kızlar yumurta çatladıgı zaman akıntı kırmızı yada kahverengi gelirmi??? acil cevap verirmisiniz lütfen
Canım benim Hadi hayırlısı bu ay tutmazsa aynı taktiği uyguluyum kaydirigubbakcemile3
3 tane fazla değil mi :1no2:
:jeyyar::jeyyar:
Emelcim ben öyle duymuştum. Daha doğrusu bu topikte öyle olduğunu okudum. Ama kırmızılı şeyleri mutlaka bi doktora danışmak lazım kanaatindeyim.
evet canım bende bikere paniğe kapılmıştım ama bir damlacık b pembemsi gelebilir çatlarken[/QUO
bugün akıntım renkli geldi sanırım o zaman çatladılar sizce çalışma yapmalımı kızlar bugün yarın ne dersiniz kaydirigubbakcemile3
inşallah canım reglime 1 hafta var çok heyecanlıyımcanııııımmmm uzulme sen neolur keske nazonun dedigi gibi sihirli bir deynek olsada dokundursam buradaki herkez hamile olsa :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:
ebrucum moralini yuksek tut ve bir gun hamile kalacagina inan.. en kisa zamanda mujdeli haberini almak dilegiyle..
:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:umarımmm hepimizz bunlara benzerizzve birsürü bebişler olarrr :9
slm kızlar
geçen hafta doktora gittim ama maalesef yumurtalarım fazla büyümemiş.....18 mm olması gereken günde 14.1 mm kalmış...doktorumda adetin 3.günü kullanmam için klomen verdi.yani anlayacağınız bu ay da boşşş......eşimin tahlilinde de hareketi ile ilgili ufak bir sıkıntı varmış.mart ayında gittiğimde detaylarını konuşucaz...bilen arkadaşlar varsa hareket probleminin ilaç ile tedavisi oluyor mu?eşiminde biraz canı sıkkın.yine de umudumuzu kaybetmiyoruz..bu durumda bile belki olur diye çalışmalarımıza devam ediyoruz.kısmet artıkk
herkese selam arkadaşlar yeni hamile haberleri var tebrik ediyorum çalışmalara devam edenlere de başarılar diliyorumsırnaşık şey benim adetime 10 gün var yani normal şartlarda yumurtlama(çatlama) zamanım geçdi. artık çalışmaları bıraktım kocamı azad ettim 2 gün önce artık özgürsün dedim, ay ona da sinir oluyorum herşeyi biz çekiyoruz ilaçlar iğneler alttan muayeneler hsgler falan adamlar 2 dakka keyif sürecek ona da 40 naz ediyolar yawkötükedihüso neyse Allah bu ay nasip eder inşallah hepimize:enbuyukkk:
keçboynuzu kürü içir eşine inşallah herşey yolundadır canım umutları kaybetmeyeceğiz tabii klomen kullandınmı ??:saruboceq:
Amin canım amin dediklerine kesinlikle katılıyorumkaydirigubbakcemile3
arkadslar bbenım 6 yıl olmadı herseyı denedım tup bebek bıle olmadı suan 2 tane var duası var merak edenlere anlatırım duayla oldu benım
arkadslar bbenım 6 yıl olmadı herseyı denedım tup bebek bıle olmadı suan 2 tane var duası var merak edenlere anlatırım duayla oldu benım
Slm kızlar bende hamile kalmak istiyorum ve bunun için yaklaşık 5 aydır tedavi görüyorum ilk 3 ay folik asiy kullandım daha sonra klomen bitirdim 1 kutu şimdiyse ganophon kullandım beklemedeyim ama benim sizlere sormak istedigim bu haplar sizede kilo aldırdımı nerdeyse 7 kilo aldım bide bunun sitresini yaşıyorum yazarsanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?