Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

kızlarrr yaaaaa çıldırcam biliormkiii bu ilacta fayda etmckkkkkk yaaa doktorrr önceeee iğne verdiii soraaa nblmmmmmm ilaca gectii offf btn doktrlarrrrr aynıııı offfffffff olmck bebegiimmmmmm:1no2: :1no2:

Canım geçmiş olsunn ohh gözünaydın kurtuldun hsgden:)ama neden o kadar çok uzun süre uykuda kaldınki:1ninca::1ninca:Bende anestezili oldum odaya girmem ve çıkmam 15dk.sürmüş eşim söyledi :sm_confused:

canım valla bende bilmiyorum neden bukadar uzun sürdü...
atlattık ya önemli olan bu
darısı diğer kızlara

canım acele etme birkaç gün daha bekle...ben de 16. gün test yaptım negatifti,17. gün adet oldum üzüldüm biraz...inşallah vardır bebiş ama erken heveslenip üzülmeni istemem...zor oluyo ama acık bekle bence,hayırlısı olsuna.s

kızlarrr yaaaaa çıldırcam biliormkiii bu ilacta fayda etmckkkkkk yaaa doktorrr önceeee iğne verdiii soraaa nblmmmmmm ilaca gectii offf btn doktrlarrrrr aynıııı offfffffff olmck bebegiimmmmmm:1no2: :1no2:

canım adını da umutsuz koymuşun kendin de umutsuz takılıyosun...biz de bazen üzülüyoruz bebiş beklerken adet oluyoruz vs. ama Allahtan umut kesilmez canı verecek olan o ....dr ilaç hikaye...o yüzden bence bir an önce toparlan ..çalışmalara ve dua etmeye devam inşallah kavuşursun bebişine hayırlısıyla...umutsuz olma bak geliyo oklava hıııııklava:

bu arada ben de akşam üstü dr a gittim muayene oldum geldim.çok şükür kist vs yok...bu klomenle 2. denemeydi.ben hsg çektirecem diye nutuk atıyodum ama dr ısrarla görünen bi problem yok üçüncüyü de deneyelim sonra hsg dedi...üçten sonra zaten istesen de yok sana klomen dedi:roflol:
normal sırasıyla aşama aşama gidelim acele etme dedi...ben de tatlı dile güler yüze dayanamadım peki doktorcum dedim hadi bakalım hayırlı olsun 3. klomen meydan savaşı:roflol::roflol:

bi de bişi anlattı..bi hastası varmış,klomenden sonra hsg çekmişler bi tüpü tıkalıymış..dr aşılama yapalım tek tüp gebeliğe engel diil demiş...sonra ortadan kaybolmuş bu çift...2 yıl sonra gelmişler dr a...dr neerelere kayboldunuz demiş ....tüp bebek denedik 2 kez tutmadı aşılamaya geldik demişler....ve bizim dr aşılama yapmış tutmuş...yani sırf aceleden 2 yılları ve bi ton paraları gitmiş...ve halbuki aşılama önceki aşamaydı tedavide geri geri gittik dedi dr...KISSADAN HıSSE ben aldım msjımı dr dan belki size de bi faydası olur...herkese ii akşamlar...hoşçakalın mutlu kalın anacıııııımmmm...ben dr dan moralli geldim çenem açıldı:roflol: içimden geldi heeeerkese kocaman öööppüücüüükkleeeyyyyyyŞeniz

arkadaşlar bilen var mı bu klomen cinsel isteksizlik yapıyor mu ? iki aydır kullanıyorum klomeni , yumurtlama dönemim geçmeden daha cinsel istekszilk oluyor.sizce ilaçtan olabilir mi

Merhaba.Evet haklısın.bir çocuğum var 12 yaşında ve geçen yılda bir hamilelik yaşadım.Ama kürtaj olduğum i,çin istedi sanırım doktor hsg yi.Oysa ben oğlumdan sonrada hiç korunmadım.Sanırım gerçekten sebepsiz infertilite dedikleri bu galiba.yumurta olgunlaşıyor sperm tamam tüpler açık yumurtalar çatlıyor sorun nerde anlayamadık.Sanırım sende benim gibisin bizim işimiz daha zor.Sorun yok ama gebelikte yok.Rabbimin hazinesi çok geniş inşallah bizede tekrar kısmet eder.İsteyen nerde kim varsa hepimizede kısmet etsin inşallah

