Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

öylesin canım arkadaşım, delikanlı kızsın senkaydirigubbakcemile5

Kıııız yolarım saçını başını üvertür diilim ben, başsolistim bi kerem başş:teytey:

yaa bişey diyimmi bende balsuratın nikinide avatarınıda hasleten beyeniyom, ne zamandır hemde, kendime bile itiraf etmediydimm,benim nikimde çok yaratıcılıktan uzak çokkk, karşımda sevil parfümeri torbası vardı beniiim, bu kadarım işteee, bu kadarrr, ne uzar ne kısalırımmm, ühehühehe:çok üzgünüm:

:roflol::roflol::roflol: ay ne komiksin yaaa delüüüü..2 günde bir pırtlıyosun ve bizi koparıp gidiyosun gerii...nazanım çok öpüyorum seni, ikimizin sonu tüp bebeğimmmm:)))) bizi tüp paklar:)))
canım son fantezin de öldürdü beni ..seville ben fingirdek guruptan:))))) hihoyyyt yakışırrrr..

Cerotuuuum, Selda yumurta patlattı, sizde nazanla bi tüp patlatın gitsin beaa ,yakışır ablalarımaa, bende şampanya patlatırım hatta ardından bide türkü patlatırım'' Bırakk gitsin bitsin artttıkkk götürsün herşeyleeriiii leriiii leriii'' Düştük bikere Nazan sayesinde napalım kııız, kader yolcusuyuz biiiiiiiz.

Şaka bi yana tüpe müpe gerek kalmıycak bakın görürsünüz.

Son düzenleme:

CANIM SEVİLİM inşallah tüpe gerek kalmaz inşallah bu ayın sonunu gülerek geçirdik MARTTA cümleten güleriz..

SEVİL bakma seni türkücü yaptım sen türkücülüğü CEROTUN sayesinde kaptın..CEROT gizliden gizliye patrona göz kırpıyor:roflol:

Nazan okurken gözlerimden yaş geldi çok yaratıcısın benim aklıma gelmezdi koyun gibi:roflol:saymak

Birtanem ne yapayım biraz kafanız dağılsın istedim..hepimizin koyun olduğu kesinlikle doğrudur..hele hele aşılama yaptıranlar(dolly hani aşılama ile çoğaltılan koyun) hepten DOLLY..geçen ay ben ve CEROTTUK bu ay da bir tane DOLLY miz var topikte MAVİ DENİZ inşallah onun tutatacak..
a.s.

Canım inşallah hamilesindir..yine de şu ihtimali düşün eğer yardımcı yumurtlama haplarından aldıysan bu belirtiler erkende başlıyor bünyeye bağlı..

inan benim adetime 10 gün kala hamilelik belirtilerim başlıyor 5 gün kala sanki doğuracakmışım gibi oluyorum..bu durum kırmızıları görünce geçiyor..

tamamen psikolojikte olabilir...inşallah değildir canım

bide bişey daha eklemek istiyorum sağ göğüs ucum soyuluyor dünden beri.anlayamıyorum neler olduğunu nolur yardım edin bana....

SEVVAL cim ara ara çoğumuzda olur o..eğer göğüsten bir hamilelik belirtisi almak istiyorsan göğüs uçları hamilelikte nemli olur hemde bunu açık açık hissedersin..

ayın 20sinde çatlatma iğnesi oldu isen 5 mart doğru bir tarih..çünkü çatlatma iğneside hamilelik hormonunu yükseltebiliyor kiminde iğneden 10 gün sonra kayboluyor kiminde ise 15 güne kadar devam edebiliyor..bugün test yapsan hamile çıkarsın ama bu gerçek hamilelikten değil kullandığın çatlatma iğnesinden..özellikle çatlatma iğnesi olanlarda hamilelik belirtileri daha çok görülüyor..

sabret ve hiç aklına getirme..tatlım inşallah iyi haberlerini alırız..

nazancım süpersin yaaaa rabbim senide pembe listeye aktarsın inşallahda bizde arkandan geliverelim.inşallah hep böyle neşeli ol hihoyyytbizide neşelendir.kocamaaaaaaaan öptüüüüüümmmmhihoyyytkaydirigubbakcemile5

evet güzelim çakışıyor hepimizin ki bakalım ama ben regl olmazsam 6 martta yapacam testi önce doktora gideyim sonra test....umut tacirligi ,,hizbullah militanı hee :roflol::roflol: koptum valla..ne yalan söyleyeyim acayip kızdım..ben nerede o arkadaş yok sanırım diger topiklerde de öyle giriyor yazıyor sonrada girdigi yer,de unutuyor sanırım ....:mymeka:

:roflol::roflol::roflol::roflol:
nazanım koptum ya çok ttalıısn sen seviyorum kız senin bu çatlak halini...biz çatlaklar olarak böyleyiz işte..nasılda bilmişsin ben agzıma sürmem fazla arada bazende kandırıp adamları içki diye su içiyorum çaktırma heleki rakıyı düz içiyorum bulandırmadan anlaşılmıyor o zman....kaydirigubbakcemile3 bizim assolisler de güzelmiş hani sesleri falan hele sen oynartken öyle bir kıvırttın ki adamların gözleri pörtledi :1shok: sonrada:asigim: ya fazla kıvırtma demiştim sana..selda çıkıyormu bacım yarına ....affımıza sıgınma k ne demek anacım kafayı sıyırmadan böyle dile vuruyoruz bizde.....nerden aklına geldiyse...naniknanik

aynı durumdayız demekki. ben de yarın doktora gidicem. yarın kaçıncı günün. çok korkuyorum ya büyümedilerse diye. senin sorunun neydi. klomenmi kullandın.ya çok heyecanlıyım ben de

bugün 4. günümdü gittim 14.5 mm. olmuş sagdaki pazartesi tekrar gidicem ben polikistik over hastasıyım gidip gelmeler çogaldıkça umudumu yitiriyorumm.. inşallah herşey iyi gider ben gonaphene kullandım. senağlama

Ah nazanım Allah iyiliğini versin emi:roflol: sabah sabah ne güldürdün beni...
Rabbim de seni güldürsün inşallah...
hadi kızlar az kaldı ben de sizinle birlikte bekliyorum heyecanladelikafaduldenönümüzdeki hafta hamile patlaması yaşanacak....yıkılacak bu topik:dance:

dolly heee bu ay benden başka koyun yok sanırsam...bakalım klonlanacakmı bende bir tane daha..:roflol::CüvCüv:

canım inşallah olacak aha mmhmııhh mm bak buraya yazdım..bu ayın 5nde senin hamile haberini alacaz..demedi deme..o zaman iş işten geçecek ayy zorlandım ayy uykum kaçtıı yookk..ayy kaka temizlemekten bütün gün kafam mokun içinde sitemleri yookk..öyle kolay değil demişti dersin nazan...nahahaa mmhh yazdım şuraya

Birtanem inşallah hepimizin yüzü aynı zamanlarda güler..yine de en kötü günümüz böyle olsun..inanın kafanız dağılsın biraz istedim..

önümüzdeki hafta konusunda hemfikim aslında mart ayında listenin tamamen hamile listesi olmasını diliyoum..SELDA ile RANA cım listelerine eklemek için kadın aramaya koyulurlar inşallahhh..

çok öptüm zezecimŞeniz

canımın içi Allah hepimizi o listeye eklesin..benim arkamdan gelmeyin beraber girelim inşallah..mart ayı uğurlu gelsin inşallah..çünkü bu ay herşeyin canlandığı toprağın bile uykusundan uyandığı ay..baharın heyecanını bebek heyecanıyla yaşayalım inşallah..

Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…