kız maviii nerdesin yahuuu. İyice terk-i diyar eğlediniz şekerim.. senağlama
Allah nazarlardan korusun seni tüm hamişleri ve hamiş kalmak isteyenleri.. Tü tü tü maşallahHepimiz bomba gibiyiz inşallah. hihoyyyt
Valla benim nazar, muska adak ve benzer şeylerle hiç aram yoktu. ama şu anda düşük yapmayayım diye yazdırılan bir muska taşıyorum. Şaka gibi. Annem ve halam ortak çalışarak nam-ı diğer deli kadriye diye bir kadına muska yazdırmışlar. İlk zaman karşılıklı bakıştık muskayla. Öyle ya yazan da pek akıllı sayılmazdı. Sonra ne zararı var selda sana dedim taktım. Duruyor hala. Gerçi muskadan sonra hamile kalamadım ama herşeyin iyi olacağına dair umut veriyor bana. Bu bile yeterli şu anda benim için.
Az önce bi arkadaşımın doğum yaptığı haberini aldım. Çok keyifliyim. Darısı senin başına dedi inşallah darısı hepimizin başına olur..
arkadaşlar benim adet tarihim 16 nisan da klomen ve glukophene kullanıyorum ama bu ay diğerlerinden farklı olarak kasıklarımda şişkinlik ve ve ani batmalar var özellikle hapşırırken dayanılmaz bi sancı oluyo daha önce hiç böyle hissetmemiştim günler geçmiyo bu konuda yorum yapabilecek birileri var mı adetimin geçmesine 9 gün var ve sabredemiyorum
kızlar ıyı akşmalr bugun iğneden sonra 15. gunum. akıntım var bırde kasıklarımda agrı oluyor zaman zaman dun alel acele bır test yapmıştım ama çıkmadı. sızce başka ne zaman yapmalıyım test yaparken neye dıkkat ettınız. test yaptıgım zaman psikolojık ya 2 . 3 damla zor ıdrar alabıldım onla yapmak zorunda kaldım ve tabı sonuç husran oldu çok merak edıyorum ya kan testımı versem acaba ıdrarda kesın çıkarmı kızlar sızler nasıl yaptınız da çıktı yahu::???
canım valla ben akşam 6da yaptım ve 2-3 damla ile olmazki canım ya. biraz bekle ve 2-3 gün sonra testi tekrar et tatlım
bende öyle duşunuyorum bakalım hayırlısı ama beklemek çok zor oluyor bıde karnımın altı agrıyor ya kasıklarıma dogru anlamadım gıttı aman bazende kendıme guluyorum herşey psikolojık dıye her tarafı agrıyor işte ınsanın bakalım kısmet hayırlısı
arkadaşlar acil yardım...!!!Bu ay klomenden dolayı 2 tane 20mm lik ve bi tanede 8mm lik yumurtalarım oluştu.Acaba o küçük gelişememiş olan yumurta adet gecikmesi yapar mı.Bilgisi olan lütfen acil cvp.Sevgiler...
tatlım 3 gün gecikti adetim,ama 8 mmlik küçük bi folükülde vardı Ya ondan dolayı gecikiyosa diye çok endişeleniyorum
selam bence test yapmadan önce birkaç gün daha bekle derim benim anca 6 gün geçtikten sonra silik ikinci çizgi çıkmıştı geç döllenme olabiliyor yani inşallah hamişsindir canım birde idrarını birkaç saat tutabilirsen daha iyi sonuç alırsın hadi hayırlısı
tatlım 3 gün gecikti adetim,ama 8 mmlik küçük bi folükülde vardı ya ondan dolayı gecikiyosa diye çok endişeleniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?