selam kızlar nasılsınız?
MAVİ DENİZ canım hayırlı olsun bebegin saglıkla kucagına almayı nasip etsin allah çok sevindim.
bu arada kızlar benim bir kızım daha olacakmış belli oldu cinsiyeti prensesleri ikiledim birz şaşkınlık içindeyim ama onu görmek için sabırsızlanıyorum
günaydın kızlarrrr
sabah sabah nasıl başım agrıyor bi bilseniz
eşime kızıp çıktım sabah belki ondandır:jeyyar:
ah be güzelim . Bebek yaparken kocaya kızılır mı yahuu. suyuna gidilir.şimdi bi de gönlünü alman gerekecek. Niye kızdın kız adamcağıza?
ayy bıktım gönlünü almaktan o benim gönlümü alsın seldacım aslında çok saçma ama bende biraz huysuzum işte benimkinin bi asker arkadaşı var hiç sevmiyorum sorumsuz biri gibi geliyor bana dün akşam onunla birlikte abimin dükkanına gitmiş bende ögrenince kızdım akşam. sabahta sarılıyordu falan ben gine kızdım bi yandanda saat çalıyor zaten kalk hadi diye kalktım hazırlandım bi yandan söyleniyorum tabi oda bana sana hiç bi şey demiyorum dedi çıktım bende sinirlenip evden.
seldacım benimki zaten anam hergün yapalım dee hazır adam ben bıkıyom ama o bıkmıyor azgın şey o yüzden o bana yanaşırsırnaşık şey
Kızlar bişey sorcam ben şuan klomen kullanıyorum ya arkasından da iğne verdi ovillite işte bu iğneyi bana nasıl yapcaklar merak ediyorum.beni bilgilendirirseniz sevinirim.
POPODAN PISSSS DİYE:roflol:
seldacım sende bebk varmı peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?