Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

:roflol::roflol::roflol::roflol:
nazan yavrım vallahi bastım kahhakayı işyerinde. Harikasın ya...Sen beni güldürdün allah ta seni güldürsün. Sen daha sık uğra buralara..

benim nick (pek nick sayılmaz bayağı ayan beyan ortada isim) alışım komikti çok.Ben şimdi cool kadınım ya. kadınlar kulubünde ne işim var.. klomeni gonaphene yeni duymuşum. Okudum okudum ya bişey soracam üye olmanız lazım diyor. Hay satayım anasını diyerek vazgeçiyorum. Sonra yine giriyorum yine biey yazacam tak üye olunuz. aman bi üye olayım soracağımı sorayım da rahat edeyim dedim. İsmim selda fidan bahar üşengeçlikten evet sırf üşengeçlikten seldafid yazıp bıraktım. nazanım iyi analiz etmişsin su katılmamış saftorik ben oluyorum.kaydirigubbakcemile2 bıraksan tam adımı tc kimlik numaramı kütüğümü de yazıcam.Sonra düzeltemedim de. Öyle saçma sapan bir adım var. Bazen yeni arkadaşlar 'seldafid diye yazınca hitaplarını her seferinde tuhaf hissediyorum.
Ahh ah soracağımı sorup kaçacaktım ama kopamadım buralardan işte. 3 aydır kesintisiz yazıyorum. Biri beni sustursuuunnnnyasakkelime

Son düzenleme:
kaydirigubbakcemile3

SELDAM inan biz 1 yıl daha bu melek gibi adamları her ay sonunda ÇATLAK hallerde çocuk çocuk diye bunaltırsak emin ol işimizde belli..hepimizi toplayacaklar DÖLTUTAMAYAN PAVYONUNA o zaman ne ettikk diye enseyi kaşırızkaydirigubbakcemile3(GERÇİ BU KRİZDE YENİ BİR EKMEK KAPISI)

iyiki 3 aydır buradasın inan buradaki her konuya POZİTİF yaklaşan birkaç arkadaşımdan birisin..en olumsuz zamanlarda olumlu olmayı başardın..çok memnunum sizleri tanıdğıma..

Benim kocanın da ayarı bozuldu yavrım. Yok bu tüplerden bebek geçer mi çok ince, yok yumurtalar düştü mü? tüh tüh vah vah..:bbo:Bir de onu aydınlatmakla uğraşıyorum.
Çok da iyi kalpli bi adam. Allahım diyorum şu kocamın iyi kalbinin hatırına gönlümüzden geçeni ver ne olur diye dua ediyorum.:Saruboceq:
ben de seni ve diğer kızları tanıdığıma çok memnunum. Yoksa şu andakinden daha tırlak olurdum eminim -tatlicadiarzu-

not: cerot ve balsurat nicklerinizi çok beğeniyorum. Niye ben bööle yaratıcı bi kişi değilim diye de hayıflandım. Nick sohbetinden sonra belirteyim dedim. nicke bak 'seldafid' pööhhh

Son düzenleme:
not: cerot ve balsurat nicklerinizi çok beğeniyorum. Niye ben bööle yaratıcı bi kişi değilim diye de hayıflandım. Nick sohbetinden sonra belirteyim dedim. nicke bak 'seldafid' pööhhh

:asigim:Canım teşekkür ederim:asigim:Olsunn seninde nickinn güzell bencee ama değiştirmek istersenn biliyorsundur sanırım..Nick değişikliği başvurusu yapıp ıstedıgın oluyorŞeniz

slm kızlar şimdi dr dan geldim yumurtlamam olmuş 16 mm ölçdü ama bu yumurtlama bittikden sonra kalan da olabilir dedi simer aldı pazarteside kan tahlilim var büyük ihtimalle yumurtlama olmuş ama kan tahliliyle kesinleşetirecekmiş
ya ultrasonla kaç tane yumurta oldugu görünmüyormu rahim kalınlıgımda güzelmiş peki neden hamile kalamıyorum ben akıntımında yumurtlama sonucu oldugunu soyledi pembemsi akıntı

Mehtap gülü canımm çokk geçmişş olsunn.Allahım sana sabırlar versinn...Allahın sana verdiği güç ıle ınsallah acın hafiflicekk.Allaha sığınn duaa ettt :Saruboceq::Saruboceq:
canımm ALLAH razı olsun.sabretmeye çalışıyorum tatlımm.inşş 2 ay sonra tekrar hamiş listesine geçerim,tabii hepimiz birdenn..

nazan canıımm.beni bu acılı,üzüntülü halimle güldürdün ya RABBİM de seni tez zamanda güldürsün bacımm..:CüvCüv:

cerot,canımm kusura bakma nolur görmemişimdir arkadaşım.çok sağol tatlım ALLAH hepinizden razı olsun..sizleri tanıdığıma inanki çok seviniyorum.iyiki varsınız ve arkadaşlarım,bacılarımsınız.hepinizi çok seviyorum..iyiki varsın KK..

arkadaşlar klomeni kullandıktan sonra bugün kontrole gittim yumurtam 22mm olmuş muhtemelen pazar günü çatlar dedi doktorum pazar salı ve perşembe ilişkiye girecen 6 mart cuma günüde duphaslon diye bir ilaca başlıycan dedi herhalde 10 ğünde bu sürecekondan sonrası ALLAH kerim inşallah mart ayındada gebelerimiz çoğalırhihoyyyt

kızlarrr yarın doktora gidiyorumm umarım büyümüşlerdirr bana dua edin olur mu ??

aynı durumdayız demekki. ben de yarın doktora gidicem. yarın kaçıncı günün. çok korkuyorum ya büyümedilerse diye. senin sorunun neydi. klomenmi kullandın.ya çok heyecanlıyım ben de

iyi akşamlar herkese
kızlar size çok acil bişey danışmam lazım bana cevap gönderirseniz çok mutlu olurum.sevil78 in yazdığı şu belirtilerin (şişlik, kasık veya bel ağrısı, duygusallık, bol tükrük filan) hepsi bende var.ama daha tahlil yaptırmama da 1 hafta var.benim klomenle büyüyen yumurtam sol taraftaydı ve 17,5mm di.bi kaç gündür sol tarafımda sürekli bi huzursuzluk,sürekli sızlıyo.acaba sizce hamilemiyim:)?Nolur cevap verin

bu arada listede benim ismimin yanında ??? işareti var.benim regl tarihlerim düzensiz ama doktorum martın beşinde gel o zaman kan tahlilinde çıkar dedi.şubatın 20 sinde çatlatma iğnesi vuruldum.galiba gerekli bilgileri verdim :)))

bide mehtap gülü kardeşim allah sabrını versin yaşadıklarınızı inanın gözlerim dolarak okudum.allah diğer yavrularınıza sağlık sıhat versin.inşaallah en yakın ve en hayırlı zamanda tekrar hamile kalırsınız.allah yar ve yardımcınız olsun

bide bişey daha eklemek istiyorum sağ göğüs ucum soyuluyor dünden beri.anlayamıyorum neler olduğunu nolur yardım edin bana....

kızlar sorum olacak.....
benim adetime 5 gün var ama kasıklarımda az az sancı var ve göğüs uçlarım acıyor birde yoğun akıntı var. bu ne belirtisi......normalde adetimden 1 gün önce kasık ağrım olur.

bide bişey daha eklemek istiyorum sağ göğüs ucum soyuluyor dünden beri.anlayamıyorum neler olduğunu nolur yardım edin bana....

canım inşallah hamilesindir seni üzmek istemem ama bukadar erken bukadar fazla belirti bence mümkün değil benimde geçen ay birçok belirtim vardı buna benzer ama sonra kırmızıları görünce hayal kırıklığı yaşadım canım ondan söylüyorum yanlış anlama:teselli:

benim araştırdığım kadarıyla bu yoğun akıntı döllenen yumurtadan kaynaklanıyormuş canım inşallah hamilesindir ama yinede emin değilim tabiki :1rolleyes:

Nazan okurken gözlerimden yaş geldi çok yaratıcısın benim aklıma gelmezdi koyun gibi:roflol:saymak

Canımmm inşallah hamişsindir şakırr şakırr oynıycamsositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…