meraba kızlr ben aranıza yeni katıldım.. çok zor günler geçiriyorum.. ilk kez geçen ay klomen kullandım ve yumurtalarım aşırı tepki verdi çok büyüdüler doktorum tedaviyi 2 ay keselim dedi.. şimdi sadece glokofen kullanıyorum.. adet tarihim 28 şubat(inşallah olmaz) beni de listeye ekleyin bir umut artık.. rabbim herkesin kalbindekini eline versin inşallah...
meraba kızlr ben aranıza yeni katıldım.. çok zor günler geçiriyorum.. ilk kez geçen ay klomen kullandım ve yumurtalarım aşırı tepki verdi çok büyüdüler doktorum tedaviyi 2 ay keselim dedi.. şimdi sadece glokofen kullanıyorum.. adet tarihim 28 şubat(inşallah olmaz) beni de listeye ekleyin bir umut artık.. rabbim herkesin kalbindekini eline versin inşallah...
hoşgeldn cnm aramıza..
inşallah kmsenin tedavisi sonçsz kalmz allah herkese yardm etsn senin sorunun nedr neden tedavi görüosn
Nazancım seldacım sagol bir tanem beni sorup merak ettiginiz için..dün iş çıkışı yaptırdım aşılamamı ilkti doktorum hayrışı olsun diyerek aşılamayı yaptı bir ayndan ulatrasonla takip ederk bir yandan yaptı..uzun sürmedi o bahsettiginiz kanam falanda olmadı şükür yani hiç sorun yaşamadım kısa bir sürede bitti aşılama sonrasına 15 dk falanda yattım.. önümüzdeki günlerde progestana başlayacam2 hafta içecem,, şeker ilacımıda birakacam bir süre sonra. 5 martta çagırdı o zmanda kadar regl olursan zaten erken gelirsin olmazsan o gün dedi tabii arkasından inş regl olmazsın 5 martta görüşürüz dedi..durum bu dün fazla ayakta durmamaya gayret ettim dün akşamdan beri kasıgımda agrı var sanırım normal bu çatlamadan kaynaklanıyor..rabbim inş kısa zamanda nasip eder hepimize..
ayrıca geçen ayda test yapmıştım bhcg 142 çıktı eşim doktor benim o yüzden bütün hastane ayağa kalkmıştı ertesi gün tekrarladık testi meğersem yanlışmış hayatımda hiç bu kadar hayal kırıklığı yaşamamıştım.. oysaki testin pozitif olduğunu duyunca sabaha kadar uyumamıştık eşimle mutlulukta ertesi gün tam tersi.. o günden sonra bi daha gitmedim hastaneye.. o kadar kötü bişeyki rabbim kimseye yaşatmasın.. öyle işte neyse yazdım da rahatladım biraz..
CANIM BENİM GİREMEDİM SİTEYE. OKUDUM YAZDIKLARINI OH DEDİM İYİ GEÇMİŞ SONU DA İYİ OLUR İNŞALLAH DİYE DÜŞÜNDÜM. AMA Bİ RAHAT BIRAKMADILAR Kİ İŞYERİNDE. İNŞALLAH HAYIRLISIYLA TUTAR BE ARKADAŞIM. MARTIN İLK HAMİŞLERİNDEN OLURSUN İNŞALLAH.:Saruboceq:
mavi denizcim İnşallah hamilelik haberlerini alırız en kısa zamanda sakın ağır iş yapma bu aralar canım, ilaç ta alma, Allah kalbine göre versin.
