Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

canım moralini bozma daha 7. ayındasın benim tam 17 ay oldu hala bekliyorum senin sorunun neydi canım)

hoşgeldin aramıza sevvalcim inşallah canım hepimiz isteyen herkese dua ediyoruz zaten senin ne kadar zaman oldu?a.s.

saolasın canım

pko canım maaleseff

inşallah yakında sende kavuşursun canım bebişinee tatlımm

benim üniversiteden en yakın arkadaşım da pkoydu ceylancım hiç olmıcak diye bişey yok arkadaşım evlendiği günden itibaren hiç korunmadı çok istiyodu 15 ay sonra hamile kaldı hemde dr bi tane yumurtan var ve büyümemiş bu ay imkansız dediği ay hamile kaldı şimdi 5 aylık nurtopu gibi bir kızı var canım Allah sanada banada hepimize nasip eder inşallah ama kafaya takmayla çok alakalı olduğuna inanıyorum arkadaşım bu ayda olmıcak diye kafasında bitirnişti yani ama kafadan nasıl atılır ben bilmiyorum ve yapamıyorum:1hug:

aynen merseraycım bende takmıyorum sanıyorum ama takıyorum galiba farkında olmadan

ne biliym bi vakti var demekki gelmiyo vardır güzel allahımın bi bildiği mutlaka

nasip kısmet bişiy diyemiyorum ki artık inşallah bebişlerimiz daha fazla bekletmeden gelirler

yok daha tahlil yapmadım
doktor 15 gün sonra gel kan tahlilinde çıkar dedi
15 günün bitmesine 9 gün var:)sizin durumunuz ne şu anda mutlu haberlerinizi alırız inşallah

kıslar ben daha önce de buraya yazmıştım.Gonaphene kullandım diye.Anlatması biraz uzun sürer ama bu ilacı bana doktor vermişti. Sonra da Glucophage isimli bir ilaç vermişti. Onunla kilo verdiğimi görünce neyse gonapheneyi kullanma dedi. Vaz geçti ama ben ilacı alıp çantama koymuştum bile. Sonra biz çalışmalardan vazgeçtik.Ocak ayında ablamın bir arkadaşı doğum doktorudur ona göründüm. Vajen ultrasonu ile baktı.Bir şeyim yoktu kist falan hiç bir şey yoktu.Sade yumurtalık yapım biraz büyüktü bu da benim yapımda varmış amahamile kalmama engel değilmiş. Ben de bu ay
bi eşşeklik yapıp kimseye demeden gonapheneyi içtim.dünden beri kasıklarım ağryor.Bu gün adetten itibaren tam 14. günüm dünden beri ıslaklığım vardı.Ama bu gün iç çamaşırıma kadar geçmiş.Ben baktım ki uzayan şeffaf bir akıntı.aceba yumurtlamış olabilir miyim yardımcı olursanız sevinirim.

yok daha tahlil yapmadım
doktor 15 gün sonra gel kan tahlilinde çıkar dedi
15 günün bitmesine 9 gün var:)sizin durumunuz ne şu anda mutlu haberlerinizi alırız inşallah

benim durumum şöyle sevvalcim; ilk bir yıl denememizden sonra da olmayınca dr gittik eşimle tahliller yapıldı herşey normal eşimde de bende de bir problem yok sonra klomene başladım 2 ay denemeden sonra dr iğne tedavisine geçince bıraktım başka bir yerde hsg yani rahim filmi çektirdim o da çok temiz çıktı şimdi hsgden sonra 2. ayımdayım hsg hamile kalmayı kolaylaştırıyomuş yaza kadar beklicem yine olmazsa direk aşılama tedavisine geçicem şimdi reglime 10 gün var ama her ay hüsran yaşadığım için artık çok umutlanmıyorum baya yıprandım çünkü yani alıcan problem de yok bebek de Allhın takdir edeceği zamanı bekliyorum işte böyle canım inşallah sen bu kadar uzun beklemzsin yıpratıcı oluyo gerçekten bir de problem yok diye her olcak diye ümitleniyoruz sonra kötü oluyo tabi, neyse çok uzun yazmışım pardona.s.sositososito

canım evet yumurtlamış olabilirsin hemen çalışmalara başla:sm_cool:

teşekkür ederim uzun uzun yazdığınız için.allah kolaylık ve sabır versin.bizimde hiç bi problemimiz yok ama benim kocam yanımda değil
çalışma durumu çok değişik ayın 21 günü evde yok 7 günü evde izinli ondada gelince çok yorgun oluyo kalıyo bize 5 gün.bende dedimki madem hayatımız boyu bu iş böyle devam edecek normal yollardan denemenin bi manası yok.o yüzden doktoruma danıştım o da klomen ve iğne önerdi yaptırdık şimdi beklemedeyim.çok zor bu bekleme.işte böyle benim hikayem:)

