Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

hoşgeldin canım sen bari yüzümüzü güldür patır oatır dökülğyoruz valla...

bu at tedavi görmedim iğnede vurulmadım sadece rahim filmi çektirdim...

bu at tedavi görmedim iğnede vurulmadım sadece rahim filmi çektirdim...

hımmm...o zaman bekle bakalım canım...(beklemek de çoook zor sıkıcı ama)....rahim filmi nasıl oluyo korkulacak bişi mi?? bu arada nostokcum inşallah hep beraber gülecek yüzlerimiz ööle bitek benden isteme anca beraber kanca beraber...bozmayalım moralleri..dökülmeyelim hemen hihoyyyt

nisancım ben de istiyorum rahim filmi ama doktor üç ay olmazsa çektircez zaten...acele ediyosan çektirelim dedi kararsız kaldım...ben 6 yıl önce apandisit ameliyatı olmuştum...internette apndst tüpleri etkileyebilir diye okudum evham yaptım...başka sorun yok ama...bilmiyorum bide tüpleri öğrensem içim rahatlıycak sanki..

valla bende korkuyordum ama korkulacak kadar yokmuş adet sancısı çekiyorsan ilacı verirken sadece öyle bi acı çekiyosun okadar......

:teselli:Canım hakkında hayırlısıı olsun adet olana kadar şansın devam ediyorrr.Olursanda sağlık olsun rabbim en kısa zamanda yüzünü güldürsün inşallhhh:Saruboceq:

a.s canim ceylaninda dedigi gibi henuz erken olabilir adet gununu bir bekle bakarsin gec catlamistir yumoslar bellimi olur Balcim bir 4-5 gun daha bekleyelim belki surpriz yaparsin bize..:CüvCüv:
hihoyyytCanım ne güzell yazmııssın keşkeee söylediğin gibi olsaa...Aslında erkende yaptım testi ne bileyim arkadaşların gazına geldim yaptımmm..Aslında tam ne zaman adet olacağımıda bilemiyorum ..
Çünkü benim adetler tedaviden önce 32 gün, 31 günde gelirdi..
Geçen ay kolmenle 30.gün geldiii...
Bugünde adetimin 25.günü oluyorrr adetıme göre 5 günüm varr.AMA ÇATLATICI iğneye göre bugün 13.günümmm.İğneden sonra 14-15.gün olunur dıyorlarr bakalım
:1ninca::1ninca:hayırlısı umudum yok ama allahtan ümit kesilmez

cerotom sağolasınnn duan için kocaman bir aminn diyorumm..Evet bu lanet olası ilaç beni mahvetti.Yemeden çekildimm ve hala yiyemiyorum miğdem bulanıyor zorla yiyorumm,dengem bozulduu daha neler nelerr...Vücudum 1 ay daha dayanamaz herhaldee kısmett rabbimin bir bildiği vardır elbet:1rolleyes::1rolleyes:

zuzucum bakalım adet olunca 3-4günü gidicem dr bakalım inşallahh kistle karşılaşmam.Karşılaşırsamda ne yapayım sağlık olsunn rabbim şifasını verir atarım ozamanda:Saruboceq:hihoyyyt

selam kızlar. İki gündür giremiyorum siteye çok yoğundu işler. Bu arada hep aklımdaydınız. Balsuratcım ne desem boş. Nostok senin için de aynı hislerim geçerli. Ama canım idrar testlerinde çıkmayabilir biliyorsun değilmi? ben düşük yaptığım gebelikte gecikmeden 4 gün sonra yapmıştım. negatifti sonra kan testiyle öğrendim. Hakkımızda hayırlısı olsun yine de ne diyeyim şekerler...

