slm kızlar nasılısınız? bende doktora gittim dün doktorum çok güzel gidiyor dedi bi aksilik çıkmazsa çarş.aşılama yapılacak inş güzel sonuç alırım bu sefer rabbimin izniyle..
canım çok sevindim inşallah herşey yolunda gider..inşallah aşılaman tutarda seninde bizimde yüzümüz güler..
kızlar valla bu ay hepinizden ümitliyim..BALSURAT,SELDAAA,CEROT,MAVİ DENİZ,RANA..ben kendimi saymıyorum çünkü ne çalışasım var..ne de ilaç alacak halim...zaten son 4 aydır çalış çalış vallahi evde dışarıda böyle gezer oldum-tatlicadiarzu-...her ay sonunda kırmızıları görünce de aynen böylegamyoncuiremsudelikafaduldenkafamçokkarıştı...
yinede 4 yıldır kendime dediğimi diyorum sabır sabır sabır(gerçi nereye kadar dediğimde oluyor)
BOL HAMİŞLİ BİR HAFTA OLSUN İNŞALLAH...belki sevgiler günü hürmetine ay sonunda hamiş patlaması olur:roflol:
CANIMM..birtanem kıyamam sana tabiki dualarımız seninle sen sadece çok düşünmemeye çalış üzme kendini(sonuç her ne olursa olsun)Allah eğer yazdıysa varlığını devam ettirir meleğin..inşallah herşey yolunda gider ve iyi haberlerini alırız..Allahım seni ve bebeğini korusun..aminn
canım iğne depolarda yok. sadece stok yapan eczanelerde var....
doktorunu arayıp söyleseydin keşke.... bir çaresine bakılırdı....
nazancım canıımm,ve bütün kk arkadaşlarım ALLAH hepinizden razı olsun..
kıslar bugün eşim bir dr bulmuş ona gittim vee bebeğimin kesesi düzelmiişş(ALLAH'IMA BİNLERCE ŞÜKÜRLER OLSUN):Saruboceq:BEN İNANIYORUMKİ BÜTÜN ARKADAŞLARIMIN DUASI KABUL OLDUU..
dr kalp atışı biraz yavaş,düşük riski devam ediyor.hala kasıkta,ilk başlarda sağ tarafımdaydı şimdi sola geçmiş pek anlamadım ya neyse:uhm: 10 günü atlatırsak tamamdır.çok halsizim ve canım hiç birşey istemediği için,bol bol süt iç gerekirse bebeğe yarasın diye serum takarız dedi.
birde dr'lar adetin ilk gününden hesaplıyorlarya gebeliği,dr'a dedimki dr bey ben ocak 6 da yumurtladım.bebeğimin gelişmesini buna göre hesaplarsak benim hesabım doğruu..yani dr'lar 8 haftalıksın diyo ben 6+2 haftalığım dedim.dr doğru ama dünya standartlarına göre böyle hesaplanıyor dedi.yani kıslar benim bebeğim hiçde gelişmemiş değil dimii amaa?
kıslar bütün dualarım hem kendim hemde sizin için canım arkadaşlarım kk iyiki var, yoksa ben sizleri nerden tanırdım..hepinizi çoook çooookkkk öpüyorum..RABBİM hepinize tez zamanda hayırlı hamişlikler nasip etsiinn.AMİİİİİNNNN...:Saruboceq:
canım Maaşallah diyeyim sana..bundan 2 ay öncesinde ne kadar ümitsizdin hatırlıyor musun canım. ilaçlar er ya da geç fayda ediyor canım..inşallah aşılamandan sonra pozitif cevabı da haykırırsın buradan....
