Canım geçmiş olsunn ohh gözünaydın kurtuldun hsgden:)ama neden o kadar çok uzun süre uykuda kaldınki:1ninca::1ninca:Bende anestezili oldum odaya girmem ve çıkmam 15dk.sürmüş eşim söyledi :sm_confused:
kızlar ıyı akşmalr bugun iğneden sonra 15. gunum. akıntım var bırde kasıklarımda agrı oluyor zaman zaman dun alel acele bır test yapmıştım ama çıkmadı. sızce başka ne zaman yapmalıyım test yaparken neye dıkkat ettınız. test yaptıgım zaman psikolojık ya 2 . 3 damla zor ıdrar alabıldım onla yapmak zorunda kaldım ve tabı sonuç husran oldu çok merak edıyorum ya kan testımı versem acaba ıdrarda kesın çıkarmı kızlar sızler nasıl yaptınız da çıktı yahu::???
kızlarrr yaaaaa çıldırcam biliormkiii bu ilacta fayda etmckkkkkk yaaa doktorrr önceeee iğne verdiii soraaa nblmmmmmm ilaca gectii offf btn doktrlarrrrr aynıııı offfffffff olmck bebegiimmmmmm:1no2: :1no2:
Herkese günaydın arkadaşlar, hayırlı günler... NASİP sana da merhaba. Klomen adette gecikme yapabiliyor. Bende yapmıştı yani. Ama ben şuna takıldım. Hem bir tane yavrun var hem de hsg ye mi gerek gördü doktorun. Benim de kafama takılıyordu bu hsg olayı. Ama doktorum gerek görmediğine göre vardır bir bildiği diye düşünmüştüm açıkçası. benim de bir oğlum var 10 yaşında. Hatta son gittiğimde dr hayret etmişti daha önce hamilelik yaşamışsın şimdi niye olmuyor diye. Ne bileyim ben yaaaaaaa. Olmuyor iştee:1no2: Galiba ben doktorumu değiştirmeliyim:bbo:
nasip canım klomen adet gecikmesi yapıyor ama beraberinde reglinin 13 ya da 14. günü çatlatma iğnesi olursan (ben ovitrelle olmuştum) o zaman 28. günde mutlaka adet oluyorsun..ya da çatlatma iğnesinden 15-18 gün sonra mutlaka..
iğnenin amacı kistleşmeden yumurtaları çatlatıp rahime gönderebilmek...umarım yardımcı olabildim canım.....
MAVİDENİZİM Allah razı olsun güzel dileklerin için sağol. birbirimizin dularıyla inşallah hepimiz sağlıkla bebeklerimize kavuşacağız. Valla sen söyledin diye yazmadım canımcım. vesile oldun muhabbet olsun diyerek yazdım. Bebek yolunda kafayı yememize az kaldı. delikafaduldenBen iyice manyak oldum zaten. Gülben Ergen hamile kalıyor mutlu oluyorum Seren Srengil bebeğini kaybediyor üzülüyorum. İkisini de ne takip ederim ne de severim. Ama ortak noktamız kadın olmak sonuçta. Herhalde ondan.
Ya da benim ayarım bozuldu. Bilemiyorum artık.
burnum iyi güzelim. Eşime bugün çok kilo aldın hayatım rejim yapalım sana dedim. burnunu yaptırdın şimdi beni beğenmiyorsun dimi biliyodum zaten böyle olacağını diye espri yaptı gitti. yani burun iyi oldu . Hala şişlikler var ama onun geçmesi 3-6 ay sürermiş. Önümüzdeki ay da kadın doğum doktoruma gidicem. Bakalım narkoz almış olmak etkiliyor mu yumurtaları.
Eski burnumu (ve tabiki beni ) facebooktan görebilirsin.
arkadaşlar bilen var mı bu klomen cinsel isteksizlik yapıyor mu ? iki aydır kullanıyorum klomeni , yumurtlama dönemim geçmeden daha cinsel istekszilk oluyor.sizce ilaçtan olabilir mi
ESRAİE gözün aydı arkadaşım. Allah sağ salim yüzün görmeyi de nasip etsin inşallah. BADE22 canım hadi hayırlısı. Moralini bozmak için söylemiyorum şekerim ama ben iğneden sonra 17. gün adet görmüştüm. İnşalllaaahhh sen görmez ve o güzell haberi verirsin bize.
bade 22 test yapacaksan hassas gebelik testlerinden yap canım. ama dayanabiliyorsan bekle derim ben
esraie gözün aydın canım. ama arkadaşın mı düşük yapacak onu anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?