Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

:
CANIM TABİKİDE EKLEYEBİLİRSİN.ÖNCELİKLE GÜZEL DİLEKLERİN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.ALLAHIM İSTEYEN HERKEZE O GÜZEL DUYGUYU YAŞATSIN.BEN YAKLAŞIK 4 SENEDİR İSTİYORUM.AMA SÜREKLİ Bİ TEDAVİM OLMADI HEP YARIM BIRAKTIM.ADETLERİM DÜZENSİZDİ SADECE VE YUMURTALARIM YAVAŞ GELİŞİYODU.EŞİMİN SPERMLERİDE NORMALDİ.6-7 AY GİBİ GONAPHENE KULLANMIŞTIM Bİ KAÇ SENE ÖNCE SANIRIM OLMADI.YUMRTLAMA TAKİBİM YAPILDI OLMADI.ARTIK ÜMİDİ KESMİŞTİM VE HİÇ DÜŞÜNMEMEYE BAŞLADIM ARTIK.SONRA BİRİSİ Bİ DR TAVSİYE ETTİ.KÜÇÜK Bİ KLİNİKTE.ONA GİTTİM.3 AY KULLANMAM İÇİN Bİ İLAÇ VERDİ.3 AY KULLANDIM.3 AYDAN SONRA TEKRAR GİTTİM VE 3 AY DÜZENLİ ADET OLDUM.KONTROLE GİTTİĞİMDE KLOMEN VERDİ.5 GÜN KULLANDIM VE HAMİLEYİM CANIM.:1hug:

canım merhaba
bana umut oldun.bendede adet düzensizliği var 3 yıllık evliyim.eşimde herhangi bir sorun yok.bende aynen senin gibi yarım ve anlamsız tedavilerim oldu.tedavlerimide hep üniversite hocalaıyla yapılmıştı.ama hep negatift.Çünkü adet düzensizliği için gittim ve hemen aşılmaya karar nerdi arka arkaya 2 aşılama oldu ama olmadı.Eşimde bizde sorun yok diyerek bıraktırdı.Şimdide normal bir klinik doktoruna gidiyorum.Rahim filmi ve şeker tahlilleri istedi.Bunun sonucuna göre klomene başlıyacaz galiba
inşallah senin gibi olurum canım
çok umutlamdım.hihoyyyt

Arkadaşlar bende 2 yıllık evliyim.birinci yılında boş gebeliğim oldu bu zamana kadar gebe kalamadım doktorumun söylemesiyle klomene başladım 5 gün içecem yarın bitiyor cuma günü doktora gidecem inşallah gönlümüzden geçenleri söyler klomen tedavisine benide yazarsanız sevinirim.burası çok güzelmiş bilgi alıyosun dertleşiyosun morel buluyosun hoş yani sevdim burayı.

canlarım şu an o kadar üzgünümki anlatamam.sabah kalktım vcde kahverengimsi bi akıntı geldi.ilk düşüğümde böyle akıntıyla başlamıştı.kıslar nolur dua edin bebişime inşallah bişey olmasınn...

Son düzenleme:
canlarım dr'dan geldim.diğer topiklere yazdım eşim kızdı yeter yat artık diye şimdi yazabiliyorum.kese 37mmdi büyümüş 44mm olmuş fakat bebeğimin kalp atışını dr zor gördü yanii çoook yavaş,dr kalp atışı bile sayılmaz hafif bi seyrelti var,perşembe gününe kadar yat,hiç bir şekilde kalkma ALLAHTAN umut kesilmez dedi.bol bol dua ediyorum RABBİM bebeğime bişey olmasın,aynı acıyı tekrar yaşatma diye.RABBİM dualarımı inşallah kabul eder.bu arada kahverengiler kırmızıya dönmeye başladı...senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

--------------------------------------------------------------------------------

canım arkadaşlarım .o kadar mutsuz ve umutsuzumki.bebişimin kalp atışını geçen hafta gittiğimde biraz görmüştüm şimdi yok gibi o minicik kalbi durmak üzere ya dayanamıyorum.çok zor ya.RABBİM kimseye bu acıları tekrar yaşatmasın..oğlum okula giderken bende dr için hazırlanmıştım bana sordu.anne nereye dr'a oğlum,ama daha perşembe olmadıki dr sana bugün gel demediki,yoksa kardeşime bişeymi oldu dedi,bende hayır oğlum kontrol için gidiyorum dedim.okuldan geldiği gibi hemen sordu,anne kardeşim nasıl düşmiycek,doğacak dimi diye.kıslar ben ne yapayım,moralim çok bozuk oğlum durmadan soruyo gelip karnımı seviyo.bana yattığım yerde rahat edeyim diye yastık getiriyo,istediğim bişey varmı diye soruyo bunlar beni dahada duygusallaştırdı..kızımın umrunda değil o zaten başka kardeş istemiyordu,ama yinede gizli gizli ağladığını gördüm.eşimde moral aynı,birde iş yüzünden stresli..yani ev çok sessiz..

cnm allahtan ümit keslmez biliyosnki... nolur moralini yüksek tut bn inanıyormki bebeğin seni üzmicek dua et bol bol bizde senin için edicez mrk etme hiç sen allah inşallah sana bağşlar bebeğini tatlım... rabbim inşşllah mutlu hbrler almanı nasib eder.. hiç üzme kndini moralini yüksek tut dediğm gibi kndine çok dikkat et allahım bebişini ve seni korusun amiiinnnn:Saruboceq::Saruboceq:

Benim görüştüğüm doktorlar ise eşimin sperm testini görmeden bana ne rahim filmi ne de tedavi başlamadılar.Zaten ben de herhangi bir sorun yoktu.Sadece ben 7 ay korunmasız ilişkiden sonra hamile kalma ihtimalimi artırmak için doktora biraz zorla klomen başlattım.Çünkü her ay düzenli adet görmek her ay yumurtlamak anlamına gelmiyor.
Diğer gittiğim 2 doktor ise 1 yıl dolmadan bize gelme demişlerdi.
Kist ve kronik iltihaplar da yapışıklık değilde sanırım tüplerin duvarını kalınlaştırıp, tüpleri daraltabilir.
Bir de arkadaşım doğuştan tüplerin tamamen kapalı olsa adet kanaman gelmez veya damla damla gelir.Yani bugüne kadar çoktan teşhis edilirdi..
HSg de vücuda bir madde veriliyor sanırım radyoopasite sağlayan.Neticede bu maddenin ve aldığın radyasyonun da mutlaka yan etkileri vardır.
Doktorların bizleri kullandıklarını sanmıyorum.Ben de diş doktoruyum.Bizim hiçbir ilaç fabrikasında hissemiz yok.Özellikle ilaç yazmak gibi bir dertleri olduğunu sanmıyorum.Hele de özeline gittiğin bir doktor için bir hastanın güvenini kaybetmek 100 hasta kaybetmek demektir.Ayrıca hormon ilacı verip seni beni bizi kullanan doktor gereksiz röntgen çekerek de haksız kazanç sağlayabilir.
Neticede tıpta 2 kere 2 4 etmez.Her fakültenin bile kendine has ekolü vardır.Bizim okulda kullanılması yasak olan dolgu altına kullanılan bir madde diğer dişhekimliklerinde kullanılıyordu.
O yüzden kime güveniyorsan o doktorun tedavisine harfiyen uymanı doğru buluyorum ancak diğer tedavileri tercih eden doktorları hastaları kallanmakla itham etmeni tasvip etmiyorum...

SAYGILAR..
NOT: Umarım baldan tatlı bir kızın olur benim de yakışıklı bir oğlum.Size görücü geliriz:)

Son düzenleyen: Moderatör:

günaydın kızlar
sabah sabah çok güzel bir haber çok sevindimyazgülü hihoyyythihoyyyt ii geldi bu hamiş haberi Allah saglıklı dogmasını nasip etsin :Saruboceq:

inşallah yarabbim bi şey olmuycak bebişine moralini yüksek tutmaya çalış üzme kendini stres yapmaki herşey yoluna girsin Allahtan ümit kesilmez:Saruboceq:

canım yazdıklarını görünce üzüldüm ama inşallah bebeğe birşey olmayacak. Sen benden iyi biliyorsundur sağlıklı ise sımsıkı tutunacaktır sana. ve gerçekten Allahtan ümit kesilmez. Sen yüreğini ferah tut ki o da stres olmasın arkadaşım. Dualarım seninle..kaydirigubbakcemile3

BiSMiLLAHiRRAHMANiRRAHiM

24-02-2009 İTİBARİYLE LİSTEMİZ

*************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************

BABYFACE:::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
TUSE2006 ::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
EMİNEKAYA:::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
GİZNUR:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
COCOSH:::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
gurbetgelini::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
EYLUL166 ::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
fındıkk kurdum 81:::::::::::::::::::::GONAPHENE
irem34:::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
xzeynep:::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
moril::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
YİĞİDO17:::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :hooray:
ROSEM:::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
BEYAZ MELEK:::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
elifecan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
esrako:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :hooray:
MİLKSHAKE :::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
BAŞAK 35:::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
beyz@:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
aabeyazmelek::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
maviş83::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
pushing:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOME N
((eslem)):::::::::::::::::::::::::::::::::::: İLAÇSIZ
sevil78::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
melek_law:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
mehtap gülü::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :hooray:
sebossk:::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
ARZU38 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
güngüneş:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
ces_nar:::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
interhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
deryamatrix::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
nlgunözkan23::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
sudeyoncaa::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
samyeli26::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
ggezgin::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
zeytinn79:::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :hooray:
melankolia:::::::::::::::::::::::::::::::::::
zeze26:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
yazgülüm::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:

***********************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR**************************

ŞUBAT AYI LİSTESİ

arifeyvz ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1 ŞUBAT ???????
a.akilli ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::6 ŞUBAT ???????
nese_206::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 ŞUBAT ???????
papatyaaaa:::::::::::::::::::::::::::::::::10 ŞUBAT???????
APPLEARZU::::::::::::::::::::::::::::::14 ŞUBAT ???????
mavi rüya::::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ŞUBAT ???????
hcgl_emilya:::::::::::::::::::::::::::::::::20 ŞUBAT ???????
bebişim52:::::::::::::::::::::::::::::::::::21 ŞUBAT ???????
incisu::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::22 ŞUBAT ???????
BeyaAZz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::23 ŞUBAT
ceylan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::26 ŞUBAT
RANA.ABLE. ::::::::::::::::::::::::::::::27 ŞUBAT
ceylan83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::28 ŞUBAT
serpil2003:::::::::::::::::::::::::::::::::::28 ŞUBAT
bilhun::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::28 ŞUBAT

MART AYI LİSTESİ

karamelek-07::::::::::::::::::::::::::::::::1 MART
cerot :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 MART
hulyaeyup::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 MART
bernadette::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 MART
Hayat70:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::4 MART
seldafid::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 MART
ebrunisa:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 MART
bihter41::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 MART
zeytin1007::::::::::::::::::::::::::::::::::::7 MART
merseray :::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 MART
cangum::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 MART
mazbut:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 MART
simarik_gril:::::::::::::::::::::::::::::::::::9 MART
BLACK_PEARL:::::::::::::::::::::::::::10 MART
aymuel::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 MART
nilufer_3457:::::::::::::::::::::::::::::::::13 MART
deniz588:::::::::::::::::::::::::::::::::::::14 MART
askkizi::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 MART
26eser26:::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 MART
pınar77::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 MART
nostok:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 MART
sweetbaby:::::::::::::::::::::::::::::::::::17 MART
kelebekafyon1::::::::::::::::::::::::::::::18 MART
nisan 13:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20 MART
esemos::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::21 MART
reyyan86::::::::::::::::::::::::::::::::::::::22 MART
guleysa::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::22 MART

kızlar
size bi haberim var bende dün ögrendim belki biliyorsunuzdur ama ben sizlerden hiç duymadım sizlerlede paylaşmak istedim kuşburnu kökü diye bi şey varmış onu kaynatıp çay gibi içiyormuşsun hamile kalmak için benim eşimin akrabalarından 2 kişi bu şekilde hamile kalmış birinin hatta 3.çocugu olması için doktora gitmiş dr bileklerimi keserim bi daha hamile kalamzsınmı ne demiş kadın bunu içmiş akşam sabah hamile kalmış şimdi çocugu kocaman bir digeride 2 yıl tedavi görmüş olmamış oda içmeye başlamış hamiş kalmış deniyelimmi bizde ne dersiniz kızlar

ya doğru eşim neden isteksizsin diye sorup duruyor sanırım biraz sıkıldım. oda garibim bebek olsun idye sabah akşam uğraşıyor. valla 4-5 kilo verdi adam. aşkım beni iyi besle yoksa dayanamıcam diyor. ne yapalım. mücadeleye devam. pes etmek yok.kaydirigubbakcemile

arkadaşlar klomen kullanırkenmi ilişkiye girilecek yoksa bittikten sonramı cevabınızı bekliyorumCADIARZU

canım sen adet bittikten sonra iki günde bir ilişkiye girrr, klomen kullanırken yumurtlama takibin için doktora gitmiyormusun onun sana soylemesi gerekiyordu yumurtan ne zaman çatlar diye. olmadı şey yap canım. internette ovulasyon hesaplayıcı siteler var regl tarihlerini yazıyorsun sana hangi günler yumurtlama günün onun bilgisini veriyor.

merhaba arkadaşlar geçen ay gonophane kullanıp arkasından çatlatma iğnesi vuruldum ama olmadı bu ay doktorum klomen verdi benim gibi ikinci defa kullanıp hamile kalanınız varmı

canım teşekkürler bugün hapım bitiyor cuma günü gidecem doktor eşime ilişkiyegirin demiş şu gün demeyince....bende emin olmak için sordum sağol canıma.s

canım, çok güzel bir yer bende 2 günlğüne olsun görmüştüm, dışında olması daha güzel, içi istanbuldan beter çünkü. Canım orda bebiş için daha iyi imkanlar var herşey çok güzel olucak İnşallah, dualarım seninle .Sonohysterography hiç duymadım znnedersem burada yok, gerçekten çok detaylı birşeye benziyor, rahim ağzında yada içinde en ufak yara yada polip bile zorlaştırabiliyor gebe kalmayı, böyle birşeysede ortaya çıkar,aman pahalı olsun derdine derman olsunda, ayrıca tuzlu su rahmini temizleyecek bazen böyle şeyler sebep olur, bende ilk hamile kalmadan önce, aynı gün, doktorum suyla rahmimi yıkamıştı tesadüf.bende sabırsızlandım şimdi canım ya biran önce haber ver nolur, İnşallah Rabbim bu sefer en kısa sürede bebeğine kavuşmanı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…