Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

klomeni düzenli saatlerdemi kullandın canım aynı şey ilk ay bendede olmuştu üzülme bende 2düşük yaptım ama dimdik ayaktayım 3aydır klomen kullanıyorum bu ay işallah bebişim gelir sende bidahaki aya güzel haberi verirsin işallah

MAVİ DENİZ tebrik ederim canım Allah ım saglıcakla kucagına almayı nasip etsin inşallah

merakla beklicem canım mutlaka haber var gerekirse özel msj yaza.s.

kızlar cvp verilmiyo ama yine bişey sorucamben çatlatma iğnesi olduktan 3 sonra falan sol tarafımda çok ve sürekli bi ağrı oldu 3 gün falan sürdü, doktor iğne olduğum günde dahil olmak üzere 3 gün ilişkidedi bizde bu 3 günden sonra bi faaliyette bulunmadık, yani yumurta geçmi atladı acaba yada bu normalmi, ağrı çatladıktan sonraki günlerdemi olur lütfen cvp verin

senden çok rahatsız oldum insanlarla boş konuşuyorsun

kızlar bişey sorucam rahim filmi için ilaç falan almamız gerekiyomu bizim ayrıca

canim doktorum bana antibiyotik verdi rahim filmi cekilmeden 2 gun once basladim 5 gun kullandim birde filme 1 saat kala agri kesici aldim tuplerim acik oldugu icin zannediyorum, hic aci hissetmedim..

canım bende bugün olmadım 5martttı benımde inşallah gormeyız şu kırmızıları sureklı wc deyım heycanlanıyorum olmadıkça.6yıda atlatsak ıyı olacak ya hiç umutlu değilim ya korkuyorum kırmızılardan:çok üzgünüm:bu arada mavi denizcim sanada hayırlıolsun inşallah süper bi hamılelık gecırırsın canım.diğer 5martı beklıyen arkadaşlardan haber yok sanırım

selam kızlar nasılsınız?
MAVİ DENİZ canım hayırlı olsun bebegin saglıkla kucagına almayı nasip etsin allah çok sevindim.
bu arada kızlar benim bir kızım daha olacakmış belli oldu cinsiyeti prensesleri ikiledim birz şaşkınlık içindeyim ama onu görmek için sabırsızlanıyorum

ne güzel.allah sağlıkla doğup büyümeyü ve bsağlıkla büyütmeyi nasip etsin

:smiley-cool: canim ne demek ben senin yardimcinim aslinda.. benim mesayi gec basliyor :jeyyar: sonrasinda siz uyurken bile takipteyim :1ninca:
kitalararasi update'çi çoohh hosuma gitti :roflol: :roflol:
Seldam, gelecegin en guzel en iyi kalpli anne adayi, opulduuuun.. a.s.

aşağı yukarı canım. ya bidahaki ay hm klomen hem de iğne kullanıcam. doktorum klomenle zorlamaya gerek yok dedi.

ranacım balsuratcım rahim filmi ile ilgili ne biliyorsanız anlatırmısınız

Canım benim adetli iken antibiyotiğimi içtim ve dr adetin 9.günü flim için çağırdı...Yanlız ben anestezi ile çektirdiğim için hiçbirşey hissetmedim..15 dk .sonra beni uyandırdılar ve uyandığımda herşey bitmiştii ...ufacık bile ağrım olmadıı kanamada olmadı :1ninca:şutarafagitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…