Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

umutsuz o batmalara takılma benim geçen ayda agrım ve batmam oldu acaba tuttumu diye düşündüm ama malesef tutunamamıştı bu ayda yine ona benziyordu belirtiler ama ben ignelerden oldugunu düşündügüm için önemsemedim..yani bunlar yanıltıcı olabiliyor..benim hala regl olacakmış gibi ara ara kasık agrısı bel agrısı sancım oluyor...

kızlar tşk ederim tanıyan tanımayan herkes tebrik etmiş beni..çok tşk ediyorum hepinize rabbim olmayanlara nasip kısmet etsin tez zmanda hayırlısı ile..cumanız hayırlı olsun...başakcım bi kızın daha bi fındıgın daha oluyormuş...rabbiim saglıkla gelmesini nasip etsin..

başak ablacım ne güzel bi kız daha hee Allah saglıklı dogmasını nasip etsin :Saruboceq:

günaydın kızlarrrr
sabah sabah nasıl başım agrıyor bi bilseniz
eşime kızıp çıktım sabah belki ondandır:jeyyar:

osmaniye güzel dileklerin için sağol varol.

eminee hoş geldin arkadaşım. Klomenle ilk ay hamile kalan da var 3 ay sonra kalanda var hiç kalamayanda var. Listmizde kimlerin klomenle hamiş kaldığına bakabilirsin.

başakcım gözün aydın canım. Çok sevindim herşeyin yolunda olmasına. allah sağlık ve uzun ömür versin kız erkek farketmez.

sweetbaby canım ben de bu ay iğneye başlayacağım klomen 4 aydır kullanıyorum. yumurta oluyor çatlıyor ama hamile kalamıyorum. şimdi ğneyle devam edeceğim. sonuçları bildiririm canım.

nazanım canım. Benim zillerde hazır dünden ama hiç umut yok arkadaşım. Bağırıyor geliyorum diye benim kırmızılar. Aman sağlık olsun be. Cerotun sanayi tüpü sağolsun.

kıtalararası update çim ranacım. Şımartma beni canım ya. Çok meyilliyimdir şımarmaya. Hem o senin kalbinin güzelliği. İyi bak kendine. Nar ,incir, soğan devam. hadi bakalım..

Son düzenleme:
ah be güzelim . Bebek yaparken kocaya kızılır mı yahuu. suyuna gidilir. şimdi bi de gönlünü alman gerekecek. Niye kızdın kız adamcağıza?

ayy bıktım gönlünü almaktan o benim gönlümü alsın seldacım aslında çok saçma ama bende biraz huysuzum işte benimkinin bi asker arkadaşı var hiç sevmiyorum sorumsuz biri gibi geliyor bana dün akşam onunla birlikte abimin dükkanına gitmiş bende ögrenince kızdım akşam. sabahta sarılıyordu falan ben gine kızdım bi yandanda saat çalıyor zaten kalk hadi diye kalktım hazırlandım bi yandan söyleniyorum tabi oda bana sana hiç bi şey demiyorum dedi çıktım bende sinirlenip evden.
seldacım benimki zaten anam hergün yapalım dee hazır adam ben bıkıyom ama o bıkmıyor azgın şey o yüzden o bana yanaşırsırnaşık şey

slm kızlar hayırlı cumalar mavideniz senin adına çok sevindim allah saglıklı kucagına almak nasip etsin darısı bütün olmayanlara yanındada bana
bu aya bende klomen kulandım yumurtam oluşmuş ve kendiliginden çatlamış dr rahim kalınlıgında çok güzel dedi inşallah hamileyimdir hayal krıklıgına ugramakdan yoruldum adetime 2 gün var eger olursa kasıgımda ve belimde hafir agrılar var uffffffffff

CANIM YA ÇO GÜLDÜM. ALLAH İYİLİĞİNİZİ VERSİN SİZİN:roflol::roflol::roflol:

Kızlar bişey sorcam ben şuan klomen kullanıyorum ya arkasından da iğne verdi ovillite işte bu iğneyi bana nasıl yapcaklar merak ediyorum.beni bilgilendirirseniz sevinirim.

Sılam buse hayırlısı olsun benim de son ayımda kendiliğinden çatlamıştı. Rahat ol canım..
Balsuratcım canım aşılaman hayırlı olsun şu beebğin gelsin artık inşallah

seldacım bende 32 yaşındayım bende bi yakalasam ahhhhhhhhhhhhh mememin ucları çok acıyor selda adetim yaklaşdı diyte olabilirmi herşeyden bi ümit bekliyorum artık

emelcim koptum sana ya allah iyiliginizi versin ikinizinde...tez zamanda önce karnınızı sonrasındada kucaklarınızı doldursun emii.sılacım sagol bi tanem umarım sizlerede nasip olur hayırlısı ile..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…