nazanım canımmm benim de senden ümidim var. neden dersen hani böyle bi aylardan sonra "amaaan artık olmazsa olmasın" diyip beynini boşaltmak bu işin baş tedavi yollarından biri..daha öncede yazışmıştık seninle hatırlarsan buna benzer bişii..inan kızımda da öyle oldum ama şimdi elimde değil başaramıyorum..olmazsa olmasın dedim ve gebe kaldım 7 yıl önce..şimdi de elimde olmadan stres diz boyu(
çok öpüyorum seni..yaz arada kaybolma....:1hug:
yarın klomene başlıyorum.ayrıca incir kürüne başladım ve de eşim ve ben böğürtlen kökü içiyoruz akşamlar bu ay da bu şeklide deneyelim hayırlısı
kıslar bugün eşim bir dr bulmuş ona gittim vee bebeğimin kesesi düzelmiişş(ALLAH'IMA BİNLERCE ŞÜKÜRLER OLSUN):Saruboceq:BEN İNANIYORUMKİ BÜTÜN ARKADAŞLARIMIN DUASI KABUL OLDUU..
dr kalp atışı biraz yavaş,düşük riski devam ediyor.hala kasıkta,ilk başlarda sağ tarafımdaydı şimdi sola geçmiş pek anlamadım ya neyse:uhm: 10 günü atlatırsak tamamdır.çok halsizim ve canım hiç birşey istemediği için,bol bol süt iç gerekirse bebeğe yarasın diye serum takarız dedi.
birde dr'lar adetin ilk gününden hesaplıyorlarya gebeliği,dr'a dedimki dr bey ben ocak 6 da yumurtladım.bebeğimin gelişmesini buna göre hesaplarsak benim hesabım doğruu..yani dr'lar 8 haftalıksın diyo ben 6+2 haftalığım dedim.dr doğru ama dünya standartlarına göre böyle hesaplanıyor dedi.yani kıslar benim bebeğim hiçde gelişmemiş değil dimii amaa?
kıslar bütün dualarım hem kendim hemde sizin için canım arkadaşlarım kk iyiki var, yoksa ben sizleri nerden tanırdım..hepinizi çoook çooookkkk öpüyorum..RABBİM hepinize tez zamanda hayırlı hamişlikler nasip etsiinn.AMİİİİİNNNN...:Saruboceq:
Canım belirtilerr herkezde değişebilirrr bence hamileliktende olabilirr belli olmazz güzel belirtilerr benceeee ..2 günün geçmiş neden bir test yapmadınn had hayırlı haberler alalım senden ınsallh:CüvCüv:hihoyyyt
a.s merhaba zezecim ben iyiyim canim sagolasin doktorun normal dediyse vardir bir bildigi bitanem sıkma guzel canini bu 2 hafta sure zarfinda kotu seyler dusunmemeye calis Allahin izniyle guzel sonuclar alacaksin ve bizlerde burada senin sevincini paylasacagiz insallah.. :Saruboceq: dualarimiz seninle..
günaydın kızlar dün dr. gittim 10. günüydü yumurtam 24 mm olmuş erken büyüyo dedi hemen çatlatma iğnesini vuruldum bu arada fazla çatlatma iğnesi var elimde eğer hamiş kalırsam verecem kıslar pregnly 4500 lik yanı 1500 3 tane var 3 nü vurulursan 5000lik bir doz ediyo yaklaşık hamiş kaldığımı haber veririm size isteyen olurs da kargoyla gönderirim kıslar
mavicim aşılama ne zamandı canım.... canım bu aşılama nasıl oluyor anlatabilir misin?zeytincim maşallah..inş tutar cnm bu sefer..
:icecream:Benim kapı gibim testim bu sabah negatifff çıktıı.İğneden sonra 13.günümdüüü hiçte üzülmedim.Sadece çektiğimm klomenin vücuduma verdiği işkenceye yanarımm.4 yUMOŞŞ foss çöpe gitti :jeyyar:adetimin 12.günü 1yumoş:20 mm,2.yumoş:17 mm,3.yumoş:14 mm.4yumoş 14 mm ama naş naş oldularrr:roflol:Kızlarr listeden çıkartırsınız benii tedaviyi bırakıyorumm...yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?