hiç öyle deme inan her an bir mucize olabiliyor.bak moralin yerine gelsin SEVİL78 i biliyorsun o da 7 aydır uğraşıyordu ikimizde aynı anda çatlatma iğnesi olduk ve o iğnin 15.günü gidip kanda baktırdı çıkmadı sonuç 0 dı..idrar testlerinede de çıkmıyordu..ve hatta kist oldu deyip(küçük aklımızla:roflol:) aspirin kullandı adeti sökülsün diye..o da olmadı 8 km yürüdüğü oldu..adeti geçeli 3 gün olmuştu dr a gitti dr kist yok yumurtanda çatlamış bekle belki hamilesin dedi..adet gecikmesinin üçüncü günü kandaki değeri 970 ti yani hamile..inşallah sende hamile kalırsında geç öğrenirsin..3 gün 5 gün kendini saklasın sorun değil yeterki olsun..
ben doktora gittim bugün kızlar.( Ranacım sormuşsun ilgine ve hafızana hayranım. Maşallah hiçbirşeyi kaçırmıyorsun canım benim) Bugün adetin 14. günü yumurtam 1 tane ve 14 mm. yani,, klomene rağmen yeteri kadar büyümemiş yumurtalar. Menogon iğnesi vuruldum bir doz. Yarın da 2 doz daha vurulacak. cuma tekrar kontrolüm var. 3 ay daha böyle devam edelim diyor doktorum. 3. aya kadar birşey olmazsa aşılama yada laparoskopi yaparak çikolata kistimi temizlemek gibi seçeneklerden bahsetti. rahim içi filmim temiz demişti ama dış gebelik geçirdiğim sağ tüpümde tıkanıklık değil ama hafif bir daralma görünüyor dedi bu sefer.Belki de tıkanıktı ve ilaçla açtık falan dedi. Çorbaya çevirdi kafamı kızlar. canım sıkıldı biraz da. yani doktor benden çok umutlu ama zaman mı kaybediyorum diye düşünmekten alamıyorum kendimi. Yaşım 32 dedim. 35 e kadar yolumuz var dedi. Ben hemen 3 yıl daha bu işlerle uğraştığımı düşündüm.Kabus gibi.. allahım tez zamanda hepimizi muradımıza erdirsin.
bugün gardım çok düşük anlayacağınız. Ama en kısa zamanda toparlanıp yoluma devam edeceğim inşallah. Siz de iyi bakın kendinize
Sevgiler
hayır canım idrar testi yaotım kendim acabakanmı yaptırsam yarında adet olmazsam bilmiyorumki
canım benim geçen ay testim çift çizgi çıkınca doktora gittim gebelik kesesi oluşmuş dedi 2 hafta sonra gel çok küçük dedi ovakite kalmadan kanamam oldu önce düşük dedi sonra hamile değilmişsin dedi başka doktora gittim sonra kistik yapılar görüyorum acil kürataj yapmalıyım dedi korkyum yine başka bir doktora gittim tabi kanamalar hala devam ediyoru aradan 5gün geçmiş oldu oda baktı düşük olmuş dedi yine diğer ay gelmen kazım deyip tedaviye tekrar başlamalısın dedi anlıycan kafam o kadar karıştıki adetmi düşükmü bilemedim.imşallh seninki böyle bir durum değldir doktorun güven vermiyosa değiştir herbiri bişey diyo....
kızlar klomen kullandığımda yumoşlarım büyürken kasığımda bi ağrı olurdu bu ay klomen kullanmadım yumurtlama zamanımda değil adetime 7 gün var ama kasığımda aynı ağrı var yumoşlarımda bi sorunmu var acaba size oluyormu böyle şeyler...
ben erken adet oldum yeni tarihim 17 mart
günaydın kıslar inş. hamiş kalırız hepimiz progestan verdi onu kullanıyorum oda çok sersem yapıyo beni kullanan var mı allah kimsenin kucağını boş bırakmasın hayırlı evlat versin
günaydın kıslar inş. hamiş kalırız hepimiz progestan verdi onu kullanıyorum oda çok sersem yapıyo beni kullanan var mı allah kimsenin kucağını boş bırakmasın hayırlı evlat versin
ben doktora gittim bugün kızlar.( Ranacım sormuşsun ilgine ve hafızana hayranım. Maşallah hiçbirşeyi kaçırmıyorsun canım benim) Bugün adetin 14. günü yumurtam 1 tane ve 14 mm. yani,, klomene rağmen yeteri kadar büyümemiş yumurtalar. Menogon iğnesi vuruldum bir doz. Yarın da 2 doz daha vurulacak. cuma tekrar kontrolüm var. 3 ay daha böyle devam edelim diyor doktorum. 3. aya kadar birşey olmazsa aşılama yada laparoskopi yaparak çikolata kistimi temizlemek gibi seçeneklerden bahsetti. rahim içi filmim temiz demişti ama dış gebelik geçirdiğim sağ tüpümde tıkanıklık değil ama hafif bir daralma görünüyor dedi bu sefer.Belki de tıkanıktı ve ilaçla açtık falan dedi. Çorbaya çevirdi kafamı kızlar. canım sıkıldı biraz da. yani doktor benden çok umutlu ama zaman mı kaybediyorum diye düşünmekten alamıyorum kendimi. Yaşım 32 dedim. 35 e kadar yolumuz var dedi. Ben hemen 3 yıl daha bu işlerle uğraştığımı düşündüm.Kabus gibi.. allahım tez zamanda hepimizi muradımıza erdirsin.
bugün gardım çok düşük anlayacağınız. Ama en kısa zamanda toparlanıp yoluma devam edeceğim inşallah. Siz de iyi bakın kendinize
Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?