Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

canım ben kapalı yöntemle oldum ameliyat. Maşallah doktor iki tüpe de zarar vermeden temizlemiş. Ocakta rahim içi filmi çektirdim. İki tüpte açık. ama olmayınca olmuyor işte.

canım ben kapalı yöntemle oldum ameliyat. Maşallah doktor iki tüpe de zarar vermeden temizlemiş. Ocakta rahim içi filmi çektirdim. İki tüpte açık. ama olmayınca olmuyor işte.

ayyy maşallah ne gzl inşallah bnmde öle olmştur doktor baktı ii demişti ama rahim filminde daha detaylı görücez tabi dua et bnm içinde noluur inşalllh bnmde açıktır 2 tüpümde.. tüplere bişi olmasında bi daha allah yaşatmasn dış gebeliği..
ama her işte bi hayr vardır diyorm allah bilir..
en yakn zamanda hamile olman dileğyle öpütorm tatlım:1hug:

canım yazdıkların için cok saol ama ınankı artık ne sabrım ne de gucum var içimde bebegım olacagına daır ınancım bıle yok kı her ay olacak dıyorum olumsuz dusunmek ıstemıyorum ama sonuc aynı yeter artık ınan nefes alamıyorum gerılım tıpı bas agrılarım oluyor uzuntuden hep kendıme soruyorum hakedecek ben ne yaptım dıye yanlıs bılıyorum ama ben artık hayal kırıklıklarını kaldırabılecek durumda degılım tedavıyı bırakıyorum ne ıgne ne ılac ne de dr gormıcem calısmasam ınan basımı alıp gıtmek ıstıyorum ama olmuyor neyse moralını bozmak ıstemem allaha emanet ol canım

mavicim günaydın. Başak ı milat sayarak yaptım hesabı. Durum çok kötü değil ama 22 ocak tarihindeki hamile patlamasını yaşayamadık henüz. Bir kişi bile kalsa aramızdan o bile umuttur tabi de. Hamile patlaması yaşasak şu aralar çok güzel olur hepimize ilaç gibi gelir.

Ingilizceci olmuyor ama bak ,ya tamam bugün üzülürsün biraz ama içinden aglamak geliyorsada agla ama yapma böyle ne demek içimde inancım yok..olmalı zaten sen böyle düşünürsen olmaz, önce beyninde bitireceksin olayı tamam bende hep öyle düşünürdüm herhalde hiç bir zaman bebegim olmaz. normal dogumdan korktugum için çok önceleri ben dogum yapmayacam derdim, ee bebk seviyorum ama dogum yapamayacam. mantıga bak ama şuan ki derdime bak deli gibi çırpınıyorum bebegim olsun diye. bak ben hayatımda kilo sorunu yapmayan biriydim, ama özellikle ilaçlardan sonra nasıl kilo aldım ve çok rahatsız oldum bir çok kişi bebgi düşünmeyip. hemen kilo verme çabasına düşünüyor fazla kilolu olmamk için inan ben bunlardan da geçtim bu ay düşündüm hem psikolojim düzelsin hemde zayıflayayım dedim. ama doktorum bile istemedi hayır kiloyu dert etme diye..yani mutlaka sorunlarla karşılasacagız ama hemen pes edersek, zaten o istediklerimize sahip olamayız hiç bir zaman. sabır sabır başka yolu yok ...bak ben pazar günü regl oldum p.teside sürdü üzüntüm, salıda akşama kadar dedim tamam yeter ,henüz çaresiz degilsin başındayız yolun..bir iyice dolan siteyi ne durumda olanlar var onlar bile pes etmiyor hala bebk için çırpınıyor durumu olmayıpta tüp bebk yaptırmak zorunda olanlar . çarsizler ya tıbbı imkanı olmayanlar neler var neler sabırlı ol..

Son düzenleme:
Günaydın herkese mavi deniz güzelim bu hamile kalmak için alına ilaçlar kilomu yapıyor.klomen ganophene felan.ben daha ilk defa bu ay kullandım bişe farketmedi.doktor hiçbir sorunun yok dedi hamile kalabilirsin ama ben çabucak kalayım diye ilaç alıyordum eger öyle bir durum varsa kesinlikle ilaç almam kendiliğinden olsun.zaten 70 kiloyum daha fazla alırsam hamilelliğim çok zor geçer.

canım her bünyede farklı oluyor. Ben inceyim mesela. Ama klomenden sonra koca bir karnım ve kalçam oldu.
Bunun sebebi spor yapmamak ve yaşımın artık 32 olması olabilir ama. Ben klomenden sonra böyle olduğumu düşünüyorum. Yemek düzenim aynı yaşam stilim aynı.

bu ilaçla hormon içerdiginden azda olsa kilo alamaya meyiili oluyorsun ben pko dana dolayı kilo aldım üstüne birazda bu ilaçlar tuz biber oldu yaşam şekl, hareketsizlik hepsi bir arada klomen üstelik bana fayda da etmedi ama ignelerin hapatan daha fazla etkisi oldugunu duydum kilo konusunda bki dogrudur klomen yumurtlarıma bile etki etmedi ama gine büyüttü maşaallah demekki o daha etkili kilo konusundada..genelde hormon içeren ilaçlar kilo aldırabiliyor..bünyeden bünyeye degişiyor seldacımın dedigi gibi her pko hastası kilolu olmuyor ama olanda var mesela ben..eger ilaç kullanmanı doktor istemedi ise kullanma boşuna normal olma sansi varsa tabii..

canım sağol. Umarım hiçbişey yoktur tüplerinde. Ben dış gebelikten sonra bir kez hamile kaldım. Kendi kendime...geçen yıldı. Düşükle sonuçlandı. O yüzden doktor hemen hsg çekmeyelim 3 ay ilaç iğne devam edelim dedi. baktıkki kalamadım hamile sonra filmi çekti. Hem şansın da artar dedi. Bekliyoruz işte şansımızın gülmesini..

