canım sen ne kadardır istiyorsun? Sana bir örnek daha vereyim.Benim okuldan bir arkadaş ilk çocuğundan sonra 4 senedir bebek istedi ama olmadı ne eşinde ne de kendinde bir problem vardı.Aşılamaya kadar gittiler tutmadı.Sonra yeter artık yoruldum dedi.Bir baktı o ay hamile:)
ya kızlar klomeni ilk kullanışım ve çok afedersiniz işek kadar kist yaptı.Bundan sonraki aylarda da yaparsa ne anlamı kaldı bunun sizce.Bende bu ay kist oldu diye çalışmalara da ara verdim
selam kızlar yeni arkadaşlarımız çogalmış galiba fazla takip edemiyorum artık malum bebiş büyüyor teyzeleri 4 ayımız bitti 5 aya girdik hayırlısıyla teyzeleri ama henüz cinsiyetini blmiyoruz nazlanıyor göstermiyor buarada sakın umudunuzu kaybetmeyin ben burda o kadar eskiyimki umudun bittigi yerde bir umut doguyor içinize umarım hepinizin hamile oldugunuz haberini alırım herkesi öpüyorum
iyi geceler başak hanım çok mutlu olursunuz.sağlıkla kurtulur sağlıkla bebeğinize kavuşursunuz inşallah.
canım arkadaşlarım..hatırlarsanız bugün dr'a gidecektim bebişimin kalp atışı için..sabah kalktım kasıklarımda şiddetli bi ağrı,kanamam yine az az devam ediyor.çocukları okula bırakıp ordan dr'a giderim dedim.yolda benden birşey boşaldı (gelinimizide yanıma almıştım)okul tuvaletine girdim,çıkmam bir oldu aşırı bir kanama, ne kilot kalmış ne tayt hemen eve geri döndük,tuvalete girdim benden bir kan boşaldıki anlatamam doğumdan sonra bile böyle olmamıştı.kanamanın peşine pat diye birşey düştü bi hamle yaptım yakalayayım diye,o an yakalarsam bebeğim benimle kalacakmış gibi hissettim, ama elimden kaydı gitti,bebeğim düşmüştü,o an beni bir görseniz şaşkınlık,üzüntü ağlamak karma karışık oldum.senağlamainanın ped yetiştiremedim.hemen dr'a gittik ultrasonla baktı bebek düşmüş et parçası gibi birşey düştümü dedi,evet dedim,yine gelir korkma için temiz dedi ve 2 ay korunma süresi verdi,korunma bitince 3 ay olmazsa gel ilaç tedavisine başlarız dedi..
seldacım beni listeden silebilirsin tatlım, korunma sürecim geçince yeni tarihimi veririm canımm..
arkadaşlar RABBİM hepinize tez zamanda hayırlısıyla,tombiş tombiş bebişler nasip etsin..hepinizi öpüyor ve çooooook seviyorumm..:1hug:
kızlar benim bu ayda olmadı 2. ayımdı klomende bu gidişle de olacağıda yok zaten her ay hüsran öle böle derken 7.ayda boşa gitti
ranacım adetim tam gelsin yeni tarihimi o zaman vericem canım
sıradakiler inşallah hamişsinizdir benden geçti yine maalesef
bide listelere benide eklermisiniz.5 martta tahlile gidicem.benide aranıza alırmısınız?
yeni hamişleri görünce çok sevindimhihoyyyt..seldacım,cerotcum,nazancım,mavi denizcim,balsuratcım ve tabi ki ranacım...diğer arkadaşlarım ve yeni katılanları da unutmamak lazımkaydirigubbakcemile5çok sık yazmıyorum ama sürekli takipteyimsengözlerimebaksanab..her seferinde umutla açıyorum topiği:Saruboceq:..çoğunuz beklemedesiniz..hadi hayırlısı..çok heyecanlıyım,en az sizin kadar...ve duacınızım inanın..Rabbim en kısa zamanda duyursun bana güzel haberlerinizi...hepinizi öpüyorum...
bu arada nazancımın taktığı lakaplara bayıldımkaydirigubbakcemile3..kendisini yaratıcılığından ötürü tebrik ediyorum:roflol:
selam kızlar beni listeden silmiştiniz dimi. yeni tarihim 10 mart ve klomende ikinci ayım ve bu ay hsg de caktırdım . noluuurrr tutsun artık yaaa
Günaydınn herkeze hayırlıı günlerr.:jeyyar::jeyyar:
Ranamm beni tekrardan listeye eklermisinnhihoyyyt
Adet tarihim 21 Mart :CüvCüv:
Malesef doktorumun bana konuşmalarıyla verdiği pozitif enerji ile :) tekrar devam etmeye karar verdikk.Bu ay klomende 3.ayım bakalım :)naniknanikdelü klomen akıllı ol yan etki yapma tamammı:roflol:
Allaha şükür 4 yumoşum çatlamış kist olmamış:lepi:
Doktora dedimki ben günde 4 tane içmemsırnaşık şey
Sonra dedimkii 3 tane olsun bari :jeyyar:
Drda diyoki :;Şimdiye kadar hiçbir hastama 3 yazmadım ama hadi senin dediğin olsun hadi bakalım :roflol::roflol:
sırnaşık şeysırnaşık şeyBende dedimki ;dr Bey ben netten okuyorum 3 içen kişilerde var puhahahha k.k diyemedimkaydirigubbakcemile3
cerot, selda, berna, ebrunisa ne durumdasınız kızlar, az kalmış regl tarihine, İRanacım senin tarih benim doğumgünü İNŞALLAH uğurlu gelir, 31 mart vakası yaşar bayram yaparız senlede, Ve Nazocuuum Black çiim inşallah sizede süpriz olur bu ay, Balsuratta Klomenden ömrü billah kurtulur,Ve diğer Bütün kızlarda İNŞALLAHH BU AY REGL MEGL olmassınız, kırmızılarıda en az 1 sene görmezsiniz İNŞALLAHHHH, Buluşup halayları çekeriz burdakilerle istiklal caddesinde vallahhhhh
Cerotcum Seldacım varmı idrarda koyuluk, şişlik, kasık veya bel ağrısı, duygusallık, bol tükrük filan. Sizin az kalmış bayaa, Gerçi Cerotum vakit bulabildimi bu ay kuzucuğu hastalandı onun, Amaaan hayırlısı olsundaa, sağlıklı olsundaa ne yapalım. (ama inşallah yinede bu ay hayırlı haberlerinizi alırım yaa).
bünyeye göre değişiyo aysimacım yumurtlama gününde herkesin vücut ısısı biraz artar bende de oluyo kasıklarımda da hafif ağrı oluyo bunlar yumurtlama belirtisi ama bünyeye göre bu ağrıların derecesi değişiyo canım sen içini rahat tut çalışmalarına devam edip Allaha tevekkül et canım inşallah bir gün olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?