Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

mavi deniz yok sanırım şu anda ben cevaplayım arkadaşın nıcı adti 956.sayfada yazısı
arkadaşlar bırakın şunuya kimse dalga geçti bizimle.rabbim bizim dualarımız ne olursa olsun elbet birgün kabul eder böyle duyarsız larında cezasını verir.insanların hassas noktalarını kullanmak ne demek ya.o arkadaş benim yazdıklarımı okusun ve birdaha buraya uğramasın biz birbirimize dua ederiz.merak atmesin addi midir satti midir neyse

arkadaşlar yazılanları okudum fazla konuşmalara katılamıyorum ama her gün takip ediyorum allah bize yardım edecek bizlerde hamile kalacaz inşalalh bu gün doktora gidecem 4 de bana dua edin bakalım büyümüşmü yumurtalarım offfffffffff ya

ebrunisacım sana katılıyorum tatlım...biz her zman dualarımızı ediyoruz..samimi ve içten emin olun rabbim bir gün mutlaka nasip edecek bebeklerimizi bize sadece zaman ve sabır hayırlı zmanını bekleyelim...

ya lütfen banada kızmayın ama sinirleniyorum içimizde ne kadar zaman uğraşanlar, bebeklerini kaybedenler, daha ne problemleri olupta burada anlatamayan arkadaşlarımız varken bu bize yapılan bir terbiyesizlik en azından ben öyle algılıyorum.araştırın okuyun teknoloji addi den daha ileri durumda 100 çeşit dua bulabilirizyani.

sılam buse inş güzel haberler almak nasip eder sanada bizde rabbiim doktordan sonra gel yaz emi...hyaırlısı olsun cnm...

canım inşallah başıda sonuda hayırlı haberlerle gel dr dan

Merhaba arkadaışım benimde bu ay 2. klomen kullanışım ve regl günüm 10 mart peki senin yumurtaların ayın kaçında oluşmaya başladı. benim tahminime göre salı günü yumurtlama dönemim bitmişti o yüzden sordum?

mavi denizim 5 martta en ama en geç 6 martta regl olmazsam 7 marta %99,9 test yaptırırım. Önemli olan kırmızıları görmemek. Hatta bakarsın o gün bile yaptırabilirim.Eşim yarın yaptıralım rahat edelim diyor ama bence erken..

cnm ya ben aşılama oldum ya normalde aşılamadan 10 gün sonrada belli olur dediler ve bugün 10 gün yeni farkettim ama ben inat ettim bu ay kesinlikle gitmeyecem hemen dedim bazen geçte çıkabiliyormuş..bu hafta bitti sayılır haftaya gidecem zaten doktora o zman regl olmazsam yaptırırım diyorum...yani regl olmazsam 6 martta test yaptırırım..doktora 5 mart günü akşam üzeri gidecegimden geç olur o saatten sonra yaptırmak testi..

canım benimde 5 mart regl günüm 2 aydır reglmden 2 gün önce test yaptırıp havamı alıyordum.geçen ay söz veriyorum allahım gelecek ay dr demeden test yaptırmıcam dedim.şimdi meraktan geberiyom ama malesef bekleyeceğim büyük konuştum çünkü.

çok gemiş olsun mehtapgülü, Allahım sağlıklı bir bebiş nasip etsin sana en kıs asürede İnşallah.

mehtapgulu cok gecmıs olsun canım zaten hamıle oldugunu orendınden berı kanaman vardı dusuk rıskın vardı neden dr un hastaneye alıp serum tedavısıne balamadı kı anlamadım hayırlısı olsun canım

a.ssevilcim ben topiğin en pozitif tiplerinden biriyim değil mi? Her ay umut içindeyim valla .Hem kendim hemde sizlerin adına. Karamsarlık yapanlara da ... :mymeka: Allah bizi beladan korusun varsın bebeklerimiz geç gelsin ama geldiklerinde bu buhranlı günleri unuttursunlar hayırlı ve sağlıklı evlatlar olsunlar inşallah.

Canlarım öncelikle en kötü günümüz böyle olsun..Allah başka kederler sıkıntılar yaşatmasın..

