Selam zuzucuk. öncelikle başın sağolsun. Allah sabır versin. Ilaç için diyeceklerim var sana. Ben 4 ay kullandım canım ilaç ve iğne. Ama bu ay regl olursam klomen yerine iğne verecekmiş onunla 2 ay daha deneyecek. Yine olmazsa 3. Aya aşılama yapabilirim dedi. Yani ilaçtan sonraki aşama aşılama canım.
Geldim kızlar geldimmm şaşkınım vallla...maşallah deyin öncee...ben GEBEYİMMM ....orta katı kiraya verdim..:teytey::teytey:
senağlamakızlar ne zamandır yazamıyorum yoğunlıktan hastanede ömrüm geçiyo velhasıl merak eden arkadaşım varsa söyleyim günüm gelmedi ama hamile olamayacağımda kesinleşti....bu ay için yani adetin 3. günü gidiyorum 8. günüde hsg çkilecekmiş....RANAcım hsgnin tedavi özelliği varmış SONO yu söyledim çok ayrıntılı olduğunu ama türkiyede yeni başladığını söyledi yanlız şyle bir durum var sononun tedavi özelliği ok çünkü içimize sadece serum fizyolojik gönderiliyor hsgde ise olası geçici tıkanıkları açabilme özelliği var dedi tanıdan ziyade tedavide diyebiliriz diyor.....bu ayda geçti of offffsenağlamasenağlama
Cerot regl olmadın daha değil mi? Ah bi sevindirsen bizi.. :lepi: bi bakmışız patlatmışsın haberi. Hayali bile güzel.
Tüp bebeye toplu indirim yapıyorlarsa hiç kaçırmayalım derim ben. Bonusa +3 taksit avantajıyla...kartları hazırlayın...:içelim:
Ben bi oğlan bi kız tüp bebek rica edeyimkaydirigubbakcemile2gamyoncuiremsu
MAVİ DENİZCİM inşallah hayırlı haberle gelirsin. Bize de yaz olur mu sonucu?
:roflol:
:roflol:SELDAM alemsin valla..yaparlarmı..?dur ben yine arayayım merkezleri sorayım.. hem o kadar iyi davranıyorlar ki kendini hamile olmuş gibi hissediyorsun..bu merkezler çok etkili telefonda bile hamile kalınıyorkaydirigubbakcemile3
CEROT kıız senin adet gelmemiş hadi inşallah kurumuştur gelmezde 9 ay 10 şiş şişş :CüvCüv: aha böyle gezersin.
MAVİ DENZİM belki yerleşme kanamasıdır birtanem don't panik(yaniii kii panik yokkaydirigubbakcemile3) yahu ben kalamadım bari siz kalın YÜCE RABBİM bugün yarın inşallah sizden iyi haberler almayı nasip eder..
SELDAM sende de tık yok değilmi hadi inşallah inşallah kızlar iyi haberlerinizi bekliyorum..canım oynamak istiyor halay falan:teytey:hihoyyyt
merhaba kızlar...ben de bi görünüp bi kaybolanlardanım ama cenazemiz vardı dayım vefat etti...malum üzüntü...kalabalık..yoğunluk ...giremedim siteye..zaten yeni üyelerdenim kendimi tanıtamadan unutulacam senağlama
nazan yavrım. Karnım ağrıyor benim yavaş yavaş. Ama cerottan ben de umutluyum. Allah senden razı olsun. Sanayi tüpüne gerek kalmaz inşallah ama kalırsa da alırız tüpümüzü gerekeni yaparız be şekerim
Geldim kızlar geldimmm şaşkınım vallla...maşallah deyin öncee...ben GEBEYİMMM ....orta katı kiraya verdim..:teytey::teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?