:roflol::roflol::roflol::roflol:Kızlar inanın dün gece yatağa girdim uykum kaçtı kitap oku ıhlamur iç yookk fayda etmedi..
sonra aklıma bu topikteki herkes geldi koyun sayar gibi sayıyorum hepinizi en baş koyun benim tabi..
sonra aklıma cinlik geldi SELDA,NAZAN,RANA,EBRUNİSA şimdi bu ismini saydıklarım SAFTORİK VUR KAFASINA AL EKMEĞİNİ:mymeka:sınıfına girdiler nedeni açık açık adımızı yazmışız gecede gündüzde aynı ismi kullanıyoruz:roflol:
haaa diğer gruptan aklıma gelenler CEROT,SEVİL78,BLACK,BALSURAT,ZEZE26,MAVİ DENİZ,AŞK KIZI,MEHTAP GÜLÜ...bu arkadaşlarım cin akıllı grubundalarsengözlerimebaksanab
yemin ediyorum yazacaklarım kesinlikle art niyet değil emin olun düşündüm gece gece güldüm..AFFINIZA SIĞINIYORUM
Kocaman bir pavyon var hepimiz konsomatris:roflol:en çok parayı bu cin grubundaki arkadaşlarım kazanıyor..
CEROT VE SEVİL78 sahnede türkü çığırıyorlar(üvertür türkücü)..AŞK KIZI adından belli masasında saf bir adamı yolmakla meşgul..ben-tatlicadiarzu-halimden belli zaten bunca yorğunluğun üstüne CEROT VE SEVİLDEN sonra çıkıp dansözlük yapıyorum..RANA canım sana diyecek birşeyim yok TÜRKÇEYİ unutmuşsun masandaki adam söylüyor sen ağlıyorsun..SELDA hesap kitapçı ya yarını bu parayla nasıl çıkartırım hesabı yapıyor..
MAVİ DENİZ adamları içki içiyorum diye kandırıp dayanıyor suuya..sonrası habire arazi WC ye kaçıyor..:roflol:
kızlar biraz kafanız dağılsın diye yazdım ADI GEÇEN ARKADAŞLARIMIN AFFINA SIĞINARAK
kaydirigubbakcemile3
SELDAM inan biz 1 yıl daha bu melek gibi adamları her ay sonunda ÇATLAK hallerde çocuk çocuk diye bunaltırsak emin ol işimizde belli..hepimizi toplayacaklar DÖLTUTAMAYAN PAVYONUNA o zaman ne ettikk diye enseyi kaşırızkaydirigubbakcemile3(GERÇİ BU KRİZDE YENİ BİR EKMEK KAPISI)
iyiki 3 aydır buradasın inan buradaki her konuya POZİTİF yaklaşan birkaç arkadaşımdan birisin..en olumsuz zamanlarda olumlu olmayı başardın..çok memnunum sizleri tanıdğıma..
not: cerot ve balsurat nicklerinizi çok beğeniyorum. Niye ben bööle yaratıcı bi kişi değilim diye de hayıflandım. Nick sohbetinden sonra belirteyim dedim. nicke bak 'seldafid' pööhhh
Kızım çok komiksin sen yaa, ne diyim ben sana, sende tersi olacak o zaman dilin damağın kuruycak çişin gül suyu kokacak göğüslerin pörsüycek ahaa diyceksin gebeyim.
sevilcim napayım yeni yetme genç kızlar gibi aynada oramı buramı incelemekten gına geldi bana..yok göğüste yeşil damarlar varmı, yok ucu koyulaştı mı, amanda göbekten aşağı doğru ince bir çizgi inmiş mi.yeter vallahi yeter...dıkkandım:)))))
valla cerotcum can havliyle msj attım hepinize. Bakıyorum bakıyorum yok. birden kısa yoldan da silindi.Resmen panik oldum. Neyseki sevil de link atıvermiş sağolsun.
şu kafadan atma işini bi başarabilsek olacak.. örnekleri çok....
dün rüyamda doğum yapmışım ilk görüşüm bebeği. Çok güzel diyorum alıyorum kucağıma emziriyorum.
azıcık ağlıyor. sonra eşime diyorum ki ne tuhafmış emzirmek. emzirirken bebk birden büyüyor 7-8 yaşına geliveriyor. Rüyalarımız bile bebkli çocuklu...Nasıl atılır kafadan bilmiyorum.
