kızlar benim bu ayda olmadı 2. ayımdı klomende bu gidişle de olacağıda yok zaten her ay hüsran öle böle derken 7.ayda boşa gitti
ranacım adetim tam gelsin yeni tarihimi o zaman vericem canım
sıradakiler inşallah hamişsinizdir benden geçti yine maalesef
canım moralini bozma daha 7. ayındasın benim tam 17 ay oldu hala bekliyorum senin sorunun neydi canım)
meraba herkese
ben aranıza şimdi katıldım:)ama uzun süredir takip ediyorum.bende ilk defa klomen kullandım.sonra ayın 20 sinde ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum.ayın 20 si ve 21 çok önemli dedi doktorum.şimdi beklemedeyim.benim eşimde ve bende bi problem yok ama eşim sürekli işinden dolayı seyahatte olduğu için denk gelmiyo bi türlü.ayda sadece 1 hafta evde olabiliyo.ben bu aydan çok umutlu olmak istiyorum.dualarınızı eksik etmeyin çok muhtacım
saolasın canım
pko canım maaleseff
inşallah yakında sende kavuşursun canım bebişinee tatlımm
daha test yaptımama 9 gün var zaman geçmiyo :)
yok daha tahlil yapmadım
doktor 15 gün sonra gel kan tahlilinde çıkar dedi
15 günün bitmesine 9 gün var:)sizin durumunuz ne şu anda mutlu haberlerinizi alırız inşallah
kıslar ben daha önce de buraya yazmıştım.Gonaphene kullandım diye.Anlatması biraz uzun sürer ama bu ilacı bana doktor vermişti. Sonra da Glucophage isimli bir ilaç vermişti. Onunla kilo verdiğimi görünce neyse gonapheneyi kullanma dedi. Vaz geçti ama ben ilacı alıp çantama koymuştum bile. Sonra biz çalışmalardan vazgeçtik.Ocak ayında ablamın bir arkadaşı doğum doktorudur ona göründüm. Vajen ultrasonu ile baktı.Bir şeyim yoktu kist falan hiç bir şey yoktu.Sade yumurtalık yapım biraz büyüktü bu da benim yapımda varmış amahamile kalmama engel değilmiş. Ben de bu ay
bi eşşeklik yapıp kimseye demeden gonapheneyi içtim.dünden beri kasıklarım ağryor.Bu gün adetten itibaren tam 14. günüm dünden beri ıslaklığım vardı.Ama bu gün iç çamaşırıma kadar geçmiş.Ben baktım ki uzayan şeffaf bir akıntı.aceba yumurtlamış olabilir miyim yardımcı olursanız sevinirim.
canım evet yumurtlamış olabilirsin hemen çalışmalara başla:sm_cool:
Çok teşekkür ederim vanım.Bir şey daha sormak istiyorum benim kasıklarım çok ağrıyor.Ateş basıyor.Yumurtlama döneminde sizlerde de kasıklarda ağrı oldu mu
teşekkür ederim uzun uzun yazdığınız için.allah kolaylık ve sabır versin.bizimde hiç bi problemimiz yok ama benim kocam yanımda değil
çalışma durumu çok değişik ayın 21 günü evde yok 7 günü evde izinli ondada gelince çok yorgun oluyo kalıyo bize 5 gün.bende dedimki madem hayatımız boyu bu iş böyle devam edecek normal yollardan denemenin bi manası yok.o yüzden doktoruma danıştım o da klomen ve iğne önerdi yaptırdık şimdi beklemedeyim.çok zor bu bekleme.işte böyle benim hikayem:)
amin inşallah canım hepimiz bir gün inşallah burdan hamile olduğumuzu duyururuz ben daha önce sadece 2 ay denedim sonra çok strese girdim adetlerim tepe taklak oldu kabus gibiydi afedersiniz zırt pırt kanamam olmaya başlamıştı.Simsiyah lekeler başka da bir şey olmayan adet dönemleri geçirdim.Sonra sakin olup tekrar korunmaya başladım.çünkü her şey beyinde bitiyormuş.Ablamla uzun uzun konuştum saolsun rahatlattı.Bu ay uzun bir zamandan sonra bebek istedim.Çok stresli değilim.Belki de çok uzun zamandır beklemediğim içinmiş.Ablam doktordur.Nekadar çok bebek istersek beynimiz tam tersi sinyal gönderip vücudumuzu uyarıyormuş hamile kalma diye böylece de yumurta tutunamıyormuş.Ablam ve arkadaşı dikkat et dedi hangi anne adayı artık çocuğum olmuyor uğraşmaktan vazgeçtim dediyse o ay hamile kalmıştır dedi.Yani bu işin başı çocuğum olmayacak korkusundan uzak kalmak.Biz de hamile kalabiliriz.Biz de normaliz.Diye düşünmeliyiz.Ben bunun en yakın örneğini arkadaşım da gördüm.Genç kızlığından beri 2 ayda 3 ayda bir adet olurdu.Evlenip de çocuk istedikten sonrada böyle olunca hamilemiyim diye doktoruna gitmiş doktor hamile olmadığını söylemiş. Ama arkadaşım çok gamsızdır bizler olsak 2 ay adet olmadık diye hemen doktor doktor gezeriz o hiç aldırmamaış sonra adet olmnuş sonra yine 2 ay adet olmamış bu sefer test almış ama tek çizgi çıkmış doktora gitmemiş..ayın sonunda yine test almış bi bakmış hamile.Şimdi 2 yaşında bir Yiğit'i var.Biz de hamile olacağız.Benim de Berralarım ve Talhalarım olacak hepimizin yumuk yumuk ellleri olan güzel bebeleri olacak ben buna gönülden inanıyorum inşallah mart ayında hamile olduğumuzu burda paylaşırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?