ben doktora gittim bugün kızlar.( Ranacım sormuşsun ilgine ve hafızana hayranım. Maşallah hiçbirşeyi kaçırmıyorsun canım benim) Bugün adetin 14. günü yumurtam 1 tane ve 14 mm. yani,, klomene rağmen yeteri kadar büyümemiş yumurtalar. Menogon iğnesi vuruldum bir doz. Yarın da 2 doz daha vurulacak. cuma tekrar kontrolüm var. 3 ay daha böyle devam edelim diyor doktorum. 3. aya kadar birşey olmazsa aşılama yada laparoskopi yaparak çikolata kistimi temizlemek gibi seçeneklerden bahsetti. rahim içi filmim temiz demişti ama dış gebelik geçirdiğim sağ tüpümde tıkanıklık değil ama hafif bir daralma görünüyor dedi bu sefer.Belki de tıkanıktı ve ilaçla açtık falan dedi. Çorbaya çevirdi kafamı kızlar. canım sıkıldı biraz da. yani doktor benden çok umutlu ama zaman mı kaybediyorum diye düşünmekten alamıyorum kendimi. Yaşım 32 dedim. 35 e kadar yolumuz var dedi. Ben hemen 3 yıl daha bu işlerle uğraştığımı düşündüm.Kabus gibi.. allahım tez zamanda hepimizi muradımıza erdirsin.
bugün gardım çok düşük anlayacağınız. Ama en kısa zamanda toparlanıp yoluma devam edeceğim inşallah. Siz de iyi bakın kendinize
Sevgiler

mavi denizim aşılama olacaktı bugün. girdi mi sayfaya bişey yazdı mı kaçırmış olabilirim. Çünkü eşimden gizli giriyorum sayfaya. hızlı hızlı okudum yazılanları... Tamam seviniyorsun ama aynı zamanda kafana takıyorsun ve üzülüyorsun da diyerek söz istedi benden sayfaya girmemem için. Başımdan atayım diye tamam dedim. buralardan kopmak ne mümkün!!! hep aklımda.. herkes, herşey.delikafadulden Hamile var mı acaba diye heyecanla sayfayı açmak...Bugün doktora bile şikayet etti beni canım eşim.. forumlarda hep falan diye. klava:

Mehtap gülü canım arkadaşım. Allah seni ve bebeğini korusun. inşallah kucağına da almayı nasip eder sağlıkla..

seldacım bu doktorların ne dediğini anlamak mümkün değil zaten hayırlısı hepimiz için canım sen hangi doktora gidiyosun...yine seninki konuşmuş benimkiler onuda yapmıyo....kan testi yaptırcam belki onda çıkar...ümit benimkisi işte

şu bebıs yuzunden basımıza gelmeyen kalmadı hakketen kızlar eger bıgun hamıs kalır o bebısıde kucagıma almayı allah nasıp ederse ılk sopasını benden yıyeceknaniknanikya da camekanlar pamuklar ıcınde buyuturum herhalde bı olsa ah bı olsa

kızlar bı ortalam almak ıcın soruyorum klomenı gunde kactane kullanıyosunuz adetınınızın 5 gunu bana yarım kullanmamı soledı de ama bı cogunuz gunde 1 hatta 2 tane kullanınız var ve yumoslarınızda cok ben yarım kullanıyorum ve her ay 1 yumosum olusuyor ben bu ay dr u dınlemeyıp 1 tane kullanmyı dusunuyorum dogru olurmu sızce

Canım bence kendi kafana göre alma çünkü o yumurtalarının durumunu gözlemleyip ayarlıyor dozunu demekki senin yumurtalarının gelişimi için yarım uygun kafana göre alırsın fazla gelir allah korusun kist felan olur.....

ay nebıleyım canım yadusununce 2 3 yumurtayla sankı sans daha cok deılmı

valla esercim hiç öyle düşünme olcaksa 1 yumurtaylada oluyo bu iş doktorunun dediğinden şaşma canım bence en doğrusunu doktorun bilir güzelimmmm

ay nebıleyım canım yadusununce 2 3 yumurtayla sankı sans daha cok deılmı

Öle düşünme benim klomenle 5 yumurtam olduğu zamanda oldu hiçbirşey olmadı ama ocakta tek yumurtam oldu tuttu mesala yani önemli olan yumurtanın çokluğu değil kalitesii sen sayıya takılma canım doktorun herşeyin daha iyisini biliyordur kafana göre hiçbirşey yapma...:içelim:

esercım eger olacagı varsa tek yumurta bıle yetıyor olmayıncada olmuyor sen dr ne dedıyse yap canım sonradan problem olmasın

Kızlaaar canlarım napıyosunuz cok özledim sizi, bilgisayarın kordonunun ucu koptu yalvarıyorum eşime yaptır diye,bi kadköyde varmış bugün anca kendim giitimdebldum bide 60 milyon para verdim bi adaptöree, neyse girebildim nihayet yaa çok merak ettim sizi neler yaptınız. öptüm hepinizii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…