cicim yok seni gördüm ben zaten girdiginde bir iki arkadaşa yazmışsın benide atlayınca ne olduki düiye düşündüm...ilk soran sendin çünkü beni o yüzden yaniii..neyse önemli degil...bakalım 5 marta kadar ne olacak inş regl ollmamda..ama doktorum neden 5 martta çagırmış olabilirki onu sormadım zaten gebelik bile olacak olsa anlamazki hemen ultrasondan dimi...sonuçta kese görmeye bile kaç kafta sonra gidiyorlar..acaba rahim duvarından falan az çok anlaşılıyormu ki...bir yerde okudum doktor rahim duvarın kalınlaşmış bayagı bekle gebe olabilirsin falan demiş ve sonra gerçekten gebeligini ögrenmiş bir kaç gün sonra test yaptıgında..aklım karıştı...
merhaba kızlar..ben de yaklaşık 2.5 yıldır bebiş sahibi olmak için çabalıyorum. bu ay ilk kez klomen kullanmaya başlıcam ve aşılama yapılacak..rabbim hepimizin kucaklarını doldursun inşaallah..bi de bişey sorucam kızlar, ilaç kullanan arkadaşlar aşılama için mi kullanıyosunuz yoksa yumurtlama takibi mi yapıyosunuz?
GÜNAYDIN ŞEKERİM.
BENİM HESABIMA GÖRE AŞILAMADAN 15 GÜN SONRA ÇAĞIRMIŞ. ÇAĞIRDIĞINDA YA KAN TESTİ YAPAR YA DA VAJİANAL ULTRASONLA BAKAR DİYE DÜŞÜNÜYORUM. 5 HAFTAYA KADAR GÖBEKTEN ULTRASONLA GÖREMİYORLAR AMA VAJİNAL İLE GÖRÜLEBİLİYOR. BENİM ÖYLE OLMUŞTU.İNŞALLAH HAYIRLISIYLA HAMİLE OLURSUN. SONRA DA SIRA BİZE GELİR :lepi:
DÜN OKUDUM YAZDIKLARINI. SONRA NAZANA BİR LAF ATIYIM DEDİM YOKTU UZUN ZAMANDIR. SONRA AŞKKIZININ TÜPÜNDEN BİRİ KAPALIYMIŞ HEMEN KISA Bİ DESTEK YAZISI YZAYIM DEDİM ONLARA YAZMAYI BAŞARDIM TAM SANA YAZACAKKEN HABİRE BİRİLERİ GELDİ. YAZIM YARIM KALDI. 3-4 SEFER HEM DE. KAPATMAK ZORUNDA KALDIM SAYFAYI. ŞU ARALAR MERAK ETTİKLERİM LİSTESİNDE İLK SIRADASIN. SENDEN ÇOK UMUTLUYUM. İYİ BAK KENDİNE:1hug:
İNŞALLAH.... İNŞALLAH HEP BİRLİKTE HAMİLE KALIRIZ EN GEÇ MARTTA.HEPİMİZ İÇİN HAYIRLISI OLSUN ARKADAŞIMa.s.cnm anladım kusura bakma kırdıysamda seni..cnm inş çok umutluyum ama bir yandan da kafamda tutumak istemiyorum bu olayı malum hep derler ya kafaya takmamak lazım diye kolay sanki..evet cnm 15 gün sonra falan çagırıyor en iyisi o güne kadar test mest yapmayayım ben..umarım o güne kadar da regl olmam umarım..cnm ya nedemek önden buyurun siz..hep birlikte gebe kalalım :lepi::lepi: sende kendine iyi bak öptm..
hımm anladım canım yani kesin diil bana aşılama yapılacağı..benim fsh biraz yüksek çıktı son testte 10, 41. eşimde çok büyük problem yok ama biraz hareket ve morfoloji bozukluğu var..senin problemin nedir canım? tedavi olarak ne yapıyosun?
bende pko var geçen ay klomenle yumurtalar 5.5 mm oldu çok büyük yani.. o yüzden doktor ara verdi şimdi sadece glukofen alıyorum bide tabi annemin benim için yaptırdığı kocakarı ilaçlarını.. bakalım hayırlısı artık.. bu ay içimde bir ümit var ama bilmiyorum inşallah yanılmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?