Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

canım sana katılıyorum ve bunun en güzel örneği benim zaten..:) ama maalesef akıllanmadım ve hala stres yapıyorum elimde olmadan..kızıma hamile kalana kadar tam 4 seneye yakın tedavi gördüm ve aşılamaya kadar gitti tedavim..hatta aşılama tutmadı ve aşılamadan 3 ay sonra artık bebek istemediğimi ve işe girip çalışmak istediğimi söyledim kendime..işe girdim ve tam hışım çalışma aşkıyla devam ederken hamile kaldığımı öğrendim..ve o kadar ilginç ki düzenli regl olamadığım için ve sürekli baskı kanaması yaşadığım için ara ara, gebeliğimi öğrendiğimde 12 haftalık olmuştu kızım..gülmeyin ama işe giriş tarihimle gebelik başlangıcım aynıymışşş:)))) kafayı resetledim ve olmuş yani. umarım aynısını başarabilirim canım bu seferde de...

mehtapgülü canım çok geçmiş olsun..çok üzüldüm..Allahım kimseye yaşatmasın..ama lütfen içini karartma canım arkadaşım, bunda da vardır bir hayır de..hem bak olmuş bebeişin, yine olacaktır emin ol..Allah sağlıklı bebeişler versin hepimize inşallah..ben de seni öpüyorum canımmm..

sevilim aynen öyle valla..gerçi kızım yumurtlama döneminden sonra hastalandı:))) tuttuysa tuttu bekleyip göreceğiz artık...
bitanemm senin söylediğin belirtiler bende hep var:roflol::roflol: yani acaba hamile kasam göğsümün tamamı mı siyahlaşacak ki diye düşünüyorum bazen..garip bir vakayım vesselam:)) canım bol tükürük olayını yeni duydum ben..o da belirti demek..ben doğuştan gebeyim kızlarr:)))) bütün belirtiler var valla da:))

mavidenizimm canım naber? heyecan dorukta dimi..inşallah içinde bebiş vardır sana tutunmuş bekleyen....

seldacım sana özelden mesaj attıktan sonra girebildim topiğe....çok şükür burdayız canım mm

çok öptüm hepinizi.....

mavicim benim adet 5 mart canım. inşallah aynı zamanlarda hamile olacağız.
şu dua işini de merak etmiştim açıkçası.Zaten durumlarımız hassas. Ama sevile hak veriyorum. Takmayalım kafamıza. Kalpten dilenen herşey vakti zamanı gelince olur.
mavicim sen de haklısın bu arkadaş paylaşmak istese dua budur kızlar diye yazar geçer gider. Böyle havada bırakmaz. Boşverelim gitsin. Ben hepinize dua ediyorum. Sizlerinde ettiğine eminim . Bu pozitif enerjiyle hepimiz allahın izniyle hamiş kalırız bir gün..

Yürrü yavrum kim tutar seniiii,
Mavi denizcim esas seni unuttum ben canım yaaa, ne durumdasın , İnşallah göbüşte bebiş vardır.

valla cerotcum can havliyle msj attım hepinize. Bakıyorum bakıyorum yok. birden kısa yoldan da silindi.Resmen panik oldum. Neyseki sevil de link atıvermiş sağolsun.
şu kafadan atma işini bi başarabilsek olacak.. örnekleri çok....
dün rüyamda doğum yapmışım ilk görüşüm bebeği. Çok güzel diyorum alıyorum kucağıma emziriyorum.
azıcık ağlıyor. sonra eşime diyorum ki ne tuhafmış emzirmek. emzirirken bebk birden büyüyor 7-8 yaşına geliveriyor. Rüyalarımız bile bebkli çocuklu...Nasıl atılır kafadan bilmiyorum.
(Sütüm de pek yaramış yahu. Yeni doğmuş bebek 2 saniye sonra 7 yaşına geliyor.)

Allah iyiliğini vermesin, atma kafandan canımın içi, kendini onada zorlama canım benim, gelicek evladın sana zamanı var, Ben mesela düşünüyorumda hayatta istediğim zamanda olmadı diye sabırsızlanıp neden olmadı diye kızdığım herşey daha hayırlı bi olaya vesile oldu mesela şöyle diyim annem çok rahatsızlandı benim onu ameliyata yurtdışına götürdüm, eğer o zaman hamile yada bebeğim olsaydı annemi kesinlikle götüremezdim ve sonuc kimbilir ne olurdu o yüzden diyorum Allaha teslim oldum diye, bilmem anlatabildimmiiii. Onun yollarını biz kul aklımızla çözemeyiz kesinlikle, şer dediğimiz hayra bağlanır, kötübildiğimi şey bizim hayrımızadır, biz bilemeyiz bunu ama, her hayırda bir şer her şerde bir hayır vardır diye boşuna dememişler(Ranacım işte o zaman gelmiştim senin oralara bu arada canım) Sevap olanı sabır etmek, bi ara kablom bozukgiremiyorum biliyosun, eşimin telefonundan girdim bakıyım ne halde diye tam bi bunalım burası, ne oluyoo yaa, dünyada ölümden başkası yalan. Yazı yazabilseydim canını okuycaktım valla aaaaaaaaaaa.