(Sütüm de pek yaramış yahu. Yeni doğmuş bebek 2 saniye sonra 7 yaşına geliyor.)
canım aynen bende nooldu bu kk ya derken özelden msj ını aldım arkadaşım..
canım hayır diyelim hayır olsun rüyan..bizim rüyalarımızda başka ne beklenirki bitanem yaa:))))) dua et anneanne olmadın rüyanda olmamış çocuktan:))))))ben bi kere öyle olmuştum:))))
cerotcum bekliyorum işte hayırlısı olursa olur rabbim en hayırlı zmanını bekliyor bence..ben dualarımı ediyorum hayırlı ise bana nasip et diye hemen bebk sahibi olupta hayırsız olacagına hiç verme diyorum haksız mıyım..herşeyin hayırlısı....neyseki sende boş geçirmemişsin boş günlerini....
canım evet bende hep öyle dua ederim..hayırlıysa nasip etsin Rabbim diye..ama içimde bi his senin göbüş boş değil diyor..hadi bakalım bekliyorum elinde halay mendili ile haberini..:teytey: çok öptüm canımmm
canlarım hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. inşallah hepimiz tez zamanda hamiş kalır sağlıcakla kucaklarımıza almayı RABBİM nasip eder..ken dimi er geç toparlamaya mecburum ama şu an çook üzgünümsenağlamaRABBİM hepimizin evlatlarına hayırlı uzun ömürler versin..
emeel canım ananen gerçekten güzel söylemiş,o sözü bende duymuştum fakat ilk düşüğümden sonra hemen olmadı tam 1 yıl geçmişti.inşallah bu sefer o kadar bekletmeden verir RABBİM hayırlısıyla..
bir gün hepimiz hamiş listesine geçecez,RABBİM kimseyi fazla bekletmesin..:Saruboceq:
bitanemm bende sana iyi dileklerde bulundum ve geçmiş olsun dedim ama görmedin sanırım..beni eklememişsin msj ına senağlama ay kız mavi denize döndüm ben küsünce:)))
yani şunun için söylüyorum canım eklemen problem değil ama seni atladım sanma, durumun önemli bir durum çünkü..çok geçmiş olsun tekrar arkadaşım..
Canlarım öncelikle en kötü günümüz böyle olsun..Allah başka kederler sıkıntılar yaşatmasın..
MAVİ DENİZİM,SELDAM CEROTCUM sanırım dördümüzünde regl günleri çakışıyor..aynı dönemlere denk geliyor..gerçi ben kendimden bu ay ümitli değilim Eylül ayında tüp bebek düşündüğümüz için tamamen çocuk işini aklımdan çıkardım(5 dakika sonra yine gelir:ecrin_bebek: aklıma)
Vallahi sizlere dualarımı esirgemiyorum topikteki herkese Allah en hayırlı zamanda en sağlıklı bebekleri nasip etsin..
bu arada sanırım topiğimize bir HİZBULLAH MİLİTANI:1ninca: dadanmış dua edin falan filan..
yahu konuya bir el atayım dedim..eee güzel hatta böylekafamçokkarıştı şaşkın arkadaşım hiçmi okumazssın milletin her yazısının ardından gelen iyi niyetleri duaları..
umarım bana denk gelmezsin vallahi billahi kötü bozarım UMUT TACİRLİĞİNİN anlamı yok..
bu sitede farklı dinlere mensup arkadaşlar da var hiç mi aklına gelmedi be heyy şaşkın arkadaşım..Katolik biri kendince dua eder müslüman kendince...sonuç aynı dilekler aynı Allahım bize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip aminn..
Valllaaaahhaa darlandım ayyyy şekerim çıktı tansiyonum fırladı
:roflol::roflol::roflol: ay ne komiksin yaaa delüüüü..2 günde bir pırtlıyosun ve bizi koparıp gidiyosun gerii...nazanım çok öpüyorum seni, ikimizin sonu tüp bebeğimmmm:)))) bizi tüp paklar:)))
canım son fantezin de öldürdü beni ..seville ben fingirdek guruptan:))))) hihoyyyt yakışırrrr..
çok öpüyorum canım arkadaşım, kaybolmayasan, yazasan arada:))
kızlaaar bu arada herkese iyi hafta sonları diliyorum.malum ben p.tesi ancak gelebilirim..evde internet yokk..iyi haberlerle gelin p.tesi emi..
öptüm canlarım hepinizi teek tek
canımm ALLAH razı olsun.sabretmeye çalışıyorum tatlımm.inşş 2 ay sonra tekrar hamiş listesine geçerim,tabii hepimiz birdenn..Mehtap gülü canımm çokk geçmişş olsunn.Allahım sana sabırlar versinn...Allahın sana verdiği güç ıle ınsallahacın hafiflicekk.Allaha sığınn duaa ettt :Saruboceq::Saruboceq:
Kızlar inanın dün gece yatağa girdim uykum kaçtı kitap oku ıhlamur iç yookk fayda etmedi..
sonra aklıma bu topikteki herkes geldi koyun sayar gibi sayıyorum hepinizi en baş koyun benim tabi..
sonra aklıma cinlik geldi SELDA,NAZAN,RANA,EBRUNİSA şimdi bu ismini saydıklarım SAFTORİK VUR KAFASINA AL EKMEĞİNİ:mymeka:sınıfına girdiler nedeni açık açık adımızı yazmışız gecede gündüzde aynı ismi kullanıyoruz:roflol:
haaa diğer gruptan aklıma gelenler CEROT,SEVİL78,BLACK,BALSURAT,ZEZE26,MAVİ DENİZ,AŞK KIZI,MEHTAP GÜLÜ...bu arkadaşlarım cin akıllı grubundalarsengözlerimebaksanab
yemin ediyorum yazacaklarım kesinlikle art niyet değil emin olun düşündüm gece gece güldüm..AFFINIZA SIĞINIYORUM
Kocaman bir pavyon var hepimiz konsomatris:roflol:en çok parayı bu cin grubundaki arkadaşlarım kazanıyor..
CEROT VE SEVİL78 sahnede türkü çığırıyorlar(üvertür türkücü)..AŞK KIZI adından belli masasında saf bir adamı yolmakla meşgul..ben-tatlicadiarzu-halimden belli zaten bunca yorğunluğun üstüne CEROT VE SEVİLDEN sonra çıkıp dansözlük yapıyorum..RANA canım sana diyecek birşeyim yok TÜRKÇEYİ unutmuşsun masandaki adam söylüyor sen ağlıyorsun..SELDA hesap kitapçı ya yarını bu parayla nasıl çıkartırım hesabı yapıyor..
MAVİ DENİZ adamları içki içiyorum diye kandırıp dayanıyor suuya..sonrası habire arazi WC ye kaçıyor..:roflol:
kızlar biraz kafanız dağılsın diye yazdım ADI GEÇEN ARKADAŞLARIMIN AFFINA SIĞINARAK
kızlarrr yarın doktora gidiyorumm umarım büyümüşlerdirrbana dua edin olur mu ??
bide bişey daha eklemek istiyorum sağ göğüs ucum soyuluyor dünden beri.anlayamıyorum neler olduğunu nolur yardım edin bana....
kızlar sorum olacak.....
benim adetime 5 gün var ama kasıklarımda az az sancı var ve göğüs uçlarım acıyor birde yoğun akıntı var. bu ne belirtisi......normalde adetimden 1 gün önce kasık ağrım olur.
Canımmm inşallah hamişsindir şakırr şakırr oynıycamsositosositopatriciam emelcim sagolsun cvplamış baka emelcim özelden atmışsın öyle cvp vermiş sana o halde buralarda ulu orta yazmanın alemi yok(onun için diyorum) şuanda başka topiklerde dört gözle dua nedir acaba diye bekleyen insanlar var yazık degilmi onlara hatta biri profiline msj bırakmış nedir diye...yani ben artık güvenemiyorum insanlşara keşke biraz daha duyarlı olabilseler yazık...
cerotcum bekliyorum işte hayırlısı olursa olur rabbim en hayırlı zmanını bekliyor bence..ben dualarımı ediyorum hayırlı ise bana nasip et diye hemen bebk sahibi olupta hayırsız olacagına hiç verme diyorum haksız mıyım..herşeyin hayırlısı....neyseki sende boş geçirmemişsin boş günlerini....
sevilcim oklava geliyor beni atladın demek..şaka tabiii..cnm göbüşte inş vardır bebek bakalım...valla belirti melirti dinlemiyorum ben aslında bakarsanız kimdi sevilcim senmi yazmıştın..idrarda koyuluk tükrük falan..valla şöyle söyleyeyim bu ay kendimi fazla dinlemekten vazgeçtigim için artık yorum yapmaktan buraya belirti yazmaktanda vazgeçiştim ama laf açıldı madem..benim de bu aralar sık tuvaletim geliyor gidiyorum az tuvalet yapıyorum yahu diyorum az önce sıkışan ben degilmiydim bu ne falan oluyorum...sonrasında idrarimin rengi koyu sarı eee ben suyumuda çok içiyorum(hani su ile baglantılıdır derler ya çok su içersen idrarının rengi açık olur diye) o zman bu koyuluk ne tabii ya ben üşüttüm bu aralar o yüzden böyleyim deyip geçiyorum hep...ha ben öyle düşünmeye devam edeyim üşüttüm azıcık ondan böyle....(yakında kafadanda üşütmeyelimde)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?