amin inşallah canım hepimiz bir gün inşallah burdan hamile olduğumuzu duyururuz ben daha önce sadece 2 ay denedim sonra çok strese girdim adetlerim tepe taklak oldu kabus gibiydi afedersiniz zırt pırt kanamam olmaya başlamıştı.Simsiyah lekeler başka da bir şey olmayan adet dönemleri geçirdim.Sonra sakin olup tekrar korunmaya başladım.çünkü her şey beyinde bitiyormuş.Ablamla uzun uzun konuştum saolsun rahatlattı.Bu ay uzun bir zamandan sonra bebek istedim.Çok stresli değilim.Belki de çok uzun zamandır beklemediğim içinmiş.Ablam doktordur.Nekadar çok bebek istersek beynimiz tam tersi sinyal gönderip vücudumuzu uyarıyormuş hamile kalma diye böylece de yumurta tutunamıyormuş.Ablam ve arkadaşı dikkat et dedi hangi anne adayı artık çocuğum olmuyor uğraşmaktan vazgeçtim dediyse o ay hamile kalmıştır dedi.Yani bu işin başı çocuğum olmayacak korkusundan uzak kalmak.Biz de hamile kalabiliriz.Biz de normaliz.Diye düşünmeliyiz.Ben bunun en yakın örneğini arkadaşım da gördüm.Genç kızlığından beri 2 ayda 3 ayda bir adet olurdu.Evlenip de çocuk istedikten sonrada böyle olunca hamilemiyim diye doktoruna gitmiş doktor hamile olmadığını söylemiş. Ama arkadaşım çok gamsızdır bizler olsak 2 ay adet olmadık diye hemen doktor doktor gezeriz o hiç aldırmamaış sonra adet olmnuş sonra yine 2 ay adet olmamış bu sefer test almış ama tek çizgi çıkmış doktora gitmemiş..ayın sonunda yine test almış bi bakmış hamile.Şimdi 2 yaşında bir Yiğit'i var.Biz de hamile olacağız.Benim de Berralarım ve Talhalarım olacak hepimizin yumuk yumuk ellleri olan güzel bebeleri olacak ben buna gönülden inanıyorum inşallah mart ayında hamile olduğumuzu burda paylaşırız.
canım sana katılıyorum ve bunun en güzel örneği benim zaten..:) ama maalesef akıllanmadım ve hala stres yapıyorum elimde olmadan..kızıma hamile kalana kadar tam 4 seneye yakın tedavi gördüm ve aşılamaya kadar gitti tedavim..hatta aşılama tutmadı ve aşılamadan 3 ay sonra artık bebek istemediğimi ve işe girip çalışmak istediğimi söyledim kendime..işe girdim ve tam hışım çalışma aşkıyla devam ederken hamile kaldığımı öğrendim..ve o kadar ilginç ki düzenli regl olamadığım için ve sürekli baskı kanaması yaşadığım için ara ara, gebeliğimi öğrendiğimde 12 haftalık olmuştu kızım..gülmeyin ama işe giriş tarihimle gebelik başlangıcım aynıymışşş:)))) kafayı resetledim ve olmuş yani. umarım aynısını başarabilirim canım bu seferde de...
canım arkadaşlarım..hatırlarsanız bugün dr'a gidecektim bebişimin kalp atışı için..sabah kalktım kasıklarımda şiddetli bi ağrı,kanamam yine az az devam ediyor.çocukları okula bırakıp ordan dr'a giderim dedim.yolda benden birşey boşaldı (gelinimizide yanıma almıştım)okul tuvaletine girdim,çıkmam bir oldu aşırı bir kanama, ne kilot kalmış ne tayt hemen eve geri döndük,tuvalete girdim benden bir kan boşaldıki anlatamam doğumdan sonra bile böyle olmamıştı.kanamanın peşine pat diye birşey düştü bi hamle yaptım yakalayayım diye,o an yakalarsam bebeğim benimle kalacakmış gibi hissettim, ama elimden kaydı gitti,bebeğim düşmüştü,o an beni bir görseniz şaşkınlık,üzüntü ağlamak karma karışık oldum.senağlamainanın ped yetiştiremedim.hemen dr'a gittik ultrasonla baktı bebek düşmüş et parçası gibi birşey düştümü dedi,evet dedim,yine gelir korkma için temiz dedi ve 2 ay korunma süresi verdi,korunma bitince 3 ay olmazsa gel ilaç tedavisine başlarız dedi..
seldacım beni listeden silebilirsin tatlım, korunma sürecim geçince yeni tarihimi veririm canımm..
arkadaşlar RABBİM hepinize tez zamanda hayırlısıyla,tombiş tombiş bebişler nasip etsin..hepinizi öpüyor ve çooooook seviyorumm..:1hug:
mehtapgülü canım çok geçmiş olsun..çok üzüldüm..Allahım kimseye yaşatmasın..ama lütfen içini karartma canım arkadaşım, bunda da vardır bir hayır de..hem bak olmuş bebeişin, yine olacaktır emin ol..Allah sağlıklı bebeişler versin hepimize inşallah..ben de seni öpüyorum canımmm..
cerot, selda, berna, ebrunisa ne durumdasınız kızlar, az kalmış regl tarihine, İRanacım senin tarih benim doğumgünü İNŞALLAH uğurlu gelir, 31 mart vakası yaşar bayram yaparız senlede, Ve Nazocuuum Black çiim inşallah sizede süpriz olur bu ay, Balsuratta Klomenden ömrü billah kurtulur,Ve diğer Bütün kızlarda İNŞALLAHH BU AY REGL MEGL olmassınız, kırmızılarıda en az 1 sene görmezsiniz İNŞALLAHHHH, Buluşup halayları çekeriz burdakilerle istiklal caddesinde vallahhhhh
Cerotcum Seldacım varmı idrarda koyuluk, şişlik, kasık veya bel ağrısı, duygusallık, bol tükrük filan. Sizin az kalmış bayaa, Gerçi Cerotum vakit bulabildimi bu ay kuzucuğu hastalandı onun, Amaaan hayırlısı olsundaa, sağlıklı olsundaa ne yapalım. (ama inşallah yinede bu ay hayırlı haberlerinizi alırım yaa).
sevilim aynen öyle valla..gerçi kızım yumurtlama döneminden sonra hastalandı:))) tuttuysa tuttu bekleyip göreceğiz artık...
bitanemm senin söylediğin belirtiler bende hep var:roflol::roflol: yani acaba hamile kasam göğsümün tamamı mı siyahlaşacak ki diye düşünüyorum bazen..garip bir vakayım vesselam:)) canım bol tükürük olayını yeni duydum ben..o da belirti demek..ben doğuştan gebeyim kızlarr:)))) bütün belirtiler var valla da:))
mavidenizimm canım naber? heyecan dorukta dimi..inşallah içinde bebiş vardır sana tutunmuş bekleyen....
seldacım sana özelden mesaj attıktan sonra girebildim topiğe....çok şükür burdayız canım mm
çok öptüm hepinizi.....