ztn söleyemiyorz herkese tedavi olduğumu dimi benimde içimden gelmio öle herkese sölemek haklısn valla bide böle bişi oluncada saklama gereği duyuyo insan psikolojik işte kötü hissedioruz kndimizi heralde ondan..
ayyyy valla inşallah bu şeklde olur yaa ben yrn aliim en iisi..
biraz umutlandm bnde dediğin gibi
Allahım inşallah yarabbim bizede bu vesile olurda faydasını görürüz akşam ögrendim hemen aklıma sizler geldiniz ben bunu kızlara yazmam lazım diye evdede bilgisayar yok o yüzden sabahı bekleyip işe gelince yazabildim.
Mehtapgülü inş bebgin sana sıkı sıkı tutunacak içini ferah tut bebegine onu bırakmayacagını onunda seni bırakmaması gerektigini fısılda inan ve dua et..rabbim hakkında hayırlısını versin...seldacım sen nasılsın?rana sevil emel aşık kızı? Cerotta gelmiş ama daha önce yazmışmı göremedim o kadar merak ettim cvp yazardı diye düşündüm ama ..umarım bir süre gelmemsinde kötü bir neden yoktur...öptm
Mehtapgülü inş bebgin sana sıkı sıkı tutunacak içini ferah tut bebegine onu bırakmayacagını onunda seni bırakmaması gerektigini fısılda inan ve dua et..rabbim hakkında hayırlısını versin...seldacım sen nasılsın?rana sevil emel aşık kızı? Cerotta gelmiş ama daha önce yazmışmı göremedim o kadar merak ettim cvp yazardı diye düşündüm ama ..umarım bir süre gelmemsinde kötü bir neden yoktur...öptm
mrb canım yumurtaların güzel gelişmiş.aman nazar değmesinbu ay il kez mi kullandın. ben de yeni başladım adetin kaçıncı günü gittiğinde böyle gelişmiş olduğunu gördünüz. benim 10 günü randevum var da belli olur mu acaba.senin problemin neydi.
mrb cnm iiyim bnde nasıl olalım işte hepimz gibi umutlarla birlkte yaşıyrz :1rolleyes:
sen nasılsn cnm bgn ???
canlarım dr'dan geldim.diğer topiklere yazdım eşim kızdı yeter yat artık diye şimdi yazabiliyorum.kese 37mmdi büyümüş 44mm olmuş fakat bebeğimin kalp atışını dr zor gördü yanii çoook yavaş,dr kalp atışı bile sayılmaz hafif bi seyrelti var,perşembe gününe kadar yat,hiç bir şekilde kalkma ALLAHTAN umut kesilmez dedi.bol bol dua ediyorum RABBİM bebeğime bişey olmasın,aynı acıyı tekrar yaşatma diye.RABBİM dualarımı inşallah kabul eder.bu arada kahverengiler kırmızıya dönmeye başladı...senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
--------------------------------------------------------------------------------
SELAM CEYLAN. HAYIRLI OLSUN CANIM TEDAVİN.Kızlar merhabalar aranızda yeni sayılırım geçen ay çatlatma iğnem oldu bu ay klomene de başlattı hem listenize hemde aranıza alırsanız sevinirim ilk denemede inşallah diyorum ama çok zor sanırım tecrübelere ihtiyaçım var
Kızlar merhabalar aranızda yeni sayılırım geçen ay çatlatma iğnem oldu bu ay klomene de başlattı hem listenize hemde aranıza alırsanız sevinirim ilk denemede inşallah diyorum ama çok zor sanırım tecrübelere ihtiyaçım var
a.ssevilcim sagolasin canim destegin icin cok tesekkur ediyorum.. suanda gittigim merkeze cok guveniyorum a'dan z'ye herseye bakip dogru tedavi uyguluyorlar diye dusunuyorum dedigim gibi daha tedavinin basindayim. dun adet oncesi vajinal ultrasonum vardi suanda rahimde hicbir sorun gorunmuyor rahim duvarimin kalin oldugunu soyledi bunun anlami ya yakinda adet olacagim yada rahim kendini gebelige hazirliyor demek, benim doktor oncesinde hafif lekelenmem oldu sadece 1 defa, dunden beride bir sey gorunmuyor.. ultrasonda ovulasyon oldugu goruldu benim genellikle ilac yardimi almadan ovulasyon olmuyor bu ayda ilac kullanmamistim bunu incir kurune borcluyum.. bakalim pazartesiye kadar adetim gelmezse kanda gebelige bakilir olmadi adet sokturucu kullanip bir an once tadavime baslamak istiyorum, hepimizin hakkimizda hayirlisi olsun Allah gonlumuze gore versin.. :Saruboceq: [/quote
CANIMM, DOKTOR BANADA RAHMİN KALINLAŞMIŞ DEMİŞTİ MEĞERSE HAMİLEYMİŞİM DETİM SÖKÜLSÜN DİYE ASPİRİN ALIYODUM BENDE SAKIN BİŞEY ALMA ADET OLANA KADAR SAKINN, TEST NEGATİF ÇIKSA BİLE. İNŞALLAH HAMİLESİNDİR CANIM
canımsın, sağol. Cerotcum evvelki sayfaları okumamıştır öyle tahmin ettim yoksa onu nası özlediğimizi bilirdi. Nazan nerde peki, evdende aradım yokk, sevgili kocişini yemeksiz bırakıp gezmezdi ooo, nediyi acep.-tatlicadiarzu- Bi ara burda çok bunalım muabbet oluyodu baydınıs kaçırdınıs kızıııı, Naaaazaaaaaan.Mehtapgülü inş bebgin sana sıkı sıkı tutunacak içini ferah tut bebegine onu bırakmayacagını onunda seni bırakmaması gerektigini fısılda inan ve dua et..rabbim hakkında hayırlısını versin...seldacım sen nasılsın?rana sevil emel aşık kızı? Cerotta gelmiş ama daha önce yazmışmı göremedim o kadar merak ettim cvp yazardı diye düşündüm ama ..umarım bir süre gelmemsinde kötü bir neden yoktur...öptm
SELAM MAVİCİM.BEKLEMEDEYİM BİLDİĞİN GİBİ .ASIL SEN NASILSIN. SENİN BEKLEYİŞİN DAHA ZOR. GERÇİ AŞAĞI YUKARI AYNI ZAMANLARDA HAMİLE OLUP OLMADIĞIMIZI ÖĞRENECEĞİZ SENİNLE.(İNŞALLAH BU SEFER HAMİLE DE OLACAĞIZ:CüvCüv:)
BENİM KASIK AĞRILARIM OLUYOR HAFİF HAFİF BU ARALAR.DÜNDEN BERİDE BEYAZ RENKLİ AKINTIM OLUYOR. YUMURTLUYOR OLAMAM ÇÜNKÜ OLGUN YUMURTAM ZATEN BİR TANE İDİ VE O DA ÇATLADI GİTTİ . ÜŞÜTTÜM SANIRIM. YA DA ÇOK KENDİMİ DİNLER OLDUM.:uhm: SEN DE DURUMLAR NASIL?
Klomeni bu ay 8. kullanışım. tabi üst üste değil. ara verdiğim aylar oldu. ama hiçbirinde 2-3 tane olmamıştı. hep 1 yumurta olusuyordu. gecen ay filmimide cektirdim iyi cıktı.
30 günde bir adet olurum. 16. gün bu boyutlardaydı. 18. gün catlatma iğnesi vurulucam yani yarın. pko var bende ama adet düzensizliğim fazla yok.
önceleri günde 2 tane atıyordum ilacı bu ay günde 3 tane attım. toplamda 15 tane yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?