Seldacım senin canını okumayacaktım, bunalım yapanların canım, yanlış anlaşılma olmasın, siz tam tersi hep moral verirsiniz.muck.

MEHTAP GÜLÜ cok gecmiş olsun canım Allah ım geride kalan yavrularına uzun omur versin inşallah:teselli:

canım bahsettığin kişi kım nıckını yazarmısın?

klava:

mavi deniz o dua var diyen arkadaşa özelden msj attım yazarmısın bizede diye oda bana özelden msj atmış ben şimdi aynen onun yazdıgını kopyalıyorum herkez okusun diye
kuranda meryem suresı var 4 yada 5 sayfa hepsı bır oturmada okunacak ıstedıgın vakıt 41 gun bıtınce 3 gun oruç tutuluyo arapca bılmıyorsan arapca okunusu olan kuranı keım var onu temin et ondan oku adet orunce senın yerıne baskası okusun sonra tekrar sen oku 3 kısı bu duayla hamile kaldık 5 buçuk sene sonra 2 kez tup bebek yaptırdım olmadı bu duayla hamile kaldım

mehtap gülü çok üzüldüm canım allah dayanacak güç peşinden de hemen yeni bebişini versin canım

ranacım evet bu ayda devam klomene 3. ayım bu ay 30 mart yeni tarihim yazarsan sevinirim canım evet senle peşpeşe gidiyoruz:))

kızlar moralim çok bozuk bu gün. bir arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim. zaten her hamile haberi aldığımda yıkılıyorum ben. neden benim olmuyor diye. servisle iş yerine gelirken yalvardım allaha al canımıda bu sıkıntılar birsin diye. bir de ay ben hiç istemiyorum diye burun kıvırıyorlar. iş yerinde ağlamak için zor tutuyorum kendimi. eve gideyim sabahlara kadar ağlıcam. eşimde yok zaten yanımda. bu gece acının dibine kadar vururum heralde. allahım ne olur duysun bize. buradaki herkesi evlat sahibi yapsın inşallah. iş yerinde çalışamıyorumda. yakında müdürdende iyi bir azar gelir. dayanacak gücüm kalmadı artık.

patriciam emelcim sagolsun cvplamış baka emelcim özelden atmışsın öyle cvp vermiş sana o halde buralarda ulu orta yazmanın alemi yok(onun için diyorum) şuanda başka topiklerde dört gözle dua nedir acaba diye bekleyen insanlar var yazık degilmi onlara hatta biri profiline msj bırakmış nedir diye...yani ben artık güvenemiyorum insanlşara keşke biraz daha duyarlı olabilseler yazık...

cerotcum bekliyorum işte hayırlısı olursa olur rabbim en hayırlı zmanını bekliyor bence..ben dualarımı ediyorum hayırlı ise bana nasip et diye hemen bebk sahibi olupta hayırsız olacagına hiç verme diyorum haksız mıyım..herşeyin hayırlısı....neyseki sende boş geçirmemişsin boş günlerini....

sevilcim oklava geliyor beni atladın demek..şaka tabiii..cnm göbüşte inş vardır bebek bakalım...valla belirti melirti dinlemiyorum ben aslında bakarsanız kimdi sevilcim senmi yazmıştın..idrarda koyuluk tükrük falan..valla şöyle söyleyeyim bu ay kendimi fazla dinlemekten vazgeçtigim için artık yorum yapmaktan buraya belirti yazmaktanda vazgeçiştim ama laf açıldı madem..benim de bu aralar sık tuvaletim geliyor gidiyorum az tuvalet yapıyorum yahu diyorum az önce sıkışan ben degilmiydim bu ne falan oluyorum...sonrasında idrarimin rengi koyu sarı eee ben suyumuda çok içiyorum(hani su ile baglantılıdır derler ya çok su içersen idrarının rengi açık olur diye) o zman bu koyuluk ne tabii ya ben üşüttüm bu aralar o yüzden böyleyim deyip geçiyorum hep...ha ben öyle düşünmeye devam edeyim üşüttüm azıcık ondan böyle....(yakında kafadanda üşütmeyelimde)

