Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Canımsın sen benim sağol, ne zaman yapıcaz bi program şu Nazo planlasın artık bişiler.O nerde dur bi arıyım bakm.

Ben AYNEN bu moddaydım hamile kaldığımda, Beni iyi tanıyanlar, mesela Nazan, Black yakınen biliyolar, sakın ümidinizi kaybetmeyin , Klomen Ganophene bi araç tabiki şart değil ama doktorun devam etmeni tavsiye ediyosa sakın bırakma arkadaşım. Bu moddayken size tavsiyem bi doktorun daha tavsiyesini alın yaa, ne kaybedersiniz.

canım ben adetimin 5. günü başladım dün temizlendim akşamda hapım bitiyor cuma günü doktora gidecem internetten yumurtlama gününü hesapladım şubat 25 ile martın 2 si arasında yağni bundan sonraki günler benim için çok önemli dua edin RABBİM yar ve yardımcımız olsun AMİN.....

tazgülüm hamile olmana sevindim allah tamamına erdirsin inşaallh sağ salim bebeğini kucağına alırsın darısı benim ve benimgibilerin başına:Saruboceq:

klava:RANAcım sono hakkında verdiğin bilgiler için çok teşekkürler dokyora gidince hemen sorcam hsg yerine madem onu yapsınlar dimi ama türkiyede yoksa napalım artık...

yazgülüm çok sevindim..ne güzel daha fazla hormona maruz kalmadan gelmiş meleğin..Allah kucağına almayı da nasip etsin canım...

Seldafid listeye adımı eklediğin için tesekür ederim. hakkımızda hayırlısı neyse o olsun. ben 2.5 yıllık evliyim. pko var. bu 8. klomen deneyişim. daha fazla beklemem inşallah.

canım dr um bana 5 ay üst üste bile içmenin sakıncalı olduğunu söyledi klomenin..senin dr un nasıl müsade etti 8 ay boyunca..

canım inşallah kaybetmezsin bebeğini..pozitif enerji yolla ona ve olumlu düşün hep..ben kızımda 8 ay boyu nca neredeyse regl oldum ama çok şükür doğmuştu..hemen dr a git, ihmal etme ve bizi haberdar et gelişmelerden olur mu canım..

ooffffffffffff beee cnm sn ne diosun tabikide kullanalım deniyelim en azndan yaa bebek yolnda herşey farzdır bize...
o ndr cnm tedaylı anlatırmsn nası bişi nası içiosn falan nerrde bulabilirz????????
kesn deniycm.....kaydirigubbakcemile2hihoyyyt

mehtapcim uzme tatli canini bitanem guzel Allahim melegini koruyacaktir dualarimiz seninle..

a.ssevilcim sagolasin canim destegin icin cok tesekkur ediyorum.. suanda gittigim merkeze cok guveniyorum a'dan z'ye herseye bakip dogru tedavi uyguluyorlar diye dusunuyorum dedigim gibi daha tedavinin basindayim. dun adet oncesi vajinal ultrasonum vardi suanda rahimde hicbir sorun gorunmuyor rahim duvarimin kalin oldugunu soyledi bunun anlami ya yakinda adet olacagim yada rahim kendini gebelige hazirliyor demek, benim doktor oncesinde hafif lekelenmem oldu sadece 1 defa, dunden beride bir sey gorunmuyor.. ultrasonda ovulasyon oldugu goruldu benim genellikle ilac yardimi almadan ovulasyon olmuyor bu ayda ilac kullanmamistim bunu incir kurune borcluyum.. bakalim pazartesiye kadar adetim gelmezse kanda gebelige bakilir olmadi adet sokturucu kullanip bir an once tadavime baslamak istiyorum, hepimizin hakkimizda hayirlisi olsun Allah gonlumuze gore versin.. :Saruboceq:

klava:RANAcım sono hakkında verdiğin bilgiler için çok teşekkürler dokyora gidince hemen sorcam hsg yerine madem onu yapsınlar dimi ama türkiyede yoksa napalım artık...

rica ederim canimcim benim bildigim kadariyla Turkiyede tup bebek merkezlerinde sonohysterography uygulaniyor birde teshis icin hsg de sono da gerekli doktoruna bizim icinde bir sor bakalim ne diyecek zannediyorum buradaki cogu arkadasimizin bu konuda bilgisi yok bende yeni ogrendim zaten haberlerini bekliyoruz..

ztn söleyemiyorz herkese tedavi olduğumu dimi benimde içimden gelmio öle herkese sölemek haklısn valla bide böle bişi oluncada saklama gereği duyuyo insan psikolojik işte kötü hissedioruz kndimizi heralde ondan..
ayyyy valla inşallah bu şeklde olur yaa ben yrn aliim en iisi..
biraz umutlandm bnde dediğin gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…