canım arkadaşlarım..hatırlarsanız bugün dr'a gidecektim bebişimin kalp atışı için..sabah kalktım kasıklarımda şiddetli bi ağrı,kanamam yine az az devam ediyor.çocukları okula bırakıp ordan dr'a giderim dedim.yolda benden birşey boşaldı (gelinimizide yanıma almıştım)okul tuvaletine girdim,çıkmam bir oldu aşırı bir kanama, ne kilot kalmış ne tayt hemen eve geri döndük,tuvalete girdim benden bir kan boşaldıki anlatamam doğumdan sonra bile böyle olmamıştı.kanamanın peşine pat diye birşey düştü bi hamle yaptım yakalayayım diye,o an yakalarsam bebeğim benimle kalacakmış gibi hissettim, ama elimden kaydı gitti,bebeğim düşmüştü,o an beni bir görseniz şaşkınlık,üzüntü ağlamak karma karışık oldum.senağlamainanın ped yetiştiremedim.hemen dr'a gittik ultrasonla baktı bebek düşmüş et parçası gibi birşey düştümü dedi,evet dedim,yine gelir korkma için temiz dedi ve 2 ay korunma süresi verdi,korunma bitince 3 ay olmazsa gel ilaç tedavisine başlarız dedi..
seldacım beni listeden silebilirsin tatlım, korunma sürecim geçince yeni tarihimi veririm canımm..
arkadaşlar RABBİM hepinize tez zamanda hayırlısıyla,tombiş tombiş bebişler nasip etsin..hepinizi öpüyor ve çooooook seviyorumm..:1hug:
mrb kızlar bu ay kolmen kullanmıştım günüm gecti test yaptrıdım pozitif ama kan testinin sonucu bana düşük gelmişti içim içimi yiyiyordu 118 di 4 gün sonra tekrar yaptırdım 400ü gecmesi gerekti ama sonuç 152 akşama kadar aglamaktan gözlerim şişiti birşeylein iyi gitmediğinin farkındaydım akşam doktora gittik sonuç kimyasal gebelik dedi Allah kimseye yaşatmasın bebeişimin gelmesine sevinemeden gidiyor. şimdi kanamamın olmasını bekliyorum
mrb kızlar bu ay kolmen kullanmıştım günüm gecti test yaptrıdım pozitif ama kan testinin sonucu bana düşük gelmişti içim içimi yiyiyordu 118 di 4 gün sonra tekrar yaptırdım 400ü gecmesi gerekti ama sonuç 152 akşama kadar aglamaktan gözlerim şişiti birşeylein iyi gitmediğinin farkındaydım akşam doktora gittik sonuç kimyasal gebelik dedi Allah kimseye yaşatmasın bebeişimin gelmesine sevinemeden gidiyor. şimdi kanamamın olmasını bekliyorum
zeze sen nasılsın bakalımm nasıl gıdıyor sen fatıh oguce gıdıyordun dımı?
yok canım sermet sağol a gidiyorum..izmir de
mehtap gülü ve emilya ya çok üzüldüm:çok üzgünüm: umarım hayallerine en kısa zamanda kavuşurlar..
sen napıyosun beklemede misin yoksa çalışıyor musunuz..yumoşların güzel büyümüş maşallah:teytey:
bız calısmalardayız canım gecen ay prolaktınımıde olcturdum oda dusmus ayın 10 unda gene kan tahlılı ıle bakacak varmı dıye canım ya bısı sorcam gecen ay bana 15 gun gel bakalım dedı bu ay 10 gun sora cagırdı bebıs olsa bıle 10 gunde cıkarmı hemen kanda zaten dun vurdu ıgenemı onun catlaması 72 saat ıcınde olusuyor 2 gun dıyelım hade ayın 2 sınde catlasa gerıye 8 gun kalıyo tutunması yerlesmesı3 gun dıye bısı bılıyom eger olsusacaksa 3 gun ıcınde olusuyormus zaten gerıye 5 gun kalıyo bu 5 gunde hemen kanda cıkarmı cok kucuuk deılmı
canım pek bilgim yok..tek bildiğim tüp bebekte uygulamadan sonra 12. günde kandan bhcg ye bakıyolar..o zaman tutup tutmadığı anlaşılıyo.. vardır doktorun bi bildiği,çıkabilir canım..inşallah da çıkar:dance:
ne zaman gitceksin doktora..
10 martta gıdıcem canım o zaman bakacak
10 martta gıdıcem canım o zaman bakacak
senın hamılelıgın nasıl canım her sey yolundamı ne kadarlık oldu bebısımız[/QUOTEcanım ben sımdı cıkıyorum gene gorusurz acıl dısarı cıkmam gerektı
senın hamılelıgın nasıl canım her sey yolundamı ne kadarlık oldu bebısımız[/QUOTEcanım ben sımdı cıkıyorum gene gorusurz acıl dısarı cıkmam gerektı
bilmiyorum, Allah biliyor canım inşallah iyidir..yarın doktora gitcez işte..görüşürüz..byea.s.
bugün 4. günümdü gittim 14.5 mm. olmuş sagdaki pazartesi tekrar gidicem ben polikistik over hastasıyımgidip gelmeler çogaldıkça umudumu yitiriyorumm.. inşallah herşey iyi gider ben gonaphene kullandım. senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?