canım teşekkür ederim ücreti nedirCanım benim adetli iken antibiyotiğimi içtim ve dr adetin 9.günü flim için çağırdı...Yanlız ben anestezi ile çektirdiğim için hiçbirşey hissetmedim..15 dk .sonra beni uyandırdılar ve uyandığımda herşey bitmiştii ...ufacık bile ağrım olmadıı kanamada olmadı :1ninca:şutarafagitti
Canım ben ücret 150ytl çektirdim özel hastanede..Anestezi ücreti almadılar benden :) hastanede ilk olduğum için anestezi alan fiyatta almadılar..Ama sitede arkadaşlar anestezi alınca 100 ytl fark aldıklarını söylüyorlar..İlacımı sormuşsun canım unuttumki ilacı içinde kutuyu attımşutarafagitticanım teşekkür ederim ücreti nedir
tamam canım sağol herşey için umarım hepimiz emeklerimizin karşılığını görürüz.Canım ben ücret 150ytl çektirdim özel hastanede..Anestezi ücreti almadılar benden :) hastanede ilk olduğum için anestezi alan fiyatta almadılar..Ama sitede arkadaşlar anestezi alınca 100 ytl fark aldıklarını söylüyorlar..İlacımı sormuşsun canım unuttumki ilacı içinde kutuyu attımşutarafagitti
aşağı yukarı canım. ya bidahaki ay hm klomen hem de iğne kullanıcam. doktorum klomenle zorlamaya gerek yok dedi.
CANIM ÇOK ÖZÜR DİLERİM BENDE SENİ KIRMAK İSTEMEDİM BU BEKLEME DÖNEMLERİ BENİM SİNİRLERİMİ ÇOK YIPRATTI KUSURA BAKMA CANIM kaydirigubbakcemile5özür dilerim ben seni kırmayı istememiştim tamam kusura bakma yorum yapmam
CANIM ÇOK ÖZÜR DİLERİM BENDE SENİ KIRMAK İSTEMEDİM BU BEKLEME DÖNEMLERİ BENİM SİNİRLERİMİ ÇOK YIPRATTI KUSURA BAKMA CANIM kaydirigubbakcemile5
önemli deği canım ya anlıyorum seni ama çok ağladım aynı yaştaymışız sorunun
BENMİ ÜZDÜM ÇOK ÖZÜR DİLERİM GERÇEKTEN İŞSİZDE KALDIK EŞİMLE TAMDA BEBİŞ İSTERKEN onun için sinirlerim çok yıprandı sorun varmı bilmiyorum çünkü 3. ayım deniyoruz şimdilik 1 sene olmazsa dr.a gidicez
çok üzüldüm sıkma canını yaaaaaaaaa ben bu durumlara hiç dayanamam benim eşimde yeni buldu iş bir kapı kapanır bir kapı açılır merak etme daha 3ay olmuş benim bir sorunum yok ama kanımda mikrop var hamile kalınca bebek gelişmiyo ve ölüyo 2bebeğimi kaybettim ama dimdik ayaktayım sabret herşey yoluna girer işallah güzel kardeşim
saol canım iyi dilekleri için sen kaç yıllık evlisin
3 yıl 10 aylık evliyim ben doğma büyüme istanbulluyum eşimde öyle
2yıl önce evlenmişim:dance::1hug: sanırım sen 1 yıl 10 ay ben 3 yıl 10 ayanladım iyi arkadaşlıklar kavgayla başlar sözünü boşa dememişler sen benden 1sene önce evlenmişsin işallah biran önce hamiş :CüvCüv: olursun beraber kutlarız burda
pardon 2yıl var yanlış yazmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?