patriciam emelcim sagolsun cvplamış baka emelcim özelden atmışsın öyle cvp vermiş sana o halde buralarda ulu orta yazmanın alemi yok(onun için diyorum) şuanda başka topiklerde dört gözle dua nedir acaba diye bekleyen insanlar var yazık degilmi onlara hatta biri profiline msj bırakmış nedir diye...yani ben artık güvenemiyorum insanlşara keşke biraz daha duyarlı olabilseler yazık...
klava: klava: klava: klava:
banamı kız buuuu
arkadaşlar bırakın şunuya kimse dalga geçti bizimle.rabbim bizim dualarımız ne olursa olsun elbet birgün kabul eder böyle duyarsız larında cezasını verir.insanların hassas noktalarını kullanmak ne demek ya.o arkadaş benim yazdıklarımı okusun ve birdaha buraya uğramasın biz birbirimize dua ederiz.merak atmesin addi midir satti midir neysemavi deniz yok sanırım şu anda ben cevaplayım arkadaşın nıcı adti 956.sayfada yazısı
canım inşallah başıda sonuda hayırlı haberlerle gel dr danarkadaşlar yazılanları okudum fazla konuşmalara katılamıyorum ama her gün takip ediyorum allah bize yardım edecek bizlerde hamile kalacaz inşalalh bu gün doktora gidecem 4 de bana dua edin bakalım büyümüşmü yumurtalarım offfffffffff ya
ya lütfen banada kızmayın ama sinirleniyorum içimizde ne kadar zaman uğraşanlar, bebeklerini kaybedenler, daha ne problemleri olupta burada anlatamayan arkadaşlarımız varken bu bize yapılan bir terbiyesizlik en azından ben öyle algılıyorum.araştırın okuyun teknoloji addi den daha ileri durumda 100 çeşit dua bulabilirizyani.[/QUOT
evet ya bişe söyleyip gerisini etirmiyolar...yapılan çok büyük saygısızlık
kızlar bu ay ıkıncı klomen kullanısım , bu gun yumurtlama donemmım bitmiş durumda sanırım. kızlar 10 martta regl olmam lazım ama bu gun uyandığımdan beri kasığımda gerilme hissediyorum. olmus olabilirmi, tuttuysa bu kadar erken belirti verme dımı
canım benimde 5 mart regl günüm 2 aydır reglmden 2 gün önce test yaptırıp havamı alıyordum.geçen ay söz veriyorum allahım gelecek ay dr demeden test yaptırmıcam dedim.şimdi meraktan geberiyom ama malesef bekleyeceğim büyük konuştum çünkü.cnm ya ben aşılama oldum ya normalde aşılamadan 10 gün sonrada belli olur dediler ve bugün 10 gün yeni farkettim ama ben inat ettim bu ay kesinlikle gitmeyecem hemen dedim bazen geçte çıkabiliyormuş..bu hafta bitti sayılır haftaya gidecem zaten doktora o zman regl olmazsam yaptırırım diyorum...yani regl olmazsam 6 martta test yaptırırım..doktora 5 mart günü akşam üzeri gidecegimden geç olur o saatten sonra yaptırmak testi..
:çok üzgünüm: canim cok gecmis olsun gercekten uzucu bir olay Allahim kimsenin basina vermesin vardir bundada bir hayir demekki nasip degilmis iki yavrunu Allahim sana bagislasin ucuncusude olacaktir zamani gelince gonlunu ferah tut dinlen bu iki ay sure icerisinde uzme kendini.. :teselli:
çok gemiş olsun mehtapgülü, Allahım sağlıklı bir bebiş nasip etsin sana en kıs asürede İnşallah.
