Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

canım sen ne kadardır istiyorsun? Sana bir örnek daha vereyim.Benim okuldan bir arkadaş ilk çocuğundan sonra 4 senedir bebek istedi ama olmadı ne eşinde ne de kendinde bir problem vardı.Aşılamaya kadar gittiler tutmadı.Sonra yeter artık yoruldum dedi.Bir baktı o ay hamile:)

ya kızlar klomeni ilk kullanışım ve çok afedersiniz işek kadar kist yaptı.Bundan sonraki aylarda da yaparsa ne anlamı kaldı bunun sizce.Bende bu ay kist oldu diye çalışmalara da ara verdim

evet aysimacım böyle örnek çok, benim 1,5 seneyi geçti canım 17 ay oldu bakalım hayırlısı

ya kızlar klomeni ilk kullanışım ve çok afedersiniz işek kadar kist yaptı.Bundan sonraki aylarda da yaparsa ne anlamı kaldı bunun sizce.Bende bu ay kist oldu diye çalışmalara da ara verdim

canım drunla görüş ben 2 ay kullandım bende bişey yapmadı 6 ay kullanıp bişey olmayanlar da var senin gibi olanlar da sen drla görüştünmü bunun için?

selam kızlar yeni arkadaşlarımız çogalmış galiba fazla takip edemiyorum artık malum bebiş büyüyor teyzeleri 4 ayımız bitti 5 aya girdik hayırlısıyla teyzeleri ama henüz cinsiyetini blmiyoruz nazlanıyor göstermiyor buarada sakın umudunuzu kaybetmeyin ben burda o kadar eskiyimki umudun bittigi yerde bir umut doguyor içinize umarım hepinizin hamile oldugunuz haberini alırım herkesi öpüyorum

çok teşekkürler ablacım dualarını eksik etme evet yeni arkadaşlara duyurulur umudumuzu yitirmememiz için başak35 çok güzel bir örnek Allah sağlıklı hayırlı evlat nasip eder inşallah benim içimden cinsiyeti kız gibi geçti ama Allah bilir tabia.s.

sagol canım ben buradan nedense kopamıyorum çok acılar paylaştım burada benimle aynı kaderi yaşıyorsunuz üstüne üstlük ben aşılama bile oldum ama allah izin vermeden olmuyormuş.
canım benim bir maviş kızım var buada kız olursa farketmez hayırlı evlat olsun yeter canım

canım arkadaşlarım..hatırlarsanız bugün dr'a gidecektim bebişimin kalp atışı için..sabah kalktım kasıklarımda şiddetli bi ağrı,kanamam yine az az devam ediyor.çocukları okula bırakıp ordan dr'a giderim dedim.yolda benden birşey boşaldı (gelinimizide yanıma almıştım)okul tuvaletine girdim,çıkmam bir oldu aşırı bir kanama, ne kilot kalmış ne tayt hemen eve geri döndük,tuvalete girdim benden bir kan boşaldıki anlatamam doğumdan sonra bile böyle olmamıştı.kanamanın peşine pat diye birşey düştü bi hamle yaptım yakalayayım diye,o an yakalarsam bebeğim benimle kalacakmış gibi hissettim, ama elimden kaydı gitti,bebeğim düşmüştü,o an beni bir görseniz şaşkınlık,üzüntü ağlamak karma karışık oldum.senağlamainanın ped yetiştiremedim.hemen dr'a gittik ultrasonla baktı bebek düşmüş et parçası gibi birşey düştümü dedi,evet dedim,yine gelir korkma için temiz dedi ve 2 ay korunma süresi verdi,korunma bitince 3 ay olmazsa gel ilaç tedavisine başlarız dedi..
seldacım beni listeden silebilirsin tatlım, korunma sürecim geçince yeni tarihimi veririm canımm..
arkadaşlar RABBİM hepinize tez zamanda hayırlısıyla,tombiş tombiş bebişler nasip etsin..hepinizi öpüyor ve çooooook seviyorumm..:1hug:

canım geçmiş olsun özelinede yazdım zaten allah sabır versin ne desem şimdi senin acını hafifletmez inşallah daha saglıklı bir hamilelik daha geçirirsin kendine dikkat et öptüm

:çok üzgünüm: canim cok gecmis olsun gercekten uzucu bir olay Allahim kimsenin basina vermesin vardir bundada bir hayir demekki nasip degilmis iki yavrunu Allahim sana bagislasin ucuncusude olacaktir zamani gelince gonlunu ferah tut dinlen bu iki ay sure icerisinde uzme kendini.. :teselli:

a.s ceylancim seninle ayni tarihlerde ilerliyoruz insallah Mart ayinda ayni anda hamile kaliriz :Saruboceq: benimde dun geldi kirmizilar ama hic uzulmedim aksine bu ay adetim ilacsiz geldigi icin sevindim bile.. biliyorsun pkoluyum.. haftaya hsg ve sono var bakalim sonuclara gore yola devam edecegiz..sen tedavine devam ediyorsun degilmi??

bide listelere benide eklermisiniz.5 martta tahlile gidicem.benide aranıza alırmısınız?

canim muhtemel olman gereken adet tarihini ver ugurlu listemize seni ekleyelim. aramiza hosgeldin.. :1hug:

a.s sevgili zezecigim birkac gundur aramizda gorememistim hemen merak ettim neyseki iyisin.. benim ve arkadaslarim adina, guzel dileklerin icin tesekkur ediyorum.. :1hug:

