Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

MAVİ DENİZCİM yemin ediyorum çıglık attım delikafadulden evin içinde oluyomuş deemkki diye umut oldun bize bende pko hastasıyım canım çokk mutlu oldum gözlerim dolduu Allahım bizede nasip et yarabbii allah sonuna kadar huzur içinde götürsün gebeligini...:sm_cool::sm_cool::sm_cool::teytey::teytey: umarım bu ay kutlamalaryaparız hep böyle :içelim::içelim:

canım çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için..a.s.

:CüvCüv:
Geldim kızlar geldimmm şaşkınım vallla...maşallah deyin öncee...ben GEBEYİMMM ....orta katı kiraya verdim..:teytey::teytey:

tabrik ederim canım alklah sağlıklı bir gebelik geçirmeni ve sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin darısı olmayanlara :CüvCüv::CüvCüv:hihoyyytdelikafadulden

canım ya moralini bozma....inşallah hsg sonuçların çok güzel olur ve en kısa zamanda bebişine kavuşursun...herşeyin başı moral :dance: stres yapma arkadaşım..

kızlarrr ancak girebildim bugün ve dün çok yoğundukkk..

ALLAHIM ÖNCELİKLE SEVİNÇTEN GÖZLERİM DOLDU VE İLK BUNU YAZMAM LAZIM..
BEN SANA DEDİM DİMİ MAVİŞİM DENİZİM HAMİLESİN İÇİME DOĞUYO DİYEE:teytey::teytey: TEBRİK EDERİM CANIM BENİM..SAĞLIKLA KUCAĞINA DA AL İNŞALLAH CANIM ARKADAŞIM..

CANIM BİR YUMURTA İLE YAA, SÜPER..MAAŞALLAH YANİ..
k

balsuratcım
canım inan bana rahim filmin yanında aşılama sivrisinek ısırığı kalır..rahim filmi de arı sokması yani bence kıyaslayacak olursam:))) canım ben ikisini de yaşadığım için söylüyorum rahat ol ve asla hissetmeyeceksin emin ol..ben hiç ağrı yaşamadım ama yaşayanlarda büyük bi ağrı yaşamadılar bitanemm..

seldam canım bende hala tık yok..sıfır belirti ile koyun gibi geziyorum ortalarda...kız para puan toplanmış bende saymazlar mıki bonuslarımı:))))) ikiz etmezse üstünü eklerim :))))

nazaannnımmm..manyaksın sennn..kız kurudum ama kistten kurudum gibi geliyo bana..kendimi izlemekten ve dinlemekten sıyıracam az kaldı..canım şaka maka 32. gün bugün yaa..ama belirti sıfırın altında..ne regl be hamilelik belirtisi var...nanayyyyy valla

canım başın sağolsun, nur içinde yatsın dayın...

bitanemmm valla ben kendimden hiç ümitli değilimm( nedense yok gibi geliyor bana canım ya..yani aşılamada 7 yi geçkin yumurta ile tutmazda bu ay tutar mı canım ne bileyim(( Allah hayırlısını versin

:teytey::hooray::dance::teytey::hooray::dance::teytey::hooray::dance:

YAŞASIN MAVİ DENİZ ANNE OLACAAAAAAAAAAAAAK

Geldim kızlar geldimmm şaşkınım vallla...maşallah deyin öncee...ben GEBEYİMMM ....orta katı kiraya verdim..:teytey::teytey:

:teytey: :teytey: hadi canım hayırlı olsun inşallahh...bu arada bebişine ve sana boool boool maaşallah nazar değmesin...darısı tüm isteyenlerin başına...çoooookk sevindim walla...moral oluyo bize de..inşallah bize de nasip olur burdan haber vermek.

MAVİDENİZCİM geçen ay bende de aşılamadan sonra lekelenme olduğunda dr um yerleşme kanaması olabilir demişti..sende aklıma o geldi hemen..ümidimi yitirmedim hiç canım...
belirtilerin neydi canım ve hala ne gibi belirtilerin var...yaz bize...

seldacım canım olmazz..bu üçlü arkadaşlığı bozamam...üçümüz gidecez tüpcüyee:))))) nazan sen ve benn....

MAVİ DENİZCİK diycektim yanlış tuşa basmışım yaf :bbo: reglin geçmişmiydi dr rahim kalın dediğinde canım??bi de çok banal olucak ama bende mrk ediyom belirtileri sırnaşık şey tam şuan adet günüm yarını da geçirirsem ümitlenirim belki....gerçi insana olmıcakmış gibi geliyo ama hayırlısı olsun

Cerotum bende yazını görmeden sana mail attım delüüü nerdesin gel haberlerim var diye..cnm yaa bende şaşkınım hala doktorumla bir görüşeyim içim daha rahat olacak..cnm ya valla regl olacak gibi pek belirti degilde...kasıgımda batma var sürekli bugünde belimde agrı oldu ara ara hatta dedim sonucu alamadan regl olacam galiba...lekenlenmem bu sabahta oldu kahverengi idi...

Valla reglim bugün yarın bekliyordum dün lekelenmem olunca doktorum çagırdı karından ultrasonla baktı rahim duvarı kalın dedi aşılama dan sonraki günleri hesapladı kaç gün olmuş diye sonra test yapa yarın dedi bugünde bildiginiz gibi..

mavideniz canım hiç maillerime de bakamadım..genel merkezdeydik bugün..şimdi girdim ve haberini okudum..günün en güzel anıydı canım bu yoğunluktan sonra bu haberi almak...
ben kızıma hamileyken her ay kahverengi reglim olmuştu canım ama Allaha şükür doğdu yavruş..biraz da ilaçların etkisi canım bunlar..ben inanıyorum doğacak bebişin ve sağlıklı olacak annesi..

hamile değilim ama adetim de gelmedi adetim gelsin rahim filmi istedi dr. beklemedeyimÇok üzgünüm çoook

kızlar mesai bitti çıkıyoruzz..herkese iyi akşamlar diliyorummmm ve öpüyorum hepinizi canlarım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…