kimyasal gebelkte bebek hiç olmuo sanırm demi??
cnmm en zor olanıda bu bebek beklerken olmadıını duymak .. hiç sıkma canını allah hayrlısını versn sabretmek en doğrusu
selam kızlar çarşamba günü 15mm ve 13mm yumurtam vardı... doktor hesapladı ve cumartesi iğneni ol dedi...
dün sabah çalıştık. sonra gittik iğnemi oldum. bu sabahta çalıştık. yarın eşim şehir dışında olacak salı günü bir daha çalışırız. perşembeye gerek varmı sizce?
canım hep umutlu olalım böyle rabbim daha kötüsünü vermesin.inan daha zor olanlarıda var ben 13 yaşındaki kardeşimi 6 yıl önce kaybettim annemin halini görsen.inşallah bundan sonrası güzel olur.canım teşekkür ederim.pes etmek yok, korunma sürecim bitsin hayırlısıyla çalışmalara tekrar devamm..amin birtanem,sanada geçmiş olsun inşallah hepimiz enn geç ağustos'a kadar hamiş kalırızz..:1hug:
canım hep umutlu olalım böyle rabbim daha kötüsünü vermesin.inan daha zor olanlarıda var ben 13 yaşındaki kardeşimi 6 yıl önce kaybettim annemin halini görsen.inşallah bundan sonrası güzel olur.
Arkadaslar sirketten giremiyorum bugun kontrol ettim siteyi tarihimi 15 Mart olarak değiştirebilirsiniz.
Teşekkürler.
:roflol::roflol::roflol: ayyyyyyyy allahım yaa kusura bakmada nası bi adammış kayınpederin maşallah bide adamcağızdanda korkuosn çocuğu bnden erken olursa die:roflol: ya sn çok yaşa sabah sabah iyi bi güldüm..Günaydın kızlaaar hepinize hayırlı bir MART ayı diliyorum inşlallah güzel şeylerle MART ayını geçiririz..
çocuk konusunu hiiiç takmayın (takında benim kadar takmayın) illaki bir gün gelecek yaramazlar..
hihoyyythihoyyytkaydirigubbakcemile2
ayy nedense içimde garip bir mutluluk inşallah bu ay en az 10 hamilemiz olurda onun heyecanıdır yaşadığım..
HAYIRLI İSE BERİ GELSİN,DEĞİLSE ÖTE GİTSİN..(70 yaşında olup 40 yaşında bir hanımla dünya evine giren kayınpederimin sözüdür...onun benden önce çocuğu olursa hiçç şaşmam:roflol:)eşime direkt gidip boğaz köprüsünden atlayalım dedim...gerçi daha 2 gün oldu evleneli ama olurya ilk geceden tutarsa:roflol: aha da böyle gezerim artıkdelikafadulden
hepinizi çoookk öpüyorum..
belli bir yüzdesi yok arkadaşım. Yumurta çatlamıyorsa kist oluyor. Ben 4 kez kullandım ama kist olmadı. bunun üçünde çatlatma iğnesi oldum sonuncu da kendisi çatlamış. O yüzden doktorlar çağırıp çağırıp bakıyorlar işte..birşey soracağım
klomen kullanımında kist oluşma riski ne kadar bilen varmı?
cerot,canımm kusura bakma nolur görmemişimdir arkadaşım.çok sağol tatlım ALLAH hepinizden razı olsun..sizleri tanıdığıma inanki çok seviniyorum.iyiki varsınız ve arkadaşlarım,bacılarımsınız.hepinizi çok seviyorum..iyiki varsın KK..
CANIM SEVİLİM inşallah tüpe gerek kalmaz inşallah bu ayın sonunu gülerek geçirdik MARTTA cümleten güleriz..
SEVİL bakma seni türkücü yaptım sen türkücülüğü CEROTUN sayesinde kaptın..CEROT gizliden gizliye patrona göz kırpıyor:roflol:
kız kafama taş geldi senden mi acaba diye sormaya geldim :mymeka::mymeka:
döltutamayan pavyon ayy nazana çok güldüm bugün ya..gördügüm kötü rüyadan sonra iyi geldi bu... cerotcum valla bebiş varmı göbüşe bilmem.gerçekten bu ay her ne kadar aklımda olsada diyorum ki varsa zaten allahın izniyle olur bişe olmaz kendimide dinlemiyorum valla öyle olsa hah baka pıt pıt yaptı diye bütün gün elim karnımda dolaşır... idrarı tükrügü saymıyom heeee...ben şimdi gamyoncuiremsu böyleyim relax yani....görüşürüz bacım p.tesi...
mavişim denizim heee valla da laf çarptım sana..küslüğün patenti sana ait olduğu için hatırlatma yaptım..:))) kızmıyon dimi banaaa:) kız fx topiğinden nazım geçiyo sana valla istersen vur beni:)
çok öptüm canım seniiii..içinde bebiş var ben inanıyorummmm:)) hadi bakem müjdeli haber bekliyoruz senden...
sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?