Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

hoşgeldn cnm aramıza..
inşallah kmsenin tedavisi sonçsz kalmz allah herkese yardm etsn senin sorunun nedr neden tedavi görüosn

BiSMiLLAHiRRAHMANiRRAHiM

20-02-2009 İTİBARİYLE LİSTEMİZ

*************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************

BABYFACE:::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
TUSE2006 ::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
EMİNEKAYA:::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
GİZNUR:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
COCOSH:::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
gurbetgelini::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
EYLUL166 ::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
fındıkk kurdum 81:::::::::::::::::::::GONAPHENE
irem34:::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
xzeynep:::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
moril::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
YİĞİDO17:::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :hooray:
ROSEM:::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
BEYAZ MELEK:::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
elifecan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
esrako:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :hooray:
MİLKSHAKE :::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
BAŞAK 35:::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
beyz@:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
aabeyazmelek::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
maviş83::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
pushing:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOME N
((eslem)):::::::::::::::::::::::::::::::::::: İLAÇSIZ
sevil78::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
melek_law:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
mehtap gülü::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :hooray:
sebossk:::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
ARZU38 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
güngüneş:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
ces_nar:::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
interhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
deryamatrix::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
nlgunözkan23::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
sudeyoncaa::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
samyeli26::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
ggezgin::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
zeytinn79:::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :hooray:
melankolia:::::::::::::::::::::::::::::::::::
zeze26:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

***********************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR**************************

ŞUBAT AYI LİSTESİ

arifeyvz ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1 ŞUBAT ???????
bumuyani :::::::::::::::::::::::::::::::::::3 ŞUBAT ???????
qusel::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 ŞUBAT ???????
a.akilli ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::6 ŞUBAT ???????
nese_206::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 ŞUBAT ???????
papatyaaaa:::::::::::::::::::::::::::::::::10 ŞUBAT???????
ummahan_d::::::::::::::::::::::::::::::::10 ŞUBAT???????
APPLEARZU::::::::::::::::::::::::::::::14 ŞUBAT ???????
mavi rüya::::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ŞUBAT ???????
hcgl_emilya:::::::::::::::::::::::::::::::::20 ŞUBAT ???????
BAHTIM::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20 ŞUBAT ???????
bebişim52:::::::::::::::::::::::::::::::::::21 ŞUBAT
nisan 13::::::::::::::::::::::::::::::::::::::22 ŞUBAT
Balsurat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::22 ŞUBAT
incisu::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::22 ŞUBAT
reyyan86:::::::::::::::::::::::::::::::::::::24 ŞUBAT
BeyaAZz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::26 ŞUBAT
esemos:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::26 ŞUBAT
guleysa:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::26 ŞUBAT
ceylan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::26 ŞUBAT
RANA.ABLE. ::::::::::::::::::::::::::::::27 ŞUBAT
ceylan83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::28 ŞUBAT
serpil2003:::::::::::::::::::::::::::::::::::28 ŞUBAT
bilhun::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::28 ŞUBAT

MART AYI LİSTESİ

karamelek-07::::::::::::::::::::::::::::::::1 MART
cerot :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 MART
hulyaeyup::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 MART
bernadette::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 MART
Hayat70:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::4 MART
seldafid::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 MART
ebrunisa:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 MART
bihter41::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 MART
zeytin1007::::::::::::::::::::::::::::::::::::7 MART
merseray :::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 MART
cangum::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 MART
simarik_gril:::::::::::::::::::::::::::::::::::9 MART
BLACK_PEARL:::::::::::::::::::::::::::10 MART
aymuel::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 MART
nilufer_3457:::::::::::::::::::::::::::::::::13 MART
deniz588:::::::::::::::::::::::::::::::::::::14 MART
askkizi::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 MART
26eser26:::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 MART
pınar77::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 MART
nostok:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 MART
kelebekafyon1::::::::::::::::::::::::::::::???
aguden::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::???