Son düzenleme:
arkadaşlar bendeaynı duyguları sizlerle paylaşyorm.5 yıldır evliyim.3 yıl boyunca çocuk istemedk.erken yaşta evlenmiştik.sonra istedk ve hamile kaldm ama kalp atışları olşmadı ve kürtaj oldum.çok zor toparlandmderken bi ara ara verdik ve sonra yine istedik ama 14 aydır hamile kalamıyorum.rahim filmi temiz edetler düzenli yumurtalıklar normal.ama hiç bişe olmuyor.hamile kalamıyorum.ve kalamıcam biliyorum.herşeyden nefret ediyorum kendimde dahil.bu ay klomen kullandm.ve hiç bişe yok.hamile degilim biliyorum çünkü adet olucam biliyorum.hiç bi umudum yok.ve doktora gitmeyide bırakıyorum.çünkü yoruldum her ay aynı şeyleri yaşamaktan...

zeze canım bazı dr lar erken kan testi isterken bazıları da ısrarla bekletiyor..benim dr umda adetin üzerinden 5 gün geçmeden test yapma der hep.nedenini sorduğumda bir keresinde döllenme olur ve bebek oluşmadan regl kanamasına dönüşürse moralin bozulabilir, gerek yok demişti..br keresinde yaşadım hatta..yıllar önce adet göreceğim gün hafif bir bulantım oldu ve kan testi yaptırım, sonuç pozitif çıktı..ertesi gün regl olmuştum( ben onu regl sandım ama meğer döllenmiş embriyo ama oluşmadan kanama ile atılıyormuş..gari şu kadınlık valla da!!!

neyzen canım hemen karamsarlığa kapılma lütfen..bekle bakalım sadece şüphe var ortada..inşallah bişe çıkmaz canımm

Bütün arkadaşlarım hamile kaldılar bugun birirsinin daha hamile haberini aldım.Allah sağlıcakla doğurmak nasip etsin.Ama bendede hiiç sabır kalmadı ben umudumu iice yitirdim.Benim hiç bebeğim olmicak biliyorum.

merhaba arkadaşlar,

ben de hastalandım ....13 şubattı tarihim ben 11 şubatta hastalandım.... moralim çok bozuldu ama yine de hayıra yormaya çalışıyorum.daha önce de demiştim doktorumu değiştiricem diye...bu ay yeni doktoruma gidicem.adetimin 5.günü haftasonuna denk geliyor.sanırım bu ay hap kullanmicam...adetim bittikten sonra gidicem doktora...sanırım klomenin etkisi devam ediyormuş.belki çatlatma iğnesi verir doktorum...nolur dua edinnnnnnn...kafaya takmamaya çalışıyorum ama ya olmazsa diye de içim içimi yiyor....

canım üzülme demek kolay ama bunu yaşamak zor bende 14 ayı geçti mesajları takip ettiysen yazmıştımiçinde bulunduğum burhanı ama sabret rabbim bizimde sesimizi duyacak biliyorum .....biz seninleyiz yanlız hissetme hepimiz aynı durumsayız...:çok üzgünüm:

keşke bu au herkes sağlıklı bi şekilde hamile kalsak ekim anneleri diye yazışmaya başlardık dimi okadar imreniyorumki onlar yazdıklarını okuyorm bazen sonrada diyorum ben hiç burada yazamayacağım galiba diyorum bu aralar ne olduysa herkes çok karamsar olmaya başladı yeni bişeylermi yapsakki....:uhm::uhm:

SU AN BENDE SENIN HISSETTIKLERINI YASIYORUM DUBN DR DAN GELDIM BENDE UMITLIYDI ADETIME DAHA VAR AMA KAN TAHLILI ISTEDI VARMI DIYE Ama gene yok gene yok ve olmıcakta bılıyorum ınsanlardan nefret edıyorum ınsan lar cok acımasız esımden utanır oldum benımle bırlıkte oda yıkılıyo her ay bugun en samımı arkadasımn bebek mevludu vardı ayaklarım gtmedı aradım ve yalan soledım gıdemedım cok kotuyum psıklojım ıyıce bozuldu bu zamana kadar bolesı takmıyodum cok kotuyum

kızlar ben az once adet oldum bu ay aslında cok umutluydum 4 tane yumurtam vardı ama yınede olmadı artık tedavıyı vs herseyı bırakıyorum ıns sızler hamıs kalırsınız ben artık pes ettım
canım3 ay önce benimde 4 yumurtam oluşmuştu ve hepsi çok iyi durumdaydı ama tutmadı bak hala burdayım uğraşıyrm...sabırlı ol azmini kaaybetme zor iş bu ama napalım...kaydirigubbakcemile5

canım benim nedesem şimdi üzülme demekde olmuyorki illaki insan üzülüyor ama hemen geçsin lütfen inşallah gelecek ay hamiş haberini verirsin :CüvCüv:

uzulmek deılkı bu artık yıkılmaktanda ote bısı sıkıldım artık bıktım her ay her ay hıc ama hıc umıdım de yok esım ıcın endıselenıyorum o cok ıstıyo cok uzuluyorum baskalarınn cocuklarını severken bı gorsenız o zaman kendıme kahredıyorum ısyan edıyorum bu neyın gunahı rabbım ?edaha cok erken dı bence kan tahlılı ama yaptırdı dr ve gebelık yok dedı acba acaba hala salak gıbı adet gunumu beklıyorum acaba dıye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…