canım üzülme ne olur önümüzdeki ay olur inş. sabırla o günü beklemekten başka çaremiz yok..kan testimi yaptırdın...
merhaba arkadaşlar ben çok yeni üyeyim...ben de uğraşıyorum bebiş için ...geçen ay klomen artı ovitrelle iğne kullandım ilk ama bişi olmadı...regl olunca kontrol etti doktor bi de kistim oldu hiç yoktan...neyse bu ay ara verdik. kist yok olunca devam edicez hayırlısı bakalım..bizim görünen bi sorunumuz yok tahliller normal.tek bakılmadık hsg filmi var..inşallah gerek kalmaz ona da... bu arada mehtap gülü arkadaşım bol bol dua et inşallah Allah bebeğini sana bağışlar sakın stres yapma üzülme...stres zaten herşeyin sebebi oluyo...bi rahatlayamadık gitti senağlama
canım tam bilemiyorum ama ben klomen kullandım iğne vurulduktan sonra 13. gün geldi reglim.buna göre adetin ilk gününden sonra 27. gün regl olmuş oldum.iğne filan vurulduysan iğneden 14 gün sonra regl oluyosun diyolar...yani 14. günden sonra gecikmiş sayabilirsin sanırım..umarım faydam olmuştur....yine de bilgisi olanlar da cevaplarsa ii olur fisfisfis
bu at tedavi görmedim iğnede vurulmadım sadece rahim filmi çektirdim...
:teselli:Canım hakkında hayırlısıı olsun adet olana kadar şansın devam ediyorrr.Olursanda sağlık olsun rabbim en kısa zamanda yüzünü güldürsün inşallhhh:Saruboceq::çok üzgünüm:kızlar testi yaptım yine olmadı kapı gibi negatif çıktı böyle olacağını biliyodum zaten o yüzden test yapmıyordum korkudan.bendende güzel haber çıkmadı üzgünüm kızlar......:çok üzgünüm:
hihoyyytCanım ne güzell yazmııssın keşkeee söylediğin gibi olsaa...Aslında erkende yaptım testi ne bileyim arkadaşların gazına geldim yaptımmm..Aslında tam ne zaman adet olacağımıda bilemiyorum ..a.s canim ceylaninda dedigi gibi henuz erken olabilir adet gununu bir bekle bakarsin gec catlamistir yumoslar bellimi olur Balcim bir 4-5 gun daha bekleyelim belki surpriz yaparsin bize..:CüvCüv:
cerotom sağolasınnn duan için kocaman bir aminn diyorumm..Evet bu lanet olası ilaç beni mahvetti.Yemeden çekildimm ve hala yiyemiyorum miğdem bulanıyor zorla yiyorumm,dengem bozulduu daha neler nelerr...Vücudum 1 ay daha dayanamaz herhaldee kısmett rabbimin bir bildiği vardır elbet:1rolleyes::1rolleyes:balsurat canım çok üzüldüm...:1no2: aynı fikirdeyim canım seninle..aldığımız ilaçların verdiği etkilere üzülüyorum ben de inan..kimbilir neler oluyor vücudumuzda bilmediğimiz diyorum hep içimden.
canım inşallah bebişin sürpriz yapar sana ve kendiliğinden bir anda gebe kalırsın..
balsuratcım üzülme yumurtaların gittiğine...en azından kist olmamış..benim de bi kısmı gitti biri çatlamamış kist oldu çıktı ....ama ah ben o kisti bu ay postalamazmıyımklava: ilaç iyi hoş da işte yan etkileri de olmasa..ne olcaz böle bilmem...en kısa zamanda bebişler gelir inşallah hayırlısıyla...ne uğraştırdı bizi yaramazlar
balsuratcım üzülme yumurtaların gittiğine...en azından kist olmamış..benim de bi kısmı gitti biri çatlamamış kist oldu çıktı ....ama ah ben o kisti bu ay postalamazmıyımklava: ilaç iyi hoş da işte yan etkileri de olmasa..ne olcaz böle bilmem...en kısa zamanda bebişler gelir inşallah hayırlısıyla...ne uğraştırdı bizi yaramazlar
kızlar bı ortalam almak ıcın soruyorum klomenı gunde kactane kullanıyosunuz adetınınızın 5 gunu bana yarım kullanmamı soledı de ama bı cogunuz gunde 1 hatta 2 tane kullanınız var ve yumoslarınızda cok ben yarım kullanıyorum ve her ay 1 yumosum olusuyor ben bu ay dr u dınlemeyıp 1 tane kullanmyı dusunuyorum dogru olurmu sızce
Canım bence kendi kafana göre alma çünkü o yumurtalarının durumunu gözlemleyip ayarlıyor dozunu demekki senin yumurtalarının gelişimi için yarım uygun kafana göre alırsın fazla gelir allah korusun kist felan olur.....
ay nebıleyım canım yadusununce 2 3 yumurtayla sankı sans daha cok deılmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?