MAVİ DENİZİM,SELDAM CEROTCUM sanırım dördümüzünde regl günleri çakışıyor..aynı dönemlere denk geliyor..gerçi ben kendimden bu ay ümitli değilim Eylül ayında tüp bebek düşündüğümüz için tamamen çocuk işini aklımdan çıkardım(5 dakika sonra yine gelir:ecrin_bebek: aklıma)

Vallahi sizlere dualarımı esirgemiyorum topikteki herkese Allah en hayırlı zamanda en sağlıklı bebekleri nasip etsin..

bu arada sanırım topiğimize bir HİZBULLAH MİLİTANI:1ninca: dadanmış dua edin falan filan..

yahu konuya bir el atayım dedim..eee güzel hatta böylekafamçokkarıştı şaşkın arkadaşım hiçmi okumazssın milletin her yazısının ardından gelen iyi niyetleri duaları..
umarım bana denk gelmezsin vallahi billahi kötü bozarım UMUT TACİRLİĞİNİN anlamı yok..
bu sitede farklı dinlere mensup arkadaşlar da var hiç mi aklına gelmedi be heyy şaşkın arkadaşım..Katolik biri kendince dua eder müslüman kendince...sonuç aynı dilekler aynı Allahım bize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip aminn..

Valllaaaahhaa darlandım ayyyy şekerim çıktı tansiyonum fırladı

Kızlar inanın dün gece yatağa girdim uykum kaçtı kitap oku ıhlamur iç yookk fayda etmedi..

sonra aklıma bu topikteki herkes geldi koyun sayar gibi sayıyorum hepinizi en baş koyun benim tabi..
sonra aklıma cinlik geldi SELDA,NAZAN,RANA,EBRUNİSA şimdi bu ismini saydıklarım SAFTORİK VUR KAFASINA AL EKMEĞİNİ:mymeka:sınıfına girdiler nedeni açık açık adımızı yazmışız gecede gündüzde aynı ismi kullanıyoruz:roflol:

haaa diğer gruptan aklıma gelenler CEROT,SEVİL78,BLACK,BALSURAT,ZEZE26,MAVİ DENİZ,AŞK KIZI,MEHTAP GÜLÜ...bu arkadaşlarım cin akıllı grubundalarsengözlerimebaksanab

yemin ediyorum yazacaklarım kesinlikle art niyet değil emin olun düşündüm gece gece güldüm..AFFINIZA SIĞINIYORUM

Kocaman bir pavyon var hepimiz konsomatris:roflol:en çok parayı bu cin grubundaki arkadaşlarım kazanıyor..
CEROT VE SEVİL78 sahnede türkü çığırıyorlar(üvertür türkücü)..AŞK KIZI adından belli masasında saf bir adamı yolmakla meşgul..ben-tatlicadiarzu-halimden belli zaten bunca yorğunluğun üstüne CEROT VE SEVİLDEN sonra çıkıp dansözlük yapıyorum..RANA canım sana diyecek birşeyim yok TÜRKÇEYİ unutmuşsun masandaki adam söylüyor sen ağlıyorsun..SELDA hesap kitapçı ya yarını bu parayla nasıl çıkartırım hesabı yapıyor..
MAVİ DENİZ adamları içki içiyorum diye kandırıp dayanıyor suuya..sonrası habire arazi WC ye kaçıyor..:roflol:

kızlar biraz kafanız dağılsın diye yazdım ADI GEÇEN ARKADAŞLARIMIN AFFINA SIĞINARAK

nazanım hoş geldin sefalar getirdin şekerim.Ben de senin gibi çıkarıyorum aklımdan bebek fikrini. Geçici olarak servis dışı kalışım en fazla yarım saat sürüyor..Takvimde gün sayıyorum... Sanki sayınca değişik çıkacakmış gibi. amma da çatlağım ha diyorum kendi kendime ama tatlı bir çatlaklık bizimkisi dimi?

Mehtap gülü canımm çokk geçmişş olsunn.Allahım sana sabırlar versinn...Allahın sana verdiği güç ıle ınsallah acın hafiflicekk.Allaha sığınn duaa ettt :Saruboceq::Saruboceq:

SELDAM inan aynı durumdayım şimdi taktım bu ay 28 gün çekiyor acaba günlerim şaşarmı diye..uykularım kaçıyor..EVET ÇATLAK olduğumuz kesin bu çatlak hallerinde benim canım kocam sabır gösteriyorya herşeyime katlanıyorya inan en çok onun için istiyorum..garibim üzülmeyim diye işi gırgıra vuruyor..

ne yapalım ŞUBATI bitirdik..gülerek MART ayına girelim inşallah ay boyunca hamile haberleriyle gülelim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…