emelcim kız kardeşim batı bahata gidiyordu hamileyken çok memnunduk ama bize uzuk oldugu için bırakmak zorunda kaldı ama tanıdıgım bi kaç akrabam var onlar çok memnun oardan ama hangi doktordu kardeşiminki bilemiyorum şimdi 2 yıl oldu
merhabalar
benide listenize alırmısınız
12 şubatta klomen den sonra pregnyl iğnemi oldum
klomen sayesinde 3 tane yumoşum oluştu 2 tanesi 16mm 1 tanesi 13mmdi
27sinde regl olmam gerekiyordu ama hala olmadım beklemedeyim
belli bir yüzdesi yok arkadaşım. Yumurta çatlamıyorsa kist oluyor. Ben 4 kez kullandım ama kist olmadı. bunun üçünde çatlatma iğnesi oldum sonuncu da kendisi çatlamış. O yüzden doktorlar çağırıp çağırıp bakıyorlar işte..
SELDAM benim yine gebelik testi krizim tuttu..sabahtan beri kendimle cebelleşiyorum gidip almamak için Allahım aklımı koru..hiç ümitli olmasamda her ay bu krizler tutuyor beni..klomen kullanmadım iğne olmadım ve hiç uğraştımda diyemem yumurta günleri saydımda diyemem niyeyse krizler geliyor..git nazan al bir tane diye..şimdi bilgisayara takılıyorum aklım dağılsın diye..kaç tane zıkkımın kökünü içtim bilmiyorum ooff(zıkkımın kökü=sigara..kendimden utanıyorum bu illet yüzünden)
ben geçtiğimiz ay 4nde oldum..her ay benim iki gün önceye atar..28 gün hiç şaşmaz..yarın 28 gün doluyor...ne olumlu ne de olumsuz hiçbir belirti yok..benim genelde 2,3 gün önce hafif kahverengi lekeler gelir sonrası reglim gelirdi..şimdilik hiç birşey yok..offff
tşk ederim verdiğin bilgileriçin
ben test yapacağım ama yarın sabah ilk idrarla yapmayı düşünüyorum
valla bendeki belirtiler pskolojik değilse eğer
sık sık wc ye çıkıyorum
kasıklarımda ara ara ağrılar giriyor bazen hiç kesilmiyor
bel ağrım var
komik olacak ama sanki tıkalı
göğüslerim şiş ama ağrı yok
göğüs uçlarımda ufak ufak bezeler oluştu
uçları sanki uyuşuk bir tuhaf yani
akıntım regl günüm başladı sıcak birşeyler akıyor tamam regl oldum diyorum wc ye gidiyorum yok beyaz akıntı olduğunu görüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?