiş kalacaz mart ayında allah kimsenin kucağını boş bırakmasın

hülyacım lütfen üzülme böyle bende zaman zman düşünüyordum böyle ama bazen arada yine denk geliyor bana halen cvp vermeden umursamaz şekilde benim bir altımdaki yazıyı alıp cvplayan beni es geçen çok gördüm birazda kafaya takmamaya çalışıyorum en sonki söylememden sonra bazı arkadaşlara bana karşı daha duyarlı davranmaya başladılar sagolun diyorum onlarada yeri gelmişken..birazda umutsuzluklarımız hassas oluşumuzdan kaynaklanıyor bu ara takma üzülme lütfen zamanla biraz daha rahat olacaz..

slm rana nasılsın salı günü adetimin 10. günü dr. yumurtalarıma bakacak iğnemi şimdiden aldım neolu ne olmaz diye çünkü bulunmuyor salı günü yumoşlarım büyür inş.

merhaba canim sagolasin iyiyim insallah senin yumoslar yeterli olgunluga ulasmistir sonuclarini paylasirsin bizimle ..

mavidenizcim katılıyorum sana canım.kk da hemen hemen her topikte bu sorun yaşanıyor aslında..benim de kendimi yabancı hissettiğim topikler oldu biliyorsun canım ama dediğin gibi biraz da içinde bulunduğumuz psikoloji ile daha bi hassasız sanki..ben mesela kendimden örnek vereyim sürekli giremediğim için girdiğim zamanlarda da habire geçmiş okuyorum.ister istemez gözümden kaçabiliyor mesela..bazen bi bakıyorum birisi alıntı yapmış yazıyor o mesaj üzerinden..aaa bu mesajı ben niye görmedim falan diyorum.. birbirimizi fazla stres yapmadan idare edelim arkadaşlar..elbet hatalar olur, gözden kaçar ama lütfen rahat olmaya çalışalım birazda..bir keresinde aynı sorumu kopyalayıp 3 kez sormuştum ayrı ayrı zamanlarda 3. de cevap gelmişti:))))
olabiliyor böyle durumlar
sevgiyle kalın:1hug:

alıntı yaparak değil amöa sana itafen msj yazdım aslında çükü buaralar herkes aynı sıkıntıda kendi üzerinede alırsın diye düşünmüştüm lütfen böyle yapmayalım herkes çok strese girdi lütfeeeeeennnnn mutlu olmaya çalışın.....:teytey::teytey:

canimcim neolur bozma moralini hep diyoruz bizim bebekler birazcik nazlilar gelincede bize buyuk bir surpriz yapacaklar eger doktorun seni cok tatmin etmiyorsa degistirmen iyi olacaktir birde canim bu ay ara verecegim demissin ben kendimden ornek vereyim benim gecen yil 3 aylik genophene tadavim oldu fakat ise yaramadi sonraki ilacsiz ayimda hamile oldugumu ogrenmistim malesef dusuk oldu bu topiktede ara verip ilac kullanmadan hamile kalan bircok arkadasimiz var insallah seninde bu ay ilaclar etkisini gosterir ve hamiş haberini aliriz canim..:CüvCüv:

canım ısmımı ne subatta ne martta goremedım bırını anladımda dıgerınde de neden yok

26eser26 canım hemşehrim. Adet tarihini verirsen ekleyelim. Bundan önceki listede yazdım da görmemişsin anlaşılan sen patricia..eylül.falan yeni tarih vermemişsiniz. Verirseniz ekleyeyim diye. Sakın kızma bana olur mu? Aklımdasınız yani

ranacım aslında ara vermek istemiyorum ama biraz mecburiyetten olucak adetin 5.gününe kadar gidemicem doktora 2-3 gün rotarlı gideceğim için doktorunda bana ilacı vermeyeceğini tahmin ediyorum....inşallah senin dediğin gibi olur arkadaşım ilaç kullanmadanda mutlu sona ulaşırım tabiii hepimiz için dualarımm....

aslında umudumu kaybetmiyorum biraz mantıklı da bakmaya çalışıyorum ama dediğim gibi korkum hiç olmaması.saolsun eşim bana bu konudA çok destekçi...kısmet ne zamansa o zamn diyorr..ne biliyim işte bazen psikolojik olarak kötü hissesdyorum..sanırım bu ilaçlarda dengemi bozdu gibi...

hepimize Allah'IM EN KISA VE HAYIRLI ZAMANDA SAĞLIKLI EVLATLAR NASİPPP ETSİNNN:Saruboceq::Saruboceq:

TŞK EDERİM SELDACIM...UMARIM UĞURLU GELİR...:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…