Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

kızlar o bahsettigim kişinin mesajını bulamadım silinmiş olsa gerek bir saattir gözlerim patladı bütün mesajları okudum neyse içimden geçenleri hissettiklerimi yazdım birde bir duadan bahsedilmiş ne duasıymış anlamadım böyle bir dua varsa biz boşunamı dr gidip kendimizi paraladık yoksa :roflol:

:roflol:naniknanik Nazoooom sen cok yasa emi.. hakikaten bombayi patlatip gidiyorsun ara verme sık sık gel.. Insallah siradaki ilk hamilemiz sen olursun gercekten hakediyorsun..kaydirigubbakcemile5

pregnly bulamıyorum kızlar ya yok hiç bi yerde yokk delirecem artık offf bişey de doğru gitsin yaaa

allah sabrlar versn çok zordur eminm ki..
ama hayrlısı olsn yinede belkide bölesş daha hayrlıdr kimse bilemez
rabbim hayrlısını versn inşallah en yakn zamanda yüzünü güldürür..

kızlar bişey sorucam size
ben adetimin 5.günü klomene başladım.bugün 14.gün ama 8-9.günlerde akıntı olmuştu bende
bu kadar erken yumurtlamış olabilirmiyim sizce? o zamanlar eşimle birlikte olmadık.
öyleyse şansım yok bu ay

slm kızlar bugun dra gıttım sagdakı yumoslar 4 tane ama kucukmus solda da bu ay hayretttttt 2 yumosum var vebırı 19mm bırı 20 mm cok guze4lmıs ıgnemı vurdu ve calısmalara devam hayırlısı olıur ınsallah bu ay bu arada belık hatrlarsınız ben klomenı yarım kullanıyodum kafama gore 1 taneye cıkarmayı dusunuyodum ama bereket yapmadım bugun onuda sordum sakın ha dedı yumoslarıon zaten kendılıgınden olusuyor yarım bıle sana faazla dedı 1 tane alırsan zaten cok hızlı olusuyor buyuyor takıbını yapamayız ve kıst olusur dedı ıyıkı ıcmemısım kızlar 1 tane nese hayırlısı olur ınsallah son ıgnem olur bu ay

Arkadaşlar bir sorum olacaktı: Ben bu ay gonaphene kullandım.Ovulasyon oldu ama kasık ağrılarım hala geçmedi.Sağ ve sol kasığım hala ağrıyor.Sizlerde de böyle oluyor mu?

mrb kızlar bu ay kolmen kullanmıştım günüm gecti test yaptrıdım pozitif ama kan testinin sonucu bana düşük gelmişti içim içimi yiyiyordu 118 di 4 gün sonra tekrar yaptırdım 400ü gecmesi gerekti ama sonuç 152 akşama kadar aglamaktan gözlerim şişiti birşeylein iyi gitmediğinin farkındaydım akşam doktora gittik sonuç kimyasal gebelik dedi Allah kimseye yaşatmasın bebeişimin gelmesine sevinemeden gidiyor. şimdi kanamamın olmasını bekliyorum

slm canım yanı dıs gebelıkmıymıs?

canım ne denir bu durumda...Rabbim sana güç versin..demek hayırlı değilmiş...her şey Allah tan...elbet üzüleceksin..ama kendini kahretme,biraz toparlan,yeniden denersiniz..inşallah Rabbim bir daha yaşatmaz... ben de ilk bebeğimi kaybettim,doğduktan 6 gün sonra...Rabbim kimseye taşıyamayacağı yük yüklemezmiş..her şeyin ilacı zaman..

zeze sen nasılsın bakalımm nasıl gıdıyor sen fatıh oguce gıdıyordun dımı?

yok canım sermet sağol a gidiyorum..izmir de
mehtap gülü ve emilya ya çok üzüldüm:çok üzgünüm: umarım hayallerine en kısa zamanda kavuşurlar..
sen napıyosun beklemede misin yoksa çalışıyor musunuz..yumoşların güzel büyümüş maşallah:teytey:

bız calısmalardayız canım gecen ay prolaktınımıde olcturdum oda dusmus ayın 10 unda gene kan tahlılı ıle bakacak varmı dıye canım ya bısı sorcam gecen ay bana 15 gun gel bakalım dedı bu ay 10 gun sora cagırdı bebıs olsa bıle 10 gunde cıkarmı hemen kanda zaten dun vurdu ıgenemı onun catlaması 72 saat ıcınde olusuyor 2 gun dıyelım hade ayın 2 sınde catlasa gerıye 8 gun kalıyo tutunması yerlesmesı3 gun dıye bısı bılıyom eger olsusacaksa 3 gun ıcınde olusuyormus zaten gerıye 5 gun kalıyo bu 5 gunde hemen kanda cıkarmı cok kucuuk deılmı

canım pek bilgim yok..tek bildiğim tüp bebekte uygulamadan sonra 12. günde kandan bhcg ye bakıyolar..o zaman tutup tutmadığı anlaşılıyo.. vardır doktorun bi bildiği,çıkabilir canım..inşallah da çıkar:dance:
ne zaman gitceksin doktora..

10 martta gıdıcem canım o zaman bakacak

benim dün 10 günümdü ama sabahın körüydü gittiğim tam 10 gün sayılmaz.yani adetimin 9. günü diyelim, ilaç biteli 2 gün olmuştu. 13 mm dedi bitane de ondan daha küçük varmış. salı yine çağırdı. baklım dah büyüycekmi dedi. ben klomen kullandım. doktor ilaca daha iyi cevap vereceğini sanmıştım,daha çok yumurtan olması gerekirdi dei. belki salıya ikisi birden gelişir dei. yani benimkide çok iç açıcı konuşmadı.bidahki ay hem iğne hem de ilaç vericem dedi. bence ozaman daha çok olur gibi geliyo. adetlerin düzensizmi canım. bana da yumurtalıkların polikistik görünümde dedi. ama sana polikistik over hastası diyemeyiz dedi. çünkü adet düzensizliği,tüylenme falan yok. hormonlarım da normal. yumurtalarımın görünüşü biarz öyleymiş. ama doktorum dediki bu çok normal bişi. 10 kadından biri polikistik overlidir ve çoğu hamile kalır dedi.ç ben de 8 ay önce hamile kalmıştım ama düşük oldu. umarım bi sürü güzel yumurtamız olurda hamile kalırız. üzülmek,stese girmek yok. olmazsa bidahaki ay iğne de kullanırız ilaçla böyle olduysa iğneyle bi sürü büyük yumurtamız olur çünkü iğneler ilaçın 10 katı kuvvetliymiş. bu iğneler hakkında bi bilgin varmı. göbekten yapılıyomuş sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…