merhaba yazgülüm. çok sevindim senin adına.Allah kucağına almayı da nasip etsin. İznin olursa seni listemize eklemek isteriz. Çünkü topiğimizin amacı bu. bu ilaçları kullanarak hamile kalan var mı hangi süreçlerden geçiliyor tüm bunları öğrenmek ve yaşadıklarımızı paylaşmak. Belkide birbirimize bu şekilde yardımcı olmak..:teselli:
sorunun neydi onu da paylaşırsan seviniriz.
:
CANIM TABİKİDE EKLEYEBİLİRSİN.ÖNCELİKLE GÜZEL DİLEKLERİN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.ALLAHIM İSTEYEN HERKEZE O GÜZEL DUYGUYU YAŞATSIN.BEN YAKLAŞIK 4 SENEDİR İSTİYORUM.AMA SÜREKLİ Bİ TEDAVİM OLMADI HEP YARIM BIRAKTIM.ADETLERİM DÜZENSİZDİ SADECE VE YUMURTALARIM YAVAŞ GELİŞİYODU.EŞİMİN SPERMLERİDE NORMALDİ.6-7 AY GİBİ GONAPHENE KULLANMIŞTIM Bİ KAÇ SENE ÖNCE SANIRIM OLMADI.YUMRTLAMA TAKİBİM YAPILDI OLMADI.ARTIK ÜMİDİ KESMİŞTİM VE HİÇ DÜŞÜNMEMEYE BAŞLADIM ARTIK.SONRA BİRİSİ Bİ DR TAVSİYE ETTİ.KÜÇÜK Bİ KLİNİKTE.ONA GİTTİM.3 AY KULLANMAM İÇİN Bİ İLAÇ VERDİ.3 AY KULLANDIM.3 AYDAN SONRA TEKRAR GİTTİM VE 3 AY DÜZENLİ ADET OLDUM.KONTROLE GİTTİĞİMDE KLOMEN VERDİ.5 GÜN KULLANDIM VE HAMİLEYİM CANIM.:1hug:
canım arkadaşlarım .o kadar mutsuz ve umutsuzumki.bebişimin kalp atışını geçen hafta gittiğimde biraz görmüştüm şimdi yok gibi o minicik kalbi durmak üzere ya dayanamıyorum.çok zor ya.RABBİM kimseye bu acıları tekrar yaşatmasın..oğlum okula giderken bende dr için hazırlanmıştım bana sordu.anne nereye dr'a oğlum,ama daha perşembe olmadıki dr sana bugün gel demediki,yoksa kardeşime bişeymi oldu dedi,bende hayır oğlum kontrol için gidiyorum dedim.okuldan geldiği gibi hemen sordu,anne kardeşim nasıl düşmiycek,doğacak dimi diye.kıslar ben ne yapayım,moralim çok bozuk oğlum durmadan soruyo gelip karnımı seviyo.bana yattığım yerde rahat edeyim diye yastık getiriyo,istediğim bişey varmı diye soruyo bunlar beni dahada duygusallaştırdı..kızımın umrunda değil o zaten başka kardeş istemiyordu,ama yinede gizli gizli ağladığını gördüm.eşimde moral aynı,birde iş yüzünden stresli..yani ev çok sessiz..
ya bak doktorlar bizi kullanıyo olabilir. neden biliyomusun tüp yapışıklığı yalnızca amaliyatta olmaz. benim öyle bir durumum yok. ama tüpler iltihap ve kist gibi nedenlerlede kapanabiliyomuş. düşünsene doğuştan yapısal olarak tüplerin kapalı aylarca hormon ilacı kullanacaksın ve bebek olmayınca doktor birde tüplere bakalım diyecek. neden en başında bakılmasınki. benim doktorum amaliyatı falan hiç sormadı. bende pco var. muayene sonucu iltihap ve mantardda olduğu çıktı. şimdi iltihap ve mantar için birde adet söktürücü kullanıyorum. adetin 3. günü hormon testleri yapılacak bitincede rahim filmi. ben çok araştırdım ve doğru yöntem bu. ayrıca eşim içinde sperm testi yapılacak . yani bebek olmamasının bir çok nedeni olabilir ve bunların en başından tespit edilmesi gerekir. ama umarım senin dedğin doğrudur. herhangi bir amaliyat geçirmediğim için ikiside açık çıkra. daha adet bile olmadım ama o kadar heyecan ve korku varki içimde. umarım allah hepimize bal gibi çocuklar verir. canım cevapladığın için teş.:CüvCüv:
:
CANIM TABİKİDE EKLEYEBİLİRSİN.ÖNCELİKLE GÜZEL DİLEKLERİN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.ALLAHIM İSTEYEN HERKEZE O GÜZEL DUYGUYU YAŞATSIN.BEN YAKLAŞIK 4 SENEDİR İSTİYORUM.AMA SÜREKLİ Bİ TEDAVİM OLMADI HEP YARIM BIRAKTIM.ADETLERİM DÜZENSİZDİ SADECE VE YUMURTALARIM YAVAŞ GELİŞİYODU.EŞİMİN SPERMLERİDE NORMALDİ.6-7 AY GİBİ GONAPHENE KULLANMIŞTIM Bİ KAÇ SENE ÖNCE SANIRIM OLMADI.YUMRTLAMA TAKİBİM YAPILDI OLMADI.ARTIK ÜMİDİ KESMİŞTİM VE HİÇ DÜŞÜNMEMEYE BAŞLADIM ARTIK.SONRA BİRİSİ Bİ DR TAVSİYE ETTİ.KÜÇÜK Bİ KLİNİKTE.ONA GİTTİM.3 AY KULLANMAM İÇİN Bİ İLAÇ VERDİ.3 AY KULLANDIM.3 AYDAN SONRA TEKRAR GİTTİM VE 3 AY DÜZENLİ ADET OLDUM.KONTROLE GİTTİĞİMDE KLOMEN VERDİ.5 GÜN KULLANDIM VE HAMİLEYİM CANIM.:1hug:
canlarım şu an o kadar üzgünümki anlatamam.sabah kalktım vcde kahverengimsi bi akıntı geldi.ilk düşüğümde böyle akıntıyla başlamıştı.kıslar nolur dua edin bebişime inşallah bişey olmasınn...
canım arkadaşlarım .o kadar mutsuz ve umutsuzumki.bebişimin kalp atışını geçen hafta gittiğimde biraz görmüştüm şimdi yok gibi o minicik kalbi durmak üzere ya dayanamıyorum.çok zor ya.RABBİM kimseye bu acıları tekrar yaşatmasın..oğlum okula giderken bende dr için hazırlanmıştım bana sordu.anne nereye dr'a oğlum,ama daha perşembe olmadıki dr sana bugün gel demediki,yoksa kardeşime bişeymi oldu dedi,bende hayır oğlum kontrol için gidiyorum dedim.okuldan geldiği gibi hemen sordu,anne kardeşim nasıl düşmiycek,doğacak dimi diye.kıslar ben ne yapayım,moralim çok bozuk oğlum durmadan soruyo gelip karnımı seviyo.bana yattığım yerde rahat edeyim diye yastık getiriyo,istediğim bişey varmı diye soruyo bunlar beni dahada duygusallaştırdı..kızımın umrunda değil o zaten başka kardeş istemiyordu,ama yinede gizli gizli ağladığını gördüm.eşimde moral aynı,birde iş yüzünden stresli..yani ev çok sessiz..
arkadaşlar klomen kullanırkenmi ilişkiye girilecek yoksa bittikten sonramı cevabınızı bekliyorumCADIARZU
canım sen adet bittikten sonra iki günde bir ilişkiye girrr, klomen kullanırken yumurtlama takibin için doktora gitmiyormusun onun sana soylemesi gerekiyordu yumurtan ne zaman çatlar diye. olmadı şey yap canım. internette ovulasyon hesaplayıcı siteler var regl tarihlerini yazıyorsun sana hangi günler yumurtlama günün onun bilgisini veriyor.
canım, çok güzel bir yer bende 2 günlğüne olsun görmüştüm, dışında olması daha güzel, içi istanbuldan beter çünkü. Canım orda bebiş için daha iyi imkanlar var herşey çok güzel olucak İnşallah, dualarım seninle .Sonohysterography hiç duymadım znnedersem burada yok, gerçekten çok detaylı birşeye benziyor, rahim ağzında yada içinde en ufak yara yada polip bile zorlaştırabiliyor gebe kalmayı, böyle birşeysede ortaya çıkar,aman pahalı olsun derdine derman olsunda, ayrıca tuzlu su rahmini temizleyecek bazen böyle şeyler sebep olur, bende ilk hamile kalmadan önce, aynı gün, doktorum suyla rahmimi yıkamıştı tesadüf.bende sabırsızlandım şimdi canım ya biran önce haber ver nolur, İnşallah Rabbim bu sefer en kısa sürede bebeğine kavuşmanı nasip etsin.a.s canim ben Newyorka yakin bir bolgedeyim yaklasik 6 yil once bekarken gelmistim buraya Tr'de esimle evlendikten sonra tekrar buraya gelip yerlestik.. dedigin gibi burada sartlar biraz farkli sigortan olsa bile bircok seyi karsilamiyor ozellikle benim yeni doktorumda fiyatlar ucmus durumda :1shok: biz daha tedavinin basindayiz mecburen bebek icin karsilayacagiz.. onun icin birsuru planim var ve bir cok firsat.. ah bir gelse..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?