hoşgeldn cnm aramıza..
inşallah kmsenin tedavisi sonçsz kalmz allah herkese yardm etsn senin sorunun nedr neden tedavi görüosn

pkodan tedavi görüyorum.. yaklaşık 2 ay önce teşhis konuldu.. 1.5 yıllık da evliyim.. bakalım rabbim ne zaman nasip edecek..mirmirmirmir

mavi denizcim İnşallah hamilelik haberlerini alırız en kısa zamanda sakın ağır iş yapma bu aralar canım, ilaç ta alma, Allah kalbine göre versin.

canım üzülme hepimiz aynı durumdayız.gecen ay hiç gecikmeye adetim 3 gün gecikti tamam dedim bu sefer tuttu gittim test yaptırdım malesef negatifti bende senin yasadıgını yasadım.allah tez zamanda kavuştursun bebeişlerimize.:CüvCüv::ecrin_bebek:

cicim yok seni gördüm ben zaten girdiginde bir iki arkadaşa yazmışsın benide atlayınca ne olduki düiye düşündüm...ilk soran sendin çünkü beni o yüzden yaniii..neyse önemli degil...bakalım 5 marta kadar ne olacak inş regl ollmamda..ama doktorum neden 5 martta çagırmış olabilirki onu sormadım zaten gebelik bile olacak olsa anlamazki hemen ultrasondan dimi...sonuçta kese görmeye bile kaç kafta sonra gidiyorlar..acaba rahim duvarından falan az çok anlaşılıyormu ki...bir yerde okudum doktor rahim duvarın kalınlaşmış bayagı bekle gebe olabilirsin falan demiş ve sonra gerçekten gebeligini ögrenmiş bir kaç gün sonra test yaptıgında..aklım karıştı...

ooo olmuyo ama böle noldu topiğimize epeydir hamiş çıkaramıyoruz ama hadi kızlar hareketlenin bekleemediki arkadaşlar yokmu güzel haberlerrr

mavi denizcim İnşallah hamilelik haberlerini alırız en kısa zamanda sakın ağır iş yapma bu aralar canım, ilaç ta alma, Allah kalbine göre versin.

tatlım sagol inş alırız güzel haberler...cnm fazla iş yapmıyorum bile..ilaç almamya çalışıyorum doktorun verdikleri dışında...ama bende migren var o bazen azıyor benim için zor oluyor yarın bir gün gebelikte agrılarım azarsa diye korkuyorum..

merhaba kızlar..ben de yaklaşık 2.5 yıldır bebiş sahibi olmak için çabalıyorum. bu ay ilk kez klomen kullanmaya başlıcam ve aşılama yapılacak..rabbim hepimizin kucaklarını doldursun inşaallah..bi de bişey sorucam kızlar, ilaç kullanan arkadaşlar aşılama için mi kullanıyosunuz yoksa yumurtlama takibi mi yapıyosunuz?

GÜNAYDIN ŞEKERİM.
BENİM HESABIMA GÖRE AŞILAMADAN 15 GÜN SONRA ÇAĞIRMIŞ. ÇAĞIRDIĞINDA YA KAN TESTİ YAPAR YA DA VAJİANAL ULTRASONLA BAKAR DİYE DÜŞÜNÜYORUM. 5 HAFTAYA KADAR GÖBEKTEN ULTRASONLA GÖREMİYORLAR AMA VAJİNAL İLE GÖRÜLEBİLİYOR. BENİM ÖYLE OLMUŞTU.İNŞALLAH HAYIRLISIYLA HAMİLE OLURSUN. SONRA DA SIRA BİZE GELİR :lepi:

DÜN OKUDUM YAZDIKLARINI. SONRA NAZANA BİR LAF ATIYIM DEDİM YOKTU UZUN ZAMANDIR. SONRA AŞKKIZININ TÜPÜNDEN BİRİ KAPALIYMIŞ HEMEN KISA Bİ DESTEK YAZISI YZAYIM DEDİM ONLARA YAZMAYI BAŞARDIM TAM SANA YAZACAKKEN HABİRE BİRİLERİ GELDİ. YAZIM YARIM KALDI. 3-4 SEFER HEM DE. KAPATMAK ZORUNDA KALDIM SAYFAYI. ŞU ARALAR MERAK ETTİKLERİM LİSTESİNDE İLK SIRADASIN. SENDEN ÇOK UMUTLUYUM. İYİ BAK KENDİNE:1hug:

Son düzenleme:

doktor önce yumurta takibi yapıyor klomen kullandıktan sonra eğer yumurtaların istenilen büyüklüğe gelmişse sonra aşılama yapılıyor.. bende geçen ay kullandım ama yumurtalar çok büyüdüğü için doktor tedaviyi bıraktı.. senin sorunun ne canım..

hımm anladım canım yani kesin diil bana aşılama yapılacağı..benim fsh biraz yüksek çıktı son testte 10, 41. eşimde çok büyük problem yok ama biraz hareket ve morfoloji bozukluğu var..senin problemin nedir canım? tedavi olarak ne yapıyosun?

cnm anladım kusura bakma kırdıysamda seni..cnm inş çok umutluyum ama bir yandan da kafamda tutumak istemiyorum bu olayı malum hep derler ya kafaya takmamak lazım diye kolay sanki..evet cnm 15 gün sonra falan çagırıyor en iyisi o güne kadar test mest yapmayayım ben..umarım o güne kadar da regl olmam umarım..cnm ya nedemek önden buyurun siz..hep birlikte gebe kalalım :lepi::lepi: sende kendine iyi bak öptm..

İNŞALLAH.... İNŞALLAH HEP BİRLİKTE HAMİLE KALIRIZ EN GEÇ MARTTA.HEPİMİZ İÇİN HAYIRLISI OLSUN ARKADAŞIMa.s.

bende pko var geçen ay klomenle yumurtalar 5.5 mm oldu çok büyük yani.. o yüzden doktor ara verdi şimdi sadece glukofen alıyorum bide tabi annemin benim için yaptırdığı kocakarı ilaçlarını.. bakalım hayırlısı artık.. bu ay içimde bir ümit var ama bilmiyorum inşallah yanılmam

5.5 ml büyükmü yanlışın olmaın kuzum rakamı mı yanlış anladın 5 ml küçük ama anlamadım ben tam olarak ne demek istedin?

canım büyük dediğimizde 20 21 22 mm olduğu hali yani iyi durumda diyoruz büyüklük fazla bile değil nasıl olduki anlamadım ben...

slm arkadaşlar ben sıla bu ay klomen kulandım 2 gün oldu biteli şimdi çalışıyoruz çocuk için bu klomen ne kadar işey yarıyor lütfen bilgilendirin

Kıslar salı günü doktora çıkmıştım kaşıntımdan dolayı.. birde çocuk istediğimizi belirttim bu rahatsızlık olmasa idi özelinize eşimle çıkıcaktık dedim.. doktor bir tane fitil,krem ve hap verdi eve geldiğimde akşamına regl oldum.. o gün doktor hiç bir tahlil almadı.. Adetinin 3. günü gel dedi.. bende gittim bugün fitili kullanabilirmiyim dedim.. hayır kullanma adetin bitsin ondan sonra kullan ama diğer verdiklerimi kullanabilirsin mantar olmuşsun dedi hormon testi istedi.. bende tahlil verdim bugün.. sonuçlar için herşey normal ve sana bir hap yazıyorum, verdiğim bu hapa'da adetinin 5. günü yani pazar günü başla.. 5 gün kullan ve pazartesi günü tekrar gel dedi..

Krem Klomen 50 mg 10 Tablet
Klomifen Sitrat
Birde üzerinde Gonadotropik Ovülasyon oluşturucu yazıyor.

Endikasyonlarını okudum kadınlarda ovülasyonun sağlanması ve daha bir çok şey yazıyor.. fakat sizlerinde düşüncesini almak istedim kullananları gördüm ilk sayfada yazılanları okudum bu ilaç hamile kalmamıza yardımcı oluyor sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…