a.ssevilcim ben topiğin en pozitif tiplerinden biriyim değil mi? Her ay umut içindeyim valla .Hem kendim hemde sizlerin adına. Karamsarlık yapanlara da ... :mymeka: Allah bizi beladan korusun varsın bebeklerimiz geç gelsin ama geldiklerinde bu buhranlı günleri unuttursunlar hayırlı ve sağlıklı evlatlar olsunlar inşallah.
Kızlar inanın dün gece yatağa girdim uykum kaçtı kitap oku ıhlamur iç yookk fayda etmedi..
sonra aklıma bu topikteki herkes geldi koyun sayar gibi sayıyorum hepinizi en baş koyun benim tabi..
sonra aklıma cinlik geldi SELDA,NAZAN,RANA,EBRUNİSA şimdi bu ismini saydıklarım SAFTORİK VUR KAFASINA AL EKMEĞİNİ:mymeka:sınıfına girdiler nedeni açık açık adımızı yazmışız gecede gündüzde aynı ismi kullanıyoruz:roflol:
haaa diğer gruptan aklıma gelenler CEROT,SEVİL78,BLACK,BALSURAT,ZEZE26,MAVİ DENİZ,AŞK KIZI,MEHTAP GÜLÜ...bu arkadaşlarım cin akıllı grubundalarsengözlerimebaksanab
yemin ediyorum yazacaklarım kesinlikle art niyet değil emin olun düşündüm gece gece güldüm..AFFINIZA SIĞINIYORUM
Kocaman bir pavyon var hepimiz konsomatris:roflol:en çok parayı bu cin grubundaki arkadaşlarım kazanıyor..
CEROT VE SEVİL78 sahnede türkü çığırıyorlar(üvertür türkücü)..AŞK KIZI adından belli masasında saf bir adamı yolmakla meşgul..ben-tatlicadiarzu-halimden belli zaten bunca yorğunluğun üstüne CEROT VE SEVİLDEN sonra çıkıp dansözlük yapıyorum..RANA canım sana diyecek birşeyim yok TÜRKÇEYİ unutmuşsun masandaki adam söylüyor sen ağlıyorsun..SELDA hesap kitapçı ya yarını bu parayla nasıl çıkartırım hesabı yapıyor..
MAVİ DENİZ adamları içki içiyorum diye kandırıp dayanıyor suuya..sonrası habire arazi WC ye kaçıyor..:roflol:
kızlar biraz kafanız dağılsın diye yazdım ADI GEÇEN ARKADAŞLARIMIN AFFINA SIĞINARAK
yaa bişey diyimmi bende balsuratın nikinide avatarınıda hasleten beyeniyom, ne zamandır hemde, kendime bile itiraf etmediydimm,benim nikimde çok yaratıcılıktan uzak çokkk, karşımda sevil parfümeri torbası vardı beniiim, bu kadarım işteee, bu kadarrr, ne uzar ne kısalırımmm, ühehühehe:çok üzgünüm:Benim kocanın da ayarı bozuldu yavrım. Yok bu tüplerden bebek geçer mi çok ince, yok yumurtalar düştü mü? tüh tüh vah vah..:bbo:Bir de onu aydınlatmakla uğraşıyorum.
Çok da iyi kalpli bi adam. Allahım diyorum şu kocamın iyi kalbinin hatırına gönlümüzden geçeni ver ne olur diye dua ediyorum.:Saruboceq:
ben de seni ve diğer kızları tanıdığıma çok memnunum. Yoksa şu andakinden daha tırlak olurdum eminim -tatlicadiarzu-
not: cerot ve balsurat nicklerinizi çok beğeniyorum. Niye ben bööle yaratıcı bi kişi değilim diye de hayıflandım. Nick sohbetinden sonra belirteyim dedim. nicke bak 'seldafid' pööhhh
sevilcim napayım yeni yetme genç kızlar gibi aynada oramı buramı incelemekten gına geldi bana..yok göğüste yeşil damarlar varmı, yok ucu koyulaştı mı, amanda göbekten aşağı doğru ince bir çizgi inmiş mi.yeter vallahi yeter...dıkkandım:)))))
canım aynen bende nooldu bu kk ya derken özelden msj ını aldım arkadaşım..
canım hayır diyelim hayır olsun rüyan..bizim rüyalarımızda başka ne beklenirki bitanem yaa:))))) dua et anneanne olmadın rüyanda olmamış çocuktan:))))))ben bi kere öyle olmuştum:))))
canım evet bende hep öyle dua ederim..hayırlıysa nasip etsin Rabbim diye..ama içimde bi his senin göbüş boş değil diyor..hadi bakalım bekliyorum elinde halay mendili ile haberini..:teytey: çok öptüm canımmm
bitanemm bende sana iyi dileklerde bulundum ve geçmiş olsun dedim ama görmedin sanırım..beni eklememişsin msj ına senağlama ay kız mavi denize döndüm ben küsünce:)))
yani şunun için söylüyorum canım eklemen problem değil ama seni atladım sanma, durumun önemli bir durum çünkü..çok geçmiş olsun tekrar arkadaşım..
