Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

seldam canım delilere kaldı işimiiz:)))) valla da delilerde var ne varsa..akıllıyız diye geziyoruz ortalarda, soruyorum ne yapabildik yani dimi..bekliyoruz mel mel..bari delilere verelim direksiyonu, belki doğrusunu biliyorlardır:))))

arkadaşının da bebişi hayırlı olsun ve güle güle büyütsün inşallah sağlıkla..çok öptümmm

MAVİDENİZİM Allah razı olsun güzel dileklerin için sağol. birbirimizin dularıyla inşallah hepimiz sağlıkla bebeklerimize kavuşacağız. Valla sen söyledin diye yazmadım canımcım. vesile oldun muhabbet olsun diyerek yazdım. Bebek yolunda kafayı yememize az kaldı. delikafaduldenBen iyice manyak oldum zaten. Gülben Ergen hamile kalıyor mutlu oluyorum Seren Srengil bebeğini kaybediyor üzülüyorum. İkisini de ne takip ederim ne de severim. Ama ortak noktamız kadın olmak sonuçta. Herhalde ondan.
Ya da benim ayarım bozuldu. Bilemiyorum artık.

burnum iyi güzelim. Eşime bugün çok kilo aldın hayatım rejim yapalım sana dedim. burnunu yaptırdın şimdi beni beğenmiyorsun dimi biliyodum zaten böyle olacağını diye espri yaptı gitti. yani burun iyi oldu . Hala şişlikler var ama onun geçmesi 3-6 ay sürermiş. Önümüzdeki ay da kadın doğum doktoruma gidicem. Bakalım narkoz almış olmak etkiliyor mu yumurtaları.
Eski burnumu (ve tabiki beni ) facebooktan görebilirsin.

hsg ile ilgili açıklamalarda bulunan arkadaşlarım teşekkür ederim....adetin 2. günü ....biraz sonra dr a gidicem bakalım..gene muayene edecek ne diyecek??ben de hsg mevzusunu açacam hadi bakalım hayırlısı....şimdilik ii akşamlar herkese

gülşahçığım hayırlı olsun bebişin tebrikler canım

sevil'in bebişini kaybettiğine çok üzüldüm.inşallah en yakın zamanda kendini toparlar

valla cerotum güzel demişsin. . Ben de deliler alemine doğru hafif kaymalar var zaten. Hissediyorum. Aramızda en deli kimse ben direksiyonu şimdi şu anda ona teslim ediyorum.

canım seni yanıltmak istemem ama bende de aynı şikayetler olmuştu ve adetime 6 gün varken hamiş olduğumu öğrendim inşallah canım sende öyle olursun

ben ve diğer hamişler 41 buçuk kere maşallah subhanallah

kızlar ıyı akşmalr bugun iğneden sonra 15. gunum. akıntım var bırde kasıklarımda agrı oluyor zaman zaman dun alel acele bır test yapmıştım ama çıkmadı. sızce başka ne zaman yapmalıyım test yaparken neye dıkkat ettınız. test yaptıgım zaman psikolojık ya 2 . 3 damla zor ıdrar alabıldım onla yapmak zorunda kaldım ve tabı sonuç husran oldu çok merak edıyorum ya kan testımı versem acaba ıdrarda kesın çıkarmı kızlar sızler nasıl yaptınız da çıktı yahu::???

canım valla ben akşam 6da yaptım ve 2-3 damla ile olmazki canım ya. biraz bekle ve 2-3 gün sonra testi tekrar et tatlım

arkadaşlar acil yardım...!!!Bu ay klomenden dolayı 2 tane 20mm lik ve bi tanede 8mm lik yumurtalarım oluştu.Acaba o küçük gelişememiş olan yumurta adet gecikmesi yapar mı.Bilgisi olan lütfen acil cvp.Sevgiler...

canım valla ben akşam 6da yaptım ve 2-3 damla ile olmazki canım ya. biraz bekle ve 2-3 gün sonra testi tekrar et tatlım

bende öyle duşunuyorum bakalım hayırlısı ama beklemek çok zor oluyor bıde karnımın altı agrıyor ya kasıklarıma dogru anlamadım gıttı aman bazende kendıme guluyorum herşey psikolojık dıye her tarafı agrıyor işte ınsanın bakalım kısmet hayırlısı

canım belli olmaz bende de sadece kasıklarda batma ve ağrı var

arkadaşlar acil yardım...!!!Bu ay klomenden dolayı 2 tane 20mm lik ve bi tanede 8mm lik yumurtalarım oluştu.Acaba o küçük gelişememiş olan yumurta adet gecikmesi yapar mı.Bilgisi olan lütfen acil cvp.Sevgiler...

canım 20 mm çok iyi bir boyut kaç gün geçti adetini. yada hemen bir test yap

tatlım 3 gün gecikti adetim,ama 8 mmlik küçük bi folükülde vardı Ya ondan dolayı gecikiyosa diye çok endişeleniyorum

tatlım 3 gün gecikti adetim,ama 8 mmlik küçük bi folükülde vardı Ya ondan dolayı gecikiyosa diye çok endişeleniyorum

selam bence test yapmadan önce birkaç gün daha bekle derim benim anca 6 gün geçtikten sonra silik ikinci çizgi çıkmıştı geç döllenme olabiliyor yani inşallah hamişsindir canım birde idrarını birkaç saat tutabilirsen daha iyi sonuç alırsın hadi hayırlısı

sağol canım inaşallah dediğin gibi hamileyimdir.Ama hala gecikme gelişmeyen yumurtadan olabilir mi yorumu yapmadınız .Ne dersin sence alakası var mıdır?

neslım canım öel şeylere kafanı takma ya senın iğneden sonra kaçıncı gunun ona göremı hesaplıyorsun adete göremı canım gecıkmeyi:???

yok canım alakası yok zaten yumurtalardan döllenmeyen olursa vücut on atıyor güzelim bence kesin hamilesin allah gönlüne göre versin,
ben aşılama yaptırdıgım ay gerçi tutmadı ama 2 taneydi yumurtam ama sadece bir tanesi gelişiyor dedi dr bende üzülmüştüm ama en son kontrolde 3 tane oldugunu ögrendim son ana kadarda gelişmedi zannettigin yumurtan gelişebiliyor canım sonuçta klomen kullanıyorsun

kızlar inşallah dediğiniz gibidir .Bu arada bade ben çatlatma iğnesi olmadım.Normalde olmam gereken adet tarihine göre söyledim.En kısa zamanda müjdeyi veririm inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…