sevilcim ben de çok içten bir şekilde amin diyorum. İyi dileklerin için sağol. Allah sana ve bebeğine de sağlık sıhhat versin inşallah.
nostok arkadaşım giremedim hafta sonu nete. Yoksa moralim bozuluyor diye girmemezlik yapmadım canım. Bir ara çok negatif yazılar vardı. bizim ihtiyacımız olan en son şey negatiflik biliyorsun. yoksa üzüldüğüm kadar da seviniyorumdur bu sitede bir çok habere. Kopamıyorum işte vesselam....
blackcim. yeni doktorun hayırlı olsun. İnşallah doğru doktoru bulmuşsundur. Çok ama çok önemli.
ranacım hadi hayırlısı canım. Öyle güzel anlatmışsınki bir tane de sono çektirmek istedim ben de.İnşallah hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsın.
Senden kurtuldumm klomenkötükedihüso
Bir dahamıı aslaakötükedihüso
Atom bombası etkisi bıraktım banakötükedihüso
Mahvettin hormonlarımıı kötükedihüso
İstemiyorum seni benden uzakk olkötükedihüso
Sensiz yumoşum gelişirkötükedihüso
Sanki sayende 4 yumoşum olduda ne olduu hiçbişikötükedihüso
Kırmızı kart şutuu vurduu Klomen foss oldukötükedihüso
arkadaşlar klomen kullanırkenmi ilişkiye girilecek yoksa bittikten sonramı cevabınızı bekliyorumcadıarzu
Kızlar rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah.ben yaklaşık 6 yıllık evliyim.bir türlü hamile kalamadım.ama rabbim bu ay yüzüme güldü.sadece 5 gün klomen kullandım ve sonuç hamileyim.allahım isteyen herkeze yaşatsın bu kutsal duyguyu.
Seldafid listeye adımı eklediğin için tesekür ederim. hakkımızda hayırlısı neyse o olsun. ben 2.5 yıllık evliyim. pko var. bu 8. klomen deneyişim. daha fazla beklemem inşallah.
canlarım şu an o kadar üzgünümki anlatamam.sabah kalktım vcde kahverengimsi bi akıntı geldi.ilk düşüğümde böyle akıntıyla başlamıştı.kıslar nolur dua edin bebişime inşallah bişey olmasınn...
ya bide sürekli sayfa yeniliyorum okumak için bunun başka bi yolu yokmu yazılar kendi akmıyormu anlamadım ya
kızlar
size bi haberim var bende dün ögrendim belki biliyorsunuzdur ama ben sizlerden hiç duymadım sizlerlede paylaşmak istedim kuşburnu kökü diye bi şey varmış onu kaynatıp çay gibi içiyormuşsun hamile kalmak için benim eşimin akrabalarından 2 kişi bu şekilde hamile kalmış birinin hatta 3.çocugu olması için doktora gitmiş dr bileklerimi keserim bi daha hamile kalamzsınmı ne demiş kadın bunu içmiş akşam sabah hamile kalmış şimdi çocugu kocaman bir digeride 2 yıl tedavi görmüş olmamış oda içmeye başlamış hamiş kalmış deniyelimmi bizde ne dersiniz kızlar
canım arkadaşlarım .o kadar mutsuz ve umutsuzumki.bebişimin kalp atışını geçen hafta gittiğimde biraz görmüştüm şimdi yok gibi o minicik kalbi durmak üzere ya dayanamıyorum.çok zor ya.RABBİM kimseye bu acıları tekrar yaşatmasın..oğlum okula giderken bende dr için hazırlanmıştım bana sordu.anne nereye dr'a oğlum,ama daha perşembe olmadıki dr sana bugün gel demediki,yoksa kardeşime bişeymi oldu dedi,bende hayır oğlum kontrol için gidiyorum dedim.okuldan geldiği gibi hemen sordu,anne kardeşim nasıl düşmiycek,doğacak dimi diye.kıslar ben ne yapayım,moralim çok bozuk oğlum durmadan soruyo gelip karnımı seviyo.bana yattığım yerde rahat edeyim diye yastık getiriyo,istediğim bişey varmı diye soruyo bunlar beni dahada duygusallaştırdı..kızımın umrunda değil o zaten başka kardeş istemiyordu,ama yinede gizli gizli ağladığını gördüm.eşimde moral aynı,birde iş yüzünden stresli..yani ev çok sessiz..
ooffffffffffff beee cnm sn ne diosun tabikide kullanalım deniyelim en azndan yaa bebek yolnda herşey farzdır bize...
o ndr cnm tedaylı anlatırmsn nası bişi nası içiosn falan nerrde bulabilirz????????