İlgin için teşekkürler.Ben çatlatma iğnesini adetimin 10.günü oldum.12 ve 13.günlerde ilşki oldu dr nin dediği zamandarda.bugün adetimin 30. günü ama hala adetim gelmedi.29.günde idrar testi yaptım.öğleden sonra ama negatif çıktı.şimdi acaba erken mi yaptım testi diyorum.yada sabah idrarımı olmalıydı diye düşünüyorum..Çokta umutlanmak istemiyorum.DR 13 nisana kadar gelmezse gel demişti.Şimdi beklemedeyim.Ama umudum her geçen ay tükeniyor.Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.Hayırlısıyla hepimize şuradan güzel haberler vermeyi nasip eder inşallah .Canım senin söylediğine göre benim kesin regl olmam gerekirdi şidiye kadar.Birde crınone diye progestoron jel kullanıyorum acaba odamı gecikme yapıyor bilmiyorum.

seldacım merhaba...cnm kim olursa olsun sonuçta bizler kadınız neticede çogunlugumuzun derdi ortak bebek sevinenlerle seviniyoruz üzülenlerle üzülüyoruz..istisnalar kaideyi bozmaz diyorum ama...hani var arada işte söylemeden geçemiyorum..valla ben bu durumdan tırstım.. demek burunu yaptırdın kocayı begenmemeye başladın hee ..sopa geliyor sana ...neyse agız tadınız olsun mutlulugunuz hep daim olsun..rabbim gerisini getirir inş..

GÜNAYDIN KIZLAR
MAVıCıM SAĞOL ŞEKERıM. ESKıDEN DE KOCAMA DıYORDUM DıKKAT ET DıYE DE. ŞıMDı GEYıĞE SARDI. NE DESEM ESTETıĞE ÇIKARIYOR LAFI. NEYSE ıŞTE Bı HAVA DEĞıŞıKLıĞı OLDU BıZıM ıÇıN. DıYORUM YA ÇATLAKTIM ıYıCE ÇATLAK OLDUM. MASAMIN ÜSTÜNDE AYNA BAKIP DURUYORUM YENı YÜZÜME ALIŞAYIM DıYE-tatlicadiarzu-.

arkadaşlar bilen var mı bu klomen cinsel isteksizlik yapıyor mu ? iki aydır kullanıyorum klomeni , yumurtlama dönemim geçmeden daha cinsel istekszilk oluyor.sizce ilaçtan olabilir mi

hiç duymadım böyle birşeyi arkadaşım. Sanmıyorum böyle birşey olduğunu. Büyük ihtimal psikolojiktir. Kocalarda bi isteksizlik yapıyor onu biliyorum :roflol: Bugün yumurtladım bugün çatladım bugün şöyle derken görev haline geliyor ve adamlar kaçıyor bizden.:roflol:

kızlar günaydım dra gittim ve keseyi gördüm darısı başınıza.ama moralim çok bozuk ark. bebeği gelişmemeiş ve düşük yapacak

kızlarrrrrrrrr mrbbbbbbbb bugun iğneden sonra 16. gunum. hala tık yok inş. hiçde olmaz.. bakalım yarın sabah test yapmayı düşünüyorumm ama korkuyorummmmmmm biraz dahamı beklesem acaba???

ESRAıE gözün aydı arkadaşım. Allah sağ salim yüzün görmeyi de nasip etsin inşallah. BADE22 canım hadi hayırlısı. Moralini bozmak için söylemiyorum şekerim ama ben iğneden sonra 17. gün adet görmüştüm. ınşalllaaahhh sen görmez ve o güzell haberi verirsin bize.

sağol canım darısı tüm olmayanların başına

bade 22 test yapacaksan hassas gebelik testlerinden yap canım. ama dayanabiliyorsan bekle derim ben
esraie gözün aydın canım. ama arkadaşın mı düşük yapacak onu anlamadım

bade 22 test yapacaksan hassas gebelik testlerinden yap canım. ama dayanabiliyorsan bekle derim ben
esraie gözün aydın canım. ama arkadaşın mı düşük yapacak onu anlamadım

evet canım başka bir topikte aynı andA HAMİLE KALMIŞTIK ama bebeği gelişmemiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…