Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

cerotum varmı bilmem ama inanmayacaksın ilk defa bu ay saldım ben iyice saldım gitti ayaklarındayım..ah ara ara giren halen kasık agrım olmasa daha iyi olacam da,,bacak bacak üstüne bilem atamıyorum agrıyor geri bacagımı indiriyorum..kız çatlamadan sonra kist oluşmaz dimi..hani kist oluştuysa onun agrısı falan degildir dimi...şimdide 4444 gözle perşembeyi bekliyorum bakalım artık.hayırlısı olsun diyelim..

günaydın kızlar
işe geliyorum hafta sonu yazılanları okuyorum arada iş yapıyorum yakında işten atılıcam:))
evde bilgisayar olmadıgı için hafta sonu ayrı kalıyorum burdan
cumartesi için doktordan gün aldım 2 ay aradan sonra yeniden gidicem heycan yapıyorum kafayı yedim kızlar rüyalarımda falan dr görüyorum hep bi şeyler anlatıyorum deli gibidelikafadulden
ben batı bahat hastanesine reşat beye gidiyorum benim gibi oraya giden varmı şekerler.
başak abla bu arada ii yapmışsın o her kimse mehtap gülüne laf edene agzının payını vermişsin iyide yapmışsın klava: her dedigine katılıyorum

emelcim kız kardeşim batı bahata gidiyordu hamileyken çok memnunduk ama bize uzuk oldugu için bırakmak zorunda kaldı ama tanıdıgım bi kaç akrabam var onlar çok memnun oardan ama hangi doktordu kardeşiminki bilemiyorum şimdi 2 yıl oldu

bende memnunum ama herelde hamile kalamadım ya dr suç bulamaya çalışıyorum sanırım oysaki reşat beyi ben 8 yıldır tanıyorum benim kanım sulu kanamalarım çok oluyor önceden dahada çok o yüzden yıllardır dr gidip geliyorum şimdi bi de hamilelik meselesi çıktı yani devam ediyorum reşat beye gitmeye saol canımcım cevap verdigin için Şeniz

SELDAM keşke öyle birşey olsa da hepimiz buradan bayram etsek..inan eylül ayına kadar kendi kendine olursa tüp bebeğe verilecek parayı çocuk sahibi olmaya çalışan gariban bir aileye destek olsun diye verecem..eşimde aynı fikirde..herşey nasip..

CEROT um valla sen benden delisin kız sanayi tüpüyle bütün yurda yetecek kadar çocuk yaparız kıızzkaydirigubbakcemile3...benim kocanın gözü :1shok: böyleydi vallaha ikincisi de olur..delüüüü ben biliyom olcek ama vakti zamanı var..

MAVİ DENİZİM kız deme öyle valla cici kaynana çocuk yaparsa benim koca kalp krizi geçirir(ALLAH KORU YARABBİM birtanecik mis kokulu melek(saaff)kocamı..amin)

DENİZİM senin kaldı 2 gün hadi inşallah gelecek meleğin..inşallah..

ARKADAŞLAR yazamadan edemeyeceğim yazmayacaktım dayanamadım..MEHTAP GÜLÜ ile ilgi olumsuz bir mesaja hiç denk gelmedim..hafızam çok kuvvetlidir yanılmaz beni..sanırım BAŞAK arkadaşımız yanıldı..ayrıca msj silinmiş olamaz..yayınlandı ise silinmez..neyse uzatmayayım elbetteki bu konular hepimizin hassasiyet duyduğu ve ilgilendiğimiz şeyler..iyi de yazılsa kötü de yazılsa sonuçta burası herkese açık bir platform..MEHTABIM da bunları ayırt edecek kadar birikimlidir..onu çok öpüyorum metanetle güçlü durduğu için..en azından gelişmeleri adım adım anlattığı için..

SELDAM benim yine gebelik testi krizim tuttu..sabahtan beri kendimle cebelleşiyorum gidip almamak için Allahım aklımı koru..hiç ümitli olmasamda her ay bu krizler tutuyor beni..klomen kullanmadım iğne olmadım ve hiç uğraştımda diyemem yumurta günleri saydımda diyemem niyeyse krizler geliyor..git nazan al bir tane diye..şimdi bilgisayara takılıyorum aklım dağılsın diye..kaç tane zıkkımın kökünü içtim bilmiyorum ooff(zıkkımın kökü=sigara..kendimden utanıyorum bu illet yüzünden)

ben geçtiğimiz ay 4nde oldum..her ay benim iki gün önceye atar..28 gün hiç şaşmaz..yarın 28 gün doluyor...ne olumlu ne de olumsuz hiçbir belirti yok..benim genelde 2,3 gün önce hafif kahverengi lekeler gelir sonrası reglim gelirdi..şimdilik hiç birşey yok..offff

merhabalar
benide listenize alırmısınız
12 şubatta klomen den sonra pregnyl iğnemi oldum
klomen sayesinde 3 tane yumoşum oluştu 2 tanesi 16mm 1 tanesi 13mmdi
27sinde regl olmam gerekiyordu ama hala olmadım beklemedeyim

Tatlım ee günün gelmiş geçmiş neden test yapmıyorsun hiç belirtinde mi yok..inşallah regl olmassın inşallah haftaya sayende iyi haberinle iyi başlarız..nasıl başlarsak öyle gider..

ayy vallahi gene heyecan yaptım hayırlısı olsun inşallahh..hepimiz için

tşk ederim verdiğin bilgileriçin
ben test yapacağım ama yarın sabah ilk idrarla yapmayı düşünüyorum
valla bendeki belirtiler pskolojik değilse eğer
sık sık wc ye çıkıyorum
kasıklarımda ara ara ağrılar giriyor bazen hiç kesilmiyor
bel ağrım var
komik olacak ama sanki tıkalı
göğüslerim şiş ama ağrı yok
göğüs uçlarımda ufak ufak bezeler oluştu
uçları sanki uyuşuk bir tuhaf yani
akıntım regl günüm başladı sıcak birşeyler akıyor tamam regl oldum diyorum wc ye gidiyorum yok beyaz akıntı olduğunu görüyorum

bu ay olması için ugraşmamışsın belki kafandan attıgın için hamile kalmış bile olabilirsin inşallah yarabbim :Saruboceq:bende çok sabırsızımdır ama istersen biraz daha bekle tek çizgiyi görünce kötü oluyorum ben hiç moralini bozma yada kalbinin sesini dinle :uhm:
o zıkkımın kökünü bende içiyorum ama hamiş kalsam hemen bırakıcam hamileyken içmiycegime eminim

arkadaşlar ben 3 gün önce doktora gittim 22mm olmuş pazara çatlar diyordu ama sizin anlattığınız gibi çok akıntım yok hafif kasık ağrısı olurya bazen onun gibi bişey var benimki çatlamamışmıdırCADIARZU

canım benim ya alsana test yap boşver yarın sabahı falan benim 1 gün geçse hemen yapardım hiç dayanamam valla ama daha hiç geçmediki geçmadigi halde kendimden şüphelenip yapıyorum güzel haberlerini bekliyoruz

merhaba arkadaşlarr bugün doktora gittim malum kontürollerden biriydi benim yumoş 19.8 olmuş çatlatma ignesi vurdu ovitrelle bakalım hayırlısı allahım bu sefer yüzümüze güler inş. çalışmalara başlıyoruz yanisırnaşık şey cuma günü tekrar çagırdı kistleştimi yoksa çatladımı onu kontürol edicekmişş

ay nazanım sorma yavrım. Aynı his ben de var. Umutlu olmamızın bir sakıncası yoktur herhalde. ah bi de sevinsek beklemediğimiz anda. Vallahi çok süper olur. beni idrar da kesmez direkt damardan kanı vercem ki rahat edeyim. ama yinede ayy acaba hassas idrar testlerinden alsam mı diye kara kara düşünüyorum. bugün biraz regl belirtileri de başladı bende amma. (Hafif karın ağrısı) Yine de umutluyum işte....

crazybaby belirtilerin hamilelik belirtilerine çok benziyor canım.

emelcim hiçç haberim yok bahsettiğin arkadaştan

eylem arkadaşım inşallah tutturursun bu ay.Herşey güzel görünüyor.

evet belirtiler benziyor
bende sabırsızım aslında ama cumartesi günü yaptığım testte tek çizgi olunca
biraz umutsuzluğa kapıldım
o yüzden bekleyeyim diyorum

meraba kızlar daha öncede yazmıştım bana bır fikir verin.cumartesi adetimin12.günü doktora gittim yumurtam13mmolmuş.beni bi daha çağırmadı takibe.belki bugün büyümüştür yumurtam.bidaha çağırmaması garibime gitti.doktorummumu degiştirsem bana yardımcı olun.

doktorların dediklerini hem yapmaya çalışmalı hem de çok kafamıza takmamalıyız canım. Senin yumoşların daha büyür bence17.18. güne kadar büyüyebilirler.Günde 1-1,5 mm büyüyebildiklerini varsayarsak hala şansın var.evet benim de garibime gitti çağırmaması. Büyümez mi dedi bu doktor?

Son düzenleme:
Nazancım yazık kocana ayol allah yardımcınız olsun o zman bi tanem...banamı 2 gün kaldı ahh gülüm keşke öyle olsa ama perş.akşam 6 buçukta gidecem doktora hadi bana yarın test yap dese oldumu cuma bu durumda cuma ögleden önce kesinlikle belli olmaz...tabii öncesinde kırmızılar gelmezse..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…