kesn deniycm.....kaydirigubbakcemile2hihoyyyt[/QUO
kuşburnu kökü diye arıycaksın aktarlara sor canım onlarda bulamazsın mısır çarçısı varya oralarda vardır bende alıcam daha dün ögrendim almadım henüz ama kökü olucak buna dikkat et böyle çıta gibi bi şeymiş önce yıkıycaksın sonra demlige koyup kaynatcan rengi çıkana kadar içine tarçında atıp içebilirsin tarçın kökleride var ondan alabilirsin akşamları falan içeriz işte çay içer gibi :içelim:
canım, çok güzel bir yer bende 2 günlğüne olsun görmüştüm, dışında olması daha güzel, içi istanbuldan beter çünkü. Canım orda bebiş için daha iyi imkanlar var herşey çok güzel olucak İnşallah, dualarım seninle .Sonohysterography hiç duymadım znnedersem burada yok, gerçekten çok detaylı birşeye benziyor, rahim ağzında yada içinde en ufak yara yada polip bile zorlaştırabiliyor gebe kalmayı, böyle birşeysede ortaya çıkar,aman pahalı olsun derdine derman olsunda, ayrıca tuzlu su rahmini temizleyecek bazen böyle şeyler sebep olur, bende ilk hamile kalmadan önce, aynı gün, doktorum suyla rahmimi yıkamıştı tesadüf.bende sabırsızlandım şimdi canım ya biran önce haber ver nolur, İnşallah Rabbim bu sefer en kısa sürede bebeğine kavuşmanı nasip etsin.
klava:RANAcım sono hakkında verdiğin bilgiler için çok teşekkürler dokyora gidince hemen sorcam hsg yerine madem onu yapsınlar dimi ama türkiyede yoksa napalım artık...
ooffffffffffff beee cnm sn ne diosun tabikide kullanalım deniyelim en azndan yaa bebek yolnda herşey farzdır bize...
o ndr cnm tedaylı anlatırmsn nası bişi nası içiosn falan nerrde bulabilirz????????
kesn deniycm.....kaydirigubbakcemile2hihoyyyt[/QUO
kuşburnu kökü diye arıycaksın aktarlara sor canım onlarda bulamazsın mısır çarçısı varya oralarda vardır bende alıcam daha dün ögrendim almadım henüz ama kökü olucak buna dikkat et böyle çıta gibi bi şeymiş önce yıkıycaksın sonra demlige koyup kaynatcan rengi çıkana kadar içine tarçında atıp içebilirsin tarçın kökleride var ondan alabilirsin akşamları falan içeriz işte çay içer gibi :içelim:
cnm su kaynadıktan snra mı atıcaz içine yoksa suyla beraber kaynatıp mı içicez? bide ne sıklıkla içmemz gerekio faydası yumurtalaramı oluo başka bişeye mi
cnm su kaynadıktan snra mı atıcaz içine yoksa suyla beraber kaynatıp mı içicez? bide ne sıklıkla içmemz gerekio faydası yumurtalaramı oluo başka bişeye mi
yok canım suyu normal koycaz suyla birlikte kaynıycak demlencek rengi çıkıcakmış zaten benim görümcemde içmeye başladı rahimi temizliyormuş intihap falan kalmıyormuş ve kullananlar hamile kalmış başka ne faydaları var bilmiyorum ama içelim bizde aşkkızı zararı omaz nasılolsa sen çalışıyormusun eger çalışıyorsan akşamları içersin çay gibi evdeysen öglenleride içersin akşamlarıda farketmez tadını sevmezsen tarçın köküde al onuda içine atarsın demligin öyle içersin tarçın kökünden az atarsın tadını çok verir oda bu seferde baymasın görümceminde üçüzü vardı düşük yaptı 7 aylıkken dogurdu daha dogrusu öldü babekler oda içmeye başlamış bizlerde hemen alalımda içelim :içelim:kaydirigubbakcemile5
yok canım suyu normal koycaz suyla birlikte kaynıycak demlencek rengi çıkıcakmış zaten benim görümcemde içmeye başladı rahimi temizliyormuş intihap falan kalmıyormuş ve kullananlar hamile kalmış başka ne faydaları var bilmiyorum ama içelim bizde aşkkızı zararı omaz nasılolsa sen çalışıyormusun eger çalışıyorsan akşamları içersin çay gibi evdeysen öglenleride içersin akşamlarıda farketmez tadını sevmezsen tarçın köküde al onuda içine atarsın demligin öyle içersin tarçın kökünden az atarsın tadını çok verir oda bu seferde baymasın görümceminde üçüzü vardı düşük yaptı 7 aylıkken dogurdu daha dogrusu öldü babekler oda içmeye başlamış bizlerde hemen alalımda içelim :içelim:kaydirigubbakcemile5
kesnlikle alıp içicem yaaa süper bişimiş ozmn anlattığına bakılırsa..
ayyy belkide önümzdeki ayda bize sıra gelr hamilelk konusunda paylaştığın için çok saol cnm allah inşallah bunu vesile ederde sağlıklı sağlıklı bebişler doğururz:CüvCüv:kaydirigubbakcemile2
kesnlikle alıp içicem yaaa süper bişimiş ozmn anlattığına bakılırsa..
ayyy belkide önümzdeki ayda bize sıra gelr hamilelk konusunda paylaştığın için çok saol cnm allah inşallah bunu vesile ederde sağlıklı sağlıklı bebişler doğururz:CüvCüv:kaydirigubbakcemile2
amin inşallah zaten onu içmeye başlayınca iki üç gün sonra intihap falan varsa youn şekilde akıntı gelmeye başlıyormuş için temizleniyormuş öyle dediler banada benim kendi tanıdıgım insanlar bunu içipte hamile kadıklarını söyleyince bende çok umutlandım kaydirigubbakcemile2 daha önceden ben nasıl duymamışım milletin agzı nasıl sıkı gerçi benimde bebek istedigimi kimse bilmiyo eşimin tarafından:1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?