BiSMiLLAHiRRAHMANiRRAHiM

27-02-2009 İTİBARİYLE LİSTEMİZ

*************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************

1.BABYFACE:::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
2.TUSE2006 ::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
3.EMİNEKAYA:::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
4.GİZNUR:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
5.COCOSH:::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
6.gurbetgelini::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
7.EYLUL166 ::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
8.BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
9.fındıkk kurdum 81:::::::::::::::::::::GONAPHENE
10.irem34:::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
11.xzeynep:::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
12.moril::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
13.YİĞİDO17:::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
14.SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :hooray:
15.ROSEM:::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
16.BEYAZ MELEK:::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
17.elifecan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
18.esrako:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :hooray:
19.MİLKSHAKE :::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
20.BAŞAK 35:::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
21.beyz@:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
22.aabeyazmelek::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
23.maviş83::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
24.pushing:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOME N
25.((eslem)):::::::::::::::::::::::::::::::::::: İLAÇSIZ
26.sevil78::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
27.melek_law:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
28.sebossk:::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
29.ARZU38 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
30.güngüneş:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
31.ces_nar:::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
32.interhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
33.deryamatrix::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
34.nlgunözkan23::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
35.sudeyoncaa::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
36.samyeli26::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
37.ggezgin::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
38.zeytinn79:::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :hooray:
39.melankolia:::::::::::::::::::::::::::::::::::
40.zeze26:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
41.yazgülüm::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
42.BeyaAZz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN :hooray:
43.hcgl_emilya:::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN :hooray:

***********************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR**************************

ŞUBAT AYI LİSTESİ

1.APPLEARZU:::::::::::::::::::::::::::::14 ŞUBAT ???????
2.mavi rüya:::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ŞUBAT ???????
3.bebişim52::::::::::::::::::::::::::::::::::21 ŞUBAT ???????
4.ceylan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::26 ŞUBAT ???????
5.serpil2003::::::::::::::::::::::::::::::::::28 ŞUBAT
6.bilhun::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::28 ŞUBAT

MART AYI LİSTESİ

karamelek-07:::::::::::::::::::::::::::::::1 MART
cerot :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 MART
hulyaeyup::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 MART
bernadette::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 MART
Hayat70:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::4 MART
seldafid::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 MART
ebrunisa:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 MART
bihter41::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 MART
zeytin1007::::::::::::::::::::::::::::::::::::7 MART
merseray :::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 MART
cangum::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 MART
mazbut:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 MART
simarik_gril:::::::::::::::::::::::::::::::::::9 MART
silam_buse:::::::::::::::::::::::::::::::::::9 MART
BLACK_PEARL:::::::::::::::::::::::::::10 MART
Patricia:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 MART
aymuel::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 MART
nilufer_3457:::::::::::::::::::::::::::::::::13 MART
deniz588:::::::::::::::::::::::::::::::::::::14 MART
askkizi::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 MART
eylem:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 MART
kanguru82:::::::::::::::::::::::::::::::::::16 MART
26eser26:::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 MART
pınar77::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 MART
nostok:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 MART
sweetbaby::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 MART
kelebekafyon1:::::::::::::::::::::::::::::::18 MART
nisan 13:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20 MART
incisu:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20 MART
esemos::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::21 MART
Balsurat:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::21 MART
reyyan86::::::::::::::::::::::::::::::::::::::22 MART
guleysa::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::22 MART
Ceylan (Kutahya)::::::::::::::::::::::::::22 MART
RANA.ABLE. :::::::::::::::::::::::::::::::31 MART
ceylan83::::::::::::::::::::::::::::::::::::::???
sevval82:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::???

selam kızlar beni listeden silmiştiniz dimi. yeni tarihim 10 mart ve klomende ikinci ayım ve bu ay hsg de caktırdım . noluuurrr tutsun artık yaaa

yerimseniben Balim tedaviye devam etmene sevindim canim klomendeki 3. ayin hayirli, ugurlu, yan etkisiz olsun kaydirigubbakcemile3

.

cerot, selda, berna, ebrunisa ne durumdasınız kızlar, az kalmış regl tarihine, İRanacım senin tarih benim doğumgünü İNŞALLAH uğurlu gelir, 31 mart vakası yaşar bayram yaparız senlede, Ve Nazocuuum Black çiim inşallah sizede süpriz olur bu ay, Balsuratta Klomenden ömrü billah kurtulur,Ve diğer Bütün kızlarda İNŞALLAHH BU AY REGL MEGL olmassınız, kırmızılarıda en az 1 sene görmezsiniz İNŞALLAHHHH, Buluşup halayları çekeriz burdakilerle istiklal caddesinde vallahhhhh
Cerotcum Seldacım varmı idrarda koyuluk, şişlik, kasık veya bel ağrısı, duygusallık, bol tükrük filan. Sizin az kalmış bayaa, Gerçi Cerotum vakit bulabildimi bu ay kuzucuğu hastalandı onun, Amaaan hayırlısı olsundaa, sağlıklı olsundaa ne yapalım. (ama inşallah yinede bu ay hayırlı haberlerinizi alırım yaa).

insallah Sevilcim cifte bayram olur bizlere..

mehtapgulu cok gecmıs olsun canım zaten hamıle oldugunu orendınden berı kanaman vardı dusuk rıskın vardı neden dr un hastaneye alıp serum tedavısıne balamadı kı anlamadım hayırlısı olsun canım

slm en son hsg cektıren sensın galıba arkadasım bende eger hamıs kalamassam 1 ay sora cektırecem cok acı hıssedıyomusun cok korkuyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…