Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

ya yukardaki sorularıma yine cvp veren olmadı, ilaç soruma cvp verenlere çok teşekkür ediyorum

geçen cuma çatlatma iğnesi oldum, sol göğsüm ağrıyo bazen karnımın alt tarafındada ufak batmalar var tuttumu acaba yoksa bu herkeste oluyomu yani iğnenin etksimidir hala

canım teşekkür ederim ücreti nedir

canım teşekkür ederim ücreti nedir
Canım ben ücret 150ytl çektirdim özel hastanede..Anestezi ücreti almadılar benden :) hastanede ilk olduğum için anestezi alan fiyatta almadılar..Ama sitede arkadaşlar anestezi alınca 100 ytl fark aldıklarını söylüyorlar..İlacımı sormuşsun canım unuttumki ilacı içinde kutuyu attımşutarafagitti

tamam canım sağol herşey için umarım hepimiz emeklerimizin karşılığını görürüz.

herkese iyi akşamlar
mavi deniz senin adına o kadar çok sevindimki Allah hakkına hayırlısını versin.sağ salim,sağlıklı ve hayırlı bi evlat dünyaya getirmen duasıyla:)Hamileliğinde kolay geçer inşallah

Başak hanım kızınız olacakmış hayırlı olsun.Allah hayırlı etsin.Benim kayınvalidem derki Şanslı annenin kızı olur der:))Sağlıkla kucağınıza alın inşaallah:)

Bu arada ben bişi anlatıcam ben tarihi 5 mart yazdırdım fakat dalgınlığıma denk gelmiş 7 martta yani cumartesi gidicem tahlil yaptırmaya.kusuruma bakmayın.

bide 2 gündür inanılmaz göğüslerim ağrıyo.elimi süremiyorum adeta.bide göğüslerim büyüyor galiba.adet olacağım zamanda göğüslerim ağırır ama 2 gün önce falan bi sızlar sonrada adet olurum.anlayamadım bu ne demek.Kendimi umutlandırmakta istemiyorum.Başka bişey yok çünkü.bide hamilelik olsa bile 13 günde bu kadar göğüs ağrısı yaparmı????

CANIM ÇOK ÖZÜR DİLERİM BENDE SENİ KIRMAK İSTEMEDİM BU BEKLEME DÖNEMLERİ BENİM SİNİRLERİMİ ÇOK YIPRATTI KUSURA BAKMA CANIM kaydirigubbakcemile5

önemli deği canım ya anlıyorum seni ama çok ağladım aynı yaştaymışız sorunun

önemli deği canım ya anlıyorum seni ama çok ağladım aynı yaştaymışız sorunun

BENMİ ÜZDÜM ÇOK ÖZÜR DİLERİM GERÇEKTEN İŞSİZDE KALDIK EŞİMLE TAMDA BEBİŞ İSTERKEN onun için sinirlerim çok yıprandı sorun varmı bilmiyorum çünkü 3. ayım deniyoruz şimdilik 1 sene olmazsa dr.a gidicez

çok üzüldüm sıkma canını yaaaaaaaaa ben bu durumlara hiç dayanamam benim eşimde yeni buldu iş bir kapı kapanır bir kapı açılır merak etme daha 3ay olmuş benim bir sorunum yok ama kanımda mikrop var hamile kalınca bebek gelişmiyo ve ölüyo 2bebeğimi kaybettim ama dimdik ayaktayım sabret herşey yoluna girer işallah güzel kardeşim

saol canım iyi dilekleri için sen kaç yıllık evlisin

3 yıl 10 aylık evliyim ben doğma büyüme istanbulluyum eşimde öyle

anladım iyi arkadaşlıklar kavgayla başlar sözünü boşa dememişler sen benden 1sene önce evlenmişsin işallah biran önce hamiş :CüvCüv: olursun beraber kutlarız burda

anladım iyi arkadaşlıklar kavgayla başlar sözünü boşa dememişler sen benden 1sene önce evlenmişsin işallah biran önce hamiş :CüvCüv: olursun beraber kutlarız burda
2yıl önce evlenmişim:dance::1hug: sanırım sen 1 yıl 10 ay ben 3 yıl 10 ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…