BiSMiLLAHiRRAHMANiRRAHiM

27-02-2009 İTİBARİYLE LİSTEMİZ

*************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************

1.BABYFACE:::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
2.TUSE2006 ::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
3.EMİNEKAYA:::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
4.GİZNUR:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
5.COCOSH:::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
6.gurbetgelini::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
7.EYLUL166 ::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
8.BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
9.fındıkk kurdum 81:::::::::::::::::::::GONAPHENE
10.irem34:::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
11.xzeynep:::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
12.moril::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
13.YİĞİDO17:::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
14.SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :hooray:
15.ROSEM:::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
16.BEYAZ MELEK:::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
17.elifecan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
18.esrako:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :hooray:
19.MİLKSHAKE :::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
20.BAŞAK 35:::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
21.beyz@:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
22.aabeyazmelek::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
23.maviş83::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
24.pushing:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOME N
25.((eslem)):::::::::::::::::::::::::::::::::::: İLAÇSIZ
26.sevil78::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
27.melek_law:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
28.sebossk:::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
29.ARZU38 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
30.güngüneş:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
31.ces_nar:::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
32.interhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
33.deryamatrix::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
34.nlgunözkan23::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
35.sudeyoncaa::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
36.samyeli26::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
37.ggezgin::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
38.zeytinn79:::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :hooray:
39.melankolia:::::::::::::::::::::::::::::::::::
40.zeze26:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
41.yazgülüm::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
42.BeyaAZz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN :hooray:
43.hcgl_emilya:::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN :hooray:

***********************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR**************************

ŞUBAT AYI LİSTESİ

1.APPLEARZU:::::::::::::::::::::::::::::14 ŞUBAT ???????
2.mavi rüya:::::::::::::::::::::::::::::::::::18 ŞUBAT ???????
3.bebişim52::::::::::::::::::::::::::::::::::21 ŞUBAT ???????
4.ceylan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::26 ŞUBAT ???????
5.serpil2003::::::::::::::::::::::::::::::::::28 ŞUBAT
6.bilhun::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::28 ŞUBAT

MART AYI LİSTESİ

karamelek-07:::::::::::::::::::::::::::::::1 MART
cerot :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 MART
hulyaeyup::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 MART
bernadette::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 MART
Hayat70:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::4 MART
seldafid::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 MART
ebrunisa:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 MART
bihter41::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 MART
zeytin1007::::::::::::::::::::::::::::::::::::7 MART
merseray :::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 MART
cangum::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 MART
mazbut:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 MART
simarik_gril:::::::::::::::::::::::::::::::::::9 MART
silam_buse:::::::::::::::::::::::::::::::::::9 MART
BLACK_PEARL:::::::::::::::::::::::::::10 MART
Patricia:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 MART
aymuel::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 MART
nilufer_3457:::::::::::::::::::::::::::::::::13 MART
deniz588:::::::::::::::::::::::::::::::::::::14 MART
askkizi::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 MART
eylem:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 MART
kanguru82:::::::::::::::::::::::::::::::::::16 MART
26eser26:::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 MART
pınar77::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 MART
nostok:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 MART
sweetbaby::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 MART
kelebekafyon1:::::::::::::::::::::::::::::::18 MART
nisan 13:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20 MART
incisu:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20 MART
esemos::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::21 MART
Balsurat:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::21 MART
reyyan86::::::::::::::::::::::::::::::::::::::22 MART
guleysa::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::22 MART
Ceylan (Kutahya)::::::::::::::::::::::::::22 MART
ceylan83::::::::::::::::::::::::::::::::::::::30 MART
RANA.ABLE. :::::::::::::::::::::::::::::::31 MART
sevval82:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::???

ranacım evet bu ayda devam klomene 3. ayım bu ay 30 mart yeni tarihim yazarsan sevinirim canım evet senle peşpeşe gidiyoruz:))

canım ya üzmemeye çalış kendini akşamda sakın dediklerini yapma dua et kendin için ve bizlerin için aslında bende aynı senin gibiyim çok uyuz oluyorum ama bak burda herkez yazıyor moral çok önemli diye sabır inşallah Allahım en kısa zamanda sanada bizlerede bu mutlulugu nasip eder:Saruboceq:

cnmcım yorumu yazdım zaten yukarıda ..neyse ben bıraktım onun ne duası oldugunu bekleyen insanlara üzüldüm elimde degil tepkimde o yüzden di inan farklı bir kaç yerde sormuşlar nedir diye..en azından burada onu bekleyen kaç kişi vardır..nmeyse fazla konuşmayayım ben...önemli olan içten sıcak dua etmek gerisini bıraktım ben...aynı zmanlarda haberleri alacaz sanırım cicim peki 5 martta test mi yapacaksın yoksa bekleyecekmisin?

kızlar bu ay ıkıncı klomen kullanısım , bu gun yumurtlama donemmım bitmiş durumda sanırım. kızlar 10 martta regl olmam lazım ama bu gun uyandığımdan beri kasığımda gerilme hissediyorum. olmus olabilirmi, tuttuysa bu kadar erken belirti verme dımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…