Çok teşekkür ederim vanım.Bir şey daha sormak istiyorum benim kasıklarım çok ağrıyor.Ateş basıyor.Yumurtlama döneminde sizlerde de kasıklarda ağrı oldu mu

bünyeye göre değişiyo aysimacım yumurtlama gününde herkesin vücut ısısı biraz artar bende de oluyo kasıklarımda da hafif ağrı oluyo bunlar yumurtlama belirtisi ama bünyeye göre bu ağrıların derecesi değişiyo canım sen içini rahat tut çalışmalarına devam edip Allaha tevekkül et canım inşallah bir gün olacak

haklısın eşinin işinden dolayı yumurtlama günlerini tutturmanız zor olur inşallah canım hayırlısıyla Rabbim nasip etsin dr kontrolünde devam etmeniz daha mantıklı dediğin gibi

amin inşallah canım hepimiz bir gün inşallah burdan hamile olduğumuzu duyururuz ben daha önce sadece 2 ay denedim sonra çok strese girdim adetlerim tepe taklak oldu kabus gibiydi afedersiniz zırt pırt kanamam olmaya başlamıştı.Simsiyah lekeler başka da bir şey olmayan adet dönemleri geçirdim.Sonra sakin olup tekrar korunmaya başladım.çünkü her şey beyinde bitiyormuş.Ablamla uzun uzun konuştum saolsun rahatlattı.Bu ay uzun bir zamandan sonra bebek istedim.Çok stresli değilim.Belki de çok uzun zamandır beklemediğim içinmiş.Ablam doktordur.Nekadar çok bebek istersek beynimiz tam tersi sinyal gönderip vücudumuzu uyarıyormuş hamile kalma diye böylece de yumurta tutunamıyormuş.Ablam ve arkadaşı dikkat et dedi hangi anne adayı artık çocuğum olmuyor uğraşmaktan vazgeçtim dediyse o ay hamile kalmıştır dedi.Yani bu işin başı çocuğum olmayacak korkusundan uzak kalmak.Biz de hamile kalabiliriz.Biz de normaliz.Diye düşünmeliyiz.Ben bunun en yakın örneğini arkadaşım da gördüm.Genç kızlığından beri 2 ayda 3 ayda bir adet olurdu.Evlenip de çocuk istedikten sonrada böyle olunca hamilemiyim diye doktoruna gitmiş doktor hamile olmadığını söylemiş. Ama arkadaşım çok gamsızdır bizler olsak 2 ay adet olmadık diye hemen doktor doktor gezeriz o hiç aldırmamaış sonra adet olmnuş sonra yine 2 ay adet olmamış bu sefer test almış ama tek çizgi çıkmış doktora gitmemiş..ayın sonunda yine test almış bi bakmış hamile.Şimdi 2 yaşında bir Yiğit'i var.Biz de hamile olacağız.Benim de Berralarım ve Talhalarım olacak hepimizin yumuk yumuk ellleri olan güzel bebeleri olacak ben buna gönülden inanıyorum inşallah mart ayında hamile olduğumuzu burda paylaşırız.

söylediklerine tamamen katılıyorum canım kesinlikle kafadan atmak lazım aynısı benim ablama oldu ilk çocuğundan sonra 7 sene ne tedaviler gördü maddi manevi çok yıprandı 3 sene önce tamam yaz tüp bebek yaptırcam dedi ve para biriktirmeye başladı kendini tüp bebeğe odakladığı için hamilelik için ayrıca uğraşmadı adeti 10 gün geçtiğinde bile ihtimal vermedi strsten gecikmiştir diye umursamadı 15 gün olunca tahlil yaptırdı ve hamile olduğunu öğrendi kesinlikle kafaya takmamak lazım ama ben ne kadar düşünmicem desemde yine aklımın bir köşesinde maalesef hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…