mehtapgulu cok gecmıs olsun canım zaten hamıle oldugunu orendınden berı kanaman vardı dusuk rıskın vardı neden dr un hastaneye alıp serum tedavısıne balamadı kı anlamadım hayırlısı olsun canım
mehtap gülü canım arkadaşım. Çok üzüldüm senin adına. Allah sana sabır sıhhat versin canım. Benim hep umudum vardı biliyorsun ama bebek sahibi olmak konusunda kaderci olmak lazım. Çok üzülürüz aksi takdirde. Takdir Allah'tan gülüm. Ol demediyse olmuyor...İnşallah en kısa sürede toparlanırsın. İyi bak kendine
Mehtap gülü cnm çok üzüldüm hayırlısı olsun be güzelim belkide en hayırlısı buydu bilemeyiz sen sabırlı olmaya çalış dua et yaradana güven ve ona sıgın emeklerinin dualarınızn karşılıgı gelir..öptm..
canım benim çok geçmiş olsun okurken inan gözlerim dolu dolu oldu içim sızladı yaa üzülmemeye çalış kendini inşallah hemen toparlarsın benim ananem hep şöyle der düşükten sonra hemen hamile kalınır çocuk çabuk tutar der inşallah seninde 2 ay dinlenmeden sonra hemen nur topu gibi olur bi tane
lütfen duayı yaz bizlerede sevap işlersin[/QUOTE
mehtapgülü canım çok geçmiş olsun..çok üzüldüm..Allahım kimseye yaşatmasın..ama lütfen içini karartma canım arkadaşım, bunda da vardır bir hayır de..hem bak olmuş bebeişin, yine olacaktır emin ol..Allah sağlıklı bebeişler versin hepimize inşallah..ben de seni öpüyorum canımmm..
MEHTAP GÜLÜ cok gecmiş olsun canım Allah ım geride kalan yavrularına uzun omur versin inşallah:teselli:
mehtap gülü çok üzüldüm canım allah dayanacak güç peşinden de hemen yeni bebişini versin canım
canlarım hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. inşallah hepimiz tez zamanda hamiş kalır sağlıcakla kucaklarımıza almayı RABBİM nasip eder..ken dimi er geç toparlamaya mecburum ama şu an çook üzgünümsenağlamaRABBİM hepimizin evlatlarına hayırlı uzun ömürler versin..
emeel canım ananen gerçekten güzel söylemiş,o sözü bende duymuştum fakat ilk düşüğümden sonra hemen olmadı tam 1 yıl geçmişti.inşallah bu sefer o kadar bekletmeden verir RABBİM hayırlısıyla..
bir gün hepimiz hamiş listesine geçecez,RABBİM kimseyi fazla bekletmesin..:Saruboceq:
mavi denizim 5 martta en ama en geç 6 martta regl olmazsam 7 marta %99,9 test yaptırırım. Önemli olan kırmızıları görmemek. Hatta bakarsın o gün bile yaptırabilirim.Eşim yarın yaptıralım rahat edelim diyor ama bence erken..
cnm ya ben aşılama oldum ya normalde aşılamadan 10 gün sonrada belli olur dediler ve bugün 10 gün yeni farkettim ama ben inat ettim bu ay kesinlikle gitmeyecem hemen dedim bazen geçte çıkabiliyormuş..bu hafta bitti sayılır haftaya gidecem zaten doktora o zman regl olmazsam yaptırırım diyorum...yani regl olmazsam 6 martta test yaptırırım..doktora 5 mart günü akşam üzeri gidecegimden geç olur o saatten sonra yaptırmak testi..
a.ssevilcim ben topiğin en pozitif tiplerinden biriyim değil mi? Her ay umut içindeyim valla .Hem kendim hemde sizlerin adına. Karamsarlık yapanlara da ... :mymeka: Allah bizi beladan korusun varsın bebeklerimiz geç gelsin ama geldiklerinde bu buhranlı günleri unuttursunlar hayırlı ve sağlıklı evlatlar olsunlar inşallah.
nazanım hoş geldin sefalar getirdin şekerim.Ben de senin gibi çıkarıyorum aklımdan bebek fikrini. Geçici olarak servis dışı kalışım en fazla yarım saat sürüyor..Takvimde gün sayıyorum... Sanki sayınca değişik çıkacakmış gibi. amma da çatlağım ha diyorum kendi kendime ama tatlı bir çatlaklık bizimkisi dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?