Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Allahım inşallah yarabbim bizede bu vesile olurda faydasını görürüz akşam ögrendim hemen aklıma sizler geldiniz ben bunu kızlara yazmam lazım diye evdede bilgisayar yok o yüzden sabahı bekleyip işe gelince yazabildim.

cnmmm yaa çook teşekkür ederm paylaşığın için çok ihtiyacmz var zaten böle şelere artık ne duysak yararı olablcek hemen deniyesimz var.. çok ii yaptn cnm bn inanıyrm ki bizede bu vesile olcak hamile kalmamz yönünde!!
allah inşallah sanada yardm ederde bi an önce bebişine kavuşrsn tatlım:1hug:

Mehtapgülü inş bebgin sana sıkı sıkı tutunacak içini ferah tut bebegine onu bırakmayacagını onunda seni bırakmaması gerektigini fısılda inan ve dua et..rabbim hakkında hayırlısını versin...seldacım sen nasılsın?rana sevil emel aşık kızı? Cerotta gelmiş ama daha önce yazmışmı göremedim o kadar merak ettim cvp yazardı diye düşündüm ama ..umarım bir süre gelmemsinde kötü bir neden yoktur...öptm

mrb cnm iiyim bnde nasıl olalım işte hepimz gibi umutlarla birlkte yaşıyrz :1rolleyes:
sen nasılsn cnm bgn ???

bende iyiyim canım aynı bi deişiklik yok umut etmeye çalışıyoruz

Klomeni bu ay 8. kullanışım. tabi üst üste değil. ara verdiğim aylar oldu. ama hiçbirinde 2-3 tane olmamıştı. hep 1 yumurta olusuyordu. gecen ay filmimide cektirdim iyi cıktı.
30 günde bir adet olurum. 16. gün bu boyutlardaydı. 18. gün catlatma iğnesi vurulucam yani yarın. pko var bende ama adet düzensizliğim fazla yok.
önceleri günde 2 tane atıyordum ilacı bu ay günde 3 tane attım. toplamda 15 tane yani.

mrb cnm iiyim bnde nasıl olalım işte hepimz gibi umutlarla birlkte yaşıyrz :1rolleyes:
sen nasılsn cnm bgn ???

iyiyim cnm ben nasıl olayım ...birazcık kendimi uzaklatırıyorum gebelkik topiklerinden ama kolay olmuyor inan yine gelip okuyorum sizi fazla yorum yapamasamda..morlim bugünlerde iyi degil negatif enerji saçıyorum etrafıma daha dogrusu kaptıgım için o enerjiyi bende kötü oldum..birde bekleme süreci iyice insanı bitiriyor işte..

emelcim inş kısa zamanda güzel haberler alırız artık bir degişiklik var her geçen gün anlatırız ha ne dersin..

Mehtap Gülü arkadaşım senin de dediğin gibi Allahtan ümit kesilmez..sabırlı ol bol bol dua et...doktorun da dediği gibi kendini yorma yatman gerekiyorsa yat canım...inşallah Allah bebeğini sana bağışlar .Ama moralini bozma ki güçlü olsasın bebeğine de güç veresin...hayırlı haberlerini bekliyoruz.

Bende yeni üyelerdenim ve birkaç gündür birşey yazamadım...1. klomen vakasından delikafadulden sonra bu 2. ayım ilaçsız geçiriyorum.kist olmuş bi yumurta diye ara verdi dr....ama biz ara vermedik bakalım bu ay da uğraştık..reglime 8-10 gün var bakalım Mart ayı bana uğurlu gelecek mi?inşallah hepimiz mart ayında kedicikler gibi bol bol hamiş oluruz :CüvCüv:

Bu arada daha çok erken biliyorum zaten bi belirtim de yok ama....bu ay acayip kasık ağrısı-batması yaşıyorum...kabızlığa benzer durumlarda oluyo...sadece daha önceleri böyle sorunlar yaşamadığım için aklımabeni heveslendirecek düşünceler geliyo ama ben ümitlenip bu ay da hayal kırıklığı yaşamak istemiyorumsenağlama beklemekten başka çare yok hadi bakalım son 10 gün inşallah çabuk geçer

Kızlar merhabalar aranızda yeni sayılırım geçen ay çatlatma iğnem oldu bu ay klomene de başlattı hem listenize hemde aranıza alırsanız sevinirim ilk denemede inşallah diyorum ama çok zor sanırım tecrübelere ihtiyaçım var

SELAM MAVİCİM.BEKLEMEDEYİM BİLDİĞİN GİBİ .ASIL SEN NASILSIN. SENİN BEKLEYİŞİN DAHA ZOR. GERÇİ AŞAĞI YUKARI AYNI ZAMANLARDA HAMİLE OLUP OLMADIĞIMIZI ÖĞRENECEĞİZ SENİNLE.(İNŞALLAH BU SEFER HAMİLE DE OLACAĞIZ:CüvCüv:)
BENİM KASIK AĞRILARIM OLUYOR HAFİF HAFİF BU ARALAR.DÜNDEN BERİDE BEYAZ RENKLİ AKINTIM OLUYOR. YUMURTLUYOR OLAMAM ÇÜNKÜ OLGUN YUMURTAM ZATEN BİR TANE İDİ VE O DA ÇATLADI GİTTİ . ÜŞÜTTÜM SANIRIM. YA DA ÇOK KENDİMİ DİNLER OLDUM.:uhm: SEN DE DURUMLAR NASIL?

SELAM CEYLAN. HAYIRLI OLSUN CANIM TEDAVİN.
MUHTEMEL ADET TARİHİNİ VERİRSEN SENİ DE LİSTEMİZE EKLEYELİM.
İLK DENEMEDE HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZ VAR. SON ÖRNEK YAZGÜLÜM MESELA. ALLAH UZATMASIN. AMMA UZARSA DA NE YAPYCEZ KENDİMİZİ ÜZÜP YIPRATMİYCEZ..kaydirigubbakcemile3

kızlar selam.... bi sorum var...

dün sabah doktora gittim 14mm di en büyük yumurta. yarın için yine bakalım dedi...
şimdi o kadar yoğun bir akıntım geldi ki anlatamam... şeffaf ve uzuyor. acaba yumurtam büyümüş ve çatlamış olabilirmi bu akşam?????

canım hoşfeldin aramıza imşallah tedavin hayırlı ve güzel bebişli sonuç verir....

LİSTEMİZ KABARIYORRRRRRRRRRRR BOL HAMİŞLERRRRR:CüvCüv::CüvCüv:

canımsın, sağol. Cerotcum evvelki sayfaları okumamıştır öyle tahmin ettim yoksa onu nası özlediğimizi bilirdi. Nazan nerde peki, evdende aradım yokk, sevgili kocişini yemeksiz bırakıp gezmezdi ooo, nediyi acep.-tatlicadiarzu- Bi ara burda çok bunalım muabbet oluyodu baydınıs kaçırdınıs kızıııı, Naaaazaaaaaan.

Seldacım benimde akıntım oluyodu, hatta adetime yakın çok olmuştu, regl olacakmışım gibi ağrım vardı bayaa erken başlamıştı bu ağrı. İdrarım çok kötü kokulu ve renkliydi beş gün kala filan göğüslerim acaip şişti ve ucunun etrafı siyah oldu, ayaklarım çok ağrıyordu bide, uyuşuyo gibiydi uyurken nereye koyacağımı şaşırıyodum, iştahım artmıştı, acaip duygusallaşmıştım herşeye ağlıyodum cinler tepemdeydi aynı zamanda, kesin regl olcam diyoduk, bisefer nazanla telefonla konuşurken hah tamam kırmızılar geldi nazan dedim, tuvalete gittiğimde beyaz çok fazla bi akıntı gördüm iki üç gün sonra hamile olduğumu öğrendim, Darısı başına, bütün kalbimle diliyorum.kaydirigubbakcemile5

tam olarak kaç mm di. ben de cumartesi gidicem bakalım umarımbenimde bikaç tane olur. pko derken tam olarak ne canım.banada polikistik over görünümünde yani 5-6 yumurtan var. yumurtalığının görünüşü o sayı itibariyle dedi. bi rahatsızlık mı hayır dedi. çünkü benim adetim hiç şaşmaz,diğer belirtiler de yok. hormon tahlillerim de sorun yok. seninki nasıl bi durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…