Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

canım hiiiççç üzülme. benimde sağ tüpte tam bir tıkanıklık olmasa da daralma var. Allah bizi o dış gebelik kabusundan korusun. Biliyorsun hiç dış gebelik geçirmemiş birine göre riskimiz daha çok. Ama bir şekilde olacak arkadaşım. İnan bizim durumumuzdan daha zor durumları yaşayıp bebek sahibi olanlar var. Biraz uğraşmalı olacak ama olacak.

tatlım ztn şükrediorm hep allah bi daa yaşatmasn die onun acısı hem psikolojik hemede fiziksel.. çok zor kmse bilemez yaşamayandan başka.. ama doktormda ii bişi tekrar dış gebelk oluşmasını engeller dedi bilemiorm ne kdrı doğru tabi.. doktorumuda deiştircem..
yaa bide doktor açılır belki die sıvıyı zorladkça zorladı nası acıdı anlatamam soldan rahat geçmiş ama sağ tarafta yapışklık olduğu için geçemediinden dolayı ağrı oldu baya.. yalnz film çekldii esnada da ağrıyı hissetmiyim die aklıma neler getrdm neler yok hamile kalcam bn bundan snra kesn.. dayanırım bebeğim olcak falan filan die:1rolleyes: ama sonundada kurtuldm rahm filmi kabusundanda çok kokuodm çnkü bunuda atlattık sıra bebişte :bbo: hee bide onuda doğurması var sonra:1rolleyes:
çook işimizz var dahayerimseniben

bende yeni başladım yumutlama var ama kanda pıhtılaşma varmış 18 şubattan beri kullanmaya başladım benide listeye ekleyin Allah hepimizin kucagını dolodursun inşaallah

mrb kızlar...umarım herkes iyidir..naapcaktık moralimizi bozmıycaktık :dance: dimi..benim iki gündür kasıklarımda ufak tefek ağrılar oluyo...bi de aşırı akıntım var...yumurtlama günlerim sanırım yumurtluyorum.bu ay klomene ara vermiştik yumurtanın biri çatlamamış diye...ilaçsız bi sürpriz olsa aaahhh ahhh ne güsel olurdu walla...inşallah o geçen ayki çatlamamış yumo bi aksilik çıkartmaz...bu arada mart ayında iiiinşallah hamiş patlaması olur dualarına canı gönülden katılıyorum amiiiiiiiinnn :Saruboceq:

kızlar dünde yazmıştım kasık ağrım var diye adetime 7 gün var ama ben dayanamadım idrar testi yaptım evde ikinci çizginin sadece yeri belli renk felan yok daha önce yaptığım testlerde yeride belli olmazdı ama bu testin markası farklıydı ondan olabilirmi ne olur bişi söyleyin..

seldacım beni sormuşsun ama sonra yazdıgımda bana cvp yazmamışsın sonra..hayırdır kuzum küsmüyüz...

CANIM BENİM GİREMEDİM SİTEYE. OKUDUM YAZDIKLARINI OH DEDİM İYİ GEÇMİŞ SONU DA İYİ OLUR İNŞALLAH DİYE DÜŞÜNDÜM. AMA Bİ RAHAT BIRAKMADILAR Kİ İŞYERİNDE. İNŞALLAH HAYIRLISIYLA TUTAR BE ARKADAŞIM. MARTIN İLK HAMİŞLERİNDEN OLURSUN İNŞALLAH.:Saruboceq:

aferin sana canım. Inşallah bu sabrının karşılığını tez zamanda hayırlısıyla alırsın.

canım moralini bozmak istemem ama adetine 7 gün varsa idrar testi için bişi demek çok erken ...inşallah hamişsindir ama şimdiden kendini çok heveslendirip olmazsa üzülme...inan çoğumuz ne heveslerle baktık erkenden o idrar testlerine ama sonradan hevesimiz kursağımızda kaldı...biraz bekle idrar testi için...ama dayanamıyorum diyosan kanda baktır o kesin sonuç veriyormuş...inşallah bebeğini en kısa zamanda alırsın kucağına canım..

teşekkür ederim canım ama bu ay bi merak sardı beni anlamadım şimdi kendime kızıyorum zaten test yaptığım için beklicem artık ne yapalım hayırlısı en iyi biz anlıyoruz birbirimizisenağlama

Selam zuzucuk aramıza hoşgeldin. Umarım sende tez zamanda bebişine kavuşursun.
Nostokcum kırmızılar gelince yapacak bişeyimiz kalmıyor. Bir sonraki ay için umudumuzu kaybetmemk dışında.. Kendine çok iyi bak. Hem bedenen hemde ruhen. Tamam mı?

Esomos arkadaşım
fortel diye bir test var. Regl e 1 hafta kala bile doğru sonuç verdiğini iddia ediyorlar. Onu deneyebilirsin. Ya da temiz iş olsun dersen bi kan testi yaptırıp sonuçtan emin olursun. Her durumda inşallah hamilesindir ve bizi sevindirirsin. 2 haftadır belki daha fazla hamile haberi alamıyoruz. Hepimize moral olur valla.

canım inş. bu ay olur kan testi yaptırmak istiyorum biryandanda beklemek istiyorum ama büyük ihtimal dayanamam yarın kan testi yaptırırım ben beklemek daha zor bence hiç değilse sonucu bileyim daha az üzülürümmirmirmirmir

bende yeni başladım yumutlama var ama kanda pıhtılaşma varmış 18 şubattan beri kullanmaya başladım benide listeye ekleyin allah hepimizin kucagını dolodursun inşaallah
muhtemel adet tarihini yazarsan ekleyelim seni de listeye canım. Inşalla sen de tez zamanda muradına erersin

slm kızlar ısımın yogunlugundan dolayı gıremıyorum fazla.adet tarıhım 20 subattı ama bugun kırmızıyı gordum:çok üzgünüm:.neyse olsun ben ınanıyorum bırgun burda hepimiz hamıs oldugumuzun haberını verecegız.sabırla bekleyıip herkes ıcın dua edıyorum:Saruboceq: sızde benım ıcın dua edın kıb hamıs haberlerı almak dılegıyle

meraba kızlr ben aranıza yeni katıldım.. çok zor günler geçiriyorum.. ilk kez geçen ay klomen kullandım ve yumurtalarım aşırı tepki verdi çok büyüdüler doktorum tedaviyi 2 ay keselim dedi.. şimdi sadece glokofen kullanıyorum.. adet tarihim 28 şubat(inşallah olmaz) beni de listeye ekleyin bir umut artık.. rabbim herkesin kalbindekini eline versin inşallah...

ayrıca geçen ayda test yapmıştım bhcg 142 çıktı eşim doktor benim o yüzden bütün hastane ayağa kalkmıştı ertesi gün tekrarladık testi meğersem yanlışmış hayatımda hiç bu kadar hayal kırıklığı yaşamamıştım.. oysaki testin pozitif olduğunu duyunca sabaha kadar uyumamıştık eşimle mutlulukta ertesi gün tam tersi.. o günden sonra bi daha gitmedim hastaneye.. o kadar kötü bişeyki rabbim kimseye yaşatmasın.. öyle işte neyse yazdım da rahatladım biraz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…