mrb kızlar bugün moralim baya bozuk.sabah randevum vardı. salı yumurtam 15 mmdi. bugün 18 mm olmasını ve çatlatma iğnesi vurulmayı bekliyordum ama doktorum yumurtamın gelişiminin gerilediğini söyledi 15ten 13 mm olmuş. klomen kullandım bi de. okadar moralim bozulduki ağlamamak için kendimi zor tuttum.zaten 1 yumurtam olmuştu.yani klmen hiç bi işe yararmamış. bidaahki ay. adet olunca hem ilaç hem iğne kullanılacak sizce işe yararmı. çok üzgünüm. ya ben bikere hamile kaldım 8 ay önce.belki yumurtam böyle kalitesizdi ondan düştü. yumurtam olurda hamile kalabilirmiyim ki.
senin aldığın tepkileri biliyorum güzelim haklıydılar bencede ama benim mesajım sana değildi ayrıca yorum yapma ve uzamasın lütfen
CANIM BENDE BU AY İLK KEZ KLOMEN KULLANICAN ADETİMİN 2. GÜNÜ YARIN DOKTORA GİDİCEM BAKALIM BEN BU TOPİKTE OKUDUKLARIMA GÖRE SANA CEVAP YAZICAM. GENELDE ÇATLATMA İĞNESİNDEN SONRA BU TÜR AĞRILAR OLUYMUŞ. YANİ İĞNE İŞE YARAMIŞ VE BU AĞRI YUMURTLADIĞININ BELİRTİSİ OLABİLİR. İNŞALLAH HAMİLELELİK BEKLİRTİSİDİR.:CüvCüv:
kendiliğinden yumurta nasıl catlar
senden çok rahatsız oldum insanlarla boş konuşuyorsunklomeni düzenli saatlerdemi kullandın canım aynı şey ilk ay bendede olmuştu üzülme bende 2düşük yaptım ama dimdik ayaktayım 3aydır klomen kullanıyorum bu ay işallah bebişim gelir sende bidahaki aya güzel haberi verirsin işallah
senden çok rahatsız oldum insanlarla boş konuşuyorsun
kızlar bişey sorucam rahim filmi için ilaç falan almamız gerekiyomu bizim ayrıca
Selam zeytincim. Bekliyoruz işte kırmızıları. Listede koymuş rancım adımızın yanına soru işaretini ya. Aynı öyle kafamızda koca bir soru işaretiyle bekliyoruz. Benim de 5 mart yazıyor ama bugün dahil 2 gün beklemem gerekiyor. Yani 5 mart ve 6 mart bitmeli ki ben umutlanayım.test dersen almıyorum ve yapmıyorum inatla. Adet belirtilerim var hafiften. Bakalım hayırlısı hakkımızda
kızlar bişey sorucam rahim filmi için ilaç falan almamız gerekiyomu bizim ayrıca
ne güzel.allah sağlıkla doğup büyümeyü ve bsağlıkla büyütmeyi nasip etsinselam kızlar nasılsınız?
MAVİ DENİZ canım hayırlı olsun bebegin saglıkla kucagına almayı nasip etsin allah çok sevindim.
bu arada kızlar benim bir kızım daha olacakmış belli oldu cinsiyeti prensesleri ikiledim birz şaşkınlık içindeyim ama onu görmek için sabırsızlanıyorum
Valla kızlar ara ara girin kendinizden haber verin. Bakın şubatta haber beklediklerimiz hala duruyor. girmiyorlarda topiğe ben bekliyorum falan diye haber vermiyorlar. Doğal olarak bi süre bekleyip siliyoruz. Malum liste epey kabarık. Ben de yazdım. Çünkü ara ara ben de listede güncelleme yapıyorum rana ya yardımcı. Çat çat silen de benimdir yani. kötükedihüso
ama yine de çok cool bir listemiz vardır. Hergün kıtalararası update işlemi yapılır .. Kıtalararası updateçi arkadaşıma bu vesileyle selam eder kendisini en kısa zamanda işte böyle:CüvCüv: görmeyi dilerim. (duymayı ...yok yok okumayı kafamçokkarıştı)
klomeni düzenli saatlerdemi kullandın canım aynı şey ilk ay bendede olmuştu üzülme bende 2düşük yaptım ama dimdik ayaktayım 3aydır klomen kullanıyorum bu ay işallah bebişim gelir sende bidahaki aya güzel haberi verirsin işallah
ranacım balsuratcım rahim filmi ile ilgili ne biliyorsanız anlatırmısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?