canım ne güzel demişssin ya inşallah hepimiz biran önce hamiş kalırız ne güzel olur yaa:CüvCüv:amin canım. listemiz uğurludur. bakma dökülüyoruz patır patır regl oluyoruz ama aralık ayından bugüne 20 hamilemiz olmuş şaka maka derken.Her ay 10 hamilemiz olsa 6 ay içinde hepimiz muradımıza ereriz valla..kaydirigubbakcemile5
canım ne güzel demişssin ya inşallah hepimiz biran önce hamiş kalırız ne güzel olur yaa:CüvCüv:
Estağfurullah arkadaşım. en sıkı takipçilerden biriyim ben ama vallahi kaçırmışım yazdıklarını:1no2:bir soru sordum cevabını alamadım.birbirrinizle bol bol mesajlaşmışsınız.sonradan dahil olanları takmıyosunuz galiba.
aha da buldum msjını.arkadaşlar merabalar benide aranıza eklerseniz sevinirim.iki gün sonra adet olcam test yaptım negatif çıktı.bu ay klomene başlıcam.doktor bana adetin 5.günü başlayıp günde bir tane alcaksın dedi.ama kullandıktan hemen sonra kontrole çağırmadı.sadece bir ara gel kist oluşmuşmu diye bakıcam dedi.sizce beni yumurta takibine alması gerekmiyormu?
aha da buldum msjını.
Hemen söyleyeyim. ben 4. ayımdayım klomen ve iğnede ilaç bitiyor 3-4 gün sonra çağırıyor beni yumurtalara bakıyor. Büyüklüğü iyi ise çatlatma iğnesi veriyor. Bence seni de çağırması lazımdı. bir ara gel demesi bana tuhaf geldi biraz. Ama bazen bu doktor milletinin ne yaptığı belli olmuyor. Başka bir sorunun varmı arkadaşım mesela pko veya tüplerde tıkanıklık?
muhtemel adet tarihini verirsen listemize de ekleriz seni.
bir soru sordum cevabını alamadım.birbirrinizle bol bol mesajlaşmışsınız.sonradan dahil olanları takmıyosunuz galiba.
İNTERHAT ZEYTİN..çok teşekkür ederim arkadaşlarım..Allah razı olsun..hepimizin kucaklarına sağlıkla versin inşallah...
ggezgin canım kaç haftalık sorabilir miyim? keseyi görmek için c.tesi doktora gitcez..dış gebelik olabilirmiş..kist neyin nesi şimdi ,ben de klomenle hamile kaldım..benden önce doktora gidersen beni de bilgilendirir misin canım..içimizi ferah tutmak ve dua etmekten başka çare yok..ne yapalım ya..hamile kalmak bi dert,olduktan sora ayrı bi dert...Allah ın zoruna gitmesin..çok korkuyorum..Allah yardımcımız olsun hepimizin yarabbim...
kızlar ben regl oldum.
hemde 29 günde. aslında gecikmemesine sevindim... hatta bu sefer regl olduğuma üzülmedim...
gayette rahatım maşallah :))
nasıl olsa olacak herşeyde vardır bir hayır diyorum... bakalım bu ay nasıl olacak yumuşlar :))
ya bu arada çörekotu bal karışımı yiyen arkadaşlar varsa işe yarıyormu acaba bu ay denesemmi diyorum... bi de ne zamanlar yiyorsunuz? kaçıncı gün başlanıyor falan... bilen varsa yardımcı olsun lütfen!
Canım ben adetin 4.günü bir gün uyguladım sadecee.adetin5.günü basladım 4 gün 2 bardak süt içtim yumoşlara iyi geliyor diye biliyordum.Birde sigarayı bıraktım.bol bol ceviz yedim:lepi:ve klomen sayesinde 4 olgun yumoş olişti maşallahfisfisfis
kötükedihüsoCanım bırakıcam dedimm bazı sağlık sorunlarım çıkınca dedim.birde sigaradan dolayı hasta olmayayım.zaten yumurtamda gelısmemıstı gecen ay dedım bırakıcam tedavım guzel gelıssın dedım:) başardım:lepi:Selam kızlar,canım çok sıkkın ben yine hasta oldum.Ranacım beni listeden silermisin.Bir sonraki listeye ekleme çünkü doktor yumurtalık kanserinden şüphelendi.Ne olur bana dua edin.
Balsurat sigarayı nasıl bıraktın.Ben beceremiyorumda.
:Saruboceq::Saruboceq:Ceylanım çok sağolasınn nne güzell yazmıssın yürrekten kocaman bir aminnnnnnnn diyorum.İnşallahhhhh bu ay müjdeli haberlerini alırım senindehihoyyythihoyyytbalım inşallah o yumoşlardan birini veya birkaçınıda kucağına aldığını görürsün canımmmm:)))) bu seferde böle dua edelim bari belli mi olur belki kabul olurr:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?