:roflol::roflol::roflol: ay ne komiksin yaaa delüüüü..2 günde bir pırtlıyosun ve bizi koparıp gidiyosun gerii...nazanım çok öpüyorum seni, ikimizin sonu tüp bebeğimmmm:)))) bizi tüp paklar:)))
canım son fantezin de öldürdü beni ..seville ben fingirdek guruptan:))))) hihoyyyt yakışırrrr..
çok öpüyorum canım arkadaşım, kaybolmayasan, yazasan arada:))
kızlaaar bu arada herkese iyi hafta sonları diliyorum.malum ben p.tesi ancak gelebilirim..evde internet yokk..iyi haberlerle gelin p.tesi emi..
öptüm canlarım hepinizi teek tek
kızım ne fingirdeği üvertür yapmış bizi resmen ya assoliztiz biz, dedim ama ben sana,şuayip abiye söyleyelim bizim ismi tabelada başa yazsın diye baksana Alahın dansözü ( -tatlicadiarzu-) bile bize üvertür diyo. Pazartesi olsun yolcam saçını başını o dansözün.şakkıdı
Bu arada bu hafta çok iyi haberler alıcakmışım gibi geliyor, böyle gırgır başladık, İnşallahh boy boy dizi dizi hamişler olursunuz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
:roflol::roflol::roflol: ay ne komiksin yaaa delüüüü..2 günde bir pırtlıyosun ve bizi koparıp gidiyosun gerii...nazanım çok öpüyorum seni, ikimizin sonu tüp bebeğimmmm:)))) bizi tüp paklar:)))
canım son fantezin de öldürdü beni ..seville ben fingirdek guruptan:))))) hihoyyyt yakışırrrr..
Cerotuuuum, Selda yumurta patlattı, sizde nazanla bi tüp patlatın gitsin beaa ,yakışır ablalarımaa, bende şampanya patlatırım hatta ardından bide türkü patlatırım'' Bırakk gitsin bitsin artttıkkk götürsün herşeyleeriiii leriiii leriii'' Düştük bikere Nazan sayesinde napalım kııız, kader yolcusuyuz biiiiiiiz.
Şaka bi yana tüpe müpe gerek kalmıycak bakın görürsünüz.
Nazan okurken gözlerimden yaş geldi çok yaratıcısın benim aklıma gelmezdi koyun gibi:roflol:saymak
kızlar sorum olacak.....
benim adetime 5 gün var ama kasıklarımda az az sancı var ve göğüs uçlarım acıyor birde yoğun akıntı var. bu ne belirtisi......normalde adetimden 1 gün önce kasık ağrım olur.
bide bişey daha eklemek istiyorum sağ göğüs ucum soyuluyor dünden beri.anlayamıyorum neler olduğunu nolur yardım edin bana....
nazancım süpersin yaaaa rabbim senide pembe listeye aktarsın inşallahda bizde arkandan geliverelim.inşallah hep böyle neşeli ol hihoyyytbizide neşelendir.kocamaaaaaaaan öptüüüüüümmmmhihoyyytkaydirigubbakcemile5Kızlar inanın dün gece yatağa girdim uykum kaçtı kitap oku ıhlamur iç yookk fayda etmedi..
sonra aklıma bu topikteki herkes geldi koyun sayar gibi sayıyorum hepinizi en baş koyun benim tabi..
sonra aklıma cinlik geldi SELDA,NAZAN,RANA,EBRUNİSA şimdi bu ismini saydıklarım SAFTORİK VUR KAFASINA AL EKMEĞİNİ:mymeka:sınıfına girdiler nedeni açık açık adımızı yazmışız gecede gündüzde aynı ismi kullanıyoruz:roflol:
haaa diğer gruptan aklıma gelenler CEROT,SEVİL78,BLACK,BALSURAT,ZEZE26,MAVİ DENİZ,AŞK KIZI,MEHTAP GÜLÜ...bu arkadaşlarım cin akıllı grubundalarsengözlerimebaksanab
yemin ediyorum yazacaklarım kesinlikle art niyet değil emin olun düşündüm gece gece güldüm..AFFINIZA SIĞINIYORUM
Kocaman bir pavyon var hepimiz konsomatris:roflol:en çok parayı bu cin grubundaki arkadaşlarım kazanıyor..
CEROT VE SEVİL78 sahnede türkü çığırıyorlar(üvertür türkücü)..AŞK KIZI adından belli masasında saf bir adamı yolmakla meşgul..ben-tatlicadiarzu-halimden belli zaten bunca yorğunluğun üstüne CEROT VE SEVİLDEN sonra çıkıp dansözlük yapıyorum..RANA canım sana diyecek birşeyim yok TÜRKÇEYİ unutmuşsun masandaki adam söylüyor sen ağlıyorsun..SELDA hesap kitapçı ya yarını bu parayla nasıl çıkartırım hesabı yapıyor..
MAVİ DENİZ adamları içki içiyorum diye kandırıp dayanıyor suuya..sonrası habire arazi WC ye kaçıyor..:roflol:
kızlar biraz kafanız dağılsın diye yazdım ADI GEÇEN ARKADAŞLARIMIN AFFINA SIĞINARAK
Canlarım öncelikle en kötü günümüz böyle olsun..Allah başka kederler sıkıntılar yaşatmasın..
MAVİ DENİZİM,SELDAM CEROTCUM sanırım dördümüzünde regl günleri çakışıyor..aynı dönemlere denk geliyor..gerçi ben kendimden bu ay ümitli değilim Eylül ayında tüp bebek düşündüğümüz için tamamen çocuk işini aklımdan çıkardım(5 dakika sonra yine gelir:ecrin_bebek: aklıma)
Vallahi sizlere dualarımı esirgemiyorum topikteki herkese Allah en hayırlı zamanda en sağlıklı bebekleri nasip etsin..
bu arada sanırım topiğimize bir HİZBULLAH MİLİTANI:1ninca: dadanmış dua edin falan filan..
yahu konuya bir el atayım dedim..eee güzel hatta böylekafamçokkarıştı şaşkın arkadaşım hiçmi okumazssın milletin her yazısının ardından gelen iyi niyetleri duaları..
umarım bana denk gelmezsin vallahi billahi kötü bozarım UMUT TACİRLİĞİNİN anlamı yok..
bu sitede farklı dinlere mensup arkadaşlar da var hiç mi aklına gelmedi be heyy şaşkın arkadaşım..Katolik biri kendince dua eder müslüman kendince...sonuç aynı dilekler aynı Allahım bize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip aminn..
Valllaaaahhaa darlandım ayyyy şekerim çıktı tansiyonum fırladı
Kızlar inanın dün gece yatağa girdim uykum kaçtı kitap oku ıhlamur iç yookk fayda etmedi..
sevilcim napayım yeni yetme genç kızlar gibi aynada oramı buramı incelemekten gına geldi bana..yok göğüste yeşil damarlar varmı, yok ucu koyulaştı mı, amanda göbekten aşağı doğru ince bir çizgi inmiş mi.yeter vallahi yeter...dıkkandım:)))))
canım aynen bende nooldu bu kk ya derken özelden msj ını aldım arkadaşım..
canım hayır diyelim hayır olsun rüyan..bizim rüyalarımızda başka ne beklenirki bitanem yaa:))))) dua et anneanne olmadın rüyanda olmamış çocuktan:))))))ben bi kere öyle olmuştum:))))
canım evet bende hep öyle dua ederim..hayırlıysa nasip etsin Rabbim diye..ama içimde bi his senin göbüş boş değil diyor..hadi bakalım bekliyorum elinde halay mendili ile haberini..:teytey: çok öptüm canımmm
bitanemm bende sana iyi dileklerde bulundum ve geçmiş olsun dedim ama görmedin sanırım..beni eklememişsin msj ına senağlama ay kız mavi denize döndüm ben küsünce:)))
yani şunun için söylüyorum canım eklemen problem değil ama seni atladım sanma, durumun önemli bir durum çünkü..çok geçmiş olsun tekrar arkadaşım..
çok öpüyorum canım arkadaşım, kaybolmayasan, yazasan arada:))
kızlaaar bu arada herkese iyi hafta sonları diliyorum.malum ben p.tesi ancak gelebilirim..evde internet yokk..iyi haberlerle gelin p.tesi emi..
öptüm canlarım hepinizi teek tek
kız kafama taş geldi senden mi acaba diye sormaya geldim :mymeka::mymeka:
döltutamayan pavyon ayy nazana çok güldüm bugün ya..gördügüm kötü rüyadan sonra iyi geldi bu... cerotcum valla bebiş varmı göbüşe bilmem.gerçekten bu ay her ne kadar aklımda olsada diyorum ki varsa zaten allahın izniyle olur bişe olmaz kendimide dinlemiyorum valla öyle olsa hah baka pıt pıt yaptı diye bütün gün elim karnımda dolaşır... idrarı tükrügü saymıyom heeee...ben şimdi gamyoncuiremsu böyleyim relax yani....görüşürüz bacım p.tesi...
aynı durumdayız demekki. ben de yarın doktora gidicem. yarın kaçıncı günün. çok korkuyorum ya büyümedilerse diye. senin sorunun neydi. klomenmi kullandın.ya çok heyecanlıyım ben de
dolly heee bu ay benden başka koyun yok sanırsam...bakalım klonlanacakmı bende bir tane daha..:roflol::CüvCüv:
Ah nazanım Allah iyiliğini versin emi:roflol: sabah sabah ne güldürdün beni...
Rabbim de seni güldürsün inşallah...
hadi kızlar az kaldı ben de sizinle birlikte bekliyorum heyecanladelikafaduldenönümüzdeki hafta hamile patlaması yaşanacak....yıkılacak bu topik:dance:
nazancım süpersin yaaaa rabbim senide pembe listeye aktarsın inşallahda bizde arkandan geliverelim.inşallah hep böyle neşeli ol hihoyyytbizide neşelendir.kocamaaaaaaaan öptüüüüüümmmmhihoyyytkaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?