Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

mrb kızlar dün ben doktora gittim ilacım biteli 2 gün olmuştu yani adetimin 9 yada 10 günüydü bitane 13 mm bitane de daha küçük varmış. sizce büyüme olasılığı ve hamile klam şansım varmı. salı yine randevum var. normalmi.

sweetbaby canım büyür onlar sen merak etme daha 10 günüymüş güzelim 14. güne kadar kıvamına gelir

slm kızlar.ben geçen ay klomen kullandım.ama bu ay yumurtam çatlamamış ve büyümeye dvm ediyormuş.yani kist oluşmuş.nasıl moralim bozuk anlatamam.kisti yoketmek için de orgametril diye bir ilaç verdi.20 gün kullanıcam.bugün başlıyorum kullanmaya.benim bu ayda gitti.allahım hepimize sağlıklı,hayırlı evlatlar kucağımıza almayı nasib etsin.

kimyasal gebelkte bebek hiç olmuo sanırm demi??
cnmm en zor olanıda bu bebek beklerken olmadıını duymak .. hiç sıkma canını allah hayrlısını versn sabretmek en doğrusu

canim gecmis olsun uzulme neolur vardir bundada bir hayir Allahim bizlere daha buyuk dert sıkıntı vermesin.. hem kimyasal gebelik gecirip diger ayda hamile kalan bircok arkadas okudum K.K.'da Insallah en kisa zamanda tekrar hamile kalirsin..:teselli:

canım yeni gördüm senin adına çok üzüldüm ama her şerrin sonunda bir hayır vardır unutma kendine iyi bak sakın pes etme bende boş gebelik geçirmiştim allahım sabır versin isyan ettirmesin :teselli:

canım geçmiş olsun allahım bidaha yaşatmasın bende boş gebelik geçirmiştim bu ay ümitliyiz bakalımMEVLAM GÖRELİM NEYLER NEYLERSE GÜZEL EYLER:Saruboceq:

başakcım canım.beni savunduğun için çok teşekkür ederim.o arkadaşın kim olduğunu bilmiyorum,okumamıştım silinmiş dedin.arkadaşlar ben kimseye ne hakaret nede moral bozukluğu olsun diye yazmadım.ben kk'ya üye olalı nasipse temmuzda 2 yıl bitecek,bu güne kadar kimseyi kırmadım,hakaret etmedim,kırıcı birşey dahi yazmadım,bildiğim bir konu varsa cevaplamaya çalıştım,yoksa sadece okudum.beni yanlış anlamayın burada sevincimizi ,üzüntümüzü herşeyi paylaştık.ne olmuş ben canımdan can kaybettiğimi yazmışsam hatamı ettim.burası bir paylaşım sitesi değilmi?ben her zaman yazdım ! sizler olmasaydınız ben ne yapar,derdimi kiminle paylaşırdım.acım biraz hafiflimişti ama şimdi içim yandı,çok kırıldım o arkadaş kimdi bilmek isterdim.ben çok duygusal,insanları çok seven,çabuk kırılan bir insanım(burcumdan olsa gerek,bu acıları çoğumuz yaşadık,paylaşalımki(ALLAH göstermesin)birimizin başına buna benzer birşey gelirse,daha önce bir arkadaşımız yaşamıştı benimde başıma gelmesin,ben tedbirimi alayım dersin.RABBİM haftalık,aylık veya yaşında bile olsa kimseye hiçbir şekilde evlat acısını yaşatmasın.bu benim 3. kaybım.ilk bebeğim 5 aylıktı sakat diye karnımda kalbi durduruldu ve suni sancıyla doğum yaptım.sonra kızım ve oğlum oldu,peşinede 2 düşük...ama bak arkadaşım biz sahipsiz değiliz,ben yazını görmedim başakcım görmüş ve sahip çıkmış,tekrar teşekkür ederim canımcım..RABBİM çocuklarını sana bağışlasın,hayırlı doğumlar nasip etsin..
allah sabrlar versn çok zordur eminm ki..
ama hayrlısı olsn yinede belkide bölesş daha hayrlıdr kimse bilemez
rabbim hayrlısını versn inşallah en yakn zamanda yüzünü güldürür..
amiin canım,çok teşekkür ederim..belkide bu bebeğimdede sakatlık vardı o yüzden düştü diye kendimi teselli ediyorum..
canımm çok geçmiş olsun üzülme arkadaşım.RABBİM en kısa zamanda tekrar nasip etsin ve kucağına sağlıcakla almanı nasip etsin..
canımm bilmiyordum senin acın daha büyükmüş,ALLAH birdaha yaşatmasın,inşş tez zamanda tekrar hamiş, kalır bebeğini sağlıcakla kucağına alır ve büyütürsün..

canım yeni gördüm senin adına çok üzüldüm ama her şerrin sonunda bir hayır vardır unutma kendine iyi bak sakın pes etme bende boş gebelik geçirmiştim allahım sabır versin isyan ettirmesin :teselli:
canım teşekkür ederim.pes etmek yok, korunma sürecim bitsin hayırlısıyla çalışmalara tekrar devamm..amin birtanem,sanada geçmiş olsun inşallah hepimiz enn geç ağustos'a kadar hamiş kalırızz..:1hug:

Arkadaşlar bir sorum olacaktı: Ben bu ay gonaphene kullandım.Ovulasyon oldu ama kasık ağrılarım hala geçmedi.Sağ ve sol kasığım hala ağrıyor.Sizlerde de böyle oluyor mu?
Lütfen cevap verin.

Lütfen arkadaşlar klomen ya da gonaphene kullananlarınızda dediğim kasık ağrıları oldu mu ne olur cevap verin kimse cevap vermedi

kıslar meraba kaç gündür yazamıyorum yoğunluktan....hepiniz iyimsiniz dimi sizleri merak ettim şuan bile okuyamadan yazıyorum okuycam müsait olunca....burası galiba bağımlılık yapıyo...yazmadan olmuyo...

Lütfen arkadaşlar klomen ya da gonaphene kullananlarınızda dediğim kasık ağrıları oldu mu ne olur cevap verin kimse cevap vermedi

cnm olur kasık ağrıları özellkle çatladktan snra yumurtalar oluo ki bnm çatladıktan snra bile bi kaç gün ağrıo normaldr yani..

saol canım ya.Kimse cevap yazmadı çok üzüldüm.Benim demek istediğim de yumurtalara çatladıktan sonra bile ağrıların devam etmesiydi.Sende de olmuş normalmiş yani çok saol canım teşekkür ederim.

Selam kanguru; ben de seninle aynı durumdayım, ben de cuma gunu gittim doktora 23.3 mm idi cuma gunu catlatma ignesi vuruldum umarım catlar da hamile kalırım.

hayırlısı artık:)

kızlar bu ay klomene başladım.bugün 12. günü doktora gittim.yumurtam 13mm olmuş.istenilen büyüklükte degil dedi doktor..hiç ümitli konuşmadı şimdi benim hamile kalma şansım yokmu

Selam benim de gecen ay 14. gunde 12,5 mm di doktor pek umitlideğildi seninki gibi ama yine de bu arada buyuyup catlayabilir diye ilişkiye devam ettik bence sen de oyle yap gec buyuyup gec catlıyor olabilir de yumurtan

slm canım yanı dıs gebelıkmıymıs?

dış gebelik değil cnm buna kimyasal gebelik deniyormuş spermle yumurta dölleniyormuş fakat sağlıklı bir kese oluşturamıyormuş sağlıklı olmadığı için vücut kabul etmiyormuş kan değerleri pozitif ama doktor kese yok dedi kalitesiz sperm ve yumurta oldugu zaman böle oluyormuş ve adet gecikmesinden 10 gün sonra kanama başlıyormuş ve düşüyormuş

başka şey için bu kadar hesap yapıp çalışsak bilmiyorum neler olurduu:roflol: arkadaşlar bende yarın doktora gidiyorum tekrar en son 14.5 mm^di bakalım ne olduu umarım büyümüştür bu ay tüm kızlar çok çalışkanız bakalım bu azimle mart ayındaa neler olucakk tabi herşeyin önce hayırlısı herkese bol şans diliyorumm umarım hepinizz kilocuklar alıp böyle olursunuz:CüvCüv::CüvCüvtabi bendeeee) bana dua edin yarın için

saol cnm seninki daha acı ben daha 4 günlük hamileliğime üzülrken sen neler yaşadın kim bilir Allah sabır versin .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…