Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

selam kızlar beni listeden silmiştiniz dimi. yeni tarihim 10 mart ve klomende ikinci ayım ve bu ay hsg de caktırdım . noluuurrr tutsun artık yaaa

Emelcim ben öyle duymuştum. Daha doğrusu bu topikte öyle olduğunu okudum. Ama kırmızılı şeyleri mutlaka bi doktora danışmak lazım kanaatindeyim.

inşallah canım reglime 1 hafta var çok heyecanlıyım

:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:umarımmm hepimizz bunlara benzerizz ve birsürü bebişler olarrr :9

slm kızlar

geçen hafta doktora gittim ama maalesef yumurtalarım fazla büyümemiş.....18 mm olması gereken günde 14.1 mm kalmış...doktorumda adetin 3.günü kullanmam için klomen verdi.yani anlayacağınız bu ay da boşşş......eşimin tahlilinde de hareketi ile ilgili ufak bir sıkıntı varmış.mart ayında gittiğimde detaylarını konuşucaz...bilen arkadaşlar varsa hareket probleminin ilaç ile tedavisi oluyor mu?eşiminde biraz canı sıkkın.yine de umudumuzu kaybetmiyoruz..bu durumda bile belki olur diye çalışmalarımıza devam ediyoruz.kısmet artıkk

herkese selam arkadaşlar yeni hamile haberleri var tebrik ediyorum çalışmalara devam edenlere de başarılar diliyorumsırnaşık şey benim adetime 10 gün var yani normal şartlarda yumurtlama(çatlama) zamanım geçdi. artık çalışmaları bıraktım kocamı azad ettim 2 gün önce artık özgürsün dedim, ay ona da sinir oluyorum herşeyi biz çekiyoruz ilaçlar iğneler alttan muayeneler hsgler falan adamlar 2 dakka keyif sürecek ona da 40 naz ediyolar yawkötükedihüso neyse Allah bu ay nasip eder inşallah hepimize:enbuyukkk:

yeni hamişleri görünce çok sevindimhihoyyyt..seldacım,cerotcum,nazancım,mavi denizcim,balsuratcım ve tabi ki ranacım...diğer arkadaşlarım ve yeni katılanları da unutmamak lazımkaydirigubbakcemile5çok sık yazmıyorum ama sürekli takipteyimsengözlerimebaksanab..her seferinde umutla açıyorum topiği:Saruboceq:..çoğunuz beklemedesiniz..hadi hayırlısı..çok heyecanlıyım,en az sizin kadar...ve duacınızım inanın..Rabbim en kısa zamanda duyursun bana güzel haberlerinizi...hepinizi öpüyorum...
bu arada nazancımın taktığı lakaplara bayıldımkaydirigubbakcemile3..kendisini yaratıcılığından ötürü tebrik ediyorum:roflol:

Keçboynuzu kürü içir eşine inşallah herşey yolundadır canım Umutları kaybetmeyeceğiz tabii klomen kullandınmı ??:Saruboceq:

Amin canım amin Dediklerine kesinlikle katılıyorumkaydirigubbakcemile3

hayır ceylancım bu ay klomen kullanmadım.demekki ilaçsızz büyümüyor benimkiler.oysaki ilacın etkisinin devam ettiğini duymuştum ama olmadı.normal şartlrda çatlama günüm geçti acaba adetimde düzensizlik olur mu?

Slm kızlar bende hamile kalmak istiyorum ve bunun için yaklaşık 5 aydır tedavi görüyorum ilk 3 ay folik asiy kullandım daha sonra klomen bitirdim 1 kutu şimdiyse ganophon kullandım beklemedeyim ama benim sizlere sormak istedigim bu haplar sizede kilo aldırdımı nerdeyse 7 kilo aldım bide bunun sitresini yaşıyorum yazarsanız sevinirim

arkadslar bbenım 6 yıl olmadı herseyı denedım tup bebek bıle olmadı suan 2 tane var duası var merak edenlere anlatırım duayla oldu benım

canım hemen anlat lütfen onuda deneyelim ben hep dua ediyrm ama buma özel olan bişey olduğunu bilmiyordum..

canım kiloyu folik asit yapıyo ben zayıf olduğum için sevindim klomende hormon takviyesi olduğuna göre olduğuna göre yapabilir bilemiyorum tabi...

kızlar benim bu ayda olmadı 2. ayımdı klomende bu gidişle de olacağıda yok zaten her ay hüsran öle böle derken 7.ayda boşa gitti

ranacım adetim tam gelsin yeni tarihimi o zaman vericem canım

sıradakiler inşallah hamişsinizdir benden geçti yine maalesef

meraba herkese
ben aranıza şimdi katıldım:)ama uzun süredir takip ediyorum.bende ilk defa klomen kullandım.sonra ayın 20 sinde ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum.ayın 20 si ve 21 çok önemli dedi doktorum.şimdi beklemedeyim.benim eşimde ve bende bi problem yok ama eşim sürekli işinden dolayı seyahatte olduğu için denk gelmiyo bi türlü.ayda sadece 1 hafta evde olabiliyo.ben bu aydan çok umutlu olmak istiyorum.dualarınızı eksik etmeyin çok muhtacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…