canım ben kapalı yöntemle oldum ameliyat. Maşallah doktor iki tüpe de zarar vermeden temizlemiş. Ocakta rahim içi filmi çektirdim. İki tüpte açık. ama olmayınca olmuyor işte.ahhhh cnm onun acısını ztn ancak bizim gibi dış gebelik geçrenler anlar çok zor allah kimsenin başına vermesn..cnm bişi sorcam sen açık ameliyatmı oldn kapalımı bnmki kapalı oldu almadılar tüpümü falan ama bn yapışklık olduunu düşünüyorm.. sağ tüpümdü..
sol tüpümde açık mı diilmi rahim filmnden sonra belli olcak
canım ben kapalı yöntemle oldum ameliyat. Maşallah doktor iki tüpe de zarar vermeden temizlemiş. Ocakta rahim içi filmi çektirdim. İki tüpte açık. ama olmayınca olmuyor işte.
cnm sakın bırakma tedaviyi valla bende heyecanla senden gelecek sonucu bekliyordum biliyorsun aynı zmanlarda igne vurulmuştuk ..cnm bu ay bende doktora gitmek istemedim doktorumu aradım başka bir şy sormak için tavsiye etmem ara vermeyi dedi gel görüşelim diye çagırmıştı..gittim eşimde vardı ara verince başa dönüyor gibi oluyormuşsun deyince eşimde ara vermeyelim o zman dedi..benim yumurta gelişmiyordu kaç aydır yumruta gelişimi için ugraştık hem sen yıpranıyorsun hem ilaç alıyorsun bu ay adam akıllı yumurtam olmuştu oda 2 tane 18 ml civarlarında hazır yumurtayıu bu ,gnelerle büyütebilmişken devam edelimki önümüzdeki aylardada güzelolsun sonuç dedi duruma göre aşılamada yapacak ben tekrar başladım ignelere..hem seninde olgunlaşmış 2 yumurtan vardır diger ikis yazmıştın hatırlıyorum 16 azdı sanki 18 ml bile az gelebiliyor döllenmesi için..belli de olmuyor ama küçükse bir işe yaramıyor..sperm kaliteside önemli gerçi.. pes etmek yok bak bana ne oldu ilk gün pes ettim sonra geçti şimdi devam ediyorum biz istiyormuyuz bebk evet o zaman bazı fedakarlıkları göze alacaz..igneden korkupta kaçan ben şimdi kendi ellerimle vurulmaya gidiyorum ve gıkım çıkmıyor çünkü ucunda bekledigim minik kuşum var ve gelecek en uygun zamanda bize..rahat ol arkadaşım gelecek ler bize..biraz üzüzülrsün sonra geçer bende kendimden biliyorum..arkadaşım sen beni fazla takip etmedin belki ama ben hep yazılarını takip ettim ..ve bu yüzden sana yazma geregi duydum..kendini fazla üzme..
neyzen cim inş şüphelendiginiz gibi degildir rabbim saglık versin sana..
slm kızlar nasılsınız bugün seldacimm hesap yamışsın valla 20 iyi rakam ne güzel hadi bakalım hamişlerimiz çogalsın..:sm_cool::sm_cool::teytey::teytey:
günaydın herkese mavi deniz güzelim bu hamile kalmak için alına ilaçlar kilomu yapıyor.klomen ganophene felan.ben daha ilk defa bu ay kullandım bişe farketmedi.doktor hiçbir sorunun yok dedi hamile kalabilirsin ama ben çabucak kalayım diye ilaç alıyordum eger öyle bir durum varsa kesinlikle ilaç almam kendiliğinden olsun.zaten 70 kiloyum daha fazla alırsam hamilelliğim çok zor geçer.
canım sağol. Umarım hiçbişey yoktur tüplerinde. Ben dış gebelikten sonra bir kez hamile kaldım. Kendi kendime...geçen yıldı. Düşükle sonuçlandı. O yüzden doktor hemen hsg çekmeyelim 3 ay ilaç iğne devam edelim dedi. baktıkki kalamadım hamile sonra filmi çekti. Hem şansın da artar dedi. Bekliyoruz işte şansımızın gülmesini..ayyy maşallah ne gzl inşallah bnmde öle olmştur doktor baktı ii demişti ama rahim filminde daha detaylı görücez tabi dua et bnm içinde noluur inşalllh bnmde açıktır 2 tüpümde.. Tüplere bişi olmasında bi daha allah yaşatmasn dış gebeliği..
Ama her işte bi hayr vardır diyorm allah bilir..
En yakn zamanda hamile olman dileğyle öpütorm tatlım:1hug:
canım.Allah razı olsun çok sağol...benim adet gecikmesinden sora 5. gün oldu bugün...kanamam yok şimdilik..arada ağrım oluyor...kasıklarımda...doktora tekar kan testi yaptırayım mı dedim gerek yok dedi...c.tesi onun hesaplarına göre hcg 1000 i geçcekmiş..o zaman görülür diyor...inşallah görülür,yoksa vaginal ulrasonla bakcak:çok üzgünüm:inşallah gerek kalmaz canım..
Allah hepimizin yüzüne baksın yarabbim...sağlıkla hepimizin kucağına versin...
nilgüncüm Allah razı olsun canım sağol güzel dileklerin için
Selam kızlar,canım çok sıkkın ben yine hasta oldum.Ranacım beni listeden silermisin.Bir sonraki listeye ekleme çünkü doktor yumurtalık kanserinden şüphelendi.Ne olur bana dua edin.
Balsurat sigarayı nasıl bıraktın.Ben beceremiyorumda.
canım üzülme demek kolay ama bunu yaşamak zor bende 14 ayı geçti mesajları takip ettiysen yazmıştımiçinde bulunduğum burhanı ama sabret rabbim bizimde sesimizi duyacak biliyorum .....biz seninleyiz yanlız hissetme hepimiz aynı durumsayız...:çok üzgünüm:arkadaşlar bendeaynı duyguları sizlerle paylaşyorm.5 yıldır evliyim.3 yıl boyunca çocuk istemedk.erken yaşta evlenmiştik.sonra istedk ve hamile kaldm ama kalp atışları olşmadı ve kürtaj oldum.çok zor toparlandmderken bi ara ara verdik ve sonra yine istedik ama 14 aydır hamile kalamıyorum.rahim filmi temiz edetler düzenli yumurtalıklar normal.ama hiç bişe olmuyor.hamile kalamıyorum.ve kalamıcam biliyorum.herşeyden nefret ediyorum kendimde dahil.bu ay klomen kullandm.ve hiç bişe yok.hamile degilim biliyorum çünkü adet olucam biliyorum.hiç bi umudum yok.ve doktora gitmeyide bırakıyorum.çünkü yoruldum her ay aynı şeyleri yaşamaktan...
mavicim günaydın. Başak ı milat sayarak yaptım hesabı. Durum çok kötü değil ama 22 ocak tarihindeki hamile patlamasını yaşayamadık henüz. Bir kişi bile kalsa aramızdan o bile umuttur tabi de. Hamile patlaması yaşasak şu aralar çok güzel olur hepimize ilaç gibi gelir.
arkadaşlar bendeaynı duyguları sizlerle paylaşyorm.5 yıldır evliyim.3 yıl boyunca çocuk istemedk.erken yaşta evlenmiştik.sonra istedk ve hamile kaldm ama kalp atışları olşmadı ve kürtaj oldum.çok zor toparlandmderken bi ara ara verdik ve sonra yine istedik ama 14 aydır hamile kalamıyorum.rahim filmi temiz edetler düzenli yumurtalıklar normal.ama hiç bişe olmuyor.hamile kalamıyorum.ve kalamıcam biliyorum.herşeyden nefret ediyorum kendimde dahil.bu ay klomen kullandm.ve hiç bişe yok.hamile degilim biliyorum çünkü adet olucam biliyorum.hiç bi umudum yok.ve doktora gitmeyide bırakıyorum.çünkü yoruldum her ay aynı şeyleri yaşamaktan...
canım3 ay önce benimde 4 yumurtam oluşmuştu ve hepsi çok iyi durumdaydı ama tutmadı bak hala burdayım uğraşıyrm...sabırlı ol azmini kaaybetme zor iş bu ama napalım...kaydirigubbakcemile5kızlar ben az once adet oldum bu ay aslında cok umutluydum 4 tane yumurtam vardı ama yınede olmadı artık tedavıyı vs herseyı bırakıyorum ıns sızler hamıs kalırsınız ben artık pes ettım
canım benim nedesem şimdi üzülme demekde olmuyorki illaki insan üzülüyor ama hemen geçsin lütfen inşallah gelecek ay hamiş haberini verirsin :CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?