kızlar mrb..
bgn rahim filmi için randevu almıştm gittim çektrdm ve sağ tüpüm kapalı çıktı dış gebelik olan yerde yani yapışklık varmş sıvı ilerlemiomuş üzüldüm aslnda biliodm böle olduğunu ama işte yinede takıo insan ister istemez.. sol tüpüme gelince o açıktı ama bilmiyrm artk hayrlısı rabbimden
canım hiiiççç üzülme. benimde sağ tüpte tam bir tıkanıklık olmasa da daralma var. Allah bizi o dış gebelik kabusundan korusun. Biliyorsun hiç dış gebelik geçirmemiş birine göre riskimiz daha çok. Ama bir şekilde olacak arkadaşım. İnan bizim durumumuzdan daha zor durumları yaşayıp bebek sahibi olanlar var. Biraz uğraşmalı olacak ama olacak.
herkese selam arkadaşlar, yaaa artık hamile kalmak istiyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
seldacım beni sormuşsun ama sonra yazdıgımda bana cvp yazmamışsın sonra..hayırdır kuzum küsmüyüz...
tatlım ztn şükrediorm hep allah bi daa yaşatmasn die onun acısı hem psikolojik hemede fiziksel.. çok zor kmse bilemez yaşamayandan başka.. Ama doktormda ii bişi tekrar dış gebelk oluşmasını engeller dedi bilemiorm ne kdrı doğru tabi.. Doktorumuda deiştircem..
Yaa bide doktor açılır belki die sıvıyı zorladkça zorladı nası acıdı anlatamam soldan rahat geçmiş ama sağ tarafta yapışklık olduğu için geçemediinden dolayı ağrı oldu baya.. Yalnz film çekldii esnada da ağrıyı hissetmiyim die aklıma neler getrdm neler yok hamile kalcam bn bundan snra kesn.. Dayanırım bebeğim olcak falan filan die:1rolleyes: Ama sonundada kurtuldm rahm filmi kabusundanda çok kokuodm çnkü bunuda atlattık sıra bebişte :bbo: Hee bide onuda doğurması var sonra:1rolleyes:
çook işimizz var dahayerimseniben
kızlar dünde yazmıştım kasık ağrım var diye adetime 7 gün var ama ben dayanamadım idrar testi yaptım evde ikinci çizginin sadece yeri belli renk felan yok daha önce yaptığım testlerde yeride belli olmazdı ama bu testin markası farklıydı ondan olabilirmi ne olur bişi söyleyin..
canım moralini bozmak istemem ama adetine 7 gün varsa idrar testi için bişi demek çok erken ...inşallah hamişsindir ama şimdiden kendini çok heveslendirip olmazsa üzülme...inan çoğumuz ne heveslerle baktık erkenden o idrar testlerine ama sonradan hevesimiz kursağımızda kaldı...biraz bekle idrar testi için...ama dayanamıyorum diyosan kanda baktır o kesin sonuç veriyormuş...inşallah bebeğini en kısa zamanda alırsın kucağına canım..
Esomos arkadaşım
fortel diye bir test var. Regl e 1 hafta kala bile doğru sonuç verdiğini iddia ediyorlar. Onu deneyebilirsin. Ya da temiz iş olsun dersen bi kan testi yaptırıp sonuçtan emin olursun. Her durumda inşallah hamilesindir ve bizi sevindirirsin. 2 haftadır belki daha fazla hamile haberi alamıyoruz. Hepimize moral olur valla.
muhtemel adet tarihini yazarsan ekleyelim seni de listeye canım. Inşalla sen de tez zamanda muradına erersinbende yeni başladım yumutlama var ama kanda pıhtılaşma varmış 18 şubattan beri kullanmaya başladım benide listeye ekleyin allah hepimizin